Emret Komutanım

Emret Komutanım

Son dakika emret komutanım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emret komutanım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emret komutanım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emret Komutanım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emret komutanım gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 emret komutanım haberi bulunmuştur. Tüm emret komutanım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım'
Sermiyan Midyat trafik kazası geçirdi! 'Neye uğradığımı şaşırdım' Son olarak 'Eyvah Tatil' adlı yapımda yer alan Sermiyan Midyat, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Motosikletli bir kurye, park yerinden çıkacağı sırada ünlü oyuncunun aracına hızla çarptı. Korkutan kaza sonrası konuşan Midyat, "Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
21.04.2024 Magazin
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu!
Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra buluştu! “Lise Defteri” dizisinde Aylin ile Ediz’i, “Emret Komutanım”da Alev Hemşire ile Posta Ferit’i oynayan Şebnem Schaefer ve Arda Kural yıllar sonra TikTok’ta buluştu.
16.04.2023 Magazin
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği…
Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney hangi film ve dizilerde oynadı? İşte hastalığı, biyografisi ve gençliği… Ali Güney hayatını kaybetti. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Yeşilçam oyuncularından Ali Güney’in vefat ettiğini duyurdu. Yeşilçam'da kötü adam rolleriyle karşımıza çıkan Ali Güney, Yılmaz Güney’in bakışları ve ses tonundan çok etkilenerek sinemaya atıldı. Oyunculuğu dışında yapımcı ve senarist kimliğiyle de karşımıza çıkan Güney 3 gün önce hastaneye kaldırılmıştı. Peki, Ali Güney kimdir, kaç yaşında ve neden öldü, nereliydi? Yeşilçam’ın kötü adamı Ali Güney oynadığı filmler, diziler, hastalığı ve gençliği…
24.08.2022 Magazin
Arda Kural kötü günleri geride bıraktı! Son hali ağızları açık bıraktı
Arda Kural kötü günleri geride bıraktı! Son hali ağızları açık bıraktı Bir dönem ekranların "Yerli Leonardo DiCaprio'su" olarak anılan ünlü oyuncu Arda Kural, sıkıntılı günleri geride bıraktı. Kural, Kurban Bayramı için yaptığı paylaşımda, değişimiyle kendine hayran bıraktı.
10.07.2022 Magazin
Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan, bir deri bir kemik kaldı! Onu görenler tanımakta güçlük çekiyor
Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan, bir deri bir kemik kaldı! Onu görenler tanımakta güçlük çekiyor Geniş Aile dizisiyle yıldızını parlatan Ufuk Özkan, yeni proje için 17 kilo verdi. Özkan'ın son halini görenlerse tanımakta güçlük çekti.
1.07.2022 Magazin
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Nil Erkoçlar adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Mutlu bir evliliği olan ve ekrandan uzak kalan oyuncu yeni imajıyla dikkat çekti.
7.04.2022 Magazin
Arda Kural’dan yıllar sonra gelen itiraf! Annem polise şikayet etti, sokakta yaşamak zorunda kaldım
Arda Kural’dan yıllar sonra gelen itiraf! Annem polise şikayet etti, sokakta yaşamak zorunda kaldım Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan ünlü oyuncu Arda Kural, ekranlara geri döndü. Yaşadığı zor günleri geride bırakan oyuncu Arda Kural, sokakta yaşadığı günlerden bahsederken, "Annemin yanına gittiğimde tartıştık, o da beni polise şikayet edince sokakta yaşamak zorunda kaldım" dedi.
7.03.2022 Magazin
Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu açıklaması: Kariyerinden çok görüntüsü ile ilgilendi!
Arda Kural'dan Sarp Levendoğlu açıklaması: Kariyerinden çok görüntüsü ile ilgilendi! Son dönemlerde gündemden düşmeyen Arda Kural önemli açıklamalarda bulundu. 'Emret Komutanım' da beraber oynadığı ve sonrasında aralarının açık olduğu bilinen Sarp Sarp Levendoğlu ile ilgili gelen "Sence kariyeri iyi gitti mi Sarp Levendoğlu'nun?" sorusuna verdiği yanıtla etki uyandıran Kural, "Bence pek kariyeri ile ilgilenmedi de duruşu ile görüntüsü ile ilgilendi" dedi.
2.03.2022 Magazin
Arda Kural'dan olay itiraflar: Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı
Arda Kural'dan olay itiraflar: Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı Bir süre psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural setlere dönmek için kolları sıvadı. Sıkı bir diyete başlayan Kural, iki ayda 14 kilo verdi. Bu sabah '2. Sayfa programına konuk olan oyuncu, çarpıcı açıklamalar yaptı. 'Emret Komutanım' dizisindeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu ile bir türlü yıldızının barışmadığını söyleyen Kural, "Beni dışlayıp üzerimde baskı kurmaya çalıştı" dedi.
23.02.2022 Magazin
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
Arda Kural'dan olay sözler! 'Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu!'
Arda Kural'dan olay sözler! 'Sarp Levendoğlu beni kıskanıyordu!' Bir dönem psikolojik sorunlar yaşayan ve sıkıntılı günleri atlatan oyuncu Arda Kural, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şöhret olduğu yıllarda 'Yerli Leonardo DiCaprio' olarak anılan Kural, eski rol arkadaşları Sarp Levendoğlu ve Ufuk Özkan hakkındaki sözleriyle şaşırttı.
5.01.2022 Magazin
Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu?
Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu? Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu? Savaşçı yeni sezon bölümleri heyecanla beklenirken, yeni sezonda istenilen başarıyı yakalayamadı. Fox TV’de yayınlanan dizi bir zamanlar en çok izlenen dizilerin arasında yer alıyordu. Dizi 2 bölümünün ardından FOX TV'ye veda edecek. Savaşçı'nın yayın hayatına yeni bir platformda devam edip etmeyeceği ise netleşmedi.
3.06.2021 Gündem
Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında?
Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında? Kavak Yelleri, Ezel, Son, İçimdeki Fırtına, İçerde ve Vatanım Sensin gibi dizilerde rol alan Levent Can, kalp krizi geçirdi. Bu haberin ardından pek çok kişi tarafından araştırılan Levent Can kimdir, nerelidir? Levent Can kaç yaşında? İşte detaylar…
5.03.2020 Gündem
Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Levent Can'dan haber var!
Kalp krizi geçiren ünlü oyuncu Levent Can'dan haber var! İstanbul’da bulunan özel bir hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Levent Can'a stent takıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan Levent Can bugün normal odaya alındı.
5.03.2020 Magazin
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında?
Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ nerelidir? Kaç yaşında? 11 Şubat 1977 yılında Mersin’de dünyaya gelen Mustafa Üstündağ, oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alarak başladı. Mustafa Üstündağ, Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlu karakterine hayat verdiği dizinin ardından birçok dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Mustafa Üstündağ kimdir, nerelidir? Kaç yaşında?
7.01.2020 Gündem
Kemal Doğulu'dan Sıla'ya ilginç destek
Kemal Doğulu'dan Sıla'ya ilginç destek Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Sıla Gençoğlu'na ünlülerden destek mesajları yağdı. Şarkıcıya en ilginç destek ise modacı Kemal Doğulu'dan geldi.
2.11.2018 Magazin
Yıldırım Öcek kimdir?
Yıldırım Öcek kimdir? Yıldırım Öcek'in hayatını kaybetmesi sanat camiasını yasa boğdu. Ünlü ve başarılı oyuncu Yıldırım Öcek'in hayatı hakkındaki bilgiler merak edilmeye başlandı. İşte efsanevi dizi Avrupa Yakası'nın "Saadettin Yerebakan"ı Yıldırım Öcek hakkında merak edilenler...
4.10.2018 Gündem
Aşka geldiler
Aşka geldiler Eski model Şenol İpek, yeni sevgilisi Nur Şipka ile Çeşme’de tatil yapıyor. Âşıklar önceki gün Momo Beach’te görüntülendi. Sevgililerin aşka gelip romantik anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı.
28.08.2018 Magazin
Oral Özer kimdir?
Oral Özer kimdir? Oral Özer kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gittiği bir mekanda ölesiye dövülen Oral Özer gündeme bomba gibi düştü. Merakla araştırılmaya başlanan Oral Özer hakkındaki bilgileri sizler için derledik.
6.07.2018 Gündem
Oyunculuk  sahte bir dünya
Oyunculuk sahte bir dünya Yaşadığı psikolojik sorunlar sebebiyle sokaklara düşen, şimdilerde kendini toplayan Arka Kural, “Oyunculuğu bıraktım, sahte bir dünya” dedi.
14.11.2017 Magazin
Savaşçı dizisine flaş transfer!
Savaşçı dizisine flaş transfer! FOX'un sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna flaş bir isim dahil oldu.
9.11.2017 Televizyon
Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir?
Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir? Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evliliği gündemde büyük yankı yarattı. Uzun süredir birlikte olan Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu çiftinin hayatları da merak edilir oldu. İşte Rüzgar Erkoçlar kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Birol Güven: Furkan olmasada Havuç karakteri...
Birol Güven: Furkan olmasada Havuç karakteri... Televizyonun fenomen dizilerinden Çocuklar Duymasın'ın yeni kadrosunda Furkan Kızlay yer almayacak. Dizinin yapımcısı Birol Güven, "Havuç bizim karakterimiz, Furkan'ın yolu açık olsun!" dedi.
17.07.2017 Magazin
Furkan Kızılay açtı ağzını yumdu gözünü!
Furkan Kızılay açtı ağzını yumdu gözünü! Hakan Hatipoğlu ve Tuğba Algül'ün sunduğu Survivor Panoroma'ya katılan Furkan Kızılay açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'dan elenen yarışmacı Furkan Kızılay'ın şaşırtıcı sözleri...
7.06.2017 Magazin
Survivor'da olay var! Ünlüler yine darmadağın...
Survivor'da olay var! Ünlüler yine darmadağın... Survivor 2017'de Ünlüler takımından Furkan'ın elenmesinden sonra takımda yine ipler koptu. Bu gelişmeden sonra Survivor adasında neler yaşanacak? İşte Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı...
31.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emret Komutanım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emret komutanım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.