Ambarlı

Ambarlı

Son dakika ambarlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ambarlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ambarlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ambarlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ambarlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 ambarlı haberi bulunmuştur. Tüm ambarlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı
İstanbul'da kimlik kontrolü yapan bekçiye silahlı saldırı Avcılar'da gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından kimlik kontrolü için durdurulan 2 şüpheliden biri silahıyla bekçiyi vurdu. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçinin tedavisi devam ederken gözaltına alınan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi.
11.04.2024 Gündem
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi Gümrük Muhafaza ekiplerince, İstanbul Ambarlı Limanına gelen bir konteynere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 22 kilo 500 gram ağırlığında ve yaklaşık 36 milyon Türk Lirası değerinde metamfetamin maddesi ele geçirdi.
17.02.2024 Gündem
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Bakan Uraloğlu: 2023 yılında boğazlarımızdan 83 bin 892 gemi geçti
Bakan Uraloğlu: 2023 yılında boğazlarımızdan 83 bin 892 gemi geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023 yılında İstanbul Boğazı'ndan 39 bin, Çanakkale Boğazı'ndan ise 44 bin 892 olmak üzere boğazlarımızdan toplamda 83 bin 892 gemi geçti. Bu sayıyla, 2022 yılına göre yüzde 8,2 oranında artış olduğunu görüyoruz" dedi.
16.02.2024 Gündem
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı Avcılar'da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine atık kıyafetlerin arasında cansız bedeni bulunan emekli Matematik öğretmeni Hasan Ergin'in yaşadığı daireden 10 kamyonet çöp çıktı. Ekiplerin evdeki çalışmalarını yarın tamamlayacağı öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Girdiklerinde, tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı.
22.01.2024 Gündem
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü
Avcılar’da 4 katlı bir binanın istinat duvarı çöktü Avcılar'da inşaat için temel kazısı yapılan alanın yanında bulunan 4 binanın istinat duvarı çöktü. Bina sakinlerinden Müslüm Damar," Bizim istinat duvarının altını oymuşlar. Altı oyulduğu için duvar çökmüş" dedi.
21.01.2024 Gündem
Silivri açıklarında asfalt tankerinde yangın
Silivri açıklarında asfalt tankerinde yangın Silivri açıklarında Liberya bayraklı asfalt tankerinde yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.01.2024 Gündem
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı
Avcılar’da türkü bara silahlı saldırı: 1 ölü 3 yaralı Avcılar’da bir türkü bara silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili 1'i kadın 3 kişi yakalanırken, 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
18.12.2023 Gündem
Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta otururken silahlı saldırıya uğradı! Şok eden olay
Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta otururken silahlı saldırıya uğradı! Şok eden olay Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta oturan bir kişi, kimliği belirlenemeyen motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kişi yaralanırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
30.10.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu
Bakan Uraloğlu: Elleçlenen yük miktarı 391 milyon 801 bin 393 ton oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ocak- eylül döneminde limanlarda elleçlenen yük miktarının 391 milyon 801 bin 393 ton, konteyner miktarının ise 9 milyon 369 bin 438 TEU olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi
Ambarlı Limanı'nda 21 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ambarlı Limanı’nda gerçekleştirilen operasyonda, bir konteyner içerisinde getirilen toplam 21 milyon 782 bin lira değerinde kablosuz hoparlörden kol saatine çok sayıda kaçak eşya ele geçirildi.
10.10.2023 Gündem
Denizde tonlarca kaçak akaryakıt yakalandı
Denizde tonlarca kaçak akaryakıt yakalandı Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Ambarlı Limanı'nda gerçekleştirilen üç farklı operasyonda toplamda 225 metrik ton kaçak fuel oil ile 40 metrik ton diesel oil cinsi denizcilik yakıtı ele geçirildi.
1.08.2023 Gündem
Türk limanları dünyanın zirvesinde! Bakan Uraloğlu duyurdu
Türk limanları dünyanın zirvesinde! Bakan Uraloğlu duyurdu Ambarlı, Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarının denizcilik yayım organı olan Lloyd's List tarafından "Dünyanın En İyi 100 Limanı” listesinde gösterilmesini değerlendiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bunun Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünün ve limanlarının uluslararası alanda ne kadar rekabetçi olduğunun göstergesi olduğunu belirtti.
30.07.2023 Ekonomi
Sahne aldığı mekandan çıkan şarkıcıya silahlı saldırı!
Sahne aldığı mekandan çıkan şarkıcıya silahlı saldırı! Avcılar'da sahne aldığı mekandan çıkan Erkan Doğanay, silahlı saldırıya uğradı. Şarkıcı Uygar Doğanay ve Gökhan Doğanay'ın kuzeni olduğu öğrenilen genç şarkıcı, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
16.07.2023 Yaşam
"Arkadaşıyım" yalanıyla altın bilekliği çaldı
"Arkadaşıyım" yalanıyla altın bilekliği çaldı Avcılar'da kopan altın bilekliğini tamir ettirmek isteyen Emel Hirik, bilekliği kuyumcuya bıraktı. Kuyumcuya daha sonra gelen bir kadın ise Emel Hirik'in arkadaşı olduğunu belirterek, oradaki çalışanları da ikna etti ve altın bilekliği aldı. Günler sonra kuyumcuya gelen Emel Hirik ise bilekliğin arkadaşına teslim edildiğini duyunca neye uğradığını şaşırdı. Kuyumcudan bilekliği alan kadın, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
28.06.2023 Gündem
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen binanın yıkımı yapılırken bina büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken yıkılan binanın bitişiğindeki binadaki daireler ile bir işyeri zarar gördü.
28.04.2023 Yaşam
Çatlaklarla dolu binanın bulunduğu sokakta korku dolu anlar
Çatlaklarla dolu binanın bulunduğu sokakta korku dolu anlar Avcılar'da 1 ay önce boşaltılan 4 katlı bina tehlike saçıyor. Kolon, kiriş ve duvarlarında derin çatlaklar bulunan 40 yıllık Pehlivan Apartmanı'nın bulunduğu sokakta oturanlar tedirginlik içinde. Daire sakinlerinin henüz anlaşamadığı için yıkımına başlanamayan binadan zaman zaman beton parçaları düşürüyor. Mahalle sakinlerinden  Gülsen Önder, "Her an üstümüze yıkılacak diye korkuyla oturuyoruz. Bina çatlamış, ikiye ayrılmış. Hala bu binayı böyle tutuyorlar. Niye bu binayı bekletiyorlar anlamadım" dedi.
27.04.2023 Yaşam
Yolda bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti
Yolda bulduğu 2 bin 500 doları sahibine teslim etti Avcılar'da Mesut Yılmaz, mezarlık ziyaretinin ardından yolun ortasında bulduğu ve içinde 2 bin 500 dolar, kredi kartları ve kasa anahtarı bulunan çantayı sahibine teslim etti.
16.04.2023 Yaşam
Avcılar sahilinde cips tartışması; otomobil ile ezilerek öldürüldü
Avcılar sahilinde cips tartışması; otomobil ile ezilerek öldürüldü Avcılar Sahili'nde cips konusunda çıkan tartışmada, 3 kişi otomobil ile bir genci ezerek ölümüne neden oldu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
23.03.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde otomobil TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı
Beylikdüzü'nde otomobil TIR'a arkadan çarptı: 2 ölü, 1 ağır yaralı Beylikdüzü Ambarlı Liman yolunda TIR'a arkadan çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
16.03.2023 Yaşam
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ambarlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ambarlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.