Haber

Haber

Son dakika haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 176.651 haber haberi bulunmuştur. Tüm haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum'
Candan kardeşlerden kötü haber: 37 kiloya düştü! 'Cennete gitmek istiyorum' Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı
Faizsiz kredi bekleyenlere müjde! Bankalar kampanyalarını açıkladı Faizsiz kredilerde son dakika gelişmesi. Faiz kredi çekmek isteyenlere müjdeli haber geldi. Bankalar müşteri kazanabilmek adına kampanyalar yapıyor. 9 banka 0 faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise sıfır faizli kredi alabilmek için kampanyaları araştıyor. Faizsiz kredi ve nakit avans tutarı 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte bankaların faizsiz kredi imkanları ve tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
24.04.2024 Ekonomi
Yeşil erik bu yöntemle haftalarca kütür kütür kalıyor - Aldıktan 1 gün sonra yumuşumaya başıyor
Yeşil erik bu yöntemle haftalarca kütür kütür kalıyor - Aldıktan 1 gün sonra yumuşumaya başıyor Yazın gelişini haber veren ve pazar tezgahlarında yerini alan yeşil erik ağız sulandırmaya başladı. Yeşil erik emen yumuşamaya başladığı için diğer meyvelere göre çabuk bozuluyor. Ancak bir yöntem var ki uzun süre korumanızı sağlıyor.
24.04.2024 Yaşam
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı
Ev alacak herkesi ilgilendiriyor! Açıklama geldi! Yüzde 58 arttı Ev sahibi olmayı planlayanlara kötü haber! Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 2,2 oranında artarak 1216,0 seviyesinde gerçekleşti.
24.04.2024 Ekonomi
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni' Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024 Magazin
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması: Haziran ayından itibaren hızla düştüğünü göreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda düşüş mesajı verdi. Yabancı yatırımcının Türkiye’ye güvendiğini vurguladı. Türkiye'nin not görünümünün pozitife çevrilmesinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye’nin notunu arttıracağı anlamına geldiğini belirtti.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur?
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur? Fiilimsiler, fiillere gelir ve fiilleri isim yaparlar. Fiilden türetilen bu sözcüklerin cümle içinde zarf, sıfat ya da isim olması mümkündür.
22.04.2024 Gündem
Cengiz Ünder'e güle güle! Son hareketi sabırları taşırdı, Ali Koç biletini kesecek
Cengiz Ünder'e güle güle! Son hareketi sabırları taşırdı, Ali Koç biletini kesecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli taraftarlardan büyük tepki gören Cengiz Ünder hakkında şok bir haber geldi. Milli yıldız son hareketiyle sabırları taşırdı. Ali Koç yönetimi kararını verdi. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok!
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim
Emre Mor, Lincoln'nün peşinden gitti! Fenerbahçe'ye haber gönderdi: Geri döneceğim Miguel Crespo, Fenerbahçe'ye dönecek mi? Ayrılık sebebini açıkladı. Kış transfer döneminde Fenerbahçe'den La Liga ekipleri Rayo Vallecano'ya kiralanan Miguel Crespo, Portekiz basınına ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Fenerbahçe
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar listesiyle araştırılıyor. Film, dizi, maç, haber bülteni ve tüm programların izlenme oranları izleyenlerin ve medyanın gündeminde. Dün akşam Survivor,Yargı ve Teşkilat gibi diziler yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Peki; dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?
22.04.2024 Magazin
Akrep dolunayında tüm döngüler bitiyor! Astrolog Dinçer Güner: 12 burçtan patronla kavga eden de var, günah çıkartan da! 2 burç için müjdeli haber geldi
Akrep dolunayında tüm döngüler bitiyor! Astrolog Dinçer Güner: 12 burçtan patronla kavga eden de var, günah çıkartan da! 2 burç için müjdeli haber geldi Tüm döngülerin bittiğini haber veren astrolog Dinçer Güner, 24 Nisan Akrep burcu dolunayında odak noktasını da verdi. Patron ve yöneticilerle iyi geçinilmesi gereken bir zaman diliminin altını çizen Dinçer Güner'den 22-28 Nisan 2024 haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
21.04.2024 Astroloji
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi
Magnum dondurmaları toplatılıyor mu, neden? Magnum’dan açıklama geldi Magnum dondurmaları toplatılıyor iddiası sonrası vatandaşlar söz konusu iddiaların detaylarını sorgulamaya başladı.  İngiliz basınında yer alan "Magnum dondurmaları metal içerebileceği endişesiyle acilen toplatılıyor." İfadeleri sonrası Magnum Türkiye'den açıklama geldi. Peki, Magnum dondurmaları toplatılıyor mu? Magnum nerenin, hangi ülkenin ürünü?
20.04.2024 Gündem
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu Kırklareli’nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir televizyon kanalında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. "2013'te IMF ile noktayı koyduk. IMF ile masaya oturulması kesinlikle söz konusu değil." diyen Yılmaz, "Enflasyonu düşürmeye kararlıyız, geçmişte de bunu yapabilmiş bir kadroyuz. Bu bir süreç. Haziran, Temmuz ve Ağustos'ta enflasyon düşecek." dedi.
19.04.2024 Gündem
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak Yeşilçam’ın usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını söyledi
19.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.