Gazete Vatan Logo
Magazin Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben"

Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben"

Geçtiğimiz aylarda Arda Kural ile yıllar sonra canlı yayında bir araya gelmesiyle konuşulan oyuncu ve müzisyen Yıldız Asyalı, sahnede talihsiz bir kaza yaşadı. Keman çaldığı anda dengesini kaybeden oyuncu, o anlarını paylaşıp kendisiyle alay etti. Asyalı'nın talihsiz kazası sosyal medyada gündem oldu.

Yıldız Asyalı sahnedeki kazasıyla gündem oldu! "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben"

Uzun süredir psikolojik sorunlarıyla mücadele eden Arda Kural, zor günleri geride bıraktı. Yaşadıkları aşkla günümüzde bile konuşulmaya devam eden Arda Kural ve Yıldız Asyalı '2. Sayfa' programının canlı yayınında bir araya geldi. İkili, canlı yayında yüzleşti. Yıllar önce aşk yaşadığı Yıldız Asyalı ile ilişkisinden bahseden Arda Kural şunları söyledi:

Yıldız beni aldattı. Acı verici bir olaydı ama ben kadınları suçlamam. Erkeklerin kadınlar üzerinde kalıcı bir etkisi vardır. Yıldız’ın bilerek, isteyerek böyle bir şey yapmadığını biliyorum. Öyle biriydi ki aramıza girdi. Ben kendimi ezilmiş hissetmiştim. Yıldız bana telefonla başka birinin kendisini öptüğünü anlattı.

YILDIZ ASYALI'NIN KAZASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 "ÇOK FENA ACI ÇEKMEYE BAŞLADIM"

“Ben de Etiler’de arkadaşlarımla arabada gidiyordum. Arabada çok fena acı çekmeye başladım. Kalbim ağrıyordu. Trafikten dolayı gidemeyince Etiler’den Cihangir’e Yıldız’ın yanına yürüdüm. Beni görünce ağlamaya başladı. Annesi bizi odaya sokup konuşmamızı istedi. Böyle bir şey yaşadığı için Yıldız çok üzgündü. Birlikte ağlamaya başladık. 9-10 yaşında bir sevgilim vardı o da beni aldatmıştı. Bir de ortaokulda yaşamıştım."

Haberin Devamı

"Yıldız’ın ihaneti de üç olmuştu. Ben o dönem Yıldız’larda kalıyordum. Yıldız beni çok süründürdü. Onunla bir daha bir araya gelmemiz zor. Yıldız beni öldürüp hayatından çıkardı. İhanet de vardı başka şeyler de.”

“SEVGİLİYKEN EVİNİ ARADIM TELEFONU NİŞANLISI AÇTI”

İhaneti kabul eden Yıldız Asyalı ise “Benim bir travmam vardı. Arda’nın evini aradım bir kadın çıktı ve kim olduğunu sorduğumda da ‘Arda’nın nişanlısıyım’ dedi. Ben beraber olduğumuzu biliyordum. Sonra da bu ihanet oldu” dedi.

"YILDIZ NİŞANLILIK OLAYINI BANA ANLATMADI"

Arda Kural ise nişanlılık olayının olmadığını belirterek "Yıldız benimle bunu paylaşmadı. Ben bunu ilk defa duyuyorum. Kadınlar böyle işte o an söylemiyor ama 15 yıl sonra ortaya çıkartıyor. Benim nişanlımdan haberim yok. Demek ki ben de sana acı çektirdim" ifadelerini kullandı. Yıldız Asyalı ve Arda Kural, yıllarca yaşadıklarından dolayı bir daha bir araya gelemeyeceklerini söyledi. Canlı yayında espri yapan Asyalı, "Arda beni düğününe çağırsın ben de keman çalayım. Ama benim içim bütçe önemli tabi" dedi.

Haberin Devamı

"BİZ ACI ÇEKMEKTEN MUTLU OLUYORUZ"

Hayranlarının en çok merak ettiği, "Yeniden birlikte olur musunuz?" sorusunu da yanıtlayan eski aşıklar, aşkın bittiğini, tüm duyguların tüketildiğini söyleyerek bir daha kimseyle evlenmeyi düşünmediklerini açıkladılar. Arda Kural, "Biz acı çekmekten mutlu oluyoruz, bir daha bir araya gelmemiz çok zor" derken, her ikisi de aşık olmadıklarını söyledi.

SAHNESİNDE DÜŞTÜ, KENDİSİYLE ALAY ETTİ

Arda Kural ile aşkıyla bir süre adından söz ettiren ve yıllar sonra eski aşkıyla da bir araya gelen Asyalı son sahnesinde fena düştü. Asyalı, düştüğü anları paylaşarak kendisiyle alay etti.

Güzel oyuncu o anları paylaşarak "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben" yorumunda bulundu. Yıldız Asyalı aynı zamanda "İki şekil yapayım derken monitörü de yedim" dedi. Asyalı'nın paylaşımına "İyi toparlamışsın ama" yorumları yağdı.

Haberin Devamı