Uyuşturucu Satışı

Uyuşturucu Satışı

Son dakika uyuşturucu satışı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uyuşturucu satışı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uyuşturucu satışı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uyuşturucu Satışı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uyuşturucu satışı gelişmeleri de dahil olmak üzere 413 uyuşturucu satışı haberi bulunmuştur. Tüm uyuşturucu satışı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Sosyete torbacısı avukat yakalandı
Sosyete torbacısı avukat yakalandı İstanbul’un sosyetik semtleri Cihangir ve Nişantaşı’nda uyuşturucu satan İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Umut G. ile birlikte hareket ettiği Serdar A. yakalandı.
11.01.2024 Gündem
Metruk binada uyuşturucu satışına polis baskını! Harabe binada yakalandı
Metruk binada uyuşturucu satışına polis baskını! Harabe binada yakalandı İzmir'in Bergama ilçesinde polis ekiplerinin fiziki takibin ardından metruk bir binaya yaptığı baskında uyuşturucu sattığı belirlenen Y.A. ile alıcı olarak gelen 3 kişi suçüstü yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Y.A. tutuklandı.
24.10.2023 Yaşam
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı...
Polisin dikkati rezaleti ortaya çıkardı! Uyuşturucu alışverişinde tulumla yakalandı... Ağaçların olduğu bölgeye çok sayıda kişinin girdiğini farkeden polis ekipler, drone ile yaptığı kontrolde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.K.'nın uyuz olduğu ve uyuşturucu alışverişine giderken tulum giydiği belirtildi.
19.10.2023 Gündem
Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit etmişti! Planı ifşa oldu: Çocukları kullanıyormuş
Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit etmişti! Planı ifşa oldu: Çocukları kullanıyormuş Polis memuru Cihat Ermiş’in şehit edildiği olayın arka planından, bölgede uyuşturucu satışı, hırsızlık, yağma gibi suçlar işleyen ‘Ceco İsa’ çetesi çıktı. Çetenin eylemlerini, kiralık ya da çalıntı motosikletlerle yaptığı, suçları ise çocuklara işlettiği ortaya çıktı.
14.10.2023 Gündem
Uyuşturucu satışına 5 gözaltı! Polis şok baskını yaptı
Uyuşturucu satışına 5 gözaltı! Polis şok baskını yaptı Konya’da bir markete düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu sattığı öne sürülen market sahibi, oğlu ve 3 arkadaşı gözaltına alındı.
29.08.2023 Yaşam
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 37 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
3.08.2023 Gündem
Mersin'de şafak operasyonu: 37 gözaltı kararı
Mersin'de şafak operasyonu: 37 gözaltı kararı Mersin’de 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 37 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polislerinin girdiği adreslerde aramalar devam ediyor.
3.08.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: Çok sayıda gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 37 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
3.08.2023 Gündem
'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
 'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 30 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı. 
12.07.2023 Gündem
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi
İzmir’de 95 gram metamfetamin, 416 sentetik hap ele geçirildi İzmir’in Bayraklı ilçesinde polisin bir eve düzenlediği operasyonda 95 gram metamfetamin ve 416 sentetik hap ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.
22.06.2023 Gündem
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 31 gözaltı kararı
Mersin'de 'torbacı' operasyonu: 31 gözaltı kararı Mersin'de 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 31 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.
8.06.2023 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 31 gözaltı kararı
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 31 gözaltı kararı Mersin'de torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 31 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilirken, özel harekat polislerinin girdiği adreslerde aramalar devam ediyor.
8.06.2023 Gündem
Evde 3 kilo esrarla yakalanıp tutuklandı
Evde 3 kilo esrarla yakalanıp tutuklandı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen A.C.S., evde 3 kilo esrarla yakalandı. Gözaltına alınan A.C.S., tutuklandı.
16.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu: Tahıl sevkiyatı devam edecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiası hakkında tepki göstererek 'Bu iftiranın hesabını hukuk önünde soracağız' dedi. Erdoğan, 'Anayasa değişikliği teklifimiz milletimizin de taleplerine uygun şekilde hayata geçmesini ümit ediyoruz. Şayet böyle bir tablo oluşmazsa bir teklifim var. Halk oylaması dahil diğer adımları atmaya hazırız' ifadelerini kullandı. Erdoğan, başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği hakkında "Sıkıysa önümüzdeki seçimde başörtülü adayları koy" dedi. Erdoğan ayrıca, ''Dün sayın Putin ile görüşmem vardı, bugün de sayın Zelenski ile görüşeceğim. Rusya Savunma Bakanı Şoygu, Milli Savunma Bakanı Akar'ı arayarak bugün saat 12:00'den itibaren tahıl sevkiyatının eskiden olduğu gibi devam edeceğini bildirdi'' açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, tahıl krizinin nasıl aşıldığıyla ilgili olarak "Onu bana bırakın, önce Biden'a sonra size anlatacağım" dedi.
2.11.2022 Siyaset
Samsun'da 15 yaşındaki kızdan 45 gündür haber alınamıyor
Samsun'da 15 yaşındaki kızdan 45 gündür haber alınamıyor Samsun’da 15 yaşındaki Sultan Yavuzer'den ailesi 45 gündür haber alamıyor. Başka bir kadın tarafından kızlarının uyuşturucuya alıştırılarak kaçırıldığını iddia eden aile, Sultan‘a kavuşmak istiyor.
28.06.2022 Yaşam
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 5 gözaltı
Uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu: 5 gözaltı Karaman’da uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen şafak operasyonunda 1’i kadın 5 kişi gözaltına alındı.
7.06.2022 Yaşam
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı?
Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli? Sıfır Bir oyuncusu Mahmut Ç neden tutuklandı? "Sıfır Bir" dizisinin oyuncusu Mahmut Çağlar Adana'da sokak ortasında silahla dehşet saçtı. Fenomen internet dizisi Adana Sıfır Bir'in oyuncusu Mahmut Ç. 2 kişiyi sokak ortasında vurdu. Gözaltına alınan genç oyuncu emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. Mahmut Çağlar kimdir, kaç yaşında, nereli?
27.05.2022 Televizyon
İstanbul' da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu
İstanbul' da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik çok sayıda adrese, eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopteri ve özel harekat polisleri de destek verdi.
19.05.2022 Gündem
Bisikletli uyuşturucu satıcısı yakalandı
Bisikletli uyuşturucu satıcısı yakalandı İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bisikletle uyuşturucu satışı yapan yabancı uyruklu bir kişiyi yakaladı.
9.04.2022 Yaşam
Meyve suyu kutusunda uyuşturucu saklayan satıcı yakalandı
Meyve suyu kutusunda uyuşturucu saklayan satıcı yakalandı Fatih'te uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen Suriye uyruklu O.M. gözaltına alındı. Şüphelinin yanında bulunan poşette yapılan aramada meyve suyu kutusu içerisine gizlenmiş halde uyuşturucu bulundu.
8.04.2022 Yaşam
Uyuşturucu satıcısı kadına adım adım takip
Uyuşturucu satıcısı kadına adım adım takip Avcılar'da uyuşturucu satan K.Z. isimli yabancı uyruklu kadın, adım adım takip edildikten sonra yakalandı.
22.01.2022 Yaşam
Uyuşturucu operasyonu; Çok sayıda şüpheli gözaltında
Uyuşturucu operasyonu; Çok sayıda şüpheli gözaltında İstanbul'da torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen 37 şüpheliye yönelik 37 adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alınırken çok miktarda uyuşturucu madde de ele geçirildi.
18.01.2022 Yaşam
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon: Çok sayıda gözaltı
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon: Çok sayıda gözaltı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ataşehir ve Çekmeköy'de uyuşturucu ticareti yapmak gerekçesiyle haklarında arama kararı bulunan 40 şüpheliye yönelik operasyon düzenledi. Karadan özel harekat ekiplerinin havadan da helikopter desteğiyle 28 adrese yapılan şafak operasyonunda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
16.11.2021 Yaşam
Kadıköy ve Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu
Kadıköy ve Kağıthane'de uyuşturucu operasyonu Kadıköy'de uyuşturucu satışı yaptığı iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin üstünden 212 gram uyuşturucu çıkarken, Kadıköy ve Kağıthane'deki adresinde yapılan aramada çok miktarda uyuşturucu ile hassas terazi yakalandı.
14.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uyuşturucu Satışı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uyuşturucu satışı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.