Kayıp Çocuk

Kayıp Çocuk

Son dakika kayıp çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.893 kayıp çocuk haberi bulunmuştur. Tüm kayıp çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı
81 ilde okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! 113 kişi yakalandı Türkiye genelinde okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik denetimde çeşitli suçlardan aranan 113 kişi yakalandı, kayıp 6 çocuk bulundu.
12.09.2023 Yaşam
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu
81 ildeki 'Güvenli Eğitim' uygulamasında kayıp 8 çocuk bulundu İçişleri Bakanlığı, 81 il genelinde okul ve öğrenci yurtlarının yakın çevrelerinde ve umuma açık iş yerlerinde yapılan uygulamada; çeşitli suçlardan aranan 663 kişinin yakalandığını, 8 kayıp çocuğun da bulunduğunu açıkladı.
16.04.2023 Yaşam
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
Bakan Yanık: Çocukların hiçbirini 3. şahıslara vermedik
Bakan Yanık: Çocukların hiçbirini 3. şahıslara vermedik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Yanık, "Bizim sistemimize giren sayı 1911, bunlardan şükürler olsun 1543'ünü ailelerine teslim etmişiz. 273 çocuğumuz hastanede. 1911 çocuktan 1830'unun kimliğini tespit etmişiz, kimliği tespit edilmeyen 81 çocuğumuz var" dedi. Yanık, "Depremzede çocuklarımız ya da deprem bölgesinde kuruluş bakımında olup da diğer bölgelere tedbiren tahliye etmek zorunda olduğumuz çocukların hiçbirini, bir tekini bile bakın 3. şahıslara vermedik. Ailesine teslim ettiğimiz ya da ailesinin işaret ettiği resmi olarak izin verdiği kişiler var. Bunun dışında herhangi bir üçüncü şahsa dernek, vakıf vs. çocuk teslimi diye bir şey söz konusu değil" ifadelerini kullandı.
2.03.2023 Gündem
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike'
Deprem bölgesinde kaçırılma riski! 'Çocuğun tek olması büyük tehlike' Deprem bölgesindeki insanların acılarına bir de kaybolan çocuklar eklendi. Bazı kullanıcılar sosyal medyada, kurtarılan ancak daha sonra kaybolan çocuklara dair ilanlar yayınlayarak yardım istedi. Uzmanlar ise kayıp çocuklar ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.
8.02.2023 Gündem
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay
1994'te kaybolan çocuk 3 yıl sonra başkası olarak geri döndü! Dünyayı sallayan olay Nicholas'ın Frederic'e dönüşümü dünyada büyük yankı uyandırdı. 13 yaşındaki çocuk kayboldu, 3 yıl sonra ortaya çıktı. Ama o gerçekten Nicholas mıydı? Medyanın da yakından takip ettiği olayda, gerçekleri öğrendiklerinde herkesin ağzı açık kaldı. İşte filmlere, kitaplara konu olan hikaye...
24.12.2022 Dünya
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem
6 yaşındaki Elif Nur'un sır ölümü! Amca ve hala tutuklandı: İzin vermem Eskişehir'de cezaevinde olan Sibel- Gökhan Tiftik'in kızları Elif Nur (6), yakınlarının evinde rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan Elif Nur hayatını kaybetti, şüpheli görülen ölümle ilgili soruşturmada halası ve amcası 'çocuklara kötü muamele' suçundan tutuklandı. Elif Nur'un aynı evde yaşadığı 9 ve 12 yaşındaki ağabeylerinin de bakımsız ve halsiz halde bulunup, vücutlarında morluklar olduğu tespit edildiği ve korumaya alındığı belirtildi. Hakkında yakalama kararı çıkarılan babaanne Cihangül Kurumlu, polis ekiplerince Fevziçakmak Mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili çarpıcı detay da ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
17.12.2022 Gündem
Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp olan çocuk Mersin'de bulundu
Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp olan çocuk Mersin'de bulundu Kahramanmaraş'ta 2 gündür kayıp olan 14 yaşındaki çocuk Mersin'de bulundu.
19.09.2022 Yaşam
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma...
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge! Resmen harekete geçildi, polis ve jandarma... İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı 61 bin 45 personelin katılımıyla, yurt genelinde 'Güvenli Eğitim' uygulaması yapıldı.
14.06.2022 Gündem
4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıldır kayıptı gizli bölmede bulundu!
4 yaşındaki kız çocuğu 2 yıldır kayıptı gizli bölmede bulundu! Cayuga Heights kasabasındaki evinden kayıp olduğu bildirildiğinde küçük kız çocuğu 4 yaşındaydı. 2019'dan beri kayıp olan ve her yerde aranan 6 yaşındaki kız çocuğu New York'ta bir evin merdivenlerinin altındaki gizli bölmede sağ ve iyi durumda bulundu.
16.02.2022 Dünya
81 ilde 444 okul servisi, trafikten menedildi
81 ilde 444 okul servisi, trafikten menedildi İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde eş zamanlı yapılan 'Güvenli Eğitim' uygulamasında; eksikleri tespit edilen 444 okul servis aracının trafikten menedildiğini, 12 sürücünün belgesinin ise geri alındığını açıkladı.
17.12.2021 Gündem
Müslüme’nin dedesi hapiste öldü mü? Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü, son durum?
Müslüme’nin dedesi hapiste öldü mü? Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü, son durum? Müslüme'nin dedesi öldü mü, Hasan Yağal cezaevinde öldürüldü mü? Müslüme’nin ölüm tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Müslüme'nin ölümünden sorumlu tutulan dedesi Hasan Yağal'ın cezaevinde öldürüldüğü iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan iddiaların ardından Hasan Yağal’ın ölüp ölmediği sorgulanıyor. İşte detaylar…
7.12.2021 Yaşam
'Amber alert' Türkiye’de de hayata geçiriliyor! Facebook, kayıp çocukları bulacak...
'Amber alert' Türkiye’de de hayata geçiriliyor! Facebook, kayıp çocukları bulacak... Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sunum yapan Facebook direktörlerinden Sezen Yeşil, Facebook’un ‘Kayıp Çocuk Alarmı’ adlı programıyla kaybolan çocukları bulacaklarını duyurdu.
6.11.2021 Gündem
İçişleri duyurdu! 548 okul servis aracı trafikten men edildi
İçişleri duyurdu! 548 okul servis aracı trafikten men edildi İçişleri Bakanlığı açıkladı. Ülke genelinde gerçekleştirilen 'Güvenli Eğitim Uygulaması'nda, kurallara uymayan 2 bin 667 servis aracı ve sürücüsüne cezai işlem uygulandı, 548 okul servis aracı trafikten men edildi, 14 sürücünün belgesi geri alındı. Uygulamada çeşitli suçlardan aranan 618 kişi yakalandı.
28.10.2021 Gündem
Yasak geldi! 18 yaş altına satılmayacak...
Yasak geldi! 18 yaş altına satılmayacak... Yasak kararı resmen duyuruldu. 18 yaşından küçüklere otobüs terminalleri, hava yolları acenteleri ve bilet satış noktalarında bilet satışının yapılmayacağı bildirildi. Hakkari Valiliği kararın gerekçesi olarak il sınırlarında ailesinin veya kurumun bilgisi dışında evden ve yurtlardan kaçan, kayıp çocuk ve gençleri engellemek olarak gösterdi.
16.10.2021 Gündem
O ilimizde flaş karar! 18 yaşından küçüklere satışı yasaklandı
O ilimizde flaş karar! 18 yaşından küçüklere satışı yasaklandı Hakkari'de, 18 yaşından küçüklere otobüs terminalleri, hava yolları acenteleri ve bilet satış noktalarında bilet satışının yapılmayacağı bildirildi.
15.10.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan okul çevreleri ve servis araçlarına denetim!
İçişleri Bakanlığı'ndan okul çevreleri ve servis araçlarına denetim! Ülke genelinde 41 bin 815 emniyet ve jandarma personelinin katılımıyla eş zamanlı uygulama gerçekleşti. 21 bin 896 okul servis aracının denetlendiği uygulamada, 1.050 araç ve sürücüsüne idari para cezası verilirken, 135 okul servis aracı trafikten men edildi. Uygulamalarda, 6 bin 999 ticari taksi kontrol edildi, 203 ticari taksiye cezai işlem düzenlendi, 28 ticari taksi trafikten men edildi.
9.10.2021 Gündem
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne?
Palu ailesi hikayesi ne? Palu ailesi davasında son durum ne? 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi davasında karar çıktı. Kocaeli'de 5 kişinin ceza aldığı Palu ailesi davasında karar, usul hatası nedeniyle bozulmuştu. Yeniden yapılan yargılamada karar çıktı. 6 aile üyesine ceza yağdı. Pek çok kişi de bu gelişmenin ardından "Palu ailesi olayı ne? Palu ailesi davası ne? Palu ailesi ne yaptı? Palu ailesi davasında son durum ne?" sorularını araştırıyor. İşte Palu ailesi hikayesi ve davada son durum...
8.09.2021 Gündem
Yasak kararı! Yeni uygulama başladı
Yasak kararı! Yeni uygulama başladı Yeni yasak kararı geldi. Resmi açıklama yapıldı. 18 yaş altı kişileri ilgilendiriyor. İzmir'de otobüs terminalleri ve hava yolları acenteleri ile seyahat eden 18 yaşından küçüklere bilet satışının yapılamayacağı bildirildi.
7.09.2021 Gündem
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları
Wairfair olayı: Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığı iddiaları İnternet üzerinden mobilya satan Wayfair isimli internet sitesinin, çocuk ticareti yaptığı iddialarından sonra gözler çocuk kaçaklığına çevrildi. Sandra Bullock’un, katıldığı bir televizyon programında genç kalabilmek için çocuk derisi enjekte ettirdiğini söylemesiyle başlayan tartışmalar, Wayfair ile deprem etkisi yarattı. Wayfair olayının tartışmaları devam ederken, yıllar önce ortaya çıkan Pizzagate olayı ve pedofili de yeniden gündeme geldi. İşte Pedofili’den, Adrenochrom’a, Pizzagate’e çocuk kaçakçılığına Wairfair olayı…
14.07.2020 Gündem
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi!
Pizzagate olayı nedir? Jeffrey Epstein kimdir? Adrenochrome ve Wayfair sonrası yeniden gündeme geldi! Twitter ve Reddit platformlarında Wayfair'ın kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddiası, tüm dünyanın en çok konuştuğu konular arasına girince Pizzagate olayı ve bu skandalda adı geçen Jeffrey Epstein tekrar konuşulmaya başlandı. Skandal sonrası, Amerika Birleşik Devletleri'nde kız çocuklarını istismar eden ve fuhuş ağı oluşturduğu belirtilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein tutuklanmış ve 10 Ağustos 2019 tarihinde Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde intihar etmişti. Peki, Pizzagate olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Giresun'da 7 yaşındaki kayıp İkranur aranıyor
Giresun'da 7 yaşındaki kayıp İkranur aranıyor Giresun'un Bulancak ilçesi İcili köyünde dün akşam evinin yakınındaki bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya giden İkranur Tirsi (7) geri dönmedi. Kayıp İkranur için ormanlık alanda arama çalışması başlatıldı.
28.06.2020 Yaşam
Almanya'da 2,5 yıldır aranan çocuk dolaptan çıktı!
Almanya'da 2,5 yıldır aranan çocuk dolaptan çıktı! Almanya'da 2,5 yıldır kayıp olarak aranan çocuk pedofili suçlarıyla evi aranan adamın dolabından çıktı.
23.12.2019 Dünya
İstanbul’un kayıp çocukları
İstanbul’un kayıp çocukları İstanbul’da her yıl ortalama 7 bin çocuk evinden ve yurtlardan kaçıyor. Kayıp çocukların bulunması için ‘Çocuk Koruma Timleri’ oluşturuldu. Son 2 ay içerisinde 151 kayıp çocuk İstanbul’un karanlık sokaklarından alınarak koruma altına alındı.
9.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.