Yakutiye

Yakutiye

Son dakika Yakutiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yakutiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yakutiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakutiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakutiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 yakutiye haberi bulunmuştur. Tüm yakutiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024 Gündem
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Erzurum yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Erzurum aday listesi Erzurum yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Erzurum iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Erzurum aday listesi
24.03.2024 Gündem
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık
Rotahane kültür ve tarih şehri Erzurum’da! Pervin Ersoy: 66’ncı şehre ulaştık Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi
Erzurum'da fırtına; çatılar uçtu, ağaçlar devrildi Erzurum'da etkili olan fırtına nedeniyle binaların çatıları uçtu, bazı araçlarda hasar oluştu, dışarı çıkanlar yürümekte güçlük çekti.
24.12.2023 Gündem
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı
Lise öğrencilerinin araştırma sonucu: Aileler erkek çocuklara karşı daha toleranslı Erzurum’da lise öğrencileri tarafından proje yarışması çerçevesinde yapılan bir araştırmada, ailelerin erkek çocuklara karşı daha toleranslı olduğu sonucu ortaya çıktı.
24.12.2023 Gündem
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı Erzurum'da oto sanayi sitesinde devriye gezen polisin dikkati, 2 kişinin hayatını kurtardı. Kapalı bir iş yerinde çalışır haldeki otomobilde egzoz gazından zehirlenen Serhat Ç. (27) ile Zana O. (20), polis tarafından fark edilip, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
30.11.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Bir ilde okullar tatil edildi
Bir ilde okullar tatil edildi Erzurum il merkezinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
27.11.2023 Gündem
Taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü! Kalabalığı jandarma durdurdu
Taciz iddiası mahalleliyi sokağa döktü! Kalabalığı jandarma durdurdu Erzurum'un Yakutiye ilçesinin kırsal Altınbulak Mahallesi’nde 9 yaşındaki kız çocuğuna taciz iddiası vatandaşları sokağa döktü. Ellerinde sopalarla, gözaltına alınıp serbest bırakılan M.K.'nin evini basmak isteyen kalabalığı, jandarma engelledi.
13.11.2023 Yaşam
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu Dışarda arkadaşlarıyla gezen kızını bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babaya ceza yağdı. Erzurum'da 14 yaşındaki kızı D.Ş.'yi 24 yerinden bıçaklayarak yaralayıp, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan E.S.Ş. (38), toplam 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.10.2023 Gündem
Sağanak yağışlar Erzurum'da etkili oldu yollar göle döndü
Sağanak yağışlar Erzurum'da etkili oldu yollar göle döndü Kavurucu sıcakların ardından gelen sağanak nedeniyle Erzurum'da bazı yollarla alt geçitler suyla kaplandı. Su baskınlarının oluştuğu bölgelerde, belediye ekipleri tıkanan mazgalları temizleyip yolları açtı.
5.08.2023 Yaşam
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk
Bakan Tekin: Deprem bölgesinde eğitimin sağlıklı şekilde başlayacağı ortamı oluşturduk Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem bölgesinde eylül başı itibarıyla eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı bir şekilde başlayacağı ortamı oluşturduklarını söyledi.
27.06.2023 Eğitim
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum'
Laf atma kavgası cinayetle bitti! 'Bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum' Erzurum’da Ramazan Kanbur isimli şahıs, Yalçın Çakıloğlu isimli gencin yanındaki kızlara laf attığı gerekçesiyle çıkan kavgada bıçaklanarak öldürüldü.
27.06.2023 Yaşam
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı
Erzurum hangi parti kazandı 2023? Erzurum Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy dağılımı Erzurum seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan'ın oy alacağı seçim sonuçları gazetevatan.com'da yer alacak. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeşil Sol Parti'nin oy dağılımlarının ekrana geleceği 14 Mayıs seçim akşamında Erzurum seçim sonuçları anlık ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Erzurum'da hangi parti kazandı? Erzurum partilerin oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
Ayşecik cinayetinde sevgilisi ile şüpheliye ‘eziyet çektirerek öldürmek’ten dava!
Ayşecik cinayetinde sevgilisi ile şüpheliye ‘eziyet çektirerek öldürmek’ten dava! Erzurum'da aynı evde yaşadığı Ayşecik Dağıstanlı'yı bıçaklayarak öldüren Fırat Işık ile kadının sevgilisi olduğu öne sürülen Erdem İçoğlu hakkında, ambulansı geç aradıkları gerekçesiyle ‘eziyet çektirerek öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede müşterek fail olduğu belirtilen 2 sanık da ilk duruşmada, ambulansın geç çağırılması konusunda birbirine suçladı.
2.05.2023 Yaşam
Sevgilisine arkadaşlık isteği gönderen kişiyi karnından bıçakladı!
Sevgilisine arkadaşlık isteği gönderen kişiyi karnından bıçakladı! Erzurum'da, Enes A. (17), kız arkadaşına sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderen Muhammet E.A.'yı (20) karnından bıçakladı. Kavgayı ayırmaya çalışan Haktan T. (17) ise kolundan yaralandı.
20.04.2023 Yaşam
“İlk Evim, İlk İş Yerim” kuralarında yeni çekiliş! Tarih belli oldu
“İlk Evim, İlk İş Yerim” kuralarında yeni çekiliş! Tarih belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projeleri kapsamında kura çekimleri devam ediyor. 
7.04.2023 Ekonomi
Erzurum'da sığınmacılar, depremzedelere kan vermek için sıraya girdi
Erzurum'da sığınmacılar, depremzedelere kan vermek için sıraya girdi  Erzurum'da yaşayan Afganistan uyruklu sığınmacılar, depremzedelere kan vermek için Türk Kızılay önünde vatandaşlarla birlikte kuyruğa girdi. Sığınmacılardan Mohammad Kerim Haydari, "13 senedir Türk milleti bize sahip çıktı. Biz de şimdi elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
8.02.2023 Gündem
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi
38 mülki idare amiri, birinci sınıfa yükseltildi Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararıyla 38 mülki idare amiri, birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltildi.
27.01.2023 Gündem
Polisi görünce atladığı alt katın balkonunda mahsur kalınca yakalandı
Polisi görünce atladığı alt katın balkonunda mahsur kalınca yakalandı Erzurum'da, hırsızlık suçundan hakkında 10,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin Mencet (32), polisin geldiğini görünce, kaçmak için 5’inci kattaki evinin balkonundan alt katın balkonuna atladı. Ev boş ve kapı kilitli olduğu için balkonda mahsur kalan Mencet, itfaiye aracının merdiveniyle yukarı çıkan 2 polis tarafından yakalandı.
16.12.2022 Yaşam
Yer: Erzurum... Kızlar birbirine girdi! Nedeni ise bakın ne çıktı?
Yer: Erzurum... Kızlar birbirine girdi! Nedeni ise bakın ne çıktı? Erzurum'un Yakutiye ilçesinde İrem D. (14), kendisi gibi ortaokul öğrencisi olan Çağla D.'yi (13), götürdüğü atıl haldeki binada erkek arkadaş meselesi yüzünden dövdü. Bir erkek öğrencinin cep telefonu ile çektiği görüntüler, sosyal medyadan paylaşıldı.
7.12.2022 Yaşam
12 yaşındaki Afgan, küçük Arman'ı alevlerin arasına girip yanmaktan kurtardı
12 yaşındaki Afgan, küçük Arman'ı alevlerin arasına girip yanmaktan kurtardı Erzurum'da, Afganistan uyruklu ailenin yaşadığı evde, sobadan çıkan yangında alevlerin arasında kalan Arman Haseki'yi (4), mahallede arkadaşlarıyla oynayan aynı ülke vatandaşı Samıullah Mangal (12) kurtardı. Samıullah, tahta kapıyı tekmeyle kırıp içeri girerek evin bir köşesinde ağlayan Arman'ı dışarı çıkardı.
21.11.2022 Gündem
Genç kızın feci ölümü! Misafirliğe gittiği evin balkonundan düştü
Genç kızın feci ölümü! Misafirliğe gittiği evin balkonundan düştü Erzurum’da annesiyle beraber misafirliğe giden genç kız, apartmanın 8’inci katından düşerek hayatını kaybetti.
11.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yakutiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakutiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.