Alexis Tsipras

Alexis Tsipras

Son dakika Alexis Tsipras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alexis Tsipras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alexis Tsipras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alexis Tsipras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alexis tsipras gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 alexis tsipras haberi bulunmuştur. Tüm alexis tsipras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşu 8 yıl sonra nefes aldı
Komşu 8 yıl sonra nefes aldı Yunanistan’ın 8 yıldır süren ekonomik kurtarma programı sona erdi. Son 3 yılda ülkeye 62 milyar euro enjekte edildi. Komşu artık uluslararası piyasalardan borçlanabilecek.
20.08.2018 Ekonomi
Yunan hükümeti çakıldı! Türkiye'ye geliyorlar
Yunan hükümeti çakıldı! Türkiye'ye geliyorlar Yunanistan zor günler geçiriyor. Aleksis Çipras hükümeti vaatlerini yerine getirmediği için sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar Türkiye'ye akın ediyor. Haberde hükümetin ilaç tedarikçileri arasında sıkışmış olduğu belirtiliyor.
29.09.2021 Gündem
Yunanistan'ın Noel ikramiyesi kararı alacaklıları kızdırdı
Yunanistan'ın Noel ikramiyesi kararı alacaklıları kızdırdı Yunanistan hükümetinin emeklilere bir kez olmak üzere Noel ikramiyesi verme kararı, bu ülkenin alacaklılarını kızdırdı
16.12.2016 Dünya
Castro'nun külleri oraya gidiyor
Castro'nun külleri oraya gidiyor Küba'nın hayatını kaybeden eski devlet başkanı Fidel Castro'nun külleri, bugün bir karavanla ülkenin başkenti Havana'dan Santiago de Cuba şehrine doğru yola çıkıyor.
17.06.2021 Dünya
Yunan parlamentosu tasarruf tedbirlerini onayladı
Yunan parlamentosu tasarruf tedbirlerini onayladı Yunan parlamentosu, Euro bölgesi maliye bakanları toplantısı öncesi gelir vergisine zam ve emeklilik harcamalarında da kesinti öngören reform paketini onayladı.
9.05.2016 Dünya
Yunanistan: Bugün hiç mülteci gelmedi
Yunanistan: Bugün hiç mülteci gelmedi Yunanistan, son 24 saatte Türkiye üzerinden Yunan adalarına hiç mülteci gelmediğini açıkladı. Salı günü sayı 260'a gerilemişti.
29.09.2021 Gündem
İngiliz basınından şok iddia! Türkiye şantaj yapıyor
İngiliz basınından şok iddia! Türkiye şantaj yapıyor İngiltere basını sığınmacı krizine çözüm bulmak için yeniden Brüksel’de bir araya gelen AB liderlerinin Türkiye’nin krizin çözümü için dile getirdiği talepleri şantaj olarak değerlendirdiğini yazdı.
17.03.2016 Dünya
Sakız adasında mini zirve
Sakız adasında mini zirve 2016'nın ilk haftalarında Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras mülteci krizini Sakız Adası'nda görüşmek üzere toplanacak. 'Mini zirve' olarak adlandırılan görüşmede Kasım ayında AB eylem planı gözden geçirilecek.
29.09.2021 Gündem
Flaş değişiklik! Türkiye'ye geleceği tarih...
Flaş değişiklik! Türkiye'ye geleceği tarih... Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras'ın geliş tarihi değilşti. 18 Kasım'da Türkiye'ye geliyor
29.09.2021 Gündem
Komşu'da sıcak gelişme! Onaylandı
Komşu'da sıcak gelişme! Onaylandı Yunanistan parlamentosu kurtarma paketini onayladı
14.08.2015 Dünya
Avrupa’ya işbirliği çağrısı
Avrupa’ya işbirliği çağrısı Uluslararası Göç Örgütü (IOM) Sözcüsü Itayi Viriri, Avrupa Birliği’ni (AB) göçmen krizini çözmek için işbirliği yapmaya davet etti...
8.08.2015 Dünya
Komşu krizden çıktı Grexit riski bitmedi!
Komşu krizden çıktı Grexit riski bitmedi! Yunanistan 86 milyar euroluk kurtarma paketi ile rahat nefes alacak. Ancak ekonomistler 2016’da Komşu’nun eurodan çıkacağını öngördü.
21.07.2015 Ekonomi
Yunanistan erken seçime mi gidiyor?
Yunanistan erken seçime mi gidiyor? Yunanistan İçişleri Bakanı Nikos Voutsis, Eylül'de veya Ekim'de erken seçim yapılabileceğini söyledi.
16.07.2015 Dünya
200 bin eurosunu kurtaran kurnaz Yunan bakan kim?
200 bin eurosunu kurtaran kurnaz Yunan bakan kim? Yunanistan’da bankaların kapatılmasından önce bir bakanın hesabındaki 200 bin euroyu zarfa koydurup evine gönderttiği ortaya çıktı. Kreditörlerin kemer sıkma tedbirlerinden sonra patlayan skandal Komşu’yu karıştırdı.
15.07.2015 Ekonomi
Sen de mi Brütüs
Sen de mi Brütüs Komşu, iflastan kurtulmak için ağır şartlar içeren paketi bugün Meclis’te oylayacak. Ancak Başbakan Tsipras’ın partisi SYRIZA, koalisyon ortağı ve dostu Varoufakis bile ‘Hayır’ diyor
14.07.2015 Ekonomi
Komşu’ya ‘Düyun-u Umumiye’ modeli
Komşu’ya ‘Düyun-u Umumiye’ modeli Yunanistan 17 saatlik zirvede Euro Bölgesi’nin ağır şartlarını kabul ederek, iflastan kurtuldu. Komşu’ya 86 milyar euroluk destek verilecek ancak tüm harcamaları AB denetleyecek
13.07.2015 Ekonomi
Yunanistan krizinde flaş gelişme
Yunanistan krizinde flaş gelişme Yunanistan Euro Grubu'na ekonomik reform programını sundu...
9.07.2015 Dünya
Pazar ya batar ya çıkar
Pazar ya batar ya çıkar Euro Bölgesi, Yunanistan’a 12 Temmuz Pazar gününe kadar süre verdi...
8.07.2015 Ekonomi
Putin'den Çipras'a 'hayır' telefonu
Putin'den Çipras'a 'hayır' telefonu Rusya lideri Putin ve Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras'ın bugün içinde telefonda bir görüşme gerçekleştirecekleri açıklandı.
6.07.2015 Dünya
Yunanistan resmen temerrüte düştü
Yunanistan resmen temerrüte düştü Avrupa İstikrar Fonu, Yunanistan'ın resmi olarak temerrüte düştüğünü açıkladı. Son anketlere göre ise Pazar günü, IMF ve AB’nin kemer sıkma politikalarını oylayacak Yunanlar hükümetin isteğinin aksine “evet” deme ve Euro’da kalma eğiliminde.
3.07.2015 Ekonomi
Pazar günü Yunanistan’da yapılacak referandum öncesi anket sürprizi!
Pazar günü Yunanistan’da yapılacak referandum öncesi anket sürprizi! Krizde perişanları oynayan Yunanlılar, hükümete karşı isyan bayrağını açtı. Anketlerde ‘evet’çiler yüzde 47 ile öne geçti. Halk, ne olursa olsun ‘euro’dan çıkmak istemiyor.
2.07.2015 Ekonomi
Borcunu ödemedi şimdi ne olacak?
Borcunu ödemedi şimdi ne olacak? IMF, borcunu ödeyemeyen Yunanistan’a kapıları kapatmıyor. Referandumdan ‘hayır’ çıkarsa, görüşmeler yeniden başlıyor.
30.06.2015 Ekonomi
Bu adamla aynı masada oturmayız!
Bu adamla aynı masada oturmayız! Yunanistan Başbakan Alexis Tsipras, kabinesini önceki gece durum değerlendirmesi için başbakanlığa çağırdı...
30.06.2015 Ekonomi
Buna kim ‘evet’ der?
Buna kim ‘evet’ der? Yunan halkı 5 Temmuz’daki referandumda ağır kemer sıkma politikalarına ve Euro’da kalıp kalmayacağına karar verecek
29.06.2015 Ekonomi
Komşu’nun kader günü
Komşu’nun kader günü Avrupalı liderler 30 Haziran’da temerrüde düşecek olan Yunanistan için bugün yine toplanacak. Kreditörlerin 5 ay ek süre ve 16.3 milyar euro teklif etmesi gündemde
26.06.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alexis Tsipras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alexis tsipras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.