Arda Kural

Arda Kural

Son dakika arda kural haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arda kural ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arda kural haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arda Kural

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arda kural gelişmeleri de dahil olmak üzere 193 arda kural haberi bulunmuştur. Tüm arda kural haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu!
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu! “Lise Defteri” dizisinde Aylin ile Ediz’i, “Emret Komutanım”da Alev Hemşire ile Posta Ferit’i oynayan Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra TikTok’ta buluştu.
16.04.2023 Magazin
Arda Kural son halini paylaştı!
Arda Kural son halini paylaştı! Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve setlerden uzak olan oyuncu Arda Kural, hastalandığı dönemde aldığı kilolarla dikkat çekmişti. Şimdilerde eski formuna kavuşmaya çalışan Arda Kural son halini takipçileriyle paylaştı.
24.02.2023 Magazin
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı?
Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler açıklandı mı? Survivor 2023 için geri sayım başladı. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen yarışmalarından Survivor’ın yeni sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Geçtiğimiz yıllardan farklı bir formatta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor 2023’te kadro merak edilirken, yarışmacı olarak adaya gidecek isimler de açıklanmaya başlandı. Yarışmanın sıkı takipçileri de Survivor’un yeni sezon tarihini ve kadrosunu araştırıyor. Peki, Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu mu? Survivor’da isimler ne zaman açıklanacak? İşte Survivor yeni sezon tarihi ve yarışmacılar ile ilgili detaylar…
6.12.2022 Magazin
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş"
Arda Kural sıkıntılı günleri geride bıraktı! "Efsane geri gelmiş" 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak bir dönemin en çok konuşulan ismi Arda Kural, psikolojik sorunların etkisiyle uzun süre özel hayatıyla gündeme gelmişti. Sıkıntılı günleri geride bırakan oyuncunun son hali şaşırttı. Saçlarını kestiren Arda Kural'ın verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmadı. "Ben hazırım" notuyla son halini paylaşan Kural'a sevenlerinden yorum yağdı.
8.11.2022 Magazin
Arda Kural gözaltına alındı
Arda Kural gözaltına alındı Ünlü oyuncu Arda Kural, Büyükçekmece sahilde bir mekanın işletmecisini darp edip kavga çıkardı. Olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alınan Kural, ifadesinin ardından serbest bırakıldıktan sonra ise evinde de ailesiyle kavga ettiği öğrenildi.
5.08.2022 Magazin
Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben"
Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben" Geçtiğimiz aylarda Arda Kural ile yıllar sonra canlı yayında bir araya gelmesiyle konuşulan oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Keman çaldığı anda dengesini kaybeden oyuncu, o anlarını paylaşıp kendisiyle alay etti. Asyalı'nın talihsiz kazası sosyal medyada gündem oldu.
4.08.2022 Magazin
Arda Kural kötü günleri geride bıraktı! Son hali ağızları açık bıraktı
Arda Kural kötü günleri geride bıraktı! Son hali ağızları açık bıraktı Bir dönem ekranların "Yerli Leonardo DiCaprio'su" olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, sıkıntılı günleri geride bıraktı. Kural, Kurban Bayramı için yaptığı paylaşımda, değişimiyle kendine hayran bıraktı.
10.07.2022 Magazin
Ünlülerin gizlediği hastalıklar! Yakışıklı oyuncu 'kimse bana inanmıyor' deyip korkutan haberi verdi
Ünlülerin gizlediği hastalıklar! Yakışıklı oyuncu 'kimse bana inanmıyor' deyip korkutan haberi verdi Hollywood yıldızı Bruce Willis, beyninde meydana gelen işlev bozukluğu yani ‘afazi’ hastalığı nedeniyle geçtiğimiz günlerde kariyerini noktalamak zorunda kaldığını duyurdu. Bu açıklamadan sonra dünyaca ünlü bir yıldızdan daha korkutan haber geldi. ‘Egoist değilim sadece hastayım’ açıklaması yapan yakışıklı oyuncu Brad Pitt de ‘yüz körlüğü’ne yakalandığını duyurdu. Hastalığın ünlü oyuncunun kariyerini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, daha önce yerli ve yabancı ünlü birçok ünlü ismin geçirdiği hastalık gündeme geldi. Türkiye’de bu ünlü isimlerin başında Arda Kural geliyor. Kural şu sıralar yeniden sektöre dönerken, yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle uzun süre gündemden düşmedi. İşte Mehmet Ali Erbil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a, Beren Saat’ten Sezen Aksu’ya kadar ünlülerin gizli hastalıkları...
6.07.2022 Magazin
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar!
12 Nisan olayı nedir, tarihte 12 Nisan ne günü? 12 Nisan’da ne oldu, kim öldü, kim doğdu? İşte yaşananlar! 12 Nisan olayı nedir, 12 Nisan ne günü? 12 Nisan tarihli doğumlar, vefatlar ve meydana gelen olaylar merak ediliyor. Tarihte 12 Nisan’da neler olduğunu kronoloji sırayla aktarıyoruz. Peki, 12 Nisan gününde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar gerçekleşti? 12 Nisan olayı kadınlar ve Twitter nedir, gerçek mi? İşte, 12 Nisan yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
12.04.2022 Gündem
Ünlülerin bilinmeyen hastalıkları
Ünlülerin bilinmeyen hastalıkları Hollywood yıldızı 67 yaşındaki Bruce Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen 'afazi' adı verilen söz yitimi hastalığı teşhisi koyuldu. Bu hastalık ünlü aktörün kariyerini bitirirken daha önce yerli ve yabancı ünlü birçok ünlü ismin geçirdiği hastalık gündeme geldi. Türkiye’de bu ünlü isimlerin başında Arda Kural geliyor. Kural şu sıralar ekranlarda boy göstermeye başlasa da uzun yıllar geçirdiği psikolojik rahatsızlık nedeniyle işini yapamadı. İşte Mehmet Ali Erbil’den Kıvanç Tatlıtuğ’a Hazal Kaya’dan Cem Yılmaz’a ünlülerin bilinmeyen hastalıkları...
31.03.2022 Magazin
Trafik magandaları sosyal medya "tık almak" uğruna yarıştı
Trafik magandaları sosyal medya "tık almak" uğruna yarıştı Şişli'de iki araç sürücüsü, sosyal medyada beğeni kazanmak için, trafikte kontrolsüz şekilde şerit değiştirerek yarıştı. Trafiği tehlikeye sokan 'maganda' sürücüler, insan hayatını hiçe saydıkları o anları, sosyal medya hesaplarından da yayınladı.
27.03.2022 Yaşam
Arda Kural'dan arabesk albüm geliyor!
Arda Kural'dan arabesk albüm geliyor! Son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden Arda Kural, Melis Güvenç’in Youtube kanalında 'İzleMelis'in' programına konuk oldu. Arda Kural programda arabesk albümü yapmaya hazırlandığını ve kendi yazdığı şarkıları seslendireceğini söyledi.
23.03.2022 Magazin
Arda Kural’dan yıllar sonra gelen itiraf! Annem polise şikayet etti, sokakta yaşamak zorunda kaldım
Arda Kural’dan yıllar sonra gelen itiraf! Annem polise şikayet etti, sokakta yaşamak zorunda kaldım Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara geri döndü. Yaşadığı zor günleri geride bırakan oyuncu Arda Kural, sokakta yaşadığı günlerden bahsederken, "Annemin yanına gittiğimde tartıştık, o da beni polise şikayet edince sokakta yaşamak zorunda kaldım" dedi.
7.03.2022 Magazin
Arda Kural: Ben hep ağlarım, gözyaşlarımı çok seviyorum
Arda Kural: Ben hep ağlarım, gözyaşlarımı çok seviyorum Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara yeniden dönmek için çalışıyor. Arda Kural, psikoz tedavisi gördüğü yıllardan sonra tüm yaşadıklarını Katarsis’te Gökhan Çınar’a anlattı. Kural, "Hayatımın dönüm noktası" dediği olay neydi? İşte Kural’ın çarpıcı açıklamaları…
4.03.2022 Magazin
Akrep Nalan hayatını kaybetti!
Akrep Nalan hayatını kaybetti! Akrep Nalan lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın (67) hayatını kaybetti. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Fidan Hoca karakteri ile hafızalarda yer edinen Akrep Nalan'ın ölüm haberini Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu.
4.03.2022 Magazin
Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu açıklaması: Kariyerinden çok görüntüsü ile ilgilendi!
Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu açıklaması: Kariyerinden çok görüntüsü ile ilgilendi! Son dönemlerde gündemden düşmeyen Arda Kural önemli açıklamalarda bulundu. 'Emret Komutanım' da beraber oynadığı ve sonrasında aralarının açık olduğu bilinen Sarp Sarp Levendoğlu ile ilgili gelen "Sence kariyeri iyi gitti mi Sarp Levendoğlu'nun?" sorusuna verdiği yanıtla etki uyandıran Kural, "Bence pek kariyeri ile ilgilenmedi de duruşu ile görüntüsü ile ilgilendi" dedi.
2.03.2022 Magazin
Arda Kural ve Yıldız Asyalı bir araya geldi! Şaşırtan aldatma itirafı...
Arda Kural ve Yıldız Asyalı bir araya geldi! Şaşırtan aldatma itirafı... Oyuncu Arda Kural ve 'çocukluk aşkım' dediği Yıldız Asyalı ile 2. Sayfa programında bir araya geldi. Kural’ın canlı yayında ‘Yıldız beni aldattı’ sözleri şoke etti.
28.02.2022 Magazin
Arda Kural: En çok istediğim şey Yıldız Asyalı ile aşk yaşamaktı!
Arda Kural: En çok istediğim şey Yıldız Asyalı ile aşk yaşamaktı! Ünlü oyuncu Arda Kural, bir dönem zor günler geçirmişti. Oyuncu ekranlara dönmek için çalışmalara başladı. Sıkı bir diyete başlayan Kural, iki ayda 14 kilo verdi. Mental ve fiziksel olarak tekrardan ayağa kalktığını söyleyen Kural, yeni projelere hazır olduğunu belirtti. 1999 yılında “Eyvah Kızım Büyüdü” dizisiyle genç kızların hayran olduğu oyuncu, hayatı boyunca hep yalnız olduğunu söyledi. Kural, Yıldız Asyalı ile ilgili olay açıklamalarda bulundu.
27.02.2022 Magazin
Arda Kural ile Yıldız Asyalı 24 yıl sonra bir arada!
Arda Kural ile Yıldız Asyalı 24 yıl sonra bir arada! Bir dönem büyük aşk yaşadığı Yıldız Asyalı için 'Onunla yan yana gelmekten korkuyorum' diyen Arda Kural, 24 yıl sonra eski sevgilisi ile buluştu. Kural, Yıldız Asyalı'yı sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti.
25.02.2022 Magazin
Yıldız Asyalı'dan Arda Kural'ın 'imkansız aşk' açıklamasına yanıt!
Yıldız Asyalı'dan Arda Kural'ın 'imkansız aşk' açıklamasına yanıt! Yıldız Asyalı, eski aşkı Arda Kural'ın "Yıldız'ı hala seviyorum ama ondan korkuyorum, beni mahveder" sözlerine 2. sayfa programında yanıt verdi. 'Eyvah Babam' dizisi setinde tanışıp arkadaşlıkları aşka dönüşen Yıldız Asyalı ile Arda Kural bir dönemin favori çiftleri arasında gösteriliyordu. Arda Kural'ın psikolojik olarak çöküş yaşadığı dönemlerde ikilini arasında ipler koptu.
24.02.2022 Magazin
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler…
Yıldız Asyalı kimdir, kaç yaşında, evli mi? Yıldız Asyalı’nın hayatına dair merak edilenler… Arda Kural’ın katıldığı bir televizyon programında Yıldız Asyalı’ya çok aşık olduğunu itiraf etmesi sonrası Yıldız Asyalı’nın hayatı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Yıldız Asyalı’nın evli olup olmadığı, çocuğu var olup olmadığı ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Peki, Yıldız Asyalı evli mi, kaç yaşında, eşi kim? Yıldız Asyalı kimdir?
23.02.2022 Magazin
Arda Kural'dan olay itiraflar: Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı
Arda Kural'dan olay itiraflar: Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural setlere dönmek için kolları sıvadı. Sıkı bir diyete başlayan Kural, iki ayda 14 kilo verdi. Bu sabah '2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, çarpıcı açıklamalar yaptı. 'Emret Komutanım' dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, "Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı" dedi.
23.02.2022 Magazin
Arda Kural'ın son hali sevenlerini mutlu etti! 'Eski haline geri dönmüş'
Arda Kural'ın son hali sevenlerini mutlu etti! 'Eski haline geri dönmüş' Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günler geçiren Arda Kural eski günlerine dönüyor. Son olarak Dilber Ay' filminin galasında görüntülenen oyuncunun son paylaşımı hayranlarını mutlu etti. Kural'ın son halini görenler, "Eski haline geri dönmüş" gibi yorumlar yaptı.
21.02.2022 Magazin
Arda Kural'dan sevindiren mesaj: Savaşı kazandım, geri dönüyorum!
Arda Kural'dan sevindiren mesaj: Savaşı kazandım, geri dönüyorum! 2019 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Dilber Ay’ın yaşamını anlatan, yılın en merakla beklenen filmlerinden ‘Dilberay’ın İstanbul galası, Kanyon’da düzenlendi. Ünlü isimlerin akın ettiği galada, 2000’li yıllarda yıldızı parlayan ancak sonrasında zor günler geçiren oyuncu Arda Kural da vardı. Gazetecilerle konuşan oyuncu, “Kendi içimde bir savaş başlattım ve kazandım” ifadelerini kullandı.
4.02.2022 Magazin
Arda Kural'dan olay sözler! 'Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu!'
Arda Kural'dan olay sözler! 'Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu!' Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan oyuncu Arda Kural, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şöhret olduğu yıllarda 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Kural, eski rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkındaki sözleriyle şaşırttı.
5.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arda Kural ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arda kural haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.