Milyonluk Vurgun

Milyonluk Vurgun

Son dakika milyonluk vurgun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan milyonluk vurgun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını milyonluk vurgun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milyonluk Vurgun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milyonluk vurgun gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 milyonluk vurgun haberi bulunmuştur. Tüm milyonluk vurgun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi
Sazan sarmalı yöntemiyle 180 milyonluk vurgun yaptılar! Para atma makinesi ve banka kartları ele geçirildi Mersin'de kopya siteler yapıp ilan vererek ya da internet üzerinden araç almak isteyenleri sazan sarmalı yöntemiyle dolandıran şebekeye yönelik operasyonda 32 kişi yakalandı. Şüphelilerin 180 milyon liralık vurgun yaptığı tespit edildi.
25.03.2024 Gündem
İşsizler adına banka hesabı açıp 223 milyonluk vurgun yaptılar!
İşsizler adına banka hesabı açıp 223 milyonluk vurgun yaptılar! Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, ücret karşılığı anlaştıkları işsiz şahıslar adına bankalardan açtırdıkları hesapları ve çıkarttıkları GSM hatlarını yasadışı bahislerde kullandıkları tespit edilen 27 kişi yakalandı. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden biri elleriyle kalp yaparak sevgilisine seslendi.
24.01.2024 Gündem
Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler! 'Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun' içerikli arama kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan olayında yeni gelişmeler! 'Fatih Terim, 80 milyonluk vurgun' içerikli arama kayıtları ortaya çıktı Seçil Erzan olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle" şeklinde mesaj attığı, Seçil Erzan ise Arda'nın mesajına karşılık , "Çok mahcubum" cevabını verdiği görüldü. Nazlı Can'ın cep telefonunda ise Seçil Erzan, Fatih Terim ve avukat Candaş Gürol'a ait fotoğraflar olduğu tespit edildi.
24.01.2024 Gündem
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası
Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı! İşte Faruk Fatih Özer için hapis cezası Kripto para borsası Thodex’e ilişkin yürütülen ikinci soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Faruk Fatih Özer hakkında 11 bin 462 yıla kadar hapis istendi.
22.01.2024 Gündem
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
Kıvanç Beril Talu çifti yakalandı mı? 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir? Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Şikayetler üzerine harekete geçen polis ekipleri çifti yakaladı. Peki, 150 milyonluk vurgun yapan Kıvanç Beril Talu kimdir, nereli, kaç yaşındalar? Fenomen çift Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?
5.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı
Kıvanç Talu - Beril Talu kaçmaya çalışırken yakalandı! Fenomen çiftin ifadeleri ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti gözaltına alındı. Kıvanç Talu ve Beril Talu'nun ifadeleri ortaya çıktı.
5.01.2024 Gündem
Talu çifti Sabiha Gökçen Havaliman'ında yakalandı
Talu çifti Sabiha Gökçen Havaliman'ında yakalandı Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Gürcistan'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti polis ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.
5.01.2024 Vatan TV
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı!
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı! Yaklaşık 150 milyonluk vurgun yapıp yurt dışına kaçtıkları iddia edilmişti... 'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır'da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde TIR, traktör ve otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3’ü çocuk, 6 kişi yaralandı.
7.11.2023 Yaşam
Şanlıurfa’da 'bungalov' dolandırıcılarına operasyon! 80 milyonluk vurgun
Şanlıurfa’da 'bungalov' dolandırıcılarına operasyon! 80 milyonluk vurgun Şanlıurfa’da sosyal medya üzerinde canlı yayın yaparak, bungalov ev ve son model cep telefonu çekilişi vaadiyle, 72 kişiyi 830 bin lira dolandıran 7 şüpheli yakalandı.
7.11.2023 Yaşam
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim
Depremzede kadına okul müdüründen mesajla taciz iddiası: Ben de yalnızım malum çıkar gelirim 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depreme Kozan'daki evinde yakalanan, bir süre çocukları ve eşi ile birlikte eşinin çalıştığı okulda kalan K.E., okul müdürünün taciz mesajları ile hayatının şokunu yaşadı. Kadın, müdürden şikayetçi olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.
25.10.2023 Gündem
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz...
Evden kaçan kuzenlerden ailelerini şok eden mesaj: Peşimizi bırakın, polis 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz... Evden kaçan kuzenler sosyal medyadan ailelerini şok eden mesaj gönderdi. Adana’da evden çıktıktan sonra buluşup kaçan, ailelerine de sosyal medya üzerinden 'Peşimizi bırakın' mesajı atan Selin Yezdanur S. (16) ve Nazmiye Ç.'den (17) haber alınamıyor. Kızı ve yeğeninin hayatından endişe eden Rukiye Ç., endişe içerisinde olduklarını bir an önce bulunmalarını istedi.
25.10.2023 Gündem
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı
Tartıştıkları adamın gözlerini havlu ile kapatıp işkence yapmışlardı! Mahkeme sanıkların cezasını açıkladı Maske takarak tartıştıkları adama işkence yaparak dehşeti yaşatan sanıkların cezası belli oldu. Bursa'da meydana gelen olayda, tartıştıkları Cengiz B.'yi (54) ofislerine getirip, maske takarak, müzik eşliğinde saatlerce döverek işkence yapıp o anları görüntüleyen oto kiralama şirketi sahibi tutuklu sanıklar Melih Karalar (28) ve Ahmet Duran Uçar (31) ile tutuksuz sanıklar Yunus Emre Koşar (35) ve Muzaffer Veyisoğlu'nun (21) yargılamasında karar çıktı. Mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü 4 sanığa ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak’, ‘yaralama’ ve ‘yağma’ suçlarından 6 yıl 8 ay ile 10 yıl arasında hapis cezaları verdi.
25.10.2023 Gündem
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Parkta oturan kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilip öldürülmüştü! Anne ve kızın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı 2022 yılında Diyarbakır'da yaşanan olayda 12 yaşındaki kız çocuğu G.S.’nin fotoğrafını çektiği iddiasıyla bıçaklanıp dövülen, yaralı halde sokaklarda gezdirilip, hayatını kaybeden ancak yanlış kişi olduğu ortaya çıkan Ergün Arslan'ın (40) ölümüne ilişkin 2’si tutuklu, 6 sanığın yargılandığı davada, olayın başlamasına sebep olduğu iddia N.S. ve kızı G.S. dinlendi. Anne kız fotoğrafı çekenin Arslan olmadığını söyledi. G.S., çöpçü kıyafetli kişinin telefonu üzerine doğru tuttuğunu belirterek, “Daha sonra eve gidip anneme anlattım. Gelip oraya baktık ama kimseyi göremedik. Ben olaylar nasıl gelişti bilmiyorum. Fotoğrafımı çeken Ergün Arslan değildi. Emniyette de fotoğrafını görmüştüm o değildi” dedi. Mahkeme, 2 tutuklu sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
25.10.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilmişti! Bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu Futbolda dolandırıcılık soruşturmasında bankacı Seçil Erzan için istenen ceza belli oldu. Özel bir bankanın Levent Büyükdere Caddesi Şubesi'nde aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, bankacı Seçil Erzan ve 6 şüpheli hakkında "Özel belgede sahtecilik" ve "Nitelikli dolandırıcılık" suçlarından dava açtı. Bankacı Seçil Erzan'ın 66 yıldan 216 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
25.10.2023 Gündem
Sazan sarmalı dolandırıcılığı ile 100 milyonluk vurgun! İnternete verdikleri ilanla vatandaşları böyle çarptılar...
Sazan sarmalı dolandırıcılığı ile 100 milyonluk vurgun! İnternete verdikleri ilanla vatandaşları böyle çarptılar... Sazan sarmalı yöntemiyle vatandaşları dolandıran çete üç ilde operasyon yapıldı. Adana’da yaşayan Z.B. (24) ile A.Ö. (24), internetteki ilanı görüp 20 bin lira kapora ödedikleri A.A.’nın (41) otomobilini, aynı sitede satılığa çıkardı. Araca talip olan Y.Ö.’den (35) 1 milyon 765 bin lirasını alıp, A.A.’yı noterde buluşturan şüpheliler, kaçtı. Dolandırıldığını anlayan Y.Ö.’nün şikayeti üzerine 3 ilde operasyon düzenleyen polis, Z.B. ve A.Ö. ile onlara yardım eden 4 kişiyi gözaltına aldı. Şebekenin, aynı yöntemle 100 milyon liraya yakın vurgun yaptığı belirlendi.
25.10.2023 Gündem
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten dikkat çeken büyüme ve enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yabancı yatırımcılarla önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Bakan Şimşek burada yaptığı konuşmada Türkiye'nin yatırım planlarını anlattı.
22.10.2023 Ekonomi
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı
Zabıt katibi eski eşi ve annesiyle şebeke kurdu! 80 milyonluk vurgun yaptı Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D., aralarında eski eşi ve annesinin de bulunduğu bir şebeke kurdu. Yüksek oranda kar payı ve faiz vadeden şebeke iddiaya göre çok sayıda kişiyi yaklaşık 80 milyon lira dolandırdı. Öte yandan zabıt katibi Süleyman D.'nin dolandırdığı paralarla yaptığı tatilden video kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştığı öğrenildi.
22.10.2023 Yaşam
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı
İstanbul'da toprağa gömülü bulundu! Sır cinayetin ardından 'kripto' çıktı Tuzla'da yarısı toprağa gömülü olarak bulunan cesedin esrarı çözüldü. Cesedin boynu kırılarak öldürülen Muhammed B.'ye ait olduğu belirlendi. Muhammed B.'yi öldürülmesiyle ilgili 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 kişi  gözaltına alındı. Şüpheliler birbirini suçlarken polis, hackerlik yaptığını tespit ettiği şüphelilerin kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediğini belirledi.
21.10.2023 Yaşam
‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan fenomenden 100 milyonluk vurgun! Mağdurların ifadeleri ortaya çıktı
‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan fenomenden 100 milyonluk vurgun! Mağdurların ifadeleri ortaya çıktı ‘Var Böyle Tipler’ hesabıyla tanınan Kıvanç ve Beril Talu’nun, çevrelerini milyonlarca TL dolandırarak Portekiz’e kaçtığı önceki gün iddia edilmişti. Şimdi ise Kıvanç ve Beril Talu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Ünlü sosyal medya fenomenlerinin dolandırdığı kişiler başlarına gelen korkunç olayı anlattı. Öte yandan Kıvanç Talu, yeni bir sosyal medya hesabı açarak önümüzdeki günlerde yaşanan süreci anlatacağını vurgulamıştı.
21.10.2023 Gündem
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü!  Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı
Eşini ve kızını öldürüp evin bahçesine gömdü! Mahkemeden Hayriye Fındıklıoğlu için flaş karar çıktı Kahramanmaraş’ta 27 yıl önce eşi Arap Tanıdır ile kızı Zeynep Tanıdır’ı öldürüp evin bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklanan Hayriye Fındıklıoğlu (76) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle açılan dava, zaman aşımı gerekçesiyle düştü. Kahramanmaraş 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi, suçun işlendiği tarihte zaman aşımının 20 yıl olduğu gerekçesiyle davayı düşürüp Fındıklıoğlu ve diğer 2 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
20.09.2023 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Elinde tüfekle dehşet saçtı! Haraç vermeyen esnafı güpegündüz katletti
Elinde tüfekle dehşet saçtı! Haraç vermeyen esnafı güpegündüz katletti Adana'da, cep telefonu satan Suriye uyruklu Ahmed Madarati'nin (30), haraç vermeyi reddetmesi üzerine öldürüldüğü olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Elinde av tüfeğiyle Madarati'nin peşinden koşup iş yerine ateş ettiği anlar görüntülenen cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
20.09.2023 Gündem
Bursa'da daire daire milyonluk vurgun yaptılar! Adliyeye çıkarken söylediği sözler şaşırttı
Bursa'da daire daire milyonluk vurgun yaptılar! Adliyeye çıkarken söylediği sözler şaşırttı Bursa’da evlere "kart-film" yöntemiyle giren ve toplamda 5 milyon liraya yakın vurgun yapan 18 şüpheli, Asayiş Şubeğ Müdürlüğü ekiplerinin Bursa merkezli 4 ilde yaptığı operasyonla yakalandı. Şüphelilerden biri ise adliyeye sevk edilirken, “Bir çıkayım belki evlenirim. Taliplilerimi bekliyorum” dedi. 18 zanıdan 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.
20.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Milyonluk Vurgun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milyonluk vurgun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.