Arama Çalışmaları

Arama Çalışmaları

Son dakika arama çalışmaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arama çalışmaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arama çalışmaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arama Çalışmaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arama çalışmaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.504 arama çalışmaları haberi bulunmuştur. Tüm arama çalışmaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor
Gölette kaybolan gençten hala haber alınamıyor Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı.
16.04.2024 Adana
Balık tutarken göle düşmüştü! Arama çalışmaları sürüyor
Balık tutarken göle düşmüştü! Arama çalışmaları sürüyor Adana’nın Kozan ilçesinde dün gölete düşen Oktay Sarıtiken’i arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
13.04.2024 Adana
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular
Korhan Berzeg'in ailesinden flaş karar! 'Artık umudumuz kalmadı' deyip kilit vurdular Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg (84), 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları, 130'uncu günde sonlandırılırken, artık gelen bir ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela Berzeg (82), sosyal medya hesabından Korhan Berzeg’in fotoğrafını, “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaşırken, ailenin Gönen ilçesi Armutlu Mahallesi’ndeki eviyle ilgili yeni karar verildi. İşte detaylar...
11.04.2024 Gündem
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı
Yüzlerini eşarpla gizleyen hırsızlar 100 gram altını saniyeler içinde çaldı Adana'da yüzlerini eşarp ve şapka ile gizleyen 4 kadın, yangın merdivenini kullanarak girdikleri binanın 7'nci katındaki daireden 100 gram altın ziynet eşyası çalıp, kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden 1'i yakalandı.
5.04.2024 Adana
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme
TPAO, Marmara Denizi'nde petrol arayacak! Dikkat çeken gelişme TPAO, Marmara Denizi'nde Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale paftalarında petrol aramak üzere 3 ruhsat aldı.
22.03.2024 Ekonomi
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu
Yaşlı adam sulama kanalında ölü bulundu Alınan bilgiye göre, alzaymır hastası Osman Yoğurtoğlu'ndan (76) bir gündür haber alamayan ailesi, polise kayıp başvurusunda bulundu.
5.03.2024 Adana
Batan geminin kayıp mürettebatını aramada 8. gün! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan geminin kayıp mürettebatını aramada 8. gün! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Kaptan köşkü, güverte ve kamaralar bir kez daha arandı ancak sonuç alınamadı. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi
İliç faciasının yaşandığı maden ocağının lisansı iptal edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Erzincan İliç’te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesi iptal edildi.
17.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi
Marmara'da batan gemideki 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenleri tespit edildi Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmaları, 3'üncü gününde de sürüyor. Denizin 51 metre derinliğinde tespit edilerek görüntülenen 'BATUHAN A' isimli gemiye bugün dalışın gerçekleştirilmesi beklenirken, kayıp 6 mürettebattan 2'sinin cansız bedenlerinin de gemide olduğunun tespit edildiği öğrenildi.
17.02.2024 Gündem
Erzincan toprak kaymasında kaç kişi öldü, ölen yaralanan var mı? Erzincan maden göçüğü nerede, Erzincan altın madeninde kaç kişi çalışıyor? İliç altın madeni toprak kayması!
Erzincan toprak kaymasında kaç kişi öldü, ölen yaralanan var mı? Erzincan maden göçüğü nerede, Erzincan altın madeninde kaç kişi çalışıyor? İliç altın madeni toprak kayması! Erzincan’ın İliç ilçesindeki Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Aralık 2010’dan bu yana altın üretimi yaptığı Çöpler Madeni’nde toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan 9 işçi için arama çalışmaları sürerken, bölgeden yeni bilgiler de geliyor. Erzincan maden göçüğü nerede, hangi ilçede? sorusu da konuyla ilgili gelişmeleri takip eden vatandaşlar tarafından merak edilirken resmi makamlardan açıklamalar gelmeye başladı. Vali Hamza Aydoğdu bölgeye gitmek için yola çıktı. Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 2010 yılı aralık ayından itibaren altın üretimi yaptığı Çöpler Madeni'nde bugün saat 14.30 sıralarında Eski Değirmen mevkisinde toprak kayması meydana geldi. Ali Yerlikaya, " İlk belirlemelere göre maalesef 9 işçimiz kayan kütlenin altında kaldı ve işçilerimizi arama- kurtarma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor." dedi. Peki, Erzincan toprak kaymasında kaç kişi öldü? Erzincan İliç altın madeni toprak kaymasında son durum…
14.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp
İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 ölü, 2 kayıp İzmir'in Dikili ilçesinde, balıkçı teknesi battı. İlk belirlemelere göre, teknede bulunan 10 kişiden 3'ünün yaşamını yitirdiği, 2 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Kayıp olan kişileri arama çalışmaları sürüyor. 
30.01.2024 Gündem
Antalya'da kayıp Rus turist ölü bulundu
Antalya'da kayıp Rus turist ölü bulundu Antalya’nın Kemer ilçesine tatile gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu. Dün Çalış Tepesi'nde yapılan aramada turiste ait cep telefonu bulununca, aramalar da bu bölgede yoğunlaştırılmıştı.
12.01.2024 Gündem
Bartın açıklarındaki gemide Türk mürettebat kayboldu
Bartın açıklarındaki gemide Türk mürettebat kayboldu Bartın'ın Kurucaşile ilçesinin 18 deniz mili açığında seyir halindeki Malta bandralı ‘PS VALETTA’ isimli gemide, temizlik işlerinden sorumlu mürettebat olarak görev yapan M.Ş (26) kayboldu. Denize düştüğü değerlendirilen M.Ş.'nin bulunması için sahil güvenlik ekipleri arama çalışması başlattı.
12.01.2024 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı Avcılar’da bir türkü bara silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili 1'i kadın 3 kişi yakalanırken, 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
18.12.2023 Gündem
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı
Depremde hasar almış 5 katlı bina çöktü! Enkaz altında arama kurtarma çalışması başlatıldı Diyarbakır’ın Sur ilçesinde daha önce depremlerde ağır hasar aldığı için boşaltılan 5 katlı bir bina çöktü. Olay yerine sevk edilen ekipler, enkaz altında canlı olması ihtimaline karşı çalışma başlattı.
7.12.2023 Gündem
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi
Petrol üretimiyle ilgili flaş detay açıklandı! 2024 yılı işaret edildi Şırnak'ta, Gabar Dağı'ndaki Şehit Esma Çevik Petrol Sahası’nda faaliyete geçen yeni kuyuyla üretim kapasitesi 27 bin varile ulaştı. Vali Cevdet Atay, "Bu yılın sonunda açılacak kuyularla beraber 35 bin varile ulaşacağız. Ana hedefimiz 100 kuyuda 100 bin varil. İnşallah 2024 yılının sonunda da bu hedefimize ulaşacağız. 14 kuyuda sondaj, 30 kuyuda da lokasyon çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
30.11.2023 Ekonomi
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arama Çalışmaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arama çalışmaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.