Gazete Vatan Logo

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evliliği gündemde büyük yankı yarattı. Uzun süredir birlikte olan Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu çiftinin hayatları da merak edilir oldu. İşte Rüzgar Erkoçlar kimdir sorusunun cevabı...

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu dün dünya evine girdi. Bu gelişmenin ardından Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu'nun hayatları merak edilip araştırılmaya başlandı. Rüzgar Erkoçların hayatına dair tüm merak edilenleri haberimizde derledik.

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Nil Erkoçlar ya da cinsiyet değiştirdikten sonra kullandığı resmi adıyla Rüzgar Erkoçlar, 26 Mart 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitim hayatının ardından oyunculuk kariyerine 10 yaşında rol almaya başladığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken Molped reklamında oynadı ve ünlendi.

Reklam filmlerinin ardından birçok projede yer alan Rüzgar Erkoçlar, Berna Laçin'in başrol oyuncusu olarak yer aldığı "Seni Yaşatacağım" dizisinde rol aldı.

Bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolü üstlendiği Bütün Çocuklarım dizisinde oynayan Rüzgar Erkoçlar, kariyerinin zirvesini yaşadığı Emret Komutanım dizisinde ve sinema filminde de Fato karakterini canlandırdı.
20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse, kendisi hakkında Twitter'dan cinsiyet değiştirdiğine dair bir tweet attı. Konuyla ilgili Rüzgar Erkoçlar ve kardeşi bir açıklama yaptı ve iddiayı yalanladı. Ancak iddia daha sonra doğrulandı ve Nil Erkoçlar olan isminin Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirildiği bildirildi.

Haberin Devamı

TUĞBA BEYAZOĞLU KİMDİR?

Makyöz Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile yaşadığı aşkla adını geniş kitlelere duyurdu. Fenomen Kerimcan Durmaz ile de bir dönem çalışan Tuğba Beyazoğlu İnstagram'da neredeyse her anını paylaşıyor. İnstagram'da 12 binden fazla takipçisi olan Tuğba Beyazoğlu, Rüzgar Erkoçlar ile fotoğrafını sık sık paylaşıyor. Rüzgar Erkoçlar’dan 7 yaş küçük olan Tuğba Beyazoğlu, 24 yaşında.