Z Harfi

Z Harfi

Son dakika Z harfi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Z harfi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Z harfi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Z Harfi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan z harfi gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 z harfi haberi bulunmuştur. Tüm z harfi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Rus süper model Irina Shayk'ın paylaşımına tepki yağdı. Ünlü model Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası 'Putin'in savaşını desteklemekle' suçlandı. İşte ünlü modelin tartışmalara neden olan paylaşımı
16.07.2022 Dünya
Ünlü sunucudan akılalmaz öneri: Z sembolüne karşı çıkanlar için merhamet olmayacak! Toplama kampına atılıp kısırlaştırılsınlar...
Ünlü sunucudan akılalmaz öneri: Z sembolüne karşı çıkanlar için merhamet olmayacak! Toplama kampına atılıp kısırlaştırılsınlar... Ukrayna topraklarına giren Rus askeri araçlarındaki Z ve V sembolleri savaşa damga vurmuştu. Rusya’nın tanınmış televizyon sunucularından Karen Shakhnazarov, Ukrayna savaşına karşı çıkanların “toplama kamplarına atılmalarını ve kısırlaştırılmasını” önerdi.
7.05.2022 Dünya
Japonya ile Tayland arasında savunma donanımı anlaşması imzalandı
Japonya ile Tayland arasında savunma donanımı anlaşması imzalandı Güneydoğu Asya resmi ziyaretinin son ve üçüncü durağında Tayland’a gelen Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Tayland Başbakanı Prayut Chan-ocha ile görüştü. İki lider, savunma donanımı ve teknoloji transfer anlaşması imzaladı.
4.05.2022 Dünya
Ukraynalılar böyle ‘intikam’ aldı! Rusya’ya korkutucu bir mesaj: Z harfi detayı...
Ukraynalılar böyle ‘intikam’ aldı! Rusya’ya korkutucu bir mesaj: Z harfi detayı... Ukrayna-Rusya savaşı tüm şiddetiyle sürüyor. Rus işgalinin ve süren savaşın adeta sembolü haline gelen ‘Z’ harfi bu kez Ukraynalılar tarafından kullanıldı. Rus askerlerinden intikam almak isteyen Ukraynalı askerler ölmüş düşman askerlerinin cesetleriyle Rusya’ya korkutucu bir mesaj yolladı…
4.05.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor?
Ukrayna - Rusya savaşının gidişatını değiştiren hata! Tankların devri sona mı eriyor? Ukrayna-Rusya savaşında Rus ordusunun hızı kesildi. Ukrayna birliklerinin Rusya'nın tanklarının yaklaşık yüzde 10'unu imha etmesi tankları bir kez daha tartışma konusu haline getirdi. Bazı uzmanlar tankların devrinin yavaş yavaş sona erdiğini belirtirken, bu durumun Rusya'nın kritik hatasından kaynaklandığını belirtenler de mevcut. İşte Rus ordusunun tankları tartışmaya açan kritik hatası...
23.03.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında Kiev cephesinden kaçırıldı:Elektrik verip 9 gün işkence ettiler!
Ukrayna-Rusya savaşında Kiev cephesinden kaçırıldı:Elektrik verip 9 gün işkence ettiler! Rus ordusunun Ukrayna topraklarını işgal etmesiyle başlayan savaş devam ediyor. Cepheden ve sivil yerleşimlerden çok sayıda kayıp haberi gelmeye devam ediyor. Savaşın en büyük zorluklarından birini de bölgedeki gazeteciler yaşamaya devam ediyor. Ukrayna’nın farklı yerlerinde çapraz ateşe yakalanıp ölen gazetecilerden sonra bir Ukraynalı fotoğrafçının da kayıp olduğu ortaya çıktı…
23.03.2022 Dünya
Merkez Bankası yatırımcılarla buluşacak
Merkez Bankası yatırımcılarla buluşacak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yarın yatırımcılarla iki ayrı toplantı gerçekleştirecek.
23.03.2022 Ekonomi
Türkiye’ye gelir gelmez toprağı öptü, diz çöküp dua etti
Türkiye’ye gelir gelmez toprağı öptü, diz çöküp dua etti Ukrayna’da günlerce savaşın ortasında kalan, hatta Rus tankının tırına çarpmasıyla korku dolu anlar yaşayan tır şoförü, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan yurda girince toprağı öptü, diz çöküp dua etti. Haftalarca tırın altında ve ormanlıklarda saklanan tır şoförleri yaşanan korku dolu anları anlattı.
23.03.2022 Gündem
SGK'dan ilaç alanlar dikkat! Geçersiz sayılacak, son gün 30 Nisan...
SGK'dan ilaç alanlar dikkat! Geçersiz sayılacak, son gün 30 Nisan... SGK resmen duyurdu. Süre daralıyor, geçersiz sayılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından uyarıldı. 30 Nisan 2022 tarihine kadar raporlarını yenilemeyen kişilerin raporları geçersiz sayılacak ve raporlu ilaçlar alınamayacak. Ancak TEİS tarafından yapılan açıklamada hastaların rapor sürelerini uzatabilmeleri için 1.5 - 2 aydan önce randevu alamadığı bu durumunda hastalar için sorun yarattığı kaydedildi.
23.03.2022 Gündem
Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli
Çanakkale'de deniz ulaşımına fırtına engeli Çanakkale boğaz hattında, bugün yapılması planlanan bazı seferler olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildi.
23.03.2022 Gündem
Silivri'de restoran alev alev yandı
Silivri'de restoran alev alev yandı  Silivri'de restoran olarak işletilen 2 katlı villa alev alev yandı. Yangın itfaiyenin çalışmaları sonucu söndürülürken, restoran kullanılamaz hale geldi.
23.03.2022 Yaşam
Rusya, üzerinde Z harfi yazan Soyuz roketini uzaya gönderdi
Rusya, üzerinde Z harfi yazan Soyuz roketini uzaya gönderdi  Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), Rusya’nın Arhangelsk Bölgesi’ndeki Plesetsk Uzay Üssü’nden Rus ordusu için üzerinde Rusya’nın Ukrayna operasyonlarında kullandığı Z harfi yazılı Soyuz 2.1a roketini uzaya gönderdi.
23.03.2022 Dünya
İnsan avı başladı! Evlerine işaret koyuyorlar
İnsan avı başladı! Evlerine işaret koyuyorlar Rusya’nın Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta 19’uncu gün yaşanıyor. Rus işgalinin ilk gününden beri tanklarda, mühimmat taşıyan araçlarda ve sonrasında da Rusya yanlısı kişilerin giysilerinde ortaya çıkan ‘Z’ harfi sembolü bu kez de insan avı için kullanılıyor.
14.03.2022 Dünya
Rus tankları Kiev bölgesinde ilerliyor
Rus tankları Kiev bölgesinde ilerliyor Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki askeri konvoyun ilerlediğini belirtti.
7.03.2022 Dünya
Görüntüler dünyayı şok etmişti! Rus tanklarındaki Z ve V harflerinin anlamları ortaya çıktı
Görüntüler dünyayı şok etmişti! Rus tanklarındaki Z ve V harflerinin anlamları ortaya çıktı Ukrayna topraklarına giren Rus tank ve zırhlı araçlarının üstündeki 'Z' ve 'V' harfleri tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Bu harfler üzerine çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Merak uyandıran bu işaretlerin ne anlama geldiği bugün yapılan açıklama ile ortaya çıktı.
3.03.2022 Dünya
Rus tanklarındaki Z ve V harflerinin anlamı ne? Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama
Rus tanklarındaki Z ve V harflerinin anlamı ne? Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama Rus tanklarının üzerinde yazılı olan ‘Z’ ve ‘V’ harflerinin ne anlamlarına geldiğini merak konusu oldu. Rusya Savunma Bakanlığı bu sembollerin anlamını açıkladı.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Rus tankları yola çıktı! Flaş bayrak detayı
Rus tankları yola çıktı! Flaş bayrak detayı Kırım'dan Ukrayna'ya doğru ilerleyen Rus ordusuna ait konvoyda günlerdir dünya gündeminden düşmeyen Z harfleri vardı ancak tankların harekete geçmesiyle inanılmaz bir detay ortaya çıktı.
25.02.2022 Dünya
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir?
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? Günlük hayatta kullanılan pek çok eşya bulunuyor. Başında Z harfi bulunan eşya isimleri de merak edilen konular arasında. Peki, Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
Rusya sınır kontrol noktasına roket düştü Ruslar Ukrayna askerlerini öldürdü! Putin: Somut bir tehditle karşı karşıyayız...
Rusya sınır kontrol noktasına roket düştü Ruslar Ukrayna askerlerini öldürdü! Putin: Somut bir tehditle karşı karşıyayız... Ukrayna'nın doğusunda süren çatışmalar sırasında Rusya'nın Rostov kentindeki bir sınır kontrol noktasına roket düştüğü bildirildi. Cephe hattında bugün ilk kez Rus ve Ukrayna birlikleri karşı karşıya geldi. Rus basını sınırı geçen Ukraynalı 'sabotaj grubunun' 5 üyesinin öldürüldüğünü duyurdu. Ukrayna bu iddiayı yalanladı. Putin, "Eğer Ukrayna bir NATO üyesi olursa, ülkemize yönelik tehditler ciddi şekilde artacaktır" dedi. Öte yandan New York Times ve CNN'de yer alan habere göre; Putin'in Ukrayna'yı işgal için emir verdiği iddia edildi. Ukrayna sınırına doğru ilerleyen Rus tanklarının 'Z' harfi ile işaretlendiğinin ortaya çıkması sonrası bölgedeki tansiyon zirve yaptı. ABD'nin BM Büyükelçisi Bathsheba Nell Crocker ise Rusya'nın olası bir işgal öncesinde 'ölüm listesi' oluşturduğunu söyledi. Kremlin'den Putin-Biden zirvesi hakkında flaş açıklama gelirken Ukrayna sınırındaki bir tren istasyonunda çekilen fotoğraflar ise, sosyal medyayı sarstı.
21.02.2022 Dünya
'Kocalarımız bizi kesin boşayacak'
'Kocalarımız bizi kesin boşayacak' Dolandırıcı şebekesi, Diyarbakır’da yüzlerce ev kadınını “Devlet yardım yapacak” diye kandırıp vekâletlerini aldı. Kendilerinden habersiz adlarına kredi çekilen kadınlar, bankalardan gelen icra tebligatlarıyla şaşkına döndü.
29.09.2021 Gündem
Dap Z Ofis'te Metrekare 4 Bin Lira'dan Başlıyor
Dap Z Ofis'te Metrekare 4 Bin Lira'dan Başlıyor DAP Z Ofis’in sunduğu yenilikler, avantajlarla birleşerek yatırımcıyı eksenine alacak.
28.09.2012 Arşiv
‘Hayrünnisa Gül de bizi görecek mi?’
‘Hayrünnisa Gül de bizi görecek mi?’ Herkes 3G ile yapılacak bağlantıyı bekledi ama...
22.10.2009 Yaşam
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri...
En çok kullanılan atasözleri ve anlamları! A'dan Z'ye en çok bilinen, kısa ve uzun atasözleri... Atasözleri yüzyıllar geçse de sıklıkla duyduğumuz ve hayatta karşılaştığımız birçok durum için bir tane bulabileceğimiz özlü ama çok şey anlatan sözlerdir. Mutlaka bir yargı içerir ve daima önerme formundadır. Deyimlerden en çok bu yanıyla ayrılır. Mecazlı sözcük öbeği olarak bilinen atasözleri gelenek ve görenekleri yansıtmasıyla da bilinir. Toplumun inançlarını, duygularını ve kültür yapısını pek çok bakımdan yansıtan atasözleri uzun deneyimlere dayanan kısa sözlerdir. Türkçe'de en çok kullanılan kısa ve uzun atasözleri örnekleri hakkında bilgi almak için hazırladığımız "En çok kullanılan atasözleri ve anlamları" haberimizi ziyaret edebilirsiniz.
24.01.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Z Harfi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki z harfi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.