Psikolojik

Psikolojik

Son dakika psikolojik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikolojik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikolojik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.507 psikolojik haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? Anksiyete bozukluğu en yaygın görülen psikolojik hastalıktır. İnsanların yaklaşık %30’unun hayatının bir döneminde anksiyete bozukluğundan etkilendiği bilinmektedir. Peki anksiyete bozukluğu nedir, neden olur ve tedavi yöntemleri nelerdir?
26.07.2024Advertorial
Kulak Çınlaması Nasıl Geçer? Kulak Çınlaması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kulak Çınlaması Nasıl Geçer? Kulak Çınlaması Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Kulak çınlaması dışarıda olmayan seslerin duyulması şeklinde tanımlanmaktadır. Kulak çınlamasının hafif ya da yüksek şiddetli bir şekilde gerçekleşmesi mümkündür.
26.07.2024Sağlık
Psikoloğunuz sahte olabilir! Denetimsizlik ve yasal boşluk sahte psikolog sayısını artırıyor! Pandemiden sonra artışa geçti
Psikoloğunuz sahte olabilir! Denetimsizlik ve yasal boşluk sahte psikolog sayısını artırıyor! Pandemiden sonra artışa geçtiSon yıllarda özellikle sosyal medyanın etkisiyle sahte psikologların sayısında ciddi artış yaşanıyor. Uzmanlar bu alanda yeterli denetimin olmadığını ve meslek yasasının olmamasının fırsat bilindiğini açıklarken konu ile ilgili toplum ruh sağlığını koruyan yeni bir yasanın hayata geçirilmesini atılması gereken en önemli adımlardan birisi olduğunu dile getiriyor.
23.07.2024Gündem
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılar
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılarKocaeli’de alışveriş sırasında kasada 45 TL bozuk olmaması sebebiyle müşteri ile veteriner arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra yanında 2 kişiyle gelen müşteri, Veteriner Hekim Ali Özen’i darbetti. Burnu kırılan Özen, hastanedeki tedavisinin ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
22.07.2024Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap verecekler
Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e sert tepki: Yargılanacak ve hesap vereceklerDışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medya platformunda yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İsrail’in ülkemizi ve Cumhurbaşkanımızı hedef alan kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimleri sonuçsuz kalacaktır" açıklamasını yaptı.
21.07.2024Gündem
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldı
Eylem Tok'un oğlu Timur Cihantimur’a ABD'de tutuklu bulunduğu birimde saldırıldıİstanbul'da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan ve ABD'nin Boston kentinde yakalanan Timur Cihantimur, tutuklu bulunduğu Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi’nde 3 mahkum tarafından darp edildi.
19.07.2024Gündem
‘Psikolojik tacizi herkes bilmeli’ demişti! Seren Serengil’den çok konuşulacak paylaşım
‘Psikolojik tacizi herkes bilmeli’ demişti! Seren Serengil’den çok konuşulacak paylaşımİbrahim Tatlıses ile 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in arası yeniden açılmıştı. Kızından kira istediği iddia edilen Tatlıses'e bu sefer Seren Serengil tepki gösterdi. Serengil ise sosyal yazdıklarıyla magazin gündemine oturdu.
16.07.2024Magazin
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
Demirören Medya Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor! Okul müdürü Ertoğan: Veliler okulları mutlaka görüp bilgi almalı
Demirören Medya Lisesi yeni öğrencilerini bekliyor! Okul müdürü Ertoğan: Veliler okulları mutlaka görüp bilgi almalıDemirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, 17 Temmuz tarihine kadar yapılacak tercih döneminde yeni öğrencilerini bekliyor. Tercih döneminin bitmesine sayılı günler kala bu süreçte dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi veren Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atila Ertoğan, “Lise öğrencinin geleceğiyle ilgili planlarının başladığı yerdir. Doğru lise seçimi çok önemli. Bu nedenle veliler okulları mutlaka görüp eğitim programıyla ilgili bilgi almalı” dedi.
12.07.2024Gündem
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli
Dilan Çıtak'tan “psikolojik taciz” paylaşımı: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeliDilan Çıtak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Babasıyla zaman zaman sorunlar yaşayan 34 yaşındaki Çıtak, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" açıklamasını yaptı.
10.07.2024Magazin
Altın fiyatlarında psikolojik eşik: 7 Temmuz gram, çeyrek, ata, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?
Altın fiyatlarında psikolojik eşik: 7 Temmuz gram, çeyrek, ata, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?Altının onsu 4 Temmuz 2024 Perşembe günü 2,356 dolardan işlem görürken gram altın 2.466,03 TL olarak güne başladı. Çeyrek altın 4.031,96 liradan Cumhuriyet altını ise 16.078,51 liradan işlem görüyor. Paikolojik eşikte olduğunu belirten uzmanlar alım için acele edilmemesi gerektiğinin altını çizdiler. 7 Temmuz gram, çeyrek, ata, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç TL?
7.07.2024Ekonomi
Depremden 149 saat sonra enkazdan çıkarıldı, Adana'da yaşamını protez bacağıyla sürdürüyor
Depremden 149 saat sonra enkazdan çıkarıldı, Adana'da yaşamını protez bacağıyla sürdürüyorHatay'da 6 Şubat 2023'teki ilk depremde yıkılan binanın enkazından 149 saat sonra kurtarılan Mustafa Esmergil, kesilen bacağının yerine yapılan protezle Adana'daki konteyner kentte yaşıyor.
8.07.2024Adana
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandı
Çöp evi temizlemeye gelenlere bıçakla saldırdı! 1 polis yaralandıBursa'da ‘çöp ev’ haline getirdiği evini temizlemeye gelen belediye ekiplerine bıçak çekerek direnen Feyzullah Yasa (68), kendisini ikna etmeye çalışan polis memuru T.K.'yi kolundan bıçakladı. Şüpheli, polisler tarafından güçlükle yakalanıp gözaltına alındı.
4.07.2024Gündem
Çocuğunuz siber zorbalığa maruz kalıyor olabilir! İlk başta anlaması çok zor olabiliyor
Çocuğunuz siber zorbalığa maruz kalıyor olabilir! İlk başta anlaması çok zor olabiliyorGünümüzde internet kullanımı ilkokul çağındaki çocuklarda bile oldukça yaygın. Sanal ortamda bireyleri intihara sürükleyebilen siber zorbaların hedefi ise sıklıkla çocuklar oluyor. Uzman Psikolojik Danışman Dr. Öğr. Üyesi Bülent Tansel, “Siber zorbalık vakaları, ülkemizde özellikle orta ve lise dengi okullarda öğrenim gören öğrenciler arasında en sık karşılaşılan vakalar arasında yer alıyor” dedi.
4.07.2024Gündem
Arda Kural yeni işini açıkladı: Evimin bir odasını atölyeye çevirdim, beş yıla zengin olacağım
Arda Kural yeni işini açıkladı: Evimin bir odasını atölyeye çevirdim, beş yıla zengin olacağım2000'li yılların başında 'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etti. Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakıp kendini toparlayan oyuncu, Uzman Psikolog Esra Ezmeci'nin programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2024Magazin
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecekPartisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için net mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası da vardı.
25.06.2024Gündem
Sosyal medyadaki istismar ile ilgili karar verildi
Sosyal medyadaki istismar ile ilgili karar verildiNevşehir'de bir sosyal medya platformunda 5 yaşındaki kuzenini dudağından öpmeye zorlayan genç kadın, polis tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adli mercilere çıkarılan genç kadın tutuklandı.
24.06.2024Gündem
TikTok'taki olay büyük tepki çekmişti! Bakanlık duyurdu: Videodaki şahıs gözaltına alındı
TikTok'taki olay büyük tepki çekmişti! Bakanlık duyurdu: Videodaki şahıs gözaltına alındıTikTok'ta bir kullanıcı, kuzeni olduğunu söylediği küçük çocuğu zorla öperek o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Tepkilerin ardından şahıs gözaltına alınırken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan da son dakika açıklaması yapıldı.
24.06.2024Gündem
Hastalarını tacizle suçlayan doktor akıl almaz savunma: Hastalarımın algı bozukluğu var!
Hastalarını tacizle suçlayan doktor akıl almaz savunma: Hastalarımın algı bozukluğu var!Antalya'da 7 kadın hastaya 'nitelikli cinsel saldırı'da bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan Uzman Doktor Ahmet Taner Cantimur, ilk duruşmada şikayetçi kadınların huzursuz bağırsak sendromu (İBS) hastası olduğunu söyleyerek, "Bu hastaların en önemli özelliği algı ve davranış bozukluğudur. Rektum içerisinde parmakla muayene yaparken bu hastalar bunu vajinal muayene gibi algılayabilir" dedi.
22.06.2024Gündem
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar etti
Gaziantep'te cinnet getiren şahıs 4 arkadaşını katlederek intihar ettiGaziantep'te bilinmeyen bir nedenle cinnet getiren yabancı uyruklu şahıs, 4 arkadaşını öldürüp 2 kişiyi de yaraladıktan sonra intihar etti. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri yapılan işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.
16.06.2024Gaziantep
Psikoloğunuz sahte olabilir! Denetimsizlik ve yasal boşluk sahte psikolog sayısını artırıyor! Pandemiden sonra artışa geçti
Psikoloğunuz sahte olabilir! Denetimsizlik ve yasal boşluk sahte psikolog sayısını artırıyor! Pandemiden sonra artışa geçtiSon yıllarda özellikle sosyal medyanın etkisiyle sahte psikologların sayısında ciddi artış yaşanıyor. Uzmanlar bu alanda yeterli denetimin olmadığını ve meslek yasasının olmamasının fırsat bilindiğini açıklarken konu ile ilgili toplum ruh sağlığını koruyan yeni bir yasanın hayata geçirilmesini atılması gereken en önemli adımlardan birisi olduğunu dile getiriyor.
16.06.2024Gündem
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardı
Yusuf Atala tutuklandı! Ünlü oyuncu pazarlama direktörü çıktı, haftada 4,5 milyon dolandırıyorlardıYalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen ve 11 kişinin tutuklandığı devre mülk dolandırıcılığı operasyonunda çetenin 8-10 milyar değerinde haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Örgüt liderliğini Karaderili Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karadereli'nin yaptığı yapıda, tutuklular arasında yer alan ünlü oyuncu Yusuf Atala'nın, “line manager” olarak adlandırıldığı ve yapının pazarlama ekiplerinin başı olduğu öğrenildi. Öte yandan örgütün şikayet sitelerine para vererek şikayetleri sildirdiği de öğrenildi.
15.06.2024Gündem
Devre mülk dolandırıcılığında yeni gelişme: Ünlü oyuncu Yusuf Atala gözaltına alındı
Devre mülk dolandırıcılığında yeni gelişme: Ünlü oyuncu Yusuf Atala gözaltına alındıYalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir isim dikkat çekti.
13.06.2024Gündem
Altında düşüş trendi bitiyor! Uzman isim açıkladı: Rekorlar peş peşe gelecek
Altında düşüş trendi bitiyor! Uzman isim açıkladı: Rekorlar peş peşe gelecekAltın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, ABD'den gelen kritik veriyle düşüş trendine girdi. Ons altın ve gram altın psikolojik destekleri çevresinde fiyatlanıyor. Altın ibresinin aşağı kırılması sonrası İslam Memiş, rakam ve tarih vererek dikkat çeken bir yorumda bulundu. Piyasalar fed kararına kilitlendi. Fed faiz kararı sonrası altın nasıl etkilenir? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.06.2024Ekonomi
Altın için kader günü! Altın yatırımcısı beklemede, uzman isim yükselişin başlayacağı tarihi açıkladı
Altın için kader günü! Altın yatırımcısı beklemede, uzman isim yükselişin başlayacağı tarihi açıkladıAltın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, ABD'den gelen kritik veriyle düşüş trendine girdi. Ons altın ve gram altın psikolojik destekleri çevresinde fiyatlanıyor. Altın ibresinin aşağı kırılması sonrası İslam Memiş, rakam ve tarih vererek dikkat çeken bir yorumda bulundu. Piyasalar fed kararına kilitlendi. Fed faiz kararı sonrası altın nasıl etkilenir? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
12.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.