Baraj Doluluk

Baraj Doluluk

Son dakika baraj doluluk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baraj doluluk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baraj doluluk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baraj Doluluk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baraj doluluk gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 baraj doluluk haberi bulunmuştur. Tüm baraj doluluk haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştıİstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştı
İstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştıİstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştı  İstanbul barajlarındaki doluluk oranı artmaya devam ediyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 70’i geçti.
31.01.2024 Gündem
Barajlarda doluluk oranı yüzde 60'a dayandı; Çatlayan topraklar suya kavuştu
Barajlarda doluluk oranı yüzde 60'a dayandı; Çatlayan topraklar suya kavuştu İstanbul'da yağışlı sistemlerin birbiri ardında gelmesiyle barajlardaki doluluk oranlarındaki artış hızla sürüyor. İSKİ verilerine göre bugün ölçülen doluluk oranı yüzde 58.91 olarak ölçüldü. Geçtiğimiz Ekim ayında doluluk oranı yüzde 3.86'ya kadar düşerek adeta kuruyan Büyükçekmece Baraj gölü havzası yağışlardan payını aldı. Baraj gölündeki doluluk oranı yüzde 51.08'e yükselirken çöle dönen alanlar yeniden suyla doldu.
17.01.2024 Gündem
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 55.31'e yükseldi
İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 55.31'e yükseldi İstanbul'da 2023'ün son ayları yağışlı geçti. 2024 yılının ilk günlerinde yağışların da etkisiyle baraj doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre İstanbul’un barajlarındaki doluluk oranı bugün itibariyle yüzde 55.31 olarak ölçüldü. Geçtiğimiz aylarda bu oran yüzde 16’ya kadar düşmüştü. Neredeyse kurumaya yüz tutan baraj gölleri yeniden suyla dolarken yüzde 12’ye kadar gerileyen Alibeyköy barajında doluluk oranı yüzde 64.5 oldu.
10.01.2024 Gündem
Sağanak yağmur barajları doldurdu mu? İşte son durum...
Sağanak yağmur barajları doldurdu mu? İşte son durum... İstanbul'da Başakşehir, Arnavutköy ve Küçükçekmece'de etkili olan, can ve mal kaybına yol açan aşırı yağışlar barajlardaki doluluk oranını olumlu yönde etkiledi. Aylardır azalmaya devam eden İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı artışa geçerek bugün yüzde 28.03 olarak ölçüldü. Yağışlardan önce doluluk oranı 27.88 olarak ölçülmüştü.
7.09.2023 Yaşam
İstanbul'da su kullanımda tüm zamanların rekoru kırıldı
İstanbul'da su kullanımda tüm zamanların rekoru kırıldı İSKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, İstanbul'da dün tüm zamanların en yüksek su tüketiminin yapıldığını açıkladı.
15.07.2023 Yaşam
Barajların doluluk oranları açıklandı!
Barajların doluluk oranları açıklandı! Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye geneli barajlardaki doluluk oranlarını açıkladı.
15.04.2023 Ekonomi
Son 1 haftada yağışın barajlara katkısı yüzde 2.28 oldu
Son 1 haftada yağışın barajlara katkısı yüzde 2.28 oldu İstanbul'da etkili olan sağnak yağışlarla birlikte barajlardan iyi haberler gelmeye başladı. Baraj doluluk oranları son bir hafta içinde yüzde 2.28 arttı. İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı bugün yüzde 39.3 olarak ölçüldü. Ancak bu artışa rağmen doluluk oranları geçen yılın çok gerisinde kaldı. Geçtiğimiz yıl barajların doluluk oranı yüzde 89.28 olarak ölçülmüştü.
30.03.2023 Gündem
Hatay'da baraj mı patladı? Hatay'da baraj var mı, kaç baraj var? Hatay baraj doluluk oranları!
Hatay'da baraj mı patladı? Hatay'da baraj var mı, kaç baraj var? Hatay baraj doluluk oranları! Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem faciasının ardından Hatay’da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sosyal medyada dolaşan “Hatay’da baraj patladı” iddiaları üzerine açıklama geldi. Peki, Hatay'da baraj mı patladı? Hatay'da baraj var mı, kaç baraj var?
11.02.2023 Gündem
İstanbul için alarm verildi! Büyük sıkıntı yaşanacak
İstanbul için alarm verildi! Büyük sıkıntı yaşanacak İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 31'li seviyelere geriledi. Yağışların azalmasıyla birlikte kuraklık tehlikesine karşı açıklamalarda bulunan Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, "Eğer önümüzdeki 15 gün içerisinde İstanbul'a ciddi yağış düşmeye başlamazsa, İstanbul önemli bir su sıkıntısı yaşayacak. Yağmurun, daha çok hafif ve uzun süreli yağması barajları daha fazla dolduruyor" dedi.
12.01.2023 Gündem
Yağışlar azaldı, İstanbul'un 4 aylık suyu kaldı
Yağışlar azaldı, İstanbul'un 4 aylık suyu kaldı Yağışsız geçen sonbahar, birçok bölgede kuraklık riskini artırdı. Türkiye geneli kümülatif yağışlar ortalaması, yüzde 46,3 azalırken barajlarda su seviyesi de düştü. İstanbul'da geçen yıl 18 Kasım'da yüzde 42,6 olan baraj doluluk oranı, bu sene aynı dönemde yüzde 36,2 oldu. İstanbul'un 4,2 aylık suyunun kaldığı belirlendi.
20.11.2022 Gündem
İstanbul'da barajlarda doluluk oranı yüzde 80'i geçti
İstanbul'da barajlarda doluluk oranı yüzde 80'i geçti İstanbul'un barajlarında doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre bugün doluluk oranı yüzde 80'i aştı. İstanbul'da bir barajda doluluk oranı yüzde yüze ulaşırken, 4 barajda doluluk oranı yüzde 90'nın üzerinde.
12.02.2022 Gündem
İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar? İSKİ güncel barak doluluk oranı!
İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar? İSKİ güncel barak doluluk oranı! İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar? İstanbul'daki barajlar, son yağışların ardından rekor seviyelere çıktı. Bazı barajların doluluk nedeniyle taştığını, bazılarının ise taşmak üzere olduğunu söyleyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, "Melen'den su transferini durdurmuş durumdayız. Bu taşkınlara yönelik olarak da tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.
10.02.2022 Yaşam
İstanbul'da barajlarda 1 günde rekor artış!
İstanbul'da barajlarda 1 günde rekor artış! İstanbul'da bir günlük yağış barajlara yaklaşık yüzde 8 artış sağladı. Dün yüzde 68.21 olan doluluk oranı bugün yüzde 76.84 ölçüldü.
9.02.2022 Gündem
Barajlarda doluluk oranı yüzde 64.66'ya çıktı
Barajlarda doluluk oranı yüzde 64.66'ya çıktı İstanbul’da baraj  göllerinin çevresini kaplayan beyaz örtünün erimesi, ardından gelen yağışlık sistemler, su havzalarında ki su seviyelerinde artışı birlikte getirdi. İSKİ verilerine göre İstanbul'un barajlarında bugün ölçülen doluluk oranı yüzde 64.66 oldu. 
4.02.2022 Gündem
İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı ne oldu? İşte Kar yağışı sonrası barajlardaki son durum!
İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı ne oldu? İşte Kar yağışı sonrası barajlardaki son durum! İstanbul'da kar yağışı sonrası barajlardaki doluluk oranı merak ediliyor. Cuma gününden itibaren İstanbul'da devam eden kar, barajlardaki doluluk oranını da etkiledi. Karların erimesiyle birlikte barajlardaki su seviyenin de artması bekleniyor. Peki, İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı ne oldu? Kar yağışı barajları nasıl etkiledi? İşte Kar yağışı sonrası barajlardaki son durum!
25.01.2022 Gündem
İstanbul barajlarında doluluk oranı yükselişe geçti
İstanbul barajlarında doluluk oranı yükselişe geçti İstanbul'da etkisini gösteren yoğun kar yağışının ardından barajlardaki doluluk oranı yükselişe geçti. İstanbul barajlarında doluluk oranı yüzde 54.11’e yükseldi. Kar yağışıyla birlikte kartpostallık görüntülerin oluştuğu Elmalı barajı havadan görüntülendi.
25.01.2022 Gündem
İSKİ'den flaş açıklama! Yüzde 48...
İSKİ'den flaş açıklama! Yüzde 48... İstanbul'da son günlerde yağan yağmurlar, barajlardaki su seviyesini yükseltti. Geçtiğimiz yıl aynı tarihlerde yüzde 19’a kadar gerileyen barajların doluluk oranı bu sene yüzde 48’e yükseldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Raif Mermutlu, "Son 29 yılın ortalama doluluk oranı yüzde 58. Biz bu sene ortalamanın 10 puan altındayız ama geçen seneye göre barajlarımız daha dolu" dedi.
5.01.2022 Gündem
İSKİ resmen duyurdu! Yüzde 51,19 oldu
İSKİ resmen duyurdu! Yüzde 51,19 oldu Tüm İstanbul halkını çok yakından ilgilendiriyor. Resmi açıklama geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) duyurdu. Yüzde 51,19 oldu. İSKİ, İstanbul'daki baraj doluluk oranının yüzde 51,19 olarak ölçüldüğünü açıkladı. Geçen yıl aynı dönemde oranın yüzde 37,32 olduğu belirtildi.
30.09.2021 Gündem
Havalar ne zaman ısınacak, Hava nasıl olacak? Türkiye'de hava durumu…
Havalar ne zaman ısınacak, Hava nasıl olacak? Türkiye'de hava durumu… Hava durumu nasıl olacak? Türkiye hafta sonundan itibaren bahar havasının etkisiyle ısınacak. Hava sıcaklıklarının 25 dereceye kadar çıkması beklenirken, sıcaklıkların barajların doluluk oranındaki artış dönemi kapayacağı endişe yaratıyor. Özellikle baraj doluluk oranı düşük olan Ankara tedirgin.
2.04.2021 Gündem
Ankara baraj doluluk oranları! Ankara’da kaç günlük su kaldı, baraj doluluk oranı kaç? ASKİ açıkladı!
Ankara baraj doluluk oranları! Ankara’da kaç günlük su kaldı, baraj doluluk oranı kaç? ASKİ açıkladı! Ankara baraj doluluk oranı kaç? Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Öztürk, kentteki barajlarda 140 günlük su kaldığını belirterek, tasarruf çağrısında bulundu.
2.04.2021 Gündem
İSKİ güzel haberi duyurdu! Yüzde 52...
İSKİ güzel haberi duyurdu! Yüzde 52... İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yeni bir açıklama geldi. Uzun süredir gündemdeydi. Yüzde 52.8 artış oldu. İstanbul'a su sağlayan barajların seviyesi son yağışlarla birlikte yüzde 71,96'ya yükseldi.
29.03.2021 Ekonomi
İSKİ duyurdu! Müjdeli haberi verdi
İSKİ duyurdu! Müjdeli haberi verdi İstanbul'da son günlerde etkili olan sağanak yağmur ve kar yağışlarının ardından baraj doluluk oranları yüzde 70'i geçti. İstanbul'da son 1 yıldır ilk kez baraj doluluk oranı yüzde 70'i geçti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında baraj doluluk oranlarını değerlendirdi.
26.03.2021 Gündem
Barajlarda ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 ve açıklanan son veriler!
Barajlarda ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 ve açıklanan son veriler! İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı yükseldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerine göre kente su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 64,06 olarak ölçüldü. Barajlardaki doluluk oranı geçen yıl aynı tarihte ölçülen yüzde 64,17'yi geride bıraktı. Bu hafta etkili olacak yağışlı sistemin ardından doluluk oranlarındaki artışın süreceği tahmin ediliyor. Peki, Barajlarda ne kadar su var? İstanbul barajlarında ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 kaç oldu? İSKİ baraj doluluk oranları 2021!
22.03.2021 Gündem
Barajlarda son durum! Bugün itibariyle...
Barajlarda son durum! Bugün itibariyle... İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı yüzde 65.21 çıktı. Barajlardaki doluluk oranı geçen yıl aynı tarihte ölçülen yüzde 64.17'yi geride bıraktı. Bu hafta etkili olacak yağışlı sistemin ardından barajların doluluk oranlarındaki artışın sürmesi bekleniyor.
22.03.2021 Gündem
İSKİ açıkladı! Yüzde 11,23 arttı
İSKİ açıkladı! Yüzde 11,23 arttı Tüm İstanbul halkı merak ediyordu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi açıkladı. Yüzde 37,55 artış oldu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, barajlardaki su seviyesi 8 Ocak'ta yüzde 19,16'ya kadar inerken, aradan geçen sürede yağışlarla yüzde 37,55 arttı. 12 Şubat'ta başlayan kar yağışı sonrası ise barajlardaki doluluk oranı yüzde 11,23 yükseldi.
1.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baraj Doluluk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baraj doluluk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.