Alican Yıldırım

Alican Yıldırım

Son dakika alican yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alican yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alican yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alican Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alican yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 alican yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm alican yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı Emeklilik başvurusu yapacak vatandaşlar için önemli değişiklikler hükümetin gündeminde yer aldı. Özellikle 8.9.1999 tarihinden önce ve sonra sigortalı olanlar için farklı emeklilik şartları bulunuyor. Bu kapsamda, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi farklı sigorta kolları için belirlenen prim ödeme günleri ve emeklilik yaş sınırları vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilgi vererek dikkat çeken detaylardan bahsetti.
14.11.2023 Emekli
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı
Elektrik faturalarında büyük tasarrufun yolları açıklandı Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, kış aylarının gelmesi ve elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte, vatandaşların faturalarını nasıl düşürebilecekleri konusunda altın değerinde önerilerde bulundu.
8.11.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme
Altın fiyatlarındaki son durum açıklandı! Gram altında sürpriz gelişme Yatırımcıların gözdesi olan gram altın, piyasalardaki son gelişmelerle birlikte değer kazanmaya devam ediyor. Faiz artırımlarının azalan etkisi ve jeopolitik gerginliklerin gölgesinde, altın fiyatlarındaki anlık değişimler ekonomik tahminleri şekillendiriyor. Piyasa analistleri, altın ve gram altın fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini, global ekonomik veriler ve bölgesel çatışmaların sonuçlarına bağlı olarak değerlendiriyor.
7.11.2023 Ekonomi
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı
Evde bakım yardımı aylıkları ile ilgili kritik detay! Tek tek açıklandı Evde bakım yardımı ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Yönetmeliğin değişmesiyle birlikte birçok kişinin maaşı kesildi. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, konuyla ilgili dikkat çeken detayları aktararak maaşların neden kesildiğiyle ilgili bilgi verdi.
6.11.2023 Ekonomi
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok
Yargıtay'dan emsal karar! İş güvenliğini ihmal eden işçiye tazminat yok Yargıtay, iş güvenliği kurallarına aykırı davranan işçilerin tazminatsız olarak işten çıkarılabileceğine hükmetti. Bursa'da bir fabrikada çalışan üç işçi, CNC tezgahını çalışır durumda bırakıp uyudukları için işten atıldı. İşçilerin tazminat ve işe iade taleplerini reddeden mahkeme kararını onayan Yargıtay, iş güvenliğini ihmal eden davranışların ciddi sonuçlar doğurabileceğini vurguladı.
3.11.2023 Gündem
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Rapor alıp izinli gününde istirahat etmeyip başka işte çalışan işçi tazminatsız kovuluyor. Çalışan herkesi ilgilendiren karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "İşçinin istirahatlıyken evde bulunması gerekmiyor ama işçi raporluyken başka işte çalışırsa işverenin tazminatsız işten çıkarma hakkı bulunuyor." şeklinde konuştu.
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
30.10.2023 Gündem
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor
EYT başvurularında prim borcu engeline dikkat! Bunu yapanın ikramiye hakkı yanıyor Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için emeklilik yolculuğu devam ediyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun prim borcu bildirimleri ve emeklilik başvurularındaki kritik süreçler hakkında bilmesin gereken detaylar ortaya çıktı. SGK Uzmanı Dilek Ete birkaç aydır EYT başvuranlarının reddedildiğine dikkat çekerek yeniden başvuru konusunda vatandaşlara önemli önerilerde bulundu.
27.10.2023 Emekli
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli
Fazla mesai ile ilgili yeni karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Fazla mesai ile ilgili yeni karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay, fazla mesai ücretinin hesaplanmasında imzalı bordroların dikkate alınacağını duyurdu. Avukat Cansen Erdoğan, kararı değerlendirerek, "Yargıtay tarafından verilen karar çok önemli bir karar. Fakat uygulamada hiçbir şekilde uygulanmıyor." şeklinde konuştu.
18.10.2023 Çalışma Hayatı
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Elektrik faturasını yarı yarıya düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte evlerdeki elektrik tüketimi artacak. Vatandaşlar ise elektrik faturasından nasıl tasarruf edeceğini araştırmaya başladı. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş, faturadan nasıl tasarruf edileceği konusunda püf noktalarını anlattı. İşte elektrik faturasında büyük düşüş sağlayacak ipuçları...
17.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekildi. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
16.10.2023 Ekonomi
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak Küçük esnaf için prim ödeme gün sayısının 7 bin 200’e indirilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme ile ilgili kritik uyarılar geldi. SGK Uzmanı Dilek Ete, "İhya yaparak emekli olmak istediğinizde silinen Bağ-Kur borçlarının tamamını ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle ödeyeceğiniz rakam ve alacağınız emekli aylığı arasında mutlaka kazanç-kayıp hesabı yapmalısınız" uyarısında bulundu.
13.10.2023 Emekli
Ev sahibi kiracıya tazminat ödeyecek! Bilinmeyen detay ortaya çıktı
Ev sahibi kiracıya tazminat ödeyecek! Bilinmeyen detay ortaya çıktı Kiracı ve ev sahibi milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Bunları yapan ev sahibi kiracıya tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan milyonlarca kiracı ve ev sahibini ilgilendiren bilinmeyen ayrıntılar ile ilgili bilgi verdi.
12.10.2023 Ekonomi
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Yüksek emekli aylığı fırsatı
Emeklilik dilekçesi ne zaman verilmeli? Yüksek emekli aylığı fırsatı Emeklilik ile ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Milyonlarca vatandaşın merak ettiği 'emeklilik dilekçesi ne zaman verilir?' sorusu cevabını buldu. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilinmeyenleri aktararak vatandaşlara uyarıda bulundu.
11.10.2023 Emekli
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay
Bunu yapan işveren 4 maaş tazminat ödeyecek! Çalışanları ilgilendiren flaş detay Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay ortaya çıktı. İşverenin çalışanlar arasında ayrımcılık yapması haklı fesih hakkı veriyor. Bunu yapan işveren çalışanına 4 maaş kadar tazminat ödüyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan bilinmeyen detayları aktardı.
9.10.2023 Gündem
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
7.10.2023 Gündem
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
6.10.2023 Gündem
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
5.10.2023 Yaşam
İki ayrı statüde çalışmış sigortalılar dikkat! Emeklilik ile ilgili flaş detay
İki ayrı statüde çalışmış sigortalılar dikkat! Emeklilik ile ilgili flaş detay Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay ortaya çıktı. iki ayrı statüde sigortalı olarak çalışan bir kişinin her iki sigortalılıktaki yaşlılık aylığı bağlanma şartlarını ayrı ayrı yerine getirememesi durumunda bu hizmetlerin birleştirilmesi neticesinde emekli aylığına hak kazanıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, 'Hizmet birleştirme yapılmadan sadece SSK, sadece Emekli Sandığı hizmetlerim dikkate alınarak emekli olmak istiyorum.' ibaresiyle başvur yapanların bu haktan yararlanmak istemediklerini belirtebileceğine vurgu yaptı.
4.10.2023 Emekli
Fiyatlar arttı, konutta tercihler değişti! 'Hayalet ev'ler için harekete geçilmeli'
Fiyatlar arttı, konutta tercihler değişti! 'Hayalet ev'ler için harekete geçilmeli' Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
3.10.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çarpıcı gelişme! Fiyatlar geri çekildi, kampanyalar geri dönüyor Araba fiyatlarındaki köpük hükümetin attığı peş peşe atımlar sonrası geri çekilmeye başladı. Alınan kararlar doğrultusunda yatırım amaçlı araba alımının önüne geçildi. Bu durum sonrası sadece ihtiyacı olduğu için araba alıp satanlar pazarda kaldı. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak dikkat çeken detayların altını çizdi.
2.10.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek
Arabası olan herkesi kapsayan yeni karar! Bunu yapan sürücü tazminat ödeyecek Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Kazaya karışan kusurlu olan sürücü, karşı tarafın masrafları yanında bir de tazminat ödemek zorunda kalıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak kaza sonrası kusurlu tarafın ödemesi gereken tazminatlar ile ilgili bilgi verdi.
29.09.2023 Gündem
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor
Rapor alıp izin kullanan milyonlarca çalışanı kapsıyor! Tazminatsız kovulma sebebi sayılıyor Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Rapor alıp izinli gününde istirahat etmeyip başka işte çalışan işçi tazminatsız kovuluyor. Çalışan herkesi ilgilendiren karar ile ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Cansen Erdoğan, "İşçinin istirahatlıyken evde bulunması gerekmiyor ama işçi raporluyken başka işte çalışırsa işverenin tazminatsız işten çıkarma hakkı bulunuyor." şeklinde konuştu.
28.09.2023 Çalışan Hakları
Gram altın için yeni rekor tahmini yapıldı! Sürprizlere hazırlıklı olun
Gram altın için yeni rekor tahmini yapıldı! Sürprizlere hazırlıklı olun Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Faiz kararlarımı sonrası bir süredir düşüşte seyreden altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk önümüzdeki süreçte altın fiyatlarının hangi seviyede olacağına vurgu yaptı.
26.09.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alican Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alican yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.