Randevu

Randevu

Son dakika randevu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan randevu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını randevu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Randevu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan randevu gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.512 randevu haberi bulunmuştur. Tüm randevu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü
Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı! Beşiktaş'ın rakibi Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Beşiktaş, yarın MKE Ankaragücü’ne konuk olacak.
22.04.2024 Fenerbahçe
Hastane randevu sisteminde yeni dönem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevu sorununu çözmek için alınacak olan yeni tedbirler alınacağını açıkladı. Bakan Koca, "Randevu alıp onay verdiği halde gelmeyenler için aynı branşta hiçbir hekime ve sağlık tesisine müracaat edilemeyecek. Aynı klinikten mükerrer randevu alınamayacak. Yakında devreye girecek yöntemle iki randevusunu aldığı halde ikinci kez randevusuna gelmeyenlerin randevu almasını 15 günlük zaman dilimi için bütün branşlara randevuya kapalı hale getireceğiz. Uygulama ilerledikçe ilave tedbirler almaya da devam edeceğiz" dedi.
17.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel ve öğretmen ataması açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak yakında bir miktar atama yapacağız" dedi.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024? Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024 Yaşam
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Duyanlar nüfus müdürlüğüne koşuyor, tamamen ücretsiz
Kimlik ve ehliyette yeni dönem! Duyanlar nüfus müdürlüğüne koşuyor, tamamen ücretsiz Yeni düzenlemeye göre artık cüzdanınızda birçok kart bulundurmanıza gerek yok. Hem ehliyet hem de kimlik kartı taşımanıza gerek yok. Bu düzenlemeden yararlanmak için randevu almanız yeterli oluyor
9.04.2024 Gündem
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı? Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?
6.04.2024 Yaşam
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu!
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu! Antalya’da evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 04.04.2024 tarihinde nikah salonlarına akın etti. Muratpaşa Belediyesi’nde bu özel günde iki ayrı salonda 18 çift dünyaevine girdi.
4.04.2024 Gündem
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland!
Sahte kimlikle arsa satmaya çalışan dolandırıcı tutukland! Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından Yalova'da sahte kimlikle başkasına ait tarlayı satmaya çalışan ve suçüstü yakalanan dolandırıcılık zanlısı tutuklandığı açıklandı.
1.04.2024 Gündem
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı
Estetik ameliyatı olan kadın hayatını kaybetti! Soruşturma başlatıldı Kayseri'de burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden Ahu Gültekin, 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden merhumun kardeşi Mustafa Gültekin, "Olayda ihmal olduğunu düşünüyorum. Normalde ameliyata profesör girmesi gerekiyor ama asistanı girmiş. Asistanının da kim olduğunu ve nerede olduğunu şu anda bulamıyoruz" dedi.
20.03.2024 Gündem
Trabzonspor – Fenerbahçe derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları şampiyon oranlarla Misli’de!
Trabzonspor – Fenerbahçe derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları şampiyon oranlarla Misli’de! Süper Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren derbide Fenerbahçe, yarın saat 20.30’da Papara Park’ta Trabzonspor’a konuk oluyor.
16.03.2024 Fenerbahçe
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı
Bakan Koca, randevu alıp gelmeyenlerin sayısını açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce’de esnaf ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Türkiye genelinde MHRS’den randevu alıp gelmeyenlerin sayısı 23 milyon” ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak
Vize başvurularında yeni dönem! Almanya'dan resmi duyuru geldi: İki aşamalı olacak Almanya, vize randevularında değişikliğe gidiyor. Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği (ABD) üyesi ülkelere girişi için gerekli olan Schengen vizesine ilişkin başvurularda yaşanan sorunlar sıklıkla gündem olurken, Almanya randevu almayı kolaylaştıracağı belirtilen 2 aşamalı bir sisteme geçtiğini resmi olarak duyurdu. İşte yeni randevu sisteminin detayları...
5.03.2024 Dünya
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0
Fenerbahçe, Hatayspor'u Osayi ve Cengiz ile geçti: 2-0 Süper Lig’in 28. haftasında zirve mücadelesi veren Fenerbahçe deplasmanda Hatayspor'u 2-0 mağlup etti.
2.03.2024 Hatay Spor
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.02.2024 İddaa
Arsenal Liverpool maçı ne zaman? Premier'de dev randevu: Arsenal Liverpool hangi kanalda?
Arsenal Liverpool maçı ne zaman? Premier'de dev randevu: Arsenal Liverpool hangi kanalda? Premier Lig'de haftanın randevusu Arsenal Liverpool arasında oynanıyor. Liderliğini kaybetmek istemeyen Jürgen Klopp’un öğrencileri, Arsenal’i devirerek sahadan üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Arsenal ise 22 karşılaşmada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Peki maç ne zaman? 4 Şubat Arsenal Liverpool hangi kanalda?
4.02.2024 Futbol
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem şehirlerimizi ayağa kaldırana kadar dinlenmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Deprem şehirlerimizi, altyapısıyla, üstyapısıyla, şehir merkezi ve kırsalıyla tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz” dedi.
4.02.2024 Gündem
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri...
Belirtisiz İsim Tamlaması Nedir, Özellikleri Nelerdir? Belirtisiz İsim Tamlaması Örnekleri... İsim tamlamaları, Türkçe'nin en önemli dil bilgisi konularından biridir. İsim tamlamaları, belirtili ve belirtisiz olarak ikiye ayrılır. Belirtisiz isim tamlamalarını bulmak için cümleye soru yöneltilir ve karşılığı cümle içerisinde belirtisiz isim tamlaması olarak işaretlenir. Gündelik hayatta da pek farkına varmasak da aslında birçok kez konuşma içerisinde belirtisiz isim tamlamalarını kullanırız.
23.01.2024 Eğitim
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı
'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde düzenlenen 'Sibergöz-12' operasyonlarında 75 dolandırıcılık şüphelisinin yakalandığını açıkladı.
9.01.2024 Gündem
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Randevu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki randevu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.