Cevdet Yılmaz

Cevdet Yılmaz

Son dakika cevdet yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cevdet yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cevdet yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevdet Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevdet yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.031 cevdet yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm cevdet yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisi
Türkiye'den ABD Kongresi'ne Netanyahu tepkisiİsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun ABD Kongresi'nde alkışlanmasına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Kongresinde yaptığı konuşmaya ve ayakta alkışlanmasına, yaptıkları açıklamalarla tepki gösterdi.
24.07.2024Gündem
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldı
Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi! Kalıcı refah ve fiyat istikrarı vurgusu yapıldıCumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Toplantısı sonrası yapılan açıklamada "Programımızın nihai amacı sürdürülebilir ve kapsayıcı büyümeye ulaşmak, fiyat istikrarının tesisi ile kalıcı refah artışını sağlamaktır. Bu süreçte, gençler ve kadınlar başta olmak üzere toplumumuzun tüm kesimlerini kapsayan kalkınma odaklı politikalarımızla istihdam sağlamaya devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.
23.07.2024Ekonomi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 85 milyon hepimiz tek yumruğuzCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz. 85 milyon hepimiz tek yumruğuz" dedi.
15.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Milletimiz bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştırCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "15 Temmuz gecesi, milletimiz sadece bir darbe girişimini değil, aynı zamanda demokrasimize ve bağımsızlığımıza vurulmak istenen zincirleri kırmıştır." açıklamasında bulundu.
15.07.2024Gündem
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladı
Emekliye ek zamda yeni gelişme: 'Rakamlar ortaya çıktı' dedi ve açıkladıAK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşının bu akşam belli olacağını söyledi. Güler "Bu akşam itibarıyla Cumhurbaşkanımıza sunacağız, yarın Meclis Başkanlığı'na bunun vereceğiz. Bu akşam netleşecek. Şu an rakam söylemem doğru olmaz. Alternatifler var onlara bakıyoruz" dedi
15.07.2024Ekonomi
Acı haberi MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit oldu
Acı haberi MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir askerimiz şehit olduPençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay şehit oldu.
12.07.2024Gündem
Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşük aylık kaç lira olacak?
Emekli maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşük aylık kaç lira olacak?Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli aylıklarına düzenleme yapılması gündeme gelmişti. En düşük emekli aylığı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine Bakanı Şimşek, Abdullah Güler ve Mustafa Elitaş toplantı yapacak.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu! Ekonomimiz istihdam üretmeye devam ediyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu! Ekonomimiz istihdam üretmeye devam ediyor11.5 yılın dibine gerileyen işsizlik oranlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz değerlendirdi. Yılmaz "Dezenflasyon sürecinde uyguladığımız istihdam dostu politikalar sayesinde ekonomimiz istihdam üretmeye devam ediyor" dedi.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik zirve öncesi net mesaj: NATO'nun ilk 5 ülkesinden biriyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, NATO'nun misyonlarına ve harekatlarına en fazla katkı sağlayan ilk 5 müttefikten biridir. NATO'nun bel kemiği olan ülkeler arasında yer alıyoruz" diye konuştu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere özel uçak "TUR" ile saat 10.00'da ABD'nin başkenti Washington'a hareket etti.
9.07.2024Gündem
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandı
Kabine'de görev değişimi! 2 yeni bakan atandıResmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na Murat Kurum, Sağlık Bakanlığı'na ise Kemal Memişoğlu atandı.
2.07.2024Gündem
6 aylık enflasyon farkı ne kadar, 6 aylık enflasyon ne zaman açıklanacak?
6 aylık enflasyon farkı ne kadar, 6 aylık enflasyon ne zaman açıklanacak?Temmuz ayıyla birlikte enflasyona yönelik araştırmalar arttı. 2024 Haziran ayının enflasyonun açıklanmasıyla 6 aylık enflasyon farkı belli oldu. Peki, 6 aylık enflasyon farkı ne kadar, 6 aylık enflasyon ne zaman açıklanacak?
1.07.2024Ekonomi
FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkardı! Bakan Şimşek: Başardık
FATF, Türkiye'yi gri listeden çıkardı! Bakan Şimşek: BaşardıkHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabından "Başardık" mesajı paylaştı. Şimşek Türkiye'nin FATF'nin Gri Liste'deki durumunun ele alınacağı toplantıda bir sunum yapmak için Singapur'da bulunuyordu. Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Türkiye'yi gri listeden çıkardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Türkiye’nin gri listeden çıkmış olması, uluslararası kaynak girişini hızlandıracak ve borçlanma maliyetleri üzerinde pozitif etki yaratacaktır" mesajını paylaştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada da "Türkiye terörizmin finansmanı ve kara paranın aklanmasıyla mücadelesini bundan sonra da uluslararası standartlarla tam uyum içinde kararlılıkla yürütecektir" denildi.
28.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk'te açıkladı: Enflasyonda geçiş süreci tamamlandı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz CNN Türk'te açıkladı: Enflasyonda geçiş süreci tamamlandıCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CNN Türk ekranlarında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Yılmaz 'Geçiş süreci tamamlandı' diyerek "Haziran ayından itibaren enflasyonda gerileme göreceğiz" açıklamasında bulundu.
27.06.2024Gündem
Cevdet Yılmaz'dan satın alma gücü paritesine ilişkin paylaşım!
Cevdet Yılmaz'dan satın alma gücü paritesine ilişkin paylaşım!Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Ülkemiz, 2002 yılından günümüze gelişmiş ülkelere yakınsama sürecini başarıyla sürdürmektedir” açıklamasında bulundu.
22.06.2024Ekonomi
Cevdet Yılmaz'dan yeni vergi taslağı ile ilgili açıklama
Cevdet Yılmaz'dan yeni vergi taslağı ile ilgili açıklamaCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bir süredir hazırlıkları yapılan, etki analizleri tamamlandıktan sonra Meclis'in takdirine sunulacak vergi düzenleme taslaklarının, vergi adaletini güçlendirecek şekilde doğrudan vergilerin payının artırılması politikasını yansıttığını söyledi.
21.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım’a tebrik telefonuCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak kutladı.
18.06.2024Gündem
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli oldu
Liderlerin Kurban Bayramı programı belli olduDokuz günlük bayram tatilinde sadece vatandaşlar değil, siyasiler de şehir değiştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel bayramı Ankara dışında karşılayacak. Kurban Bayramı'nda Ankara'da olacak isimler arasında ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve MHP lideri Bahçeli bulunuyor...
15.06.2024Gündem
Erdoğan, İspanya'ya gitti
Erdoğan, İspanya'ya gittiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya 8'inci Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid'e gitti.
12.06.2024Gündem
Cevdet Yılmaz:  5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için kararlı şekilde çalışıyoruz
Cevdet Yılmaz: 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için kararlı şekilde çalışıyoruz'Türkiye-Özbekistan İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ülkelerimiz arasındaki ticari temaslar son yıllarda hızla gelişmekte ve kardeşliğimiz temelinde yükselen iş birliğimiz daha görünür hale gelmektedir. Sayın Cumhurbaşkanlarımızın belirledikleri 5 milyar dolarlık ticaret hacmi hedefimize ulaşmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz" dedi.
5.06.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Özbekistan ile ticari temaslar son yıllarda hızla gelişmekte
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Özbekistan ile ticari temaslar son yıllarda hızla gelişmekteCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Özbekistan’ın ekonomik reform sürecine ve Dünya Ticaret Örgütüne (DTÖ) üyelik süreci ile beraber küresel ekonomiyle bütünleşme sürecine destek vermeye devam ediyoruz” dedi.
5.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Mesleki eğitimi özel bir gündem haline getirdik
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Mesleki eğitimi özel bir gündem haline getirdikCumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Nüfusumuz maalesef hızla yaşlanırken, çocuklarımızın yeteneklerinin erken yaşlarda tespit edilmesi ve doğru metotlarla çalışma hayatına hazırlanmaları çok kıymetli. Bizim yaşlanmadan zenginleşmemiz lazım. Demografi çok önemli. Hem yaşlı hem yoksulsanız bu tam bir felaket senaryosu. Yaşlanmadan zenginleşirseniz, bu süreçleri daha kolay yönetebilirsiniz" dedi.
30.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cevdet Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevdet yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.