Ordu

Ordu

Son dakika Ordu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ordu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ordu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ordu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ordu gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.304 ordu haberi bulunmuştur. Tüm ordu haberleri aşağıda listelenmiştir.
DEAŞ'ın sözde "Irak Valisi" öldürüldü
DEAŞ'ın sözde "Irak Valisi" öldürüldüIrak Başbakanı El-Sudani, DEAŞ'ın sözde "Irak Valisi ve birçok örgüt mensubunun öldürüldüğünü" söyledi. Başbakan, diğer DEAŞ üyelerinin isimlerinin DNA analizinden sonra açıklanacağını söyledi.
22.10.2024Dünya
Hava resmen buz kesti!  Araçların camları dondu, sıcaklık eksi 9'a kadar düştü
Hava resmen buz kesti! Araçların camları dondu, sıcaklık eksi 9'a kadar düştüHava sıcaklıkları birden düştü! Kars'ta termometrelerin eksi 6 dereceyi göstermesiyle araçların camları dondu.
22.10.2024Gündem
Mevsimin ilk karı düştü, her yer beyaza büründü
Mevsimin ilk karı düştü, her yer beyaza büründüHavaların soğumasıyla birlikte kar yağışı haberleri gelmeye başladı. Bir çok ilde yoğun yağış etkili olurken Bitlis'in Tatvan ilçesi, mevsimin ilk karıyla beyaza büründü.
22.10.2024Gündem
Gümüşhane'de kar yağışı 3 gündür hiç durmadı! Yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mahsur kaldı
Gümüşhane'de kar yağışı 3 gündür hiç durmadı! Yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mahsur kaldıGümüşhane'nin yüksek kesimlerinde 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından yaylalarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kurtarıldı.
22.10.2024Gündem
Ordu'da yoğun kar yağışı sonrası drift eğlencesi! Binlerce lira ceza ödedi
Ordu'da yoğun kar yağışı sonrası drift eğlencesi! Binlerce lira ceza ödediOrdu'nun Akkuş ilçesinde karla kaplı zeminde drift atan sürücü, ihbar üzerine harekete geçen ekipler tarafından yakalanarak kendisine 32 bin 233 lira para cezası kesildi.
22.10.2024Gündem
Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden üniversite öğrencisinin yalan söylediği ortaya çıktı
Cinsel saldırıya uğradığını iddia eden üniversite öğrencisinin yalan söylediği ortaya çıktıSosyal medyada yayınladığı videoda cinsel saldırıya uğradığını ve çekilen video görüntüleriyle şantaj yapıldığını ileri sürünce koruma altına alınan üniversite öğrencisi Fatma A.'nın (19), yalan söylediği ortaya çıktı. Bazı kişilerin dolandırılmasına istemeden aracılık ettiği ve 8 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya olduğu için bu videoyu çektiğini belirten Fatma A. hakkında, 'İftira ve suç uydurma'dan soruşturma başlatıldı.
22.10.2024Gündem
Köroğlu Dağları karla kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı
Köroğlu Dağları karla kaplandı! Kar kalınlığı 10 santimetreyi aştıArt arda kar haberleri gelmeye devam ediyor. Bolu’da, son günlerde etkili olan kar yağışıyla birlikte 2 bin 200 rakımlı Köroğlu Dağları beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede kar kalınlığı 10 santimetreyi aştı.
21.10.2024Gündem
Ordu'da kar mücadelesi başladı: 10 santimetreye yaklaştı
Ordu'da kar mücadelesi başladı: 10 santimetreye yaklaştıKar Mücadelesi Ordu'da da başladı. Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Bazı noktalarda kar kalınlığı 10 santimetreye ulaşırken, ekiplerce mücadele çalışması başlatıldı.
21.10.2024Gündem
Gezgin arıcı uyardı: Vatandaşa bal yerine zehir satıyorlar
Gezgin arıcı uyardı: Vatandaşa bal yerine zehir satıyorlarOrdu’nun Kumru ilçesinden Yozgat’ta gelen gezgin arıcı Selim Alpaydın, marketlerde bal adı altında ucuza satılan ürünlerin insan sağlığını tehlikeye düşürdüğü gibi arıcılık sektörünü de olumsuz etkilediğini ifade etti.
21.10.2024Gündem
Beyrut'ta şiddetli patlamalar oldu
Beyrut'ta şiddetli patlamalar olduİsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyindeki Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucu bölgeden dumanlar yükseldi.
20.10.2024Dünya
Sosyal medyadan cinsel istismara uğradığını duyurmuştu! İçişleri Bakanlığı harekete geçti
Sosyal medyadan cinsel istismara uğradığını duyurmuştu! İçişleri Bakanlığı harekete geçtiOrdu Üniversitesi'nde öğrenim gören F.A'nın sosyal medyadan 'Artık susmak istemiyorum' diyerek sesini duyurmasının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, F.A'nın devlet korumasına alındığı bildirildi.
19.10.2024Gündem
Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar vefatının üçüncü yılı...
Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar vefatının üçüncü yılı...Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar, vefatının üçüncü yılında anılıyor. Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı ile 13 binden fazla öğrenciye burs verildi. Temellerini attığı Baykar'ın SİHA ve TİHA ihracatı başarısı, Selçuk ve Haluk Bayraktar'a vergi şampiyonluğu getirdi.
18.10.2024Ekonomi
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
TSK'ya doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni alınacak
TSK'ya doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni alınacakTürk Silahlı Kuvvetlerine (TSK), fakülte veya yüksekokul mezunlarından doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni subay adayı temini için başvuru ilanı yayımlandı.
17.10.2024Gündem
Ordu'da 50 yıldan beri vatandaşlar akın ediyor! 5 saatte hazırlanıyor fındık kabuğu ateşinde pişiyor
Ordu'da 50 yıldan beri vatandaşlar akın ediyor! 5 saatte hazırlanıyor fındık kabuğu ateşinde pişiyorOrdu’nun fındıktan sonraki simgesi haline gelen tost ekmeği, 5 saatte hazırlanıyor, fırında ise odun ve fındık kabuğu ateşi kullanılıyor.
17.10.2024Gündem
Pegasus'tan indirimli bilet kampanyası
Pegasus'tan indirimli bilet kampanyasıPegasus 16-17 Ekim 2024 tarihinde alınan biletlerle 30 Mart 2024-25 Ekim 2025 tarihleri arasında yapılacak yurt dışı seyahatlerde indirimli bilet satışına başladı.
16.10.2024Ekonomi
Hizbullah İHA'larla İsrail'e büyük hasar verdi! Savunma sistemi delik deşik oldu
Hizbullah İHA'larla İsrail'e büyük hasar verdi! Savunma sistemi delik deşik olduİsrail ile Hizbullah güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor, Hizbullah bugün Lübnan'ın güneyinde 3 İsrail tankını güdümlü füzelerle vurduğunu açıkladı. ABD medyası, İsrail'in savaş planlarını ABD'de Kasım ayında yapılacak seçimlere göre planladığını öne sürerken, Beyaz Saray'dan İran'a dikkat çeken bir uyarı geldi. Öte yandan Hizbullah'ın peş peşe düzenlediği İHA'lı saldırılar İsrail savunma sisteminin ne kadar etkili olduğu ile ilgili tartışmaları körükledi.
15.10.2024Gündem
Sahibi ölen köpek mezarının başından ayrılmadı!
Sahibi ölen köpek mezarının başından ayrılmadı!İstanbul'da trafik kazasında hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Devrim Kaynar’ın (42) köpeği Teo, sahibinin toprağa verildiği Ordu’daki mezarının başından ayrılmadı.
15.10.2024Gündem
Ordu'nun adeta her yerinden tarih fışkırdı! Yüzlerce eser ortaya çıktı
Ordu'nun adeta her yerinden tarih fışkırdı! Yüzlerce eser ortaya çıktıDoğu Karadeniz'in ilk bilimsel arkeolojik kazı alanı olan 2 bin 300 yıllık Ordu Kurul Kalesi'nden adeta tarih fışkırdı. M.Ö. 120-63 yılları arasında hüküm süren ve Roma İmparatorluğu'na başkaldıran Pontos kralı VI. Mithradates döneminde inşa edilen antik kaleden bugüne kadar Kibele Heykeli, Dionnysos ve Pan figürü ve keçi biçimli hayvan heykellerinin yanı sıra 2 bine yakın eser ortaya çıktı.
14.10.2024Gündem
Rize'de çayda 4. sürgün geldi, üreticinin yüzü güldü
Rize'de çayda 4. sürgün geldi, üreticinin yüzü güldüRize, Artvin, Trabzon, Giresun ve Ordu’da 3 sürgün olarak toplanan çay için hava sıcaklıkları ve yağmurlar mevsim normallerinin dışında gelişince Rize’de 4. sürgün de toplanmaya başladı.
13.10.2024Gündem
Ordu'da kaybolan kişi fındık bahçesinde ölü bulundu
Ordu'da kaybolan kişi fındık bahçesinde ölü bulunduOrdu'nun Gölköy ilçesinde kaybolan kişi fındık bahçesinde ölü bulundu.
11.10.2024Gündem
Karadeniz'de fındıkta kahverengi kokarca tehdidine karşı mücadele devam ediyor
Karadeniz'de fındıkta kahverengi kokarca tehdidine karşı mücadele devam ediyorOrdu, Trabzon ve Giresun'da fındık başta olmak üzere meyve ve sebzelere zarar veren kahverengi kokarca zararlısına karşı kimyasal ve biyolojik mücadele hız kesmeden sürdürülüyor.
11.10.2024Ekonomi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi
NARKOÇELİK-43 operasyonu: 1 ton 392 kg uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2024Gündem
7 yaşındaki Miray'ı okul bahçesinde ezen öğretmen: Ben de ailenin yerinde olabilirdim, çok üzgünüm
7 yaşındaki Miray'ı okul bahçesinde ezen öğretmen: Ben de ailenin yerinde olabilirdim, çok üzgünümOrdu'da, 'uyum haftası' için okula giden birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Miray Arslan’a, okul bahçesinde ciple ile çarparak hayatını kaybetmesine neden olan beden eğitimi öğretmeni Banu Kaya’nın tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. Tutuklu yargılanan Kaya savunmasında, "Ben de ailenin yerinde olabilirdim. İki taraf için de çok zor bir durum. Çok üzgünüm" dedi.
10.10.2024Gündem
Adana'da 9. Şehir Tiyatroları Festivali 14 Ekim-5 Kasım'da yapılacak: Festivalde 18 şehir tiyatrosu 19 oyun sahneleyecek
Adana'da 9. Şehir Tiyatroları Festivali 14 Ekim-5 Kasım'da yapılacak: Festivalde 18 şehir tiyatrosu 19 oyun sahneleyecekAdana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının düzenlediği 9. Şehir Tiyatroları Festivali, 14 Ekim-5 Kasım'da yapılacak.
10.10.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Ordu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ordu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.