Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

Son dakika Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afet ve acil durum yönetimi başkanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.918 afet ve acil durum yönetimi başkanlığı haberi bulunmuştur. Tüm afet ve acil durum yönetimi başkanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi..
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Arkadaşları yoruldukları için tırmanışa devam etmedi.. Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar, iki arkadaşıyla bölgeye gittiği, onlar yorulunca Ereğli ilçesinden gelen dağcılarla zirveye çıktığı kaydedildi.
26.04.2024 Gündem
Avcılar'da kaldırım çöktü
Avcılar'da kaldırım çöktü Avcılar'da bir binanın önündeki kaldırım ve basamakların olduğu bölüm çöktü.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor
Kayıp ekonomist Korhan Berzeg’den aylar sonra iz bulundu! Bölgede incelemeler devam ediyor Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaklaşık bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in aylar sonra ilk defa kimlik, kredi kartı, kıyafet parçaları ve kemik parçaları bulundu. Bölgede 4 jandarma ekibi, komando timi, JASAT ve kadavra köpekleri ile detaylı arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.
24.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu Kırklareli’nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
20.04.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık
Bakan Özhaseki: İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin “14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık. Mağdur vatandaşlar şuan yerleştirdiler ama zaman içerisinde barınma ihtiyacını karşılayacak şekilde adımlarımızı atıyoruz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması; 24 bina ve toplam 96 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Toprak kaymasının yaşandığı alanda tahliye edilen bina sayısı 24'e yükselmiştir. Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir" denildi.
19.04.2024 Gündem
Bülent Özmen'den Tokat depremine dikkat çeken açıklama:  Tetiklemesi mümkün değil
Bülent Özmen'den Tokat depremine dikkat çeken açıklama: Tetiklemesi mümkün değil Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Deprem ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6’lık depremin ardından açıklama yaptı. Kuzey Anadolu Fayı'nı tetiklemesi mümkün olmadığını vurgulayan Özmen," Ana büyük deprem üretme potansiyeli olan fayı tetiklemesi veya etkilemesi mümkün görünmüyor" dedi.
19.04.2024 Gündem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Vatan TV
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem
İzmir'de 4.5 büyüklüğünde deprem AFAD, Ege Denizi'nde, İzmir açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi
Tokat'ta meydana gelen deprem bir çok ilde hissedildi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı
Tokat 5.6 büyüklüğünde depremle sarsıldı Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Depremin ardından Tokat Valisi Numan Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "AFAD ekipleri saha taraması yapıyor" dedi.
18.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı!
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu toplandı! Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Erzincan'ın İliç ilçesindeki Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını yaptı. Komisyon başkanlığına seçilen AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, ihmalleri olanların ortaya çıkması için çalışacağının altını çizdi.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi
Tokat'ta 4.7 büyüklüğünde deprem! Açıklamalar art arda geldi Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem; Samsun, Sivas ve Yozgat gibi çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD, olumsuz bir durumun olmadığını açıkladı. Saat 02.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
18.04.2024 Gündem
Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak?
AFAD kira yardımı neden yatmadı? AFAD deprem kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD deprem kira desteği ödemelerine yönelik araştırmalar arttı. Yardım alan vatandaşlar aylık olarak ödenen deprem kira desteği ödemelerinin yapılacağı tarihi sorguluyor. 6 Şubat depremleri ardından gündeme gelen AFAD depremzede kira yardımı uzatıldı mı, neden yatmadı?
16.04.2024 Ekonomi
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 3.7 büyüklüğünde deprem AFAD, Malatya'nın Pütürge ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var
Antalya'daki teleferik kazasının nedeni belli oldu! Genç kız o anları kaydetti: 1 can kaybı ve yaralılar var Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Tunç soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirterek 13 kişinin gözaltına alındığını söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve AFAD Başkanı Okay Memiş kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kazasının o anları genç kızın kamerasına böyle yansıdı. Öte yandan kazanın neden meydana geldiği belli oldu. Teleferik kazasında kabinlerde mahsur kalan son 13 kişi, 22,5 saat sonra helikopter ile kurtarıldı.
13.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem
Ege Denizi'nde 4.5 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı
Antalya’da teleferik kabininin tabanı koptu; 1 ölü, 7 yaralı Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili olarak Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. Öte yandan AFAD, teleferik kazası sonrası kurtarma çalışmalarının devam ettiğini, 8 kabindeki 59 kişi başarıyla tahliye edildiğini açıkladı.
12.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afet ve acil durum yönetimi başkanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.