100 Bin Sosyal Konut

100 Bin Sosyal Konut

Son dakika 100 bin sosyal konut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 100 bin sosyal konut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 100 bin sosyal konut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

100 Bin Sosyal Konut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 100 bin sosyal konut gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.276 100 bin sosyal konut haberi bulunmuştur. Tüm 100 bin sosyal konut haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
TOKİ'den Tuzla'da inşa edilecek konutlar hakkında açıklama: Fiyatlara yansıtılmayacak
TOKİ'den Tuzla'da inşa edilecek konutlar hakkında açıklama: Fiyatlara yansıtılmayacak Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Tuzla'da inşa edilecek 5 bin 750 konut hakkında "Söz konusu alanlarda yaşanan mülkiyet ve palnlanma sorunlarından dolayı yaşanan gecikmelerden kaynaklı maliyet artışları konut fiyatlarına yansıtılmayacak ve vatandaşlarımız mağdur edilemeyecektir" açıklamasını yaptı.
23.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: 56 bin 80 bina yıkık, acil yıkılacak veya ağır hasarlı
Bakan Kurum: 56 bin 80 bina yıkık, acil yıkılacak veya ağır hasarlı Deprem bölgesinden son durumu aktaran Bakan Murat Kurum, "577 bin 689 bina incelendi. 2 milyon 665 bin bağımsız bölüme tekabül ediyor. 56 bin 80 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olarak tespitini yaptık." dedi.
16.02.2023 Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ konutlarının taksit ve ödemelerine ilişkin açıklama
Bakan Kurum'dan TOKİ konutlarının taksit ve ödemelerine ilişkin açıklama Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtladı.
9.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut kuralarında adı çıkacaklar dikkat! Bakan Kurum tarih verdi
Sosyal konut kuralarında adı çıkacaklar dikkat! Bakan Kurum tarih verdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada kurada sosyal konut çıkacak vatandaşlarla sözleşme yapılacak tarihi duyurdu. Bakan Kurum, "İnşallah 2023’ün ilk çeyreğinde bütün sözleşmelerimizi TOKİ başkanlığımız eliyle imzalayacağız. Vatandaşlarımıza da 2 yıl içerisinde söz verdiğimiz şekilde konutlarımızı bitirip etaplar halinde teslimini yapacağız." dedi.
3.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Ekim ayı içerisinde hizmete açacağız
Bakan Kurum tarih vererek duyurdu: Ekim ayı içerisinde hizmete açacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya’nın Ereğli ilçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Cumhur ittifakının birlikteliği masada kurulmadı; meydanlarda kuruldu. Her zaman milletimizin taleplerine kulak verdik, milletimizin sesini dinledik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışacağız. Cumhur ittifakı demek aynı hedefe, aynı ülküye bakmak demektir ki bu hedefte büyük ve güçlü Türkiye hedefidir… Onlar büyükelçilerin arkasında koşarken, biz vatandaşımız için, milletimiz için koşturuyoruz. Onlar 6’lı masa etrafında gelecek kaygısı çekerken, biz milletimize hizmet ediyoruz. ” ifadelerini kullandı. 20 yıldır vatandaşa verdikleri sözlerin hepsini yerine getirdiklerini belirten Bakan Kurum, “Türkiye'nin bir ucundan bir ucuna, baştan aşağı hemen hemen tüm alanlarda devrim niteliğindeki yatırımları yaptık. Bu yatırımları yapan, bu iradeyi ortaya koyan Recep Tayyip Erdoğan'dır.” diye konuştu. Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ekim ayı içerisinde ‘Konya Millet Bahçesi’nin vatandaşların hizmetine açılacağı müjdesini de verdi. Bakan Kurum, ayrıca ”Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında 25 Ekim'de 5 bin konutun temelinin atılacağını da vurguladı.
2.10.2022 Ekonomi
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış
Bakan Kurum: CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış Aksaray’da 500 milyon liraya mal olan 24 eserin açılışına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP’yi eleştirerek, “CHP’nin tehdit dili masanın 6 yanını da sarmış” dedi.
9.09.2022 Siyaset
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek
Bakan Kurum'dan kira ve ev fiyatlarına ilişkin açıklama: Kiralar düşmeye başladı, zincirleme olarak daha da düşecek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan Yeşilvadi 3 Katlı Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı. Kiraların düşmeye başladığını ifade eden Bakan Kurum, “Bu kampanya duyurulduğu andan itibaren hem konut fiyatları hem de kiralarda düşüş başladı. İnşallah kısa süre içerisinde zincirleme olarak, konut ve kira fiyatları daha da hızlı bir şekilde düşecek." dedi.
12.08.2022 Ekonomi
Dar gelirlilere konut başvurusu ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut projesi şartları nelerdir, 81 ilde konut projesinden kimler yararlanacak?
Dar gelirlilere konut başvurusu ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut projesi şartları nelerdir, 81 ilde konut projesinden kimler yararlanacak?   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında tahıl sevkiyatı anlaşmasına ilişkin, "Her ne kadar muhalefet idrak edemese de ülkemizin öncülüğünde başlatılan bu çalışma önemli bir diplomatik başarıdır." Diyerek, "Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesini başlatıyoruz. İlk kez ev sahibi olacakların sabırsızlıkla beklediği projenin hazırlıkları bitmek üzere." İfadelerini kullandı. Peki, Dar gelirlilere konut başvurusu ne zaman başlıyor? TOKİ sosyal konut projesi şartları nelerdir, 81 ilde konut projesinden kimler yararlanacak?  
1.08.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası resmen duyurdu! Enflasyonla ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen Kabine Toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika kararları açıkladı. Enflasyonla ilgili önemli mesajlar veren Erdoğan, "Aldığımız ve alacağımız tedbirlerle, bu istismarcıların kötü niyetlerini ellerinde patlatmakta kararlıyız. Fiyatlarda durulma eğilimi başlamıştır." dedi. Erdoğan ayrıca, ilk kez konut sahibi olacak vatandaşlara da müjde verdi.
1.08.2022 Siyaset
TOKİ’de yeni kampanya başladı mı? TOKİ yeni konut yapacak mı? TOKİ kampanyası ne zaman?
TOKİ’de yeni kampanya başladı mı? TOKİ yeni konut yapacak mı? TOKİ kampanyası ne zaman? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada TOKİ'ye 30 milyar liralık finansman verileceğini duyurmuştu. TOKİ’den yeni kampanya hazırlığı başladı. Önümüzdeki aylarda açıklanacak yeni kapmanyada TOKi, dar gelirli aileler için 150 bin konut inşa edecek. TOKİ kampanyasına hane geliri 10 bin TL'nin altında olan vatandaşlar başvurabilecek. Sosyal konut projeleri ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TOKİ kampanyası ne zaman başlıyor? TOKİ yeni kampanya başladı mı? İşte detaylar…
11.05.2022 Ekonomi
400 bin TL'ye satılık ev! Dar gelirliye ucuz ev müjdesi, 81 ilde geçerli, geliri 10 bin TL'nin altında olanlara 240 ay vade ile...
400 bin TL'ye satılık ev! Dar gelirliye ucuz ev müjdesi, 81 ilde geçerli, geliri 10 bin TL'nin altında olanlara 240 ay vade ile... Yeni konut müjdesi geldi. Düşük gelirli vatandaşlar da ev sahibi olabilecek. 81 ilde yaşayan tüm vatandaşlar için geçerli. Başvurularda gelir şartına bakılacak. Geliri 10.000 liranın altında olanlar için devreye alınan kampanyada yüzde 10 peşin ödeyerek 140 ay vadeli olarak ev sahibi olmak mümkün olacak. TOKİ tarafından toplam 150 bin yeni konut yapılacak. Ayrıca başvuru için TC vatandaşı olma şartı da aranacak.
11.05.2022 Ekonomi
Bakan Kurum müjdeyi verdi! Yeni sosyal konut projesi geliyor
Bakan Kurum müjdeyi verdi! Yeni sosyal konut projesi geliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Van'da toplu açılış törene katıldı. Yeni konutların müjdesini veren Bakan Kurum, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğu içinde olduklarını belirtti.
15.04.2022 Gündem
Bakan Kurum canlı yayında konut müjdesini verdi: 81 ilimizde yapacağız
Bakan Kurum canlı yayında konut müjdesini verdi: 81 ilimizde yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ahmet Hakan'ın CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Bakan Kurum ev kira ve satış fiyatlarındaki artışlara ilişkin, "Konut ham maddelerindeki artış etkili oldu. Elbette fırsatçılık yapanlar vardır ama bunu genele mal etmemek gerekli diye düşünüyorum. Artışları biz bakanlıklar olarak denetimlerimizi düzenli olarak yapıyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Kurum, "Fikirtepe 60 bin vatandaşı ilgilendiren bir proje. Bitiyor, 2023'te teslimatları yapacağız. Vatandaşlar evlerinde oturmaya başlayacak." dedi. Kurum, "Biz TOKİ ile yakın zamanda sosyal konut projesini 81 ilde hayata geçireceğiz. Bu sene de Haziran veya Temmuz ayında TOKİ müjdesini Cumhurbaşkanımız verecek." ifadelerini kullandı.
13.04.2022 Gündem
Bakan Kurum, TOKİ şantiyesi çalışanlarıyla iftar yaptı!
Bakan Kurum, TOKİ şantiyesi çalışanlarıyla iftar yaptı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şantiyesi çalışanları ile iftarda bir araya geldi.
5.04.2022 Gündem
TOKİ Rize Merkez Hayrat Mahallesi kura sonuçları! Rize Hayrat Mahallesi TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ Rize Merkez Hayrat Mahallesi kura sonuçları! Rize Hayrat Mahallesi TOKİ evleri 2+1 ve 3+1 kura çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ Rize Merkez Hayrat sonuçları isim listesi için sorgulama başladı. Noter huzurunda yapılan çekilişle beraber 492 adet ve 2+1 ve 246 adet 2+1 nitelikli konut olmak üzere toplam 492 adet konutun sahibini buldu. Başvuruda bulunan vatandaşlar Rize Merkez Hayrat 2+1 ve 3+1 konut kura çekiliş sonuçları isim listesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? sorularına yanıt arıyor. İşte TOKİ Rize Merkez Hayrat Mahallesi kura sonuçları…
4.04.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ümraniye Millet Bahçesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Açılış töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz Millet Bahçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Hekimbaşı Millet Bahçemizin özelliği de gürültü kirliliğini önlemek için 5735 metrekare gürültü bariyeriyle donatılmış olmasıdır. Atatürk Havalimanı'nda oluşturacağımız Millet Bahçesi, dünyadaki şehir parkları arasında ilk sıralarda yer alacak." dedi.
5.11.2021 Siyaset
TOKİ'den 'Arnavutköy Projesi'ne ilişkin açıklama! Tarih verildi!
TOKİ'den 'Arnavutköy Projesi'ne ilişkin açıklama! Tarih verildi! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi.
13.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kampanyayı başlattık' dedi ve duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Kampanyayı başlattık' dedi ve duyurdu Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ 1.000.000’uncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin konut sorununun çözümünde son 19 yıl kritik öneme sahiptir." diyerek 'Hizmet verilmeyen hiçbir kesim bırakmadık, bırakmayacağız." ifadelerini kullandı. Erdoğan, 100 bin sosyal konut kampanyasına ilişkin "Şu ana kadar 12 bin sosyal konutun yapımını tamamladık. Halen 76 bin sosyal konutun inşasına devam ediyoruz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Önümüzde iki hedef var' diyerek sıcak gelişmeleri açıkladı
7.07.2021 Gündem
Bakan Kurum duyurdu: 2 ay içinde temelleri atılıyor
Bakan Kurum duyurdu: 2 ay içinde temelleri atılıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ada bazlı, yerinde, hızlı ve gönüllü bir şekilde 2 ay içinde temellerini atacaklarını, projeyi 1,5 yıl içerisinde de bitireceklerini belirterek, "Şunun altını net bir şekilde çizerek söylüyorum. Sizleri, hak sahipliği ve mülkiyet noktasında asla mağdur etmeyeceğiz." dedi.
30.12.2020 Ekonomi
TOKİ tarafından inşa edilen konut sayısı 980 bin 990'a ulaştı
TOKİ tarafından inşa edilen konut sayısı 980 bin 990'a ulaştı vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, dar ve orta gelirli ailelerin yanı sıra engelli, emekli, gazi ve şehit yakınları için de konut üretiyor. Vatandaşların konut ihtiyacı ile şehirlerin kentsel dönüşüm zorunluluğunu merkeze alan TOKİ, yatay mimari anlayışıyla mahalle ve komşuluk kültürüne uygun evler inşa ediyor.
14.11.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Saat 22.00'den sonra yasak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Saat 22.00'den sonra yasak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklama Koronavirüs'e dair alınan yeni önlemleri açıkladı. Yurt genelinde uygulanacak kararları açıklayan Erdoğan, önemli uyarılarda bulundu. Paket servis hariç lokanta, restoran, hastane, berber, nikah, düğün, salonu, halı saha, tiyatro, sinema vb iş yerlerinde hizmetler saat 22.00'de sona erecek.
3.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

100 Bin Sosyal Konut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 100 bin sosyal konut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.