Vurgun

Vurgun

Son dakika vurgun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vurgun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vurgun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vurgun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vurgun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.486 vurgun haberi bulunmuştur. Tüm vurgun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen çift Kıvanç Talu ile Beril Talu’nun dolandırıcılık davasında yeni gelişme!
Fenomen çift Kıvanç Talu ile Beril Talu’nun dolandırıcılık davasında yeni gelişme!Fenomen çift Kıvanç-Beril Talu'nun ponzi sistemiyle milyonlarca liralık vurgun yapmasına ilişkin davada yeni gelişmeler yaşandı. Bir mağdurun dosyaya gönderdiği dilekçe ile dolandırıcılığın farklı banka hesapları kullanılarak yapıldığı ortaya çıktı. Mağdur, "Beril Talu'ya güvendiğim için talep ettiği Hayriye, Fahriye isimli kişilerin hesabına toplamda 547 bin lira gönderdim" dedi.
21.10.2024Gündem
Yenidoğan çetesi hayatlarını altüst etti! Kan donduran diyaloglar ortaya çıktı, bebeklerin ölüsünü bile satmışlar
Yenidoğan çetesi hayatlarını altüst etti! Kan donduran diyaloglar ortaya çıktı, bebeklerin ölüsünü bile satmışlarBebeklerin ölümüne neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 'yenidoğan çetesi' skandalı Türkiye gündemine oturdu. Bebekler üzerinden vurgun yapan çetenin kirli işleri ortaya döküldü. Yenidoğan çetesindeki doktorlar ve hemşireler arasındaki konuşmalar kan dondurdu. Vicdansızlığın boyutu o kadar büyük ki şüpheli hemşire bile “80 bin TL getir cenazeni verelim diyorlar. Bunlar ölü satıyorlar, Hasan farkındasın değil mi?” diye tepki gösteriyor.
20.10.2024Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: 37 ilde 405 kişiden milyonluk vurgun
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti: 37 ilde 405 kişiden milyonluk vurgunÇorum merkezli İstanbul ve Hatay'da polis ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda, piyasa değerinin altında sahte araç ilanları vererek 37 ilde 405 kişiden kapora alan 3 kişi yakalandı. Dolandırıcıların bu yöntemle yaklaşık 5 milyon lira vurgun yaptığı tespit edildi.
17.10.2024Gündem
Berberden milyarlık vurgun: Aile üyelerinin de aralarında bulunduğu örgüt kurup dolandırıcılık ağı kurdu
Berberden milyarlık vurgun: Aile üyelerinin de aralarında bulunduğu örgüt kurup dolandırıcılık ağı kurduYurtdışı kayıtlı numara ile Whatsapp üzerinden "görev tamamlayarak para kazanmak ister misin" mesajıyla vatandaşları tuzağa çeken örgüt, Nevşehir polisinin operasyonuyla çökertildi. 16 aylık yapılan çalışma sonrası berber olduğu öğrenilen örgüt lideri Mehmet Diyar Şık'ın suç örgütünü Diyarbakır'daki berber dükkanından yönettiği ortaya çıktı. Şık ve aile üyelerinin de aralarında bulunduğu 92 şüpheli 19 ilde yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı. Paraları kripto soğuk cüzdana aktaran örgütün 1 milyar 200 milyonluk dolandırıcılık yaptığı belirlendi.
11.10.2024Ekonomi
Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan yeniden hapiste! Şartlı tahliye koşullarını ihlal etti
Almanya'da 8 milyon euroluk vurgun yapan Yasemin Gündoğan yeniden hapiste! Şartlı tahliye koşullarını ihlal ettiAlmanya'nın Bremen şehrinde 8 milyon Euro çalmasıyla gündeme gelen Yasemin Gündoğan, şartlı tahliye koşullarını ihlal ederek yeniden tutuklandı. Kaçma riski taşıdığı belirtilen Yasemin'in, Bremen cezaevinde gözaltında olduğu doğrulandı. Yasemin, 12 Kasım'da hırsızlık ve evrakta sahtecilik suçlarından mahkeme karşısına çıkacak.
26.09.2024Dünya
Şeytanın aklına gelmez! 750 milyon liralık vurgun yapan şebekeden akıllara durgunluk veren 'çoban oyunu'
Şeytanın aklına gelmez! 750 milyon liralık vurgun yapan şebekeden akıllara durgunluk veren 'çoban oyunu'İstanbul merkezli 8 ilde yapılan operasyonda yediemin otoparklarında sahte evraklarla çıkardıkları hacizli araçları satan 27 kişi yakalanırken 49 araç ele geçirildi. Gözaltına alınanlar arasında, icra memurları, zabıt katipleri ve noter görevlileri de yer aldı. 750 milyon liralık vurgun yaptığı belirlenen şebekenin ayrıca bir çobanın üzerine 7 lüks aracı da kaydederek dikkat çekmemeye çalıştığı öğrenildi.
27.07.2024Gündem
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
10 milyar liralık büyük vurgun! Yalova'da ücretsiz tatil vaadiyle 36 bin kişiyi dolandıran çeteye yönelik yeni gelişme
10 milyar liralık büyük vurgun! Yalova'da ücretsiz tatil vaadiyle 36 bin kişiyi dolandıran çeteye yönelik yeni gelişmeYalova'da, otellerinde, devre mülk ve ücretsiz tatil yapma vaadiyle ağırladıkları 36 bin kişiyi özel eğitim alan kişilerle ikna edip sözleşme imzalatarak 10 milyar liradan fazla dolandırdığı öne sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yeni detaylar ortaya çıktı.
29.06.2024Gündem
Noterde katiplerden vergi vurgunu! Akılalmaz olay, soruşturma başlatıldı
Noterde katiplerden vergi vurgunu! Akılalmaz olay, soruşturma başlatıldıİstanbul'da noterin hasta annesiyle ilgilenmesini fırsat bilerek vergi dairesine yatırılması gereken parayı geç yatırıp araç alım satımı yaptıkları iddia edilen başkatip ve katip hakkında 34,5 yıl hapis cezası talep edildi.
13.06.2024Gündem
Almanya'da 8.2 milyon euro çalarak teslim olmuştu! Yasemin Gündoğan vurgun parasını böyle harcamış
Almanya'da 8.2 milyon euro çalarak teslim olmuştu! Yasemin Gündoğan vurgun parasını böyle harcamışAlmanya'nın Bremen şehrinde çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalarak kayıplara karışan ve 1033 gün sonra Bremen Havalimanı'nda polise teslim olan Yasemin Gündoğan'ın vurgun yaptığı parayı nasıl harcadığı ortaya çıktı.
10.06.2024Gündem
Gaziantep’te 171 milyon TL’lik vurgun
Gaziantep’te 171 milyon TL’lik vurgunGaziantep’te 2. el araç alma vaadiyle vatandaşları 171 milyon TL dolandıran şüpheli şahıs yakalandı.
7.06.2024Gaziantep
Malatya'da hurda satışı yapılan iş yerinde milyonluk vurgun
Malatya'da hurda satışı yapılan iş yerinde milyonluk vurgunMalatya'da hurda satışı yapılan bir iş yerinde 1,5 milyonluk vurgun yapan hırsızlık zanlıları yakaladı. Gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.
6.06.2024Gündem
Yazar Aşkım Kapışmak hakkında saadet zinciri kurduğu iddiası! Soruşturma yürütülüyor
Yazar Aşkım Kapışmak hakkında saadet zinciri kurduğu iddiası! Soruşturma yürütülüyorAnkara merkezli 21 ilde, sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 127 şüpheliden davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak hakkında, 'yapıya insan kazandırma' faaliyetleri iddiasıyla soruşturma yürütüldüğü belirtildi.
31.05.2024Gündem
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonu
50 milyonluk vurgun böyle önlendi! 4 ilde 'sahte altın' operasyonuİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde gerçekleştirilen Ayar-3 operasyonunun ayrıntılarını paylaştı.
18.05.2024Gündem
İnternet üzerinden verilen reklamla 20 milyonluk vurgun! Şok üstüne şok yaşadılar
İnternet üzerinden verilen reklamla 20 milyonluk vurgun! Şok üstüne şok yaşadılarAydın’ın Kuşadası ilçesinde, henüz inşaat çalışmaları başlamayan lüks konutları, iddiaya göre birden fazla kişiye satan firma sahibi S.Ü., ortadan kayboldu. Farklı miktarlarda para ödeyerek binlerce liralarını kaptırdığı iddia edilen mağdurlar, avukatları aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.
17.05.2024Gündem
Kripto parada büyük şok! 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgun
Kripto parada büyük şok! 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgunABD'de, 20'li yaşlarındaki iki kardeş 12 saniye kadar kısa bir sürede 25 milyon dolar değerinde kripto para çalma suçlamasıyla hakim karşına çıkartıldı.
16.05.2024Ekonomi
Candan kardeşleri yakan ifadeler: Bahar Candan örgütün gizli kasası çıktı, sazan sarmalı ile 41.5 milyon vurgun yapıldı
Candan kardeşleri yakan ifadeler: Bahar Candan örgütün gizli kasası çıktı, sazan sarmalı ile 41.5 milyon vurgun yapıldıSosyal medya fenomenleri Candan kardeşler hakkındaki iddianamenin ayrıntıları ortaya çıktı. Stil yarışması ile ünlenen Bahar Candan - Nihal Candan kardeşlerin de içerisinde yer aldığı şebekenin, 'Sazan sarmalı' yöntemiyle sözde kamu kurumlarından aldıkları araçları yüzde 25 indirimli bir şekilde vatandaşlara satma vaadinde bulundukları belirlendi. Bahar Candan'ın örgütün gizli muhasebecisi ve kasası olduğu saptanırken, çetenin bu yöntemle yaklaşık 41.5 milyon vurgun yaptığı belirlendi. Bakın örgüt bu parayı ne yapmış... İşte iddianamenin ayrıntıları...
16.05.2024Gündem
Milyonluk vurgun yaptı, İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi oldu
Milyonluk vurgun yaptı, İzini kaybettirmek için mevsimlik işçi olduBursa'da telefonla ulaştığı yaşlı kişileri, isimlerinin terör örgütüne yapılan operasyonda geçtiği yalanıyla korkutup 1,7 milyon liralık vurgun yapan sahte polis gerçek polisler tarafından tarlada mevsimlik işçi kılığında yakalandı.
15.05.2024Gündem
23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Gözaltına alındılar
23 milyon liralık kaçakçılık vurgununa jandarma darbesi! Gözaltına alındılarGaziantep'te jandarma ekiplerince 2 farklı iş yerine düzenlenen operasyonda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
15.05.2024Gaziantep
Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması! Yine çalışır yine kazanırım
Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması! Yine çalışır yine kazanırımFutbolda büyük vurgun davasına ilişkin konuşan Arda Turan, Seçil Erzan hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
8.05.2024Gündem
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildi
Hastanede ‘yenidoğan’ vurgunu: Bebek başına günlük 8 bin TL! 300 kişilik şebeke çökertildiBebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024Gündem
Yasa dışı bahis operasyonu! 450 milyon TL'lik vurgun: 35 gözaltı
Yasa dışı bahis operasyonu! 450 milyon TL'lik vurgun: 35 gözaltıMersin polisinin yasa dışı bahse yönelik gerçekleştirdiği çalışmada 450 milyon TL para trafiği tespit edildi, düzenlenen operasyonda 35 şüpheli gözaltına alındı.
27.04.2024Gündem
Fahiş fiyatlı etiket vurgununu bitirecek hamle! Bakanlık düğmeye bastı
Fahiş fiyatlı etiket vurgununu bitirecek hamle! Bakanlık düğmeye bastıFahiş fiyatla mücadele için ambalaj üzerine tavsiye fiyat yazılması planlanıyor. Çalışmaya göre, üretici-perakendeci ve toptancı ürünün fiyatını belirleyecek. Ürün o fiyattan rafa gelecek. Böylece her hafta çeşitli bahanelerle etiket değişimi yapılamayacak.
25.04.2024Ekonomi
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar!  4 milyon liralık vurgun yaptılar
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılarİstanbul'un Bakırköy İlçesinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, 4 milyon liralık vurgun yaptılar. Dolandırılma ihbarı üzerine çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu operasyonla şüphelileri tutuklandı.
15.04.2024Vatan TV
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılar
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılarİstanbul'un Bakırköy İlçesinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, 4 milyon liralık vurgun yaptılar. Dolandırılma ihbarı üzerine çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu operasyonla şüphelileri tutuklandı.
15.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vurgun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vurgun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.