Vurgun

Vurgun

Son dakika vurgun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vurgun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vurgun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vurgun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vurgun gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.467 vurgun haberi bulunmuştur. Tüm vurgun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar!  4 milyon liralık vurgun yaptılar
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, 4 milyon liralık vurgun yaptılar. Dolandırılma ihbarı üzerine çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu operasyonla şüphelileri tutuklandı.
15.04.2024 Vatan TV
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılar
Kendisini polis ve savcı olarak tanıttılar! 4 milyon liralık vurgun yaptılar İstanbul'un Bakırköy İlçesinde kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp, 4 milyon liralık vurgun yaptılar. Dolandırılma ihbarı üzerine çalışma başlatan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yapmış olduğu operasyonla şüphelileri tutuklandı.
15.04.2024 Gündem
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024 Gündem
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi Mersin'de kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı. Şüphelilerin 180 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı
8 milyonluk dev vurgun! İstanbul'da arsasını satmaya çalıştı, başına gelmeyen kalmadı Çatalca'da arsasını 9 milyon lira karşılığında satışa çıkaran F.Ç. isimli kadın 110 bin lira kapora aldıktan sonra Tapu Müdürlüğün'nde satış işlemlerini gerçekleştirdi. 8 milyon 890 bin lirasını alamayan F.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Arsa sahibi F.Ç. ile arsayı alan şüpheliler H.Ö.T., M.A. ve C.B.’nin Tapu Müdürlüğündeki görüntüleri güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
15.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim
5 milyarlık vurgun! Kaçarken yakalandı şok detaylar ortaya çıktı: Eşim sosyalleşsin diye oda verdim İzmir'de, 'yüksek kar' vaadiyle, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından tutuklanan 28 kişiden Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin imza ve tasarruf yetkisi bulunmadığını, evde sıkılmaması için şirkette yer verdiğini söyleyen, FETÖ üyeliğinden ihraç asker Ocakcı, FETÖ'cülerin hedefi olmuş olabileceğini söyledi. Kaçarken yakalanan Ocakcı, Kıbrıs'a da eşini ve kayınvalidesini bırakıp geri dönmek için gitmek istediğini ifade etti.
16.02.2024 Gündem
Milyarlarca liralık vurgun! Sedat Ocakçı'nın ikna yöntemi ortaya çıktı! Paralar nerede? sorusunu yanıtladı
Milyarlarca liralık vurgun! Sedat Ocakçı'nın ikna yöntemi ortaya çıktı! Paralar nerede? sorusunu yanıtladı İzmir'de 'yüksek kar' vaadiyle, 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve nitelikli dolandırıcılık' suçlarından adliyeye sevk edilen holding sahibi Sedat Ocakcı (34), eşi Seçilay Ocakcı (30) ile holding bünyesindeki bir şirketin genel müdür yardımcısı emekli Tuğgeneral Mehmet Rıfat Alkan'ın da aralarında bulunduğu 27 şüpheli tutuklandı. Diğer 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.02.2024 Gündem
İzmir’de 5.1 milyarlık vurgunda yeni detaylar! 'Paralar nerede?' sorusunu yanıtladı
İzmir’de 5.1 milyarlık vurgunda yeni detaylar! 'Paralar nerede?' sorusunu yanıtladı İzmir’de, yüksek faiz vaadiyle binlerce kişiden 5 milyar 123 milyon TL para topladığı belirtilen Ocakçı Holding’in sahibi Sedat Ocakçı ile eşi Seçilay Ocakçı’nın da aralarında olduğu 32 şüpheli adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında gazetecilerin "paralar nerede?" sorusuna Sedat Ocakçı, "Herkes parasını alacak, paralar faaliyette" dedi. Ocakçı’nın aylık yüzde 17’lik faiz verileceği vaadiyle paralar toplandığı öğrenilmişti.
9.02.2024 Ekonomi
Büyük vurgun! Video ile mağdurlara seslendiler
Büyük vurgun! Video ile mağdurlara seslendiler İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Vatan TV
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon
Yüksek kar vaadiyle vurgun iddiası! Holding patronu dahil 30 kişiye operasyon İzmir'de yüksek kar vaadiyle nitelikli dolandırıcılık suçundan haklarında gözaltı kararı verilen holding sahibi Sedat Ocakçı'nın (34) da aralarında bulunduğu 30 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Ocakçı'ya ait holding ve diğer işletmelerde polis ekiplerince arama yapılıyor.
7.02.2024 Gündem
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı, usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 milyon TL değerinde 49 taşıtın ele geçirildiğini açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor Tüm önlem ve uyarılara rağmen ikinci el alışveriş sitelerinde dolandırıcılık vakaları durmak bilmiyor. Sahtekarlar her gün yeni bir yöntemle binlerce masum insanı kandırıyor. En büyük vurgun sıfır fiyatları katlanan buzdolabı, kombi, çamaşır makinesi ve TV ürünlerinde yaşanıyor.
6.02.2024 Ekonomi
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.
26.01.2024 Gündem
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyonda, sahte araç kiralama siteleri hazırlayıp 111 bin 400 TL dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 28 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2024 Gündem
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
İşsizler adına banka hesabı açıp 223 milyonluk vurgun yaptılar!
İşsizler adına banka hesabı açıp 223 milyonluk vurgun yaptılar! Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, ücret karşılığı anlaştıkları işsiz şahıslar adına bankalardan açtırdıkları hesapları ve çıkarttıkları GSM hatlarını yasadışı bahislerde kullandıkları tespit edilen 27 kişi yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden biri elleriyle kalp yaparak sevgilisine seslendi.
24.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler! 'Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun' içerikli arama kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler! 'Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun' içerikli arama kayıtları ortaya çıktı Seçil Erzan olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle" şeklinde mesaj attığı, Seçil Erzan ise Arda'nın mesajına karşılık , "Çok mahcubum" cevabını verdiği görüldü. Nazlı Can'ın cep telefonunda ise Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'a ait fotoğraflar olduğu tespit edildi.
24.01.2024 Gündem
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Faruk Fatih Özer hakkında 11 bin 462 yıla kadar hapis istendi.
22.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
Deniz salyangozu ihracatı hamsiyi solladı
Deniz salyangozu ihracatı hamsiyi solladı Türkiye’den 2 yılda yapılan deniz salyangozu ihracatından 41 milyon 417 bin 221 dolar döviz girdisi sağlanırken, aynı dönemde Türkiye'den 24 milyon 882 bin 508 dolarlık hamsi ihracatı gerçekleşti. Deniz salyangozu ihracatı hamsi ihracatını neredeyse 2'ye katlarken, ihracatının her yıl artış gösterdiği belirtildi.
8.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vurgun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vurgun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.