Acı Haber

Acı Haber

Son dakika Acı haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acı haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acı haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acı Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acı haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.561 acı haber haberi bulunmuştur. Tüm acı haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay yaşamını yitirdi.
31.03.2024 Gündem
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir?
Bahar Öztan’ın oğlunun babası kim, oğlunun adı nedir? Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, Bahar Öztan'ın eşi kimdir? Dördüncü kez kansere yakalanan ve uzun süredir tedavisi devam eden ünlü oyuncu Bahar Öztan, 61 yaşında hayatını kaybetti. Peki, Bahar Öztan'ın çocuğu var mı? Bahar Öztan'ın oğlunun adı ne, babası kim, Bahar Öztan'ın eski eşi Yavuz Çolak kimdir?
22.03.2024 Magazin
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti
Grup Laçin'den acı haber! Şerif Baldemir hayatını kaybetti Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin üyesi Şerif Baldemir hayatını kaybetti.
17.03.2024 Magazin
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi
Kazada yaralanan 1 aylık hamile Ceyda'dan acı haber geldi Adana’da, geçen cuma otoyolda 20 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan Ceyda Gürler Erkoç (26), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi . Erkoç’un 9 ay önce dünyaevine girdiği ve bir aylık hamile olduğu öğrenildi.
17.03.2024 Adana
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber!
Seksenler dizisinin Zafer’i oyuncu Efe Deprem 'den acı haber! Seksenler dizisinde 'Zafer' karakterini canlandıran tiyatro oyuncusu Efe Deprem Kağıthane D-100 Karayolu’nda motosikletiyle bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.
6.03.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Yeşilçam'ın emektar oyuncularından Sevda Ferdağ'dan acı haber geldi. Sevda Ferdağ 81 yaşında hayata veda etti.
17.02.2024 Magazin
Marmara'da batan gemiden acı haber!
Marmara'da batan gemiden acı haber! Marmara Denizi'nde batan geminin enkazında bir kişinin cesedine ulaşıldı
17.02.2024 Gündem
9 vatan evladı şehit oldu! Ünlü isimlerden taziye mesajları
9 vatan evladı şehit oldu! Ünlü isimlerden taziye mesajları Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Yürek yakan acı haber sonrası ünlü isimlerde taziye mesajı paylaştı.
13.01.2024 Magazin
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Yüreğimize ateş düştü, 16 yıl sonra aynı acı... Şehitlerimizin isimleri belli oldu Türkiye şehitlerine ağlıyor. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın kimlikleri açıklandı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin ve Sözleşmeli Er Murat Atar'ın ailelerine şehadet haberi verildi. Şehit olan 9 askerin cenazeleri, Şırnak’ta Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in katıldığı törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasiler art arda taziye mesajı yayımladı.
13.01.2024 Gündem
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Magazin
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, annesi Hayrunnisa Kalkan'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Hayrunnisa Kalkan'ın cenazesinin bugün Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.
24.12.2023 Magazin
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
THY pilotları kaza yaptı, acı haber: Olay yerinde hayatını kaybettiler
THY pilotları kaza yaptı, acı haber: Olay yerinde hayatını kaybettiler Arnavutköy'de meydana gelen trafik kazasında aynı araçta bulunan 3 pilottan ikisi hayatını kaybetti. Aracı süren pilot ise alkollü olduğu belirlenince tutuklandı.
19.12.2023 Gündem
Zonguldak'taki heyelandan acı haber geldi! Anneyle oğlu göçük altında kalmıştı
Zonguldak'taki heyelandan acı haber geldi! Anneyle oğlu göçük altında kalmıştı Zonguldak'ta dün gece peş peşe meydana gelen heyelanlarda bir anne ile oğlu çöken evin göçüğü altında kalmıştı. Göçükten acı haber geldi.
10.12.2023 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak
Lapa lapa kar yağışı başladı! Hava buz kesecek, kar İstanbul'a geliyor, alarm verildi, fena vuracak Lapa lapa kar yağışı başladı. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Kar yağışı için yeni tarih verildi. Kuvvetli bir kar yağışı dönemine giriyoruz. Uzman isim de kar yağışı ve sıcaklıklarla ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller ise değişti. Öte yandan Meteoroloji, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 3 ili "turuncu", 18 kenti de "sarı" kodla uyardı. Yetkililer, sel, su baskını, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.

İstanbul için uyarı üstüne uyarı yapılmıştı. Ancak acı haber geldi. İstanbul Valiliği, fırtınada direk devrilmesi sonucu yaralanan bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
29.11.2023 Gündem
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı
Polisi görünce iç çamaşırındaki uyuşturucuyu çöpün altına attı! Ekiplerin gözünden kaçmadı Edirne’nin Keşan ilçesinde polisi görünce iç çamaşırında sakladığı uyuşturucuyu çöp konteynerinin altına attığı belirlenen S.A. adlı kadın yakalanarak, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
Şiddetli yağış ve fırtına yurdu etkisi altına aldı! Sinop'tan acı haber geldi, İzmir'de deniz ve kara birleşti
Şiddetli yağış ve fırtına yurdu etkisi altına aldı! Sinop'tan acı haber geldi, İzmir'de deniz ve kara birleşti İzmir'de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu, 2 ilçede deniz taştı, yollar göle döndü. Sinop’un Erfelek ilçesindeki Meydan köyünde aşırı fırtına tahıl ambarını devirdi. Ambarın altında bulunan bir kişi yaşamını yitirdi. Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında fırtına nedeniyle savrulan teknesinde mahsur kalan Kemal Dere'yi (80), oğlu Denizcan Dere kurtardı. O anlar kameralara yansıdı.
26.11.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü
Batman'da sel felaketi: Aynı aileden 3'ü çocuk 4 kişi öldü Batman'da Seyitler Mahallesi'ndeki evinin önünden sel sularına kapılarak kaybolan 3'ncü çocuğun da cansız bedenine ulaşıldı.
20.11.2023 Gündem
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı!  Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı
Zonguldak'ta kuru yük gemisi battı! Acı haber geldi: 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 Türk mürettebat ile irtibat kurulamadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 1 kişi ile Batman’da 1 kişinin sel sularına kapılarak hayatını kaybettiğini, 50 kişinin de yaralandığı açıkladı. Yerlikaya, Zonguldak açıklarında gündüz saatlerinde irtibatın kesildiği Türk bayraklı ‘Kafkametler’ adlı kuru yük gemisinin ise mendireğe çarpması sonucu battığını belirterek, "Bu kadar olumsuz bir hava koşulu ortamında maalesef ‘Kafkametler’ adlı gemimizde bulunan 12 Türk mürettebatın da arama kurtarma faaliyetini yapamadık. Olumsuz hava koşullarının düzelmesiyle birlikte hemen arama kurtarma faaliyetlerine başlanılacaktır” dedi. Ekipler, kayıp 12 personelden’1’inin Ereğli sahilinde cansız bedenine ulaştı.
20.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Acı Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acı haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.