Abdulhamit Gül

Abdulhamit Gül

Son dakika Abdulhamit Gül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Abdulhamit Gül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Abdulhamit Gül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdulhamit Gül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdulhamit gül gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.100 abdulhamit gül haberi bulunmuştur. Tüm abdulhamit gül haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya ve Murat Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok!
Bakan Yerlikaya ve Murat Kurum sahur programına katıldı: Bu işin partisi, siyaseti yok! AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Bahçelievler'de düzenlenen 'Gaziantepliler ile Sahur Sofrası' programına katıldı. Buradaki konuşmasına, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenleri anarak başlayan Kurum, "Rabbim depremde kaybettiğimiz, tüm şehitlerimize rahmet eylesin, bizi onların aziz hatıraları için çalışmaktan, evlatlarına sahip çıkmak için koşmaktan bir an bile ayırmasın."dedi. Kurum'un ardından söz alan bakan Yerlikaya ise 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin, "Şehrin eminini 5 yıl boyunca sizi gözetecek, ayrım yapmayacak, riyakarlık yapmayacak, sorunların çözerken yanında az kişi bile kalsa doğru olduğuna inandığında kavga yapacak." ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı Maden faciasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Erzincan İliç’teki altın madeninde siyanürlü toprağın dev bir çağlayan gibi aktığı facianın saatler önce alarm verdiği ortaya çıktı. Liç alanında önceki sabah 09.00’da yapılan rutin kontrollerde çatlak olduğu tespit edildi. Çalışmalar hemen durduruldu. 3 saha sorumlusu kontrolleri yaparken, 14.28’de göçük oldu. Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları yaklaşık 1000 personelle sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde de işçilere ulaşılamadı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışa rağmen ekiplerin bölgede olayın yaşandığı andan itibaren aralıksız çalışması sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Gözaltına alınanların sayısı 9'a yükselmiş durumda" dedi.
15.02.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den sivil anayasa çağrısı
AK Parti Grup Başkanvekili Gül'den sivil anayasa çağrısı AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Tüm siyasi partilere çağrıda bulunuyorum. Hangi parti olursa olsun, Türkiye'nin sivil ve demokratik anayasa yapma gibi bir ödevi vardır. Bütün siyasi partilere bu, sorumluluktur. Milletimizin beklentisi bu yöndedir" dedi.
5.09.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Deprem felaketinden 11 ilimiz ve 14 milyondan fazla insanımız doğrudan etkilendi. Bu yıl sadece merkezi yönetim bütçemizde, deprem harcamalarımız hesaplarımıza göre 762 milyar Tük Lirası olacak. Çok büyük bir yükle karşı karşıyayız. Yerel yönetimler, İş Kur, SGK gibi kurumlarımızı da dahil edersek 1 trilyon liraya yakın kaynağın bu sene depreme harcanacağını ifade edebilirim. Bu en gelişmiş ülke için bile büyük bir maliyet ama inşallah hep birlikte ülke olarak, millet olarak bu yükü omuzlayacağız" dedi.
12.08.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı
TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zamlarına ilişkin teklifin görüşmeleri başladı TBMM Genel Kurulu'nda, memur ve emekli zam oranlarını da içeren yasa teklifinin görüşmelerine başlandı.
12.07.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı için başvuru yaptı
Numan Kurtulmuş, Meclis Başkanlığı için başvuru yaptı AK Partili Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı için dilekçesini verdi. Kurtulmuş TBMM'de açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, konuşmasında "AK Parti Meclis Grubu yöneticileri ve MHP grup yöneticileri şahsımı TBMM Başkanlığı için aday gösterdiler. Bugün şahsi dilekçemi vererek süreci başlatmış olduk. Bundan sonra söz Meclis'teki 600 milletvekilinindir" dedi.
6.06.2023 Gündem
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu
AK Parti'nin Meclis Başkanı adayı Numan Kurtulmuş oldu AK Parti, TBMM Başkanlığı için AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un ismi üzerinde anlaştı.
5.06.2023 Gündem
AK Parti'nin A Takımı belli oldu
AK Parti'nin A Takımı belli oldu TBMM AK Parti Grup toplantısında yapılan seçimde Abdullah Güler grup başkanı, Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Abdulhamit Gül, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Leyla Şahin Usta grup başkan vekili seçildi.
3.06.2023 Gündem
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor
Meclis başkanı seçim süreci bugün başlıyor TBMM'de 28'inci yasama dönemi, milletvekillerinin yemin töreniyle başlayacak. Bugün yapılacak törenin ardından yeni dönemin Meclis başkanı ve siyasi partilerin grup başkan vekilleri seçilecek.
2.06.2023 Gündem
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu
AK Parti Meclis grup yönetimi belli oldu AK Parti Meclis Grup Yönetimi belli oldu. Özlem Zengin, Leyla Şahin Usta, M. Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu Grup Başkanvekili olacak. Sivas Milletvekili Abdullah Güler AK Parti Grup Başkanı olacak.
30.05.2023 Gündem
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Mevcut Meclis görevine devam ediyor   TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK'te gündeme dair soruları yanıtladı. Şentop seçim süreci ile ilgili olarak, 'Mevcut Meclis görevine devam ediyor. Göreve başlamak için yemin edilmesi gerekiyor.' dedi.
16.05.2023 Gündem
Abdulhamit Gül: Sözde demokrasi dersi verenlere Türkiye sandıkta cevap verdi
Abdulhamit Gül: Sözde demokrasi dersi verenlere Türkiye sandıkta cevap verdi Gaziantep’ten dünkü genel seçimlerde AK Parti milletvekili seçilen eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Almanya'sından İngiltere'sine kadar, Türkiye demokrasisine sözde ders vermeye çalışanlara, milletimizin, sandığa katılımla nasıl cevap verdiğini hepimiz gördük" dedi.
16.05.2023 Gündem
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı
Gaziantep'te AK Parti 8, CHP 3, MHP, İYİ Parti ve YSP birer vekil çıkardı Gaziantep'te, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 8, CHP 3, MHP 1, Yeşil Sol Parti 1 ve İYİ Parti 1 milletvekilliği kazandı.
15.05.2023 Gündem
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi
Kabine'nin 16 üyesi AK Parti'den milletvekili seçildi Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den milletvekili seçildi.
15.05.2023 Gündem
Abdulhamit Gül, Gaziantep’te oyunu kullandı
Abdulhamit Gül, Gaziantep’te oyunu kullandı Eski Adalet Bakanı ve AK Parti Milletvekili Gaziantep 1'inci sıra milletvekili adayı Abdulhamit Gül oyunu kullandı.
14.05.2023 Gündem
Gaziantep’te ilk oylar sandıkta
Gaziantep’te ilk oylar sandıkta Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilli Genel Seçimi için Gaziantep’te ilk oylar kullanılmaya başlandı.
14.05.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' iddiasına yanıt!
Adalet Bakanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'FETÖ' iddiasına yanıt! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir programda ‘FETÖ elebaşının ABD’den iadesinin talep edilmediğine’ ilişkin iddialarına Adalet Bakanlığı'ndan yalanlama geldi. Bakanlık FETÖ elebaşı hakkında ABD makamlarına 7 ayrı iade talepnamesi gönderildiğini açıkladı.
13.05.2023 Gündem
Adalet Bakanlığı: FETÖ elebaşının 27 suçtan iadesi istenmiştir
Adalet Bakanlığı: FETÖ elebaşının 27 suçtan iadesi istenmiştir Adalet Bakanlığı, "15 Temmuz darbe teşebbüsü başta olmak üzere, FETÖ elebaşı Gülen’in 27 suçtan iadesi istenmiştir" açıklamasını yaptı.
13.05.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yılda 319 bin konutu teslim etmek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Cumhur İttifakı olarak desteğinize talibiz. Cumhuriyetimizin ilk asrı, acısıyla, tatlısıyla bizleri bu noktaya kadar getirdi. Son 20 yılda ülkemize kazandırdığımız güçlü demokrasi ve kalkınma altyapısıyla önceki dönemlerin eksiğini önemli ölçüde telafi ettik. Artık asıl büyük şahlanışın eşiğindeyiz. Allah'ın izniyle önümüzde 14 Mayıs seçimleri var. Kazasız belasız bir şekilde bu seçimi de atlattıktan sonra tüm vaktimizi ve enerjimizi Türkiye Yüzyılının inşasına vereceğiz" dedi.
31.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: Tek hedefimiz konutları en doğru yerde hızlı şekilde yapmak
Bakan Kurum: Tek hedefimiz konutları en doğru yerde hızlı şekilde yapmak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bölgenin kültürüne, sanatına, geleneklerine, tarihi dokusuna göre planladık, bu plan çerçevesinde yapacağız. Ovalardan dağlara doğru bir yerleşim modelini hayata geçireceğiz’’ dedi.
19.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Abdulhamit Gül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdulhamit gül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.