Yeni Cumhurbaşkanı

Yeni Cumhurbaşkanı

Son dakika yeni cumhurbaşkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni cumhurbaşkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni cumhurbaşkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Cumhurbaşkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni cumhurbaşkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.502 yeni cumhurbaşkanı haberi bulunmuştur. Tüm yeni cumhurbaşkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
100 yaşındaki Recep dede, Cumhuriyet'le aynı yaşta olmanın mutluluğunu yaşıyor!
100 yaşındaki Recep dede, Cumhuriyet'le aynı yaşta olmanın mutluluğunu yaşıyor! Zonguldak'ta 1923 yılında doğan Recep Başpınar, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor. Recep Dede, "Cumhuriyet olmasaydı birlik ve beraberlik olmazdı, herkes birbirini bir yere çekerdi. Eskiden çok zor zamanlar geçirdik. Artık rahatız. Daha sağlam, daha bilinçli. Atatürk'ü görseydim, Türkiye Cumhuriyeti'ni düzene soktuğu için ona teşekkür etmek isterdim." dedi.
27.10.2023 Yaşam
Fuat Oktay görevini Cevdet Yılmaz'a devretti
Fuat Oktay görevini Cevdet Yılmaz'a devretti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, görevi Fuat Oktay'dan devraldı. Yılmaz, "Vatandaşlarımızın hayatını etkileyen enflasyonla mücadeleye özel bir önem ve öncelik vereceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak
Meclis'te yeni dönem başlıyor! Çok partili az liderli olacak Yüzde 63 oranında yenilenen 28’inci dönem parlamentosu 2 Haziran Cuma günü yemin töreniyle göreve başlayacak. Yeni Meclis’te 5 grup 15 parti yer alacak. Ancak partilerin çoğunun liderleri milletvekili seçilmediği için TBMM’de yer alamayacak...
30.05.2023 Gündem
İşte yurt dışı seçim sonuçları: İlk veriler geldi
İşte yurt dışı seçim sonuçları: İlk veriler geldi Türkiye'de seçmen yeni cumhurbaşkanı ve parlamentonun yeni üyelerini belirlemek üzere sandığa gitti YSK'nın seçim yasağını kaldırmasının ardından Yurt dışından ilk sonuçlar gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Yeni proje bazlı teşvik kararları Resmi Gazete'de
Yeni proje bazlı teşvik kararları Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Resmi Gazete’de yayımlanan yeni Cumhurbaşkanı kararlarıyla 32 milyarlık yatırımın önünü açacak. Yatırımlarla 1574 kişiye istihdam sağlanacak, cari açığın azaltılmasına 843 milyon dolarlık katkı verilecek.
21.01.2023 Ekonomi
Erdoğan'dan Irak'ın yeni Cumhurbaşkanına tebrik
Erdoğan'dan Irak'ın yeni Cumhurbaşkanına tebrik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Irakın yeni Cumhurbaşkanı seçilmesinden dolayı Abdullatif Reşidi tebrik etti. 
22.10.2022 Siyaset
Orhan Karakurt kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı?
Orhan Karakurt kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran atandı. Karakurt ve Başaran'ın Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanmasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Orhan Karakurt kimdir? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanan Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı?
22.10.2022 Gündem
Cengizhan Başaran kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlandı!
Cengizhan Başaran kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran hangi görevlerde bulundu? Resmi Gazete’de yayımlandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre; Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran Cumhurbaşkanı Danışmanlığı'na atandı. Peki, Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Cengizhan Başaran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cengizhan Başaran’ın hayatı ve kariyeri…
22.10.2022 Gündem
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu
Irak’ın yeni cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşit oldu Irak Meclisinde yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde kazanan Abdüllatif Reşit oldu.
13.10.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı...
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyayı salladı! Resmi fotoğrafçısı Instagram'da paylaştı... Emmanuel Macron'un pozları sosyal medyada olay oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan Fransa bugün Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un verdiği pozları konuşuyor. Macron'un pozları kimi taklit ettiği sorusuyla gündeme geldi.
18.04.2022 Dünya
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu...
Kur korumalı mevduat hesapları ile ilgili yeni karar! Resmen duyuruldu... Mevduat hesapları ile ilgili yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kur korumalı mevduat hesapları 31 Aralık 2022'ye kadar açılabilecek, 90 günden kısa, 370 günden uzun vade olmayacak. Türk Lirası birikimlerini kurdaki değişimlere karşı korumak isteyen vatandaşlar Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açtırabiliyor. Hesap açılışının ardından hem vade sonunda getiri elde ediliyor, hem de kur hareketlerine karşı birikim korunmuş oluyor. Resmi Gazete'de "Mevduat ve Katılma Hesaplarının Kur Artışlarına Karşı Desteklenmesine İlişkin Karar" yayımlandı.
24.02.2022 Ekonomi
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi
Almanya'da Steinmeier, ikinci kez cumhurbaşkanı seçildi Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın bugün yapılan Federal Seçiciler Kurulu'nun oturumunda yeniden seçilerek, ikinci dönem Cumhurbaşkanı oldu.
13.02.2022 Dünya
İtalya’da yeni Cumhurbaşkanı  Sergio Mattarella seçildi
İtalya’da yeni Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella seçildi İtalya’da mevcut Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, partilerin talebi üzerine ikinci dönemde de görev almayı kabul etmesinin ardından cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki 8’inci turda yeniden cumhurbaşkanı seçildi.
29.01.2022 Dünya
İtalya'da seçimlerin 4. turunda da sonuç çıkmadı
İtalya'da seçimlerin 4. turunda da sonuç çıkmadı İtalya'da devam eden cumhurbaşkanı seçimlerinde 4. turda da adaylardan hiçbiri seçilmek için gereken oy sayısına ulaşamadı.
27.01.2022 Dünya
Dolar, euro, altın ve TL hepsini kapsıyor, flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı
Dolar, euro, altın ve TL hepsini kapsıyor, flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı Dolar, euro, altın ve TL hepsi için geçerli. Yurt dışında bulunan para, altın, döviz, menkul kıymet ve diğer sermaye piyasası araçlarını vergi incelemesine tabi olmadan Türkiye'de değerlendirmek üzere başlatılan "Varlık Barışı" uygulamasından yararlanmak için tanınan süre 6 ay uzatıldı.
1.01.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş seçim açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bosna Hersek ve Karadağ ziyaretinin ardından uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, seçim barajı ile ilgili konuşarak, "Şu anda belirgin hale gelen 7. MHP de 7'ye olumlu bakıyor. Bunun altında bir şey olur mu olmaz mı, henüz önümüze gelmiş değil." ifadelerini kullandı.
29.08.2021 Siyaset
2023 seçimlerinde Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener başbakan adayı...
2023 seçimlerinde Millet İttifakı'nda Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı, Meral Akşener başbakan adayı... 2023 seçimlerinde Millet İttifakı'ndan Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merak konusu olurken Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması muhtemel gözüküyor. Meral Akşener'le ilgili ise sürpriz bir senaryo ortaya çıktı.
6.08.2021 Siyaset
İran'da yeni Cumhurbaşkanı belli oldu! İbrahim Reisi seçildi...
İran'da yeni Cumhurbaşkanı belli oldu! İbrahim Reisi seçildi... Son dakika haberine göre; İran'da Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, Yargı Erki Başkanı İbrahim Reisi kazandı.
19.06.2021 Dünya
İsrail'in yeni cumhurbaşkanı belli oldu
İsrail'in yeni cumhurbaşkanı belli oldu İsrail Meclisi, Yahudi Ajansı Başkanı ve eski İşçi Partisi lideri Isaac Herzog'u ülkenin yeni Cumhurbaşkanı seçti.
2.06.2021 Dünya
Kosova'nın yeni Cumhurbaşkanı Vyosa Osmani oldu
Kosova'nın yeni Cumhurbaşkanı Vyosa Osmani oldu Vyosa Osmani, Kosova meclisinde yapılan oylamada ülkenin yeni cumhurbaşkanı seçildi.
4.04.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020'de yoğun mesai
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020'de yoğun mesai Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yüz yüze ve çevrim içi programlarla yoğun bir mesai dönemini geride bıraktı. Bu yıl yurt dışına 13 ziyaret gerçekleştiren Erdoğan, ilk yurt dışı seyahatini Almanya'ya, sonuncusunu Azerbaycan'a yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt içinde Ankara ve İstanbul dışında 16 şehre 19 ziyaret gerçekleştirirken, pek çok programa da çevrim içi bağlantıyla katıldı.
30.12.2020 Siyaset
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı...
Pangalos'tan Abdullah Öcalan itirafları: Yanında 3 cariyesi ve dolar dolu valiz vardı... Yunanistan'ın eski Dışişleri Bakanı Teodoros Pangalos, 1999 yılındaki Abdullah Öcalan ve 1996 yılındaki Kardak krizlerini, kaleme aldığı ‘Kardak/S-300/Öcalan’ adlı kitabında kendi bakış açısıyla ele aldı.
26.12.2020 Dünya
KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar resmen göreve başladı
KKTC'de Cumhurbaşkanı Tatar resmen göreve başladı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) yeni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, devir teslim töreninin ardından resmi olarak görevine başladı.
23.10.2020 Dünya
Rumlarda büyük şok! Ersin Tatar kazandı dondu kaldılar...
Rumlarda büyük şok! Ersin Tatar kazandı dondu kaldılar... Kıbrıs'ta Rumlar büyük şok yaşıyor. KKTC'de önceki gün cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Ersin Tatar’ın rakibi Mustafa Akıncı’yı geçerek sandıktan galip çıkması Rum Kesimi’nde şaşkınlık yarattı. Rum basını, “Tüm beklentiler altüst oldu” diye yazdı. Tatar mazbatasını aldı, Akıncı ise siyaseti bırakacağını açıkladı.
20.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Cumhurbaşkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni cumhurbaşkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.