Ünye

Ünye

Son dakika ünye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünye gelişmeleri de dahil olmak üzere 530 ünye haberi bulunmuştur. Tüm ünye haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi
Mahkum cezaevinde yatağını ateşe verdi; 27 kişi dumandan etkilendi Ordu’nun Ünye ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda hükümlü S.E.’nin, yatağını ateşe vermesiyle çıkan yangında 27 mahkum dumandan etkilenerek, hastaneye kaldırıldı.
20.02.2024 Gündem
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu?
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu? AK Parti'nin Sultanbeyli Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimleri için tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını da duyurdu. AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş oldu. Peki, Ali Tombaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
20.01.2024 Gündem
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda
Türkiye kahramanlarını uğurladı... Pençe-Kilit şehitlerine acı veda Türkiye, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarını son yolculuklarına uğurluyor. Şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in tabutuna sarılan babası Bayram Delen, "Sen benim babamdın, hakkını helal et" dedi. Anne Zeynep Delen de tabuta sarılıp, "Koçum, seni böyle mi görecektim" deyip, gözyaşlarına boğuldu.
14.01.2024 Gündem
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı
Otomobil ile tır çarpıştı: 3 ölü, 3 yaralı Ordu’nun Akkuş ilçesinde otomobil ile tırın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı
Devlet hastanesindeki 'sahte hemşire' iddiası için inceleme başlatıldı Ordu'un Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.
15.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı
Samsun'un 7 bölgesinde denize giriş yasaklandı Samsun Valisi Zülkif Dağlı, rüzgarlı hava ile rip akıntısına dikkati çekip, kentteki 7 bölgede denize girilmesinin yasaklandığını duyurdu.
17.07.2023 Gündem
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü!
Evi terk eden eşinin dedesi ve kuzenini ezerek öldürdü! Ankara'da İbrahim Çam (30), şiddet gördüğünü iddia ederek 2 çocuğuyla evi terk eden eşi Çağla Çam'a (27) sığındığı baba evinin önünde tepki gösterince tartışma çıktı. İbrahim Çam, dışarıya çıkan aile fertlerinin üzerine otomobilini sürdü; eşinin dedesi Feyzi Torun (69) ile kuzeni Mahi Aydos (59) hayatını kaybetti. Evin önündeki tartışma ve İbrahim Çam'ın, aracıyla Torun ve Aydos'u ezmesi güvenlik kamerasına yansıdı.
28.06.2023 Yaşam
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi
Drift tutkusu pahalıya mal oldu: Toplam 300 bin lira ceza yedi Ordu’nun Ünye ilçesinde araç alım-satım işi yapan genç, otomobiliyle trafikte drift atmaktan toplamda 300 bin lira ceza yedi, ehliyeti süresiz iptal oldu.
15.06.2023 Gündem
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı
Samsun'da alkollü sürücü dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı Samsun'da ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkollü bir şekilde direksiyona geçen otomobil sürücüsünün çarptığı otomobilin yoldan çıkıp takla attığı kazada aynı aileden 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazaya sebep olan otomobilde bulunan bir köpek de telef oldu.
19.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "14 Mayıs'ta bu maskeli baloya son vereceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Türkiye'yi 14 Mayıs'ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs'ta ülkemizin şahlanış dönemini birlikte başlatacağız" ifadelerini kullandı.
4.05.2023 Gündem
Erkek arkadaşını öldürdü! 'Başka birisiyle sözlendiğini duydum'
Erkek arkadaşını öldürdü! 'Başka birisiyle sözlendiğini duydum' Ordu’nun Ünye ilçesinde tartıştığı erkek arkadaşını önce bıçaklayıp daha sonra tabanca ile vurarak öldüren kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.
1.05.2023 Yaşam
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Son 20 yılın hikayesi, bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanlığı'mızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir" dedi.
17.04.2023 Gündem
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir
Bakan Özer: Son 20 yılın hikayesi, yerli ve milli davanın hikayesidir - MİLLİ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Son 20 yılın hikayesi, bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Sayın Cumhurbaşkanlığı'mızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir" dedi.
17.04.2023 Gündem
Denizlerde av yasağı başlıyor
Denizlerde av yasağı başlıyor Su ürünleri kaynaklarından ekonomik olarak yararlanılması, deniz ve iç sulardaki su ürünlerinin kalite ve stoklarının korunması amacıyla "Denizlerde ve İç Sularda Ticari Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 5/1 Numaralı Tebliğ" ile su ürünleri avcılığına getirilen genel yasaklar 15 Nisan'da başlıyor.
14.04.2023 Gündem
Kar suları heyelanlara neden oldu: 3 ev hasar gördü, 1,5 metrelik yarıklar oluştu
Kar suları heyelanlara neden oldu: 3 ev hasar gördü, 1,5 metrelik yarıklar oluştu Ordu’da son günlerde artan hava sıcaklıklarıyla birlikte karların erimesi sonucu heyelanlar meydana geldi. Heyelan nedeniyle yollar ve tarım arazileri zarar görürken, 3 evde de hasar oluştu. Yaklaşık 1,5 metrelik yarıkların oluştuğu heyelanda evlerden biri için yıkım kararı verilirken, 2’si ise tedbir amacıyla boşaltıldı.
25.02.2023 Gündem
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı!
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı! 2 yaşında ailesini kaybedip 16 yıl yetiştirme yurdunda kalan Hakan Doğan, 7 numaralı forması ve attığı gollerden sonra yaptığı Cristiano Ronaldo sevinciyle taraftarın gönlünde taht kurdu. İstiklalspor 15 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ile en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alırken, bu sezon 7 golü bulunan Hakan 6. şampiyonluğuna doğru da emin adımlarla ilerliyordu.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı?
Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları! 16 Aralık 22 Ordu Fatsa, Ünye, Merkez, Akkuş kura sonuçları açıklandı mı? Ordu TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, TOKİ Ordu kura çekimi canlı yayın ile nasıl takip edilir? TOKİ Ordu kura çekimleri bugün saat 10:00'da başlayacak. Ordu ilinde isim listesinin belli olmasıyla hak sahipleri rahat nefes alacak. Ev sahibi umudu yaşayanlar Ordu kura sonuçları için araştırmalarını hızlandırdı. Peki TOKİ Ordu kura sonuçları açıklandı mı? Fatsa, Merkez, Ünye, Akkaş, Çamaş, Çaybaşı, Mesudiye isim listesi belli oldu mu? İşte Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın-TOKİ Ordu kura sonuçları…
16.12.2022 Ekonomi
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi
İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde 1611 konutun kurası Ordu'da çekildi Ordu'da Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılacak 2 bin 50 konutun 1611'i için kura çekimi yapıldı. Kurada adı çıkanlar sevinç yaşadı. 
15.12.2022 Yaşam
Oğlunu öldüren 95 yaşındaki baba tutuklandı; çift bastonla yürüdü
Oğlunu öldüren 95 yaşındaki baba tutuklandı; çift bastonla yürüdü Ordu'nun Ünye ilçesinde tartıştığı oğlu Kadir Ocak'ı (57) tabancayla vurup öldüren, gelini Emine Ocak'ı (50) ağır yaralayan Yaşar Ocak (95) tutuklandı. Ocak'ın adliyeye getirilirken çift baston ve askerlerin yardımı ile yürüyebildiği görüldü.
14.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ünye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.