Bakan Koca

Bakan Koca

Son dakika Bakan Koca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakan Koca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakan Koca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Koca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan koca gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.973 bakan koca haberi bulunmuştur. Tüm bakan koca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi
Bayramda 10 bin 456 kaza ihbarı geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bayram tatilinin başladığı günden bugüne kadar 112 Acil Çağrı Merkezi Sağlık Masası'na 10 bin 456 trafik kazası ihbarı geldiğini belirterek, "Kaza sayıları, sonuçlar çok üzücü. Lütfen trafik kurallarına uyun" dedi.
12.04.2024 Gündem
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze
Bakan Koca, Hatay'da: Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da bayram namazını kılıp, deprem şehitleri mezarlığını ziyaret etti. Koca, Acıları içimizde ama umutlarımız hep taze" dedi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir
Bakan Koca, Nuri Alço'nun son durumunu açıkladı: Tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan aktör Nuri Alço'nun yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildiğini, tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini söyledi.
7.04.2024 Magazin
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" dedi.
17.03.2024 Gündem
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme
Yan dal uzmanlığı mecburi hizmetle ilgili düzenleme Bakan Koca, yan dal mecburi hizmetle ilgili düzenleme yaptıklarını da ifade ederek, "Özellikle ana dal uzmanlığının ardından yan dal uzmanlığını kazandıktan hemen sonra başlayabilmeyi ve devamında olan mecburi hizmetle ilgili sorumluluk taşımamayı, bu mecburi hizmetin kaldırıldığı bir düzenleme önümüzdeki 1-2 ay içerisinde Meclis açıldığında gündeme gelmiş olur." diye konuştu.
16.03.2024 Gündem
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Fahrettin Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Ak Parti seçim stantında yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Koca, diğer siyasi partilerin seçim stantlarını da ziyaret etti.
9.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beykozlulara hastane müjdesini verdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Beykozlulara hastane müjdesini verdi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Beykoz'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla fotoğraf çektiren Bakan Koca esnaflarla ve Beykoz halkıyla sohbet etti. Bakan Dr. Fahrettin Koca Beykozlulara yaklaşık 800 yataklı şehir hastanesi konseptli yeni bir hastanenin de müjdesini verdi.
8.03.2024 Gündem
TIPTA yan dal sınav sonuçları açıklandı mı? YDUS 2. dönem sonuçları nasıl sorgulanır? Tıpta yan dal sınavı sonuç tarihi…
TIPTA yan dal sınav sonuçları açıklandı mı? YDUS 2. dönem sonuçları nasıl sorgulanır? Tıpta yan dal sınavı sonuç tarihi… TIPTA yan dal sınav sonuçları için tarih verildi. Sınavda adaylara çoktan seçmeli 60 soru için 80 dakika süre verildi. 3 bin 655 adayın başvuru yaptığı YDUS sınavının sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sistemi olan https://sonuc.osym.gov.tr/ üzerinden erişime açılacak. Peki, YDUS 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte TIPTA yan dal sınav sonuçları…
5.03.2024 Gündem
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız Sağlık atamaları ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık Bakanlığı’na 27 bin personel alımıyla ilgili ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecekler” dedi.
5.03.2024 Gündem
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu
Bakan Koca açıkladı! Sözleşmeli personel yerleştirme sonuçları belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel pozisyonlarına yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. "Aramız hoş geldiniz" diyen Bakan Koca, "27 bin yeni çalışma arkadaşımız bize güç verecek." ifadelerini kullandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 bin personel alınacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! 9 bin personel alınacak Sağlık alanında düzenlemeler içeren yasa Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre ihtiyaç duyulan yerlere 9 bin sözleşmeli personel alınacak.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederken "Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz" açıklamasını yaptı.
13.02.2024 Gündem
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağı ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit olurken, bir teknisyen yaralandı. Şehit pilotlar ve yaralı teknisyen, ekiplerin çalışması sonucu enkazdan çıkarılarak, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kaza bölgesi jandarma tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekip çalışma başlattı.
4.02.2024 Gündem
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Koca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan koca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.