Youtube

Youtube

Son dakika youtube haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan youtube ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını youtube haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Youtube

haberleri sayfasında son dakika yaşanan youtube gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.288 youtube haberi bulunmuştur. Tüm youtube haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağlık Bakanlığı iller arası atama kura sonuçları: İsteğe bağlı yer değiştirme sonuçları nereden sorgulanır?
Sağlık Bakanlığı iller arası atama kura sonuçları: İsteğe bağlı yer değiştirme sonuçları nereden sorgulanır?Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları isim listesi sorgulama ekranı için geri sayım sürüyor. Sağlık Bakanlığı isteğe bağlı il dışı atama tayin kura takvimini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Sağlık Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği'ne göre 2024 Yılı Haziran Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme başvurularının geride kalması ile gözler kura çekimine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvuruları kura çekimi ne zaman? İşte detaylar.
26.07.2024Gündem
Neslihan Atagül, ABTalks'a konuk oldu: Kimseye aldırmadığım zaman kendimle çok gurur duyuyorum!
Neslihan Atagül, ABTalks'a konuk oldu: Kimseye aldırmadığım zaman kendimle çok gurur duyuyorum!Neslihan Atagül Doğulu, dünyada en çok izlenen YouTube programlarından biri olan ABTalks’a konuk oldu. Anas Bukhash’ın sunuculuğunu üstlendiği programa daha önce dünyaca ünlü yıldızlar Will Smith, Priyanka Chopra, Lewis Hamilton, Zinedine Zidane ve Jessica Alba gibi isimler katılmıştı. Bukhash’ın sorularına oldukça içtenlikle cevaplar veren Atagül, bir kez daha herkesi kendine hayran bıraktı.
25.07.2024Magazin
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştı
‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor! Trump’a suikast girişimini önceden bildi… Yeni öngörülerini paylaştıÖngörüleriyle dikkat çeken medyumların sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Nostradamus’un mirasından ilham alan İngiliz medyum Craig Hamilton-Parker ise 'Yeni Nostradamus' ve ‘Kıyamet Kâhini’ olarak anılıyor. Daha önce koronavirüs pandemisi, terör saldırıları ve Brexit gibi olayları doğru tahmin eden Hamilton-Parker, son olarak da Trump'a suikast girişimini önceden bildi. Kehanetleriyle ilgi gören Hamilton-Parker sırlarını ve bundan sonra neler yaşanacağını açıkladı.
24.07.2024Dünya
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yok
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yokŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu tepki çekmişti. Önceki gün Kıbrıs'ta konser veren Avşar, röportajla ilgili konuştu.
23.07.2024Magazin
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk oldu
İnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Oyuncu’ya konuk olduİnci Taneleri’nin Güngör’ü Evren Duyal, Kanal D’nin Youtube içeriği Oyuncu’nun bu haftaki konuğu oldu. İnci Taneleri’nin başarısında senaryosunun büyük bir etken olduğunu kaydeden Duyal, “Uzun zamandır böyle adım adım, cümle cümle okuduğum bir senaryo yoktu.” dedi.
21.07.2024Magazin
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödülEn başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.
19.07.2024Yaşam
Instagram süper like ne demek? Instagram Süperlike özelliği ne zaman gelecek?
Instagram süper like ne demek? Instagram Süperlike özelliği ne zaman gelecek?YouTube ve Tinder'daki 'süper' hikayelere geliyor. Günde sadece bir hikayeye 'süper like' atılabilecek. Peki, Instagram süper like ne demek?
19.07.2024Gündem
Eşi İbrahim Erkal'ın vefat ettiği günü ilk kez anlattı! "Akşam 9'da çıktı bir daha gelemedi”
Eşi İbrahim Erkal'ın vefat ettiği günü ilk kez anlattı! "Akşam 9'da çıktı bir daha gelemedi”Arabesk fantezi müziğin sevilen ismi İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal, katıldığı YouTube programında içini döktü. Erkal, eşinin ölümü hakkında yaptığı açıklamalarla da duygulandırdı.
19.07.2024Magazin
‘Bacaksız’ Tuncay Akça ilk kez anlattı: Adile Naşit beni evlatlık istedi
‘Bacaksız’ Tuncay Akça ilk kez anlattı: Adile Naşit beni evlatlık istediHababam Sınıfı filminde ‘Bacaksız’ rolünü canlandıran oyuncu Tuncay Akça, “Kim Seslendirdi” adlı YouTube programına katıldı. Keşfedilme hikayesini anlatan Akça, Adile Naşit’in kendisini evlatlık edinmek istediğini de itiraf etti.
10.07.2024Magazin
Oyuncu'nun bu haftaki konuğu Atakan Hoşgören oldu
Oyuncu'nun bu haftaki konuğu Atakan Hoşgören olduKanal D’nin özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ikinci bölümü yayınlandı. Sunuculuğunu Beste Sırapınar’ın yaptığı programa bu hafta, Yalan dizisinde Kerim karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Atakan Hoşgören konuk oldu. Hoşgören hakkında bilinmeyenleri ilk kez Oyuncu’da açıkladı. Dövüş sporlarıyla özellikle de boks ile uğraşan oyuncunun, dünya ağır siklet boks şampiyonlarından Mike Tyson’a hayran olduğu ortaya çıktı.
6.07.2024Magazin
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyor
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyorAK Parti Hatay milletvekili Hüseyin Yayman ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Yayman, dijital telif yasasıyla ilgili "Olumlu bir noktada ilerliyoruz. Meclis Ekim döneminde açıldığında bu konu gündeme gelecek" diye konuştu. Yayman, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili, "Biz Suriyelilerin ülkelerine güvenli şekilde dönmelerini savunuyoruz. Ben Kayseri'deki olayların münferit olaylar olarak kalmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
6.07.2024Gündem
Gemz günlük kombo 6 Temmuz 2024! Gemz günlük kartlar nedir, Gemz Daily Combo 6 Temmuz kartları hangileri? 6 Temmuz Gemz kombo kartları
Gemz günlük kombo 6 Temmuz 2024! Gemz günlük kartlar nedir, Gemz Daily Combo 6 Temmuz kartları hangileri? 6 Temmuz Gemz kombo kartlarıGemz 6 Temmuz günlük kombo kartları için aramalar arttı. Gemz Günlük Kombo Kartı, her gün 5.000.000 jeton kazanmak isteyen oyuncular tarafından sorgulanıyor. 6 Temmuz 2024 Gemz günlük combo detayları sorgulanıyor. Oyunda sunulan ödülleri talep etmek için oyuncuların dört kart açması gerekmektedir. Peki, Gemz günlük kombinasyon nasıl girilir? Gemz günlük combo 6 Temmuz kartı…
6.07.2024Ekonomi
Arda Kural’ın paralel evren açıklaması şaşırttı: Asıl evrende kel, göbekli ve evliyim! Pınar Kerimoğlu'nun
Arda Kural’ın paralel evren açıklaması şaşırttı: Asıl evrende kel, göbekli ve evliyim! Pınar Kerimoğlu'nun'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan 2000'li yılların sevilen ismi Arda Kural uzun süre mücadele ettiği sağlık sorunlarından kurtuldu. Yaşadığı sıkıntılı günleri geriden bırakan Kural yaptığı açıklamalarla şaşırttı. YouTube programına katılan Kural paralel evren açıklaması yaptı.
6.07.2024Magazin
Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kaza geçirdi
Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kaza geçirdiKocaeli'nin Kandıra ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu aralarında sosyal medya fenomeni Enes Batur Sungurtekin'in de olduğu 4 kişi yaralandı.
5.07.2024Gündem
Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklama
Meryem Uzerli'ye 'Neden evlenmediler seninle?' diye sormuştu! Hülya Avşar'dan açıklamaŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında ağırladığı oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu gündem olmuştu. Kendi adını taşıyan tenis turnuvasının ödül törenine katılan sanatçı, tartışma konusu olan sözleri hakkında açıklama yaptı.
2.07.2024Magazin
Ezgi Mola'dan samimi açıklamalar: Ölüyorum ona
Ezgi Mola'dan samimi açıklamalar: Ölüyorum onaEzgi Mola, Nilay Örnek'in YouTube'da yayınlanan 'Nasıl Olunur' Podcast'inin konuğu oldu. Ünlü oyuncu, kendisine yöneltilen sorulara samimi yanıtlar verdi. Annelik duygusunu yeni tadan Mola, yaşadığı ve hissettikleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.
1.07.2024Magazin
Kanal D'den dijitale özel yeni format
Kanal D'den dijitale özel yeni formatDizilerden tanıdığınız oyuncuları daha yakından tanımak ister misiniz? Oyunculuk hayalleri neler? İdol olarak gördüğü sanatçılar kimler? En sevdiği yemek hangisi? Tüm bu soruların cevabı artık Kanal D’nin Youtube kanalında. Özel bir formata sahip olan Youtube içeriği Oyuncu’nun ilk bölümü yayınlandı. Arka Sokaklar’ın Emre Komiseri Oğuz Peçe, Oyuncu’da Sunucu Beste Sırapınar’ın terleten sorularına samimi cevaplar verdi.
29.06.2024Magazin
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva örnek aldığı efsaneyi açıkladı
Beşiktaş'ın yeni transferi Rafa Silva örnek aldığı efsaneyi açıkladıSiyah-beyazlı takımın renklerine kattığı ünlü oyuncu, kulübün YouTube hesabına açıklamalarda bulundu.
27.06.2024Beşiktaş
Meclis’te tarihi gün! Google’dan telife yeşil ışık: Masaya oturmaya hazırız
Meclis’te tarihi gün! Google’dan telife yeşil ışık: Masaya oturmaya hazırızDijital Telif Yasası görüşmelerinde tarihi bir gün yaşanıyor. Google, Dijital Mecralar Komisyonu’na üst düzey bir heyetle katılarak sunum gerçekleştiriyor. Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan toplantıyı açan Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, emek hırsızlığının önüne geçilmesine vurgu yaptı, “Avrupa normlarında olduğu gibi burada da haberin telif içermesi gerekiyor.” dedi. Google Hükümetle İlişkiler ve Kamu Politikası Birimi Müdürü Duygu Yücesoy "Tüm paydaşlarımızla masaya oturmaya hazırız" açıklamasını yaptı.
25.06.2024Gündem
Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?
Goril Faruk kaç yaşında? Youtuber Goril Faruk kimdir, sevgilisi kim, nereli, gerçek adı ne?Son dönem Youtuber'ların sevilen isimlerinden biri olan Goril Faruk çektiği videolarla milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Peki, Goril Faruk kimdir, kaç yaşında, nereli?
24.06.2024Magazin
Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2024 Haziran ne zaman? Sağlık Bakanlığı iller arası tayin başvurusu başladı mı? İller arası tayin Sağlık Bakanlığı 2024 kura detayları
Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2024 Haziran ne zaman? Sağlık Bakanlığı iller arası tayin başvurusu başladı mı? İller arası tayin Sağlık Bakanlığı 2024 kura detaylarıSağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme ve tayin başvurusu sağlık çalışanları tarafından sorgulanıyor. yhgm.saglik.gov.tr üzerinden yayınlanan kadro ve branş dağılımları ile tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla birlikte başvurular başlayacak. Peki, Haziran ayı iller arası tayin başvurusu başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme başvurusu Haziran 2024
Nihat Doğan’dan itiraflar silsilesi! Aldatma iddialarına da yanıt verdi: 'Aslanı evcilleştiremezsin'
Nihat Doğan’dan itiraflar silsilesi! Aldatma iddialarına da yanıt verdi: 'Aslanı evcilleştiremezsin'Ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalının bu haftaki konuğu şarkıcı Nihat Doğan oldu. Doğan, boşanma ile biten evliliği ve aldatma iddialarına ilk kez cevap verirken, peşi sırada itiraflarda bulundu.
21.06.2024Magazin
Yasemin Şefkatli İdo’yla nasıl evlendiklerini anlattı! ‘İki kez tek taş yüzük aldı’
Yasemin Şefkatli İdo’yla nasıl evlendiklerini anlattı! ‘İki kez tek taş yüzük aldı’İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çifti, YouTube'da yayımlanan 'Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri' programına katıldı. Ocak ayında ikiz oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir'i dünyaya getiren Yasemin Şefkatli, eşinin kendisine iki kez tek taş yüzük aldığını ama evlenme teklifi etmediğini itiraf etti.
19.06.2024Magazin
Dijital piyasalara düzenleme geliyor: Rekabet ihlaline anında müdahale edilecek
Dijital piyasalara düzenleme geliyor: Rekabet ihlaline anında müdahale edilecekDijital piyasalara düzenleme geliyor. Piyasayı domine eden Google, META, YouTube ve birçok platformun rekabet ihlali yaratan uygulamaları 4054 sayılı kanunda yapılacak değişiklikle son bulacak. Yeni düzenleme ile dijital Pazar kuralları önceden belirlenecek, bu kurallara uymayan platformlar Rekabet Kurumu tarafından doğrudan cezalandırılacak. Dijital Piyasaların Düzenlemesi ve Değişiklik Yapılması ile ilgili kanun yürürlüğe girdiğinde, telefonlar satılırken içinde yüklü olan dijital platformlar seçenekler halinde vatandaşlara sunulmak zorunda olacak.
14.06.2024Gündem
Evrim Alasya: Erkek gibi erkeklere hasret kaldım
Evrim Alasya: Erkek gibi erkeklere hasret kaldım'Kızılcık Şerbeti' dizisinde 'Kıvılcım' karakterini canlandıran Evrim Alasya, Saba Tümer'in programına konuk oldu. Ünlü oyuncu 'Erkek gibi erkeklere hasret kaldım' diyerek yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.
10.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Youtube ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki youtube haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.