Randevu Sistemi

Randevu Sistemi

Son dakika randevu sistemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan randevu sistemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını randevu sistemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Randevu Sistemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan randevu sistemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 622 randevu sistemi haberi bulunmuştur. Tüm randevu sistemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır?
Veli randevu sistemi nedir? VELİLER OKULA GİREMEYECEK: MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır, randevu nasıl alınır? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen görüşmelerini dijital ortama taşıyan "veli randevu sistemi" hayata geçirildi. Söz konusu duyurusunun ardından Veli randevu sistemi nedir? MEB veli randevu sistemi (e devlet) nasıl çalışır? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
25.03.2024 Gündem
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak
MEB'den yeni karar! Veli ve öğretmenleri ilgilendiriyor, artık e-Devlet'ten yapılacak Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.
23.03.2024 Gündem
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak
Özkan Uğur’un ismi müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz sene temmuz ayında hayatını kaybeden Özkan Uğur’un adını taşıyan müzik stüdyosu Büyük İstanbul Otogarı’nda açıldı.
13.01.2024 Magazin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin
Bakan Koca: 15-16 yıl sonra bütün şehir hastaneleri hepsi bu devletin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti sunan ve sunacak olan bütün şehir hastanelerinin 15-16 yıl sonra hepsinin devlete ait olacağını açıkladı.
10.11.2023 Gündem
TMO fındık alımları başladı! İşte fiyat tarifesi
TMO fındık alımları başladı! İşte fiyat tarifesi Trabzon'da Toprak Mahsulleri Ofisi'nce (TMO) üreticilerden fındık alımına başlandı. Fındık bedeli, ürün teslimatına müteakip, 30 gün içerisinde üreticilerin banka hesaplarına aktarılacak.
28.08.2023 Ekonomi
MHRS randevuları ile ilgili Bakan Koca'dan açıklama!
MHRS randevuları ile ilgili Bakan Koca'dan açıklama! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden alınan randevu sayısının pandemi öncesi döneme göre yüzde 72,8 arttığını duyurdu.
21.01.2023 Gündem
Bakan Koca: Gelmeyeceği randevusunu iptal etmeyenler 15 gün randevu alamayacak
Bakan Koca: Gelmeyeceği randevusunu iptal etmeyenler 15 gün randevu alamayacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden (MHRS) randevu alıp da gelmeyeceği halde randevusunu iptal etmeyenler, randevusundan önce aynı branşta muayene olanlar, artık aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu alamayacak. Uygulama başladı" dedi.
23.12.2022 Gündem
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor
Hastane randevu sisteminde yeni dönem! 15 gün sınırı geliyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti. MHRS sistemi üzerinden hastanelere randevu alanlar için yeni dönem başlıyor. Artık yasaklanacak. 15 gün sınırı geliyor.
23.12.2022 Gündem
Bakan Koca’dan hastane randevuları ile ilgili flaş çağrı!
Bakan Koca’dan hastane randevuları ile ilgili flaş çağrı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedavi ihtiyacı duyulmamasına rağmen hastaneden randevu alan vatandaşların daha duyarlı olması konusunda çağrı yaptı.
9.12.2022 Gündem
Bakan Koca tarih verdi! Binlerce atama yapılacak
Bakan Koca tarih verdi! Binlerce atama yapılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "En geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacağız. Hekimlerimizin verimliliğini artırmaya çalışıyor, bunun için de 32 bin tıbbi sekreter alıyoruz." dedi.
24.11.2022 Gündem
Bakan Koca: Randevu alanların yüzde 30'u randevusuna gelmiyor
Bakan Koca: Randevu alanların yüzde 30'u randevusuna gelmiyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nden randevu alanların yüzde 30’unun randevuya gitmediğini açıkladı.
14.10.2022 Gündem
Hastane randevuları ile ilgili açıklama! Sağlık Bakanlığı duyurdu: Kota söz konusu değil
Hastane randevuları ile ilgili açıklama! Sağlık Bakanlığı duyurdu: Kota söz konusu değil Sağlık Bakanlığınca, "Hastane randevuları, aylık 3 randevu ile sınırlandırıldı" iddiaları üzerine bir açıklama yayımlandı. Söz konusu açıklamada, "MHRS randevularına yönelik herhangi bir yeni düzenleme yapılmamış olup kota getirilmesi söz konusu değildir" denildi.
13.09.2022 Gündem
Bakan Koca'dan vaka açıklaması: Kasım- Aralık gibi yeniden çıkış olabilir
Bakan Koca'dan vaka açıklaması: Kasım- Aralık gibi yeniden çıkış olabilir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Covid'de dalga 3, 4 hafta önce pik noktasına erişti. Günlük 60 bini geçen rakamları gördük, şu an 10 bin rakamlarına indi" dedi.
23.08.2022 Gündem
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model!
MHRS siteminden randevu alınacak! Sağlık Bakanlığı'ndan yeni model! Sağlık Bakanlığı’nın ağız ve diş sağlığı hizmetlerini genişletmesi amacıyla hazırladığı ‘Aile Diş Hekimliği’ projesi ilgili kesimler tarafından olumlu karşılanırken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, konuyla ilgili olarak “Ağız ve diş sağlığında yeni bir modele geçiyoruz” dedi.
19.08.2022 Gündem
Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlıyor? Aile Diş Hekimliği hangi illerde başlıyor?
Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlıyor? Aile Diş Hekimliği hangi illerde başlıyor? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Aile Diş Hekimliği uygulaması başlıyor. Koruyucu ağız ve diş sağlığı hizmetleri genişletiliyor. Aile diş hekimliği uygulaması pilot illerde başlatılıyor. Peki, Aile Diş Hekimliği uygulaması ne zaman başlıyor? Aile Diş Hekimliği hangi illerde başlıyor? İşte Aile Diş Hekimliği uygulaması ile ilgili detaylar…
17.08.2022 Sağlık
Hatırlatma dozu dönemi başladı! Kimler aşı olmalı? Tek tek açıklandı: BioNTech, SinoVac...
Hatırlatma dozu dönemi başladı! Kimler aşı olmalı? Tek tek açıklandı: BioNTech, SinoVac... Son haftalarda dünyada olduğu gibi Türkiye’de de Kovid-19 vaka sayısı artışa geçti. Salgında 2.5 yıl geride kaldı ancak virüs tehdidi halen devam ediyor. Türkiye'de pazar gününden itibaren BioNTech aşısı yaptırmış ve üzerinden 6 ay geçmiş kişilere hatırlatma dozu tanımlandı. Mevcut aşıların yeni varyantlara karşı etkili olup olmadığı da merak edilen konular arasında. Peki hatırlatma dozunu kimler olmalı? İşte detaylar...
13.07.2022 Gündem
Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu yoğunluğu
Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu yoğunluğu Sağlık bakanlığı tarafından koronavirüs aşılarına yeni hatırlatma dozu randevularının tanımlanmasının ardından Ankara Şehir Hastanesi’nde hatırlatma dozu aşıları için bir yoğunluk oluştu.
12.07.2022 Sağlık
Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? Hatırlatma dozu kaç ay sonra yapılmalı, ne zaman vurulur, antikor üretip ne kadar sürede korumaya başlar?
Hatırlatma dozu randevusu nasıl alınır? Hatırlatma dozu kaç ay sonra yapılmalı, ne zaman vurulur, antikor üretip ne kadar sürede korumaya başlar? Hatırlatma dozu ne zaman yapılır, hatırlatma dozu aşı randevusu nasıl alınır? Yeni hatırlatma dozu randevuları e-Nabız sistemi üzerinden tanımlandı. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden 10 Temmuz’dan itibaren randevuların alınarak Kovid-19'a karşı hatırlatma dozlarının yaptırabileceğini duyurdu. Peki, hatırlatma dozu ne zaman vurulur, doz ne zaman antikor üretir, dozun koruyuculuğu ne zaman başlar, hatırlatma dozu ne zaman korur?
11.07.2022 Sağlık
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır?
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! e- Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? Sağlık Bakanlığı duyurdu! Hatırlatma dozu randevusu açıldı! Son yaptırdığı aşının üzerinden 6 ay geçenler için aşı randevusu randevu e-nabız sistemine tanımlandı. Peki, Covid aşı randevusu nasıl alınır? e-Nabız ve MHRS aşı randevusu nasıl alınır? İşte Aşı randevusu alma ekranı!
10.07.2022 Sağlık
Galatasaray İlkokulu kura ile öğrenci alacak! Kura başvurusu nasıl yapılır?
Galatasaray İlkokulu kura ile öğrenci alacak! Kura başvurusu nasıl yapılır? Galatasaray İlkokulu kura ile 50 öğrenci alacak. Kuralar noter huzunda çekilecek. Başvurular; 17 Haziran 2022 ve 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Galatasaray İlkokulu kura başvurusu nasıl yapılır? Galatasaray İlkokulu kura başvurusu ne zaman yapılacak? Galatasaray İlkokulu başvuru tarihleri…
14.06.2022 Eğitim
Beyaz Yürüyüş mitingi ne zaman? Doktorlar ne zaman eylem yapacak? Doktorların talepleri ne?
Beyaz Yürüyüş mitingi ne zaman? Doktorlar ne zaman eylem yapacak? Doktorların talepleri ne? TTB’den Beyaz Yürüyüş mitingi! Doktorların gerçekleştirecekleri ‘Beyaz Yürüyüş’ mitingi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Doktorların taleplerini dile getirecekleri mitingle toplumdan destek isteyecekler. Peki, Beyaz Yürüyüş mitingi ne zaman? Doktorlar ne zaman eylem yapacak? Doktorların talepleri ne? İşte detaylar…
28.05.2022 Memur
Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı?
Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı? Tapuda işlem yapmak isteyenlerin garimenkul alım satımında işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapabilmesi için önceden randevu alması gerekiyor. Tapu ve Kadastro Müdürlüğü verdiği hizmetlerle, hem mobil hem de online olarak işlemleri hızlandırıyor. Ev ve taşınmaz alım satımında yapılacak işlemler de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Tapu randevusu nasıl alınır? Tapu randevusu internetten alınır mı? İşte Tapu işlemleri için randevu alma işlemleri!
19.05.2022 Ekonomi
Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?
Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu? Sağlık Bakanlığı duyurdu! 81 ilin valiliklerine genelge gönderildi! Hastanelerde yeni dönem başladı. Koronavirüs salgını nedeniyle hastanelerdeki kalabalığın önüne geçmek için randevusuz hastalar muayene edilmiyordu. Geçtiğimiz ay yayınlanan genelge ile, hastanelerde randevu zorunluluğu kaldırıldı. Pek çok kişi son günlerde, “Randevusuz hasta kabulu başladı mı? Hastanelerde randevu kalktı mı? Randevusuz muayene olur mu?” sorularını araştırıyor. Peki, Hastane randevu kalktı mı? Randevusuz hasta bakılacak mı? Randevusuz hastaneye gidilir mi? Hastanelere randevusuz gidiliyor mu? İşte detaylar…
3.05.2022 Sağlık
Randevusuz muayene olur mu 2022? Sağlık Bakanlığı hastanelerde randevusuz muayeneyi başlattı mı, randevusuz hasta kabul ediliyor mu?
Randevusuz muayene olur mu 2022? Sağlık Bakanlığı hastanelerde randevusuz muayeneyi başlattı mı, randevusuz hasta kabul ediliyor mu? Randevusuz muayene var mı, randevusuz muayene olur mu? Cumhurbaşkanlığı'ndan randevusuz muayene ile ilgili bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu, doktorların artık randevusuz hasta kabul edeceğini açıkladı.
23.04.2022 Sağlık
Hastane randevu sistemi kalktı mı? Hastanelerde randevusuz bakılıyor mu, Merkez Hekim Randevu Sistemi (MHRS)
Hastane randevu sistemi kalktı mı? Hastanelerde randevusuz bakılıyor mu, Merkez Hekim Randevu Sistemi (MHRS) Hastanelerde randevu sistemi kalktı mı? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, sosyal medya hesabından doktorların artık randevusuz hasta kabul edebileceğini açıkladı.
22.04.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Randevu Sistemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki randevu sistemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.