Baraj Doluluk Oranı

Baraj Doluluk Oranı

Son dakika baraj doluluk oranı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baraj doluluk oranı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baraj doluluk oranı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baraj Doluluk Oranı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baraj doluluk oranı gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 baraj doluluk oranı haberi bulunmuştur. Tüm baraj doluluk oranı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştıİstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştı
İstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştıİstanbul Barajlarında doluluk oranı yüzde 70.05'e ulaştı  İstanbul barajlarındaki doluluk oranı artmaya devam ediyor. İSKİ verilerine göre ortalama baraj doluluk oranı yüzde 70’i geçti.
31.01.2024 Gündem
Barajlarda doluluk oranı yüzde 60'a dayandı; Çatlayan topraklar suya kavuştu
Barajlarda doluluk oranı yüzde 60'a dayandı; Çatlayan topraklar suya kavuştu İstanbul'da yağışlı sistemlerin birbiri ardında gelmesiyle barajlardaki doluluk oranlarındaki artış hızla sürüyor. İSKİ verilerine göre bugün ölçülen doluluk oranı yüzde 58.91 olarak ölçüldü. Geçtiğimiz Ekim ayında doluluk oranı yüzde 3.86'ya kadar düşerek adeta kuruyan Büyükçekmece Baraj gölü havzası yağışlardan payını aldı. Baraj gölündeki doluluk oranı yüzde 51.08'e yükselirken çöle dönen alanlar yeniden suyla doldu.
17.01.2024 Gündem
Barajların doluluk oranları açıklandı!
Barajların doluluk oranları açıklandı! Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye geneli barajlardaki doluluk oranlarını açıkladı.
15.04.2023 Ekonomi
Yağışlar azaldı, İstanbul'un 4 aylık suyu kaldı
Yağışlar azaldı, İstanbul'un 4 aylık suyu kaldı Yağışsız geçen sonbahar, birçok bölgede kuraklık riskini artırdı. Türkiye geneli kümülatif yağışlar ortalaması, yüzde 46,3 azalırken barajlarda su seviyesi de düştü. İstanbul'da geçen yıl 18 Kasım'da yüzde 42,6 olan baraj doluluk oranı, bu sene aynı dönemde yüzde 36,2 oldu. İstanbul'un 4,2 aylık suyunun kaldığı belirlendi.
20.11.2022 Gündem
İstanbul'da barajlarda doluluk oranı yüzde 80'i geçti
İstanbul'da barajlarda doluluk oranı yüzde 80'i geçti İstanbul'un barajlarında doluluk oranlarındaki artış sürüyor. İSKİ verilerine göre bugün doluluk oranı yüzde 80'i aştı. İstanbul'da bir barajda doluluk oranı yüzde yüze ulaşırken, 4 barajda doluluk oranı yüzde 90'nın üzerinde.
12.02.2022 Gündem
İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar? İSKİ güncel barak doluluk oranı!
İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar? İSKİ güncel barak doluluk oranı! İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar? İstanbul'daki barajlar, son yağışların ardından rekor seviyelere çıktı. Bazı barajların doluluk nedeniyle taştığını, bazılarının ise taşmak üzere olduğunu söyleyen İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, "Melen'den su transferini durdurmuş durumdayız. Bu taşkınlara yönelik olarak da tedbirlerimizi alıyoruz" dedi.
10.02.2022 Yaşam
Havalar ne zaman ısınacak, Hava nasıl olacak? Türkiye'de hava durumu…
Havalar ne zaman ısınacak, Hava nasıl olacak? Türkiye'de hava durumu… Hava durumu nasıl olacak? Türkiye hafta sonundan itibaren bahar havasının etkisiyle ısınacak. Hava sıcaklıklarının 25 dereceye kadar çıkması beklenirken, sıcaklıkların barajların doluluk oranındaki artış dönemi kapayacağı endişe yaratıyor. Özellikle baraj doluluk oranı düşük olan Ankara tedirgin.
2.04.2021 Gündem
Ankara baraj doluluk oranları! Ankara’da kaç günlük su kaldı, baraj doluluk oranı kaç? ASKİ açıkladı!
Ankara baraj doluluk oranları! Ankara’da kaç günlük su kaldı, baraj doluluk oranı kaç? ASKİ açıkladı! Ankara baraj doluluk oranı kaç? Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Öztürk, kentteki barajlarda 140 günlük su kaldığını belirterek, tasarruf çağrısında bulundu.
2.04.2021 Gündem
İSKİ duyurdu! Müjdeli haberi verdi
İSKİ duyurdu! Müjdeli haberi verdi İstanbul'da son günlerde etkili olan sağanak yağmur ve kar yağışlarının ardından baraj doluluk oranları yüzde 70'i geçti. İstanbul'da son 1 yıldır ilk kez baraj doluluk oranı yüzde 70'i geçti. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, canlı yayında baraj doluluk oranlarını değerlendirdi.
26.03.2021 Gündem
Barajlarda ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 ve açıklanan son veriler!
Barajlarda ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 ve açıklanan son veriler! İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı yükseldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi verilerine göre kente su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 64,06 olarak ölçüldü. Barajlardaki doluluk oranı geçen yıl aynı tarihte ölçülen yüzde 64,17'yi geride bıraktı. Bu hafta etkili olacak yağışlı sistemin ardından doluluk oranlarındaki artışın süreceği tahmin ediliyor. Peki, Barajlarda ne kadar su var? İstanbul barajlarında ne kadar su var? İşte barajların doluluk oranı 2021 kaç oldu? İSKİ baraj doluluk oranları 2021!
22.03.2021 Gündem
Barajlarda son durum! Bugün itibariyle...
Barajlarda son durum! Bugün itibariyle... İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı yüzde 65.21 çıktı. Barajlardaki doluluk oranı geçen yıl aynı tarihte ölçülen yüzde 64.17'yi geride bıraktı. Bu hafta etkili olacak yağışlı sistemin ardından barajların doluluk oranlarındaki artışın sürmesi bekleniyor.
22.03.2021 Gündem
İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 45,09'a yükseldi
İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 45,09'a yükseldi İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde 45,09'a yükseldi. Kentte pazar günü başlayacak ve hafta boyu aralıklarla sürecek kar yağışının baraj doluluğuna olumlu katkı yapması bekleniyor.
11.02.2021 Gündem
İstanbul baraj doluluk oranlarında son durum!
İstanbul baraj doluluk oranlarında son durum! Son yılların en kurak dönemi yaşanıyor. İstanbul'da bulunan barajlardaki doluluk oranı düştü. Özellikle yaz aylarında İstanbul'da su sıkıntısı çekilebileceği duyurulmuştu. Yağışlı havanın etkisini göstermesi ile birlikte barajlardaki su seviyesi de arttı. İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 31'in üzerine çıktı. Yüzde 19,16'ya kadar gerileyen baraj doluluğu son dönemde 12 puana yakın artış gösterdi.
21.01.2021 Gündem
İstanbul baraj doluluk oranı 2021 son durum: Yağış sonrası İBB baraj doluluk oranı arttı mı?
İstanbul baraj doluluk oranı 2021 son durum: Yağış sonrası İBB baraj doluluk oranı arttı mı? İstanbul'da hafta sonunu etkisi altına alan yağışlarda barajlardaki doluluk oranını artırdı. İstanbul'da 2 gündür süren yağmurla barajlardaki doluluk oranı yüzde 21,13'e çıktı.
11.01.2021 Gündem
Sular çekilince ortaya çıktı! Son hali görüntülendi
Sular çekilince ortaya çıktı! Son hali görüntülendi İstanbul'da barajlardaki su seviyelerinin giderek kritik seviyelere düşmesiyle birlikte kalıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Yüzde 5,33 seviyesine düşen Sazlıdere Barajı'nda kurumuş ağaç gövdeleri, köprü kalıntıları görülüyor. Koyunların otladığı barajın son hali havadan da fotoğraflandı.
7.01.2021 Yaşam
İstanbul alarm veriyor! Barajlarda son durum doluluk oranı…
İstanbul alarm veriyor! Barajlarda son durum doluluk oranı… İstanbul’a sur veren iki baraj kuruma noktasına geldi. İstanbul’da beklenen yağışı bir türlü gelmedi. Kuraklık giderek "çok büyük bir sorun" olma yolunda ilerledi. Doluluk oranları yüzde 20 sınırına gerilerken İstanbul'a su veren barajlardan Pabuçdere ve Kazandere kuruma noktasına geldi.
25.12.2020 Gündem
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı!
Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğüne bağlı uzmanlar son meteorolojik verileri değerlendirdi. Buna göre bazı bölgelere sağanak yağış uyarısı yapıldı.
27.10.2020 Yaşam
İstanbul'a güzel haber! Üç yılın en yükseği
İstanbul'a güzel haber! Üç yılın en yükseği İstanbul’da yaz ayının gelmesi barajlardaki su seviyesini etkilemedi. Son günlerdeki yağışla birlikte barajlardaki doluluk üç yılın en yüksek seviyesine ulaşırken, Ömerli ve Alibeyköy Barajlarındaki son durum havadan görüntülendi.
6.06.2018 Yaşam
İstanbul'daki barajlarda son durum!
İstanbul'daki barajlarda son durum! İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerinden derlenen bilgiye göre, kente su sağlayan ve toplam 863 milyon 770 bin metreküp su tutma kapasitesine sahip barajlardaki mevcut su hacmi artmaya başladı...
10.12.2014 Yaşam
Müjde! Yılın en yüksek seviyesinde
Müjde! Yılın en yüksek seviyesinde Türkiye’yi etkisi altına alan yağışlı hava İstanbul’daki barajları da doldurdu. Yaz aylarında alarm veren Alibeyköy barajı yüzde 67.84 doluluk seviyesine ulaşırken, birkaç ay önce ineklerin otladığı tarihi Mağlova kemeri de sular altında kaldı. İstanbul genelindeki barajların doluluk oranı yılın ek yüksek seviyesi olan 45.97'ye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
Barajlara yağış dopingi!
Barajlara yağış dopingi! İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, son yağışlarla yüzde 32,51'e yükseldi.
29.09.2021 Gündem
Pabuçdere barajı sıfırlandı en fazla 50 günlük su var
Pabuçdere barajı sıfırlandı en fazla 50 günlük su var İstanbul’da baraj doluluk oranı 16.16’ya indi.. Kente su veren barajlar birer birer kuruyor, kalan su seviyesi hesaplandığında İstanbul’un en fazla 50 günlük suyu kaldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul için son 50 gün!
İstanbul için son 50 gün! İSTANBUL’da kuraklık yüzünden her gün azalan baraj doluluk oranı son 10 yılın en düşük seviyesi olan 16.31’e indi.
28.08.2014 Yaşam
İstanbul barajları alarm veriyor!
İstanbul barajları alarm veriyor! İSTANBUL’da baraj doluluk oranları alarm veriyor.
19.07.2014 Yaşam
İçme suyu oranları
İçme suyu oranları Bu ay, 8 Mayıs itibarıyla içmesuyu amaçlı barajlarda İstanbul'da yüzde 26,4 Ankara'da yüzde 22,1, İzmir'de yüzde 72,4 ve Bursa'da yüzde 55,7 doluluk oranı gözlendi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baraj Doluluk Oranı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baraj doluluk oranı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.