Ulukışla

Ulukışla

Son dakika ulukışla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ulukışla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ulukışla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulukışla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulukışla gelişmeleri de dahil olmak üzere 222 ulukışla haberi bulunmuştur. Tüm ulukışla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu
Bakan Uraloğlu rekoru açıkladı: 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman- Konya- Ankara, Karaman - Konya- İstanbul YHT hattı ile seyahat rekoru kırıldığını ifade ederek 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcunun seyahat ettiği bilgisini paylaştı.
7.01.2024 Gündem
Niğde'de 3,8 büyüklüğünde deprem
Niğde'de 3,8 büyüklüğünde deprem Niğde'nin Ulukışla ilçesinde saat 08.14'te 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.06.2023 Gündem
Niğde canlı seçim sonuçları 2023: Niğde Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları ve parti oy dağımları... Niğde hangi parti kazandı?
Niğde canlı seçim sonuçları 2023: Niğde Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonuçları ve parti oy dağımları... Niğde hangi parti kazandı? Niğde seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları kapsamında açıklanıyor. 64 milyondan fazla seçmenin oy kullanacağı kritik seçimde sonuçları YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla başlayacak. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak son dakika seçim haberleriyle Niğde açılan sandık sayısı, Niğde partilerin oy oranları yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu Cumhurbaşkanı seçim sonuçları Niğde ilinde de merakla takip edilecek. Peki Niğde hangi parti kazandı? Niğde Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? İşte Niğde canlı seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor
Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı bugün açılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, hattın tamamlanmasıyla toplam demir yolu uzunluğunun 13 bin 896 kilometreye çıkacağını söyleyerek, "Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürdük" dedi.
26.04.2023 Gündem
Devrilen tankerin sürücüsü feci şekilde can verdi!
Devrilen tankerin sürücüsü feci şekilde can verdi! Niğde’de devrilen boş LPG tankerinin sürücüsü Tayyar Ercan (37), hayatını kaybetti.
24.03.2023 Gündem
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek
Depremzede çiftçilerin mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek Depremler nedeniyle zarar gören ve afet bölgesi ilan edilen illerde kayıtlı çiftçiler için 2022 üretim yılı mazot ve gübre destekleme ödemeleri nakit olarak gerçekleştirilecek.
20.02.2023 Ekonomi
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AFAD ile koordineli olarak afet bölgelerinde hasar gören tren raylarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı tren hattı bittiğinde seyahat süresi 2 saate düşecek
Bakan Karaismailoğlu: Ankara-Sivas hızlı tren hattı bittiğinde seyahat süresi 2 saate düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı yapım çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladık. Kısmi olarak test ve sertifikasyon çalışmaları tamamlandı. Proje 2023 yılı Nisan ayında tamamlandığında seyahat süresi, 12 saatten 2 saate düşecek" dedi.
21.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüreği vatan sevgisinden, millet aşkından yoksun, tek işi konuşmak olanlara baktığımızda, şunu çok net görüyoruz ki; proje yapmayı bırakın, taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştirenlerin en ön safında yer alıyor" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başında tutmayı başaran, sevilen dizi Gönül Dağı’nin yeni sezonu bekleniyor. Gönül Dağı yeni sezon bölümlerinde ise başrole kimin geçeceği merak konusu. Yaz arası veren dizide yeni oyuncuların olup olmadığı ve yeni sezonun ne zaman başlayacağı araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Gönül Dağı ne zaman başlıyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu mu? Gönül Dağı nerede çekiliyor? Gönül Dağı oyuncuları kim? İşte detaylar…
19.08.2022 Televizyon
Sevgilileriyle kaçan iki kızdan biri döndü, diğeri kayıp! İmam nikahı kıyıp, fotoğrafını ailesine göndermiş
Sevgilileriyle kaçan iki kızdan biri döndü, diğeri kayıp! İmam nikahı kıyıp, fotoğrafını ailesine göndermiş Adana'da, 2018 yılında evlenen Hüseyin (61) ve Semra (40) Yücel çiftinin ilk evliliklerinden olan kızları G.T. (17) ile E.N.Y. (17), farklı tarihlerde sevgilileriyle kaçtı. Kızlardan G.T., evli olduğunu öğrenince ayrılmak istediği sevgilisi S.K. (36) tarafından geçen hafta Mersin'de bir polis merkezinin önüne bırakıldı. Antalya'daki Ö.D.'ye (24) kaçan E.N.Y.'den ise haber alınamıyor. Yücel çifti, çocuklarını kandırıp birlikte olan kişilerin yakalanıp cezalandırılmalarını istedi.
1.07.2022 Yaşam
Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 2 ölü, 42 yaralı
Üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: 2 ölü, 42 yaralı Niğde'de Güney köyü yakınlarında Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Yaralılar Niğde ve Ulukışla hastanelerine kaldırıldı.(
22.05.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Bu yılın sonuna doğru Ankara- Sivas YHT hattını hizmete açacağız
Bakan Karaismailoğlu: Bu yılın sonuna doğru Ankara- Sivas YHT hattını hizmete açacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, demir yolu ağırlıklı yatırım programını uygulayacaklarını belirterek, "Bu yılın sonuna doğru Ankara- Sivas yüksek hızlı tren (YHT) hattını hizmete açacağız. Karaman- Ulukışla, Aksaray- Ulukışla, Mersin- Adana- Gaziantep için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Ankara- İzmir hattında çalışmalarımız hızlı bir şekilde tekrar başladı" dedi.
14.04.2022 Siyaset
Niğde-Adana karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı
Niğde-Adana karayolu çift yönlü ulaşıma kapandı Niğde'nin Ulukışla ilçesi ile Adana’nın Pozantı ilçesini birbirine bağlayan D-750 karayolu, yoğun kar yağışı ve meydana gelen kazalar sebebiyle yol çift yönlü ulaşıma kapatıldı.
9.02.2022 Gündem
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Bakan Kurum, 2021’in “meteorolojik en’lerini” açıkladı
Bakan Kurum, 2021’in “meteorolojik en’lerini” açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2021 yılına ait “en uç meteorolojik değerlerin” yer aldığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerini paylaştı.
13.01.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne TURKOVAC tepkisi: Yahu Siz ne sahtekar, ne yalancısınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tabipler Birliği'ne TURKOVAC tepkisi: Yahu Siz ne sahtekar, ne yalancısınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya'da Karaman-Konya hızlı tren hattı açılışının ardından Karaman'a geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan buradaki toplu açılış töreninde Tabipler Birliği'ne TURKOVAC tepkisinde bulundu ve "Böyle bir muhalefet ve siyaset anlayışı hala var. Yalansa yalan dolansa dolan hepsi bunlarda. Bunların Tabipler Birliği var. Bunlar ne kadar yalancı, ne kadar cambazsınız. Erciyes Üniversitesi büyük bir kadroyla TURKOVAC aşısını üretiyor icat ediyor. Adamlar diyor ki böyle bir şey yok. Ya siz ne sahtekarsınız ne yalancısınız" dedi.
8.01.2022 Siyaset
Seyahat süresi 35 dakika kısalıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak
Seyahat süresi 35 dakika kısalıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yapacak Konya ile Karaman arasında yolculuğu 1 saat 15 dakikadan 40 dakikaya (fark 35 dakika) düşürecek hızlı tren hattı açılıyor. Konya'dan Karaman'a gerçekleştirilecek ilk sefere Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Erdoğan'ın açılışını yapacağı hat yıllık 63 milyon lira tasarruf sağlayacak.
8.01.2022 Gündem
Kanal İstanbul  Projesi'yle ilgili son dakika açıklaması: İhtiyacımız var
Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili son dakika açıklaması: İhtiyacımız var Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de yürütülen altyapı projelerinde son durumu aktaran Karaismailoğlu, "Ülkemizi son 19 yılda adeta yeniden inşa ettik" dedi. Karaismailoğlu Kanal İstanbul'un çevreci bir proje olduğunu belirterek "Alternatif bir suyoluna ihtiyacımız var. Kanal İstanbul bir ihtiyaç. Gemiler çevre kirliliğine de neden oluyor. Projeler, planlar hepsi hazır. Tamamen çevreci bir proje olacak. Projeyi genel bütçeye yük olmadan çözeceğiz" ifadelerini kullandı.
8.10.2021 Gündem
'Ütü tostu' ile meşhur olan Anıl Kurt hayatını kaybetti
'Ütü tostu' ile meşhur olan Anıl Kurt hayatını kaybetti Adana'da, 'ütü tostu' ile meşhur olan ve tost hazırlarken "Acı atıyorum ağabey" sözüyle sosyal medyada tanınan Anıl Kurt (27), kullandığı minibüsle yaptığı kazada yaşamını yitirdi. Kurt’un, kazadan önce, minibüsün 206 kilometreye çıkan hız göstergesini sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı.
15.09.2021 Gündem
Meteoroloji'den 81 il için son dakika uyarısı! 50 yıldır böylesi görülmedi
Meteoroloji'den 81 il için son dakika uyarısı! 50 yıldır böylesi görülmedi Meteoroloji'den korkutan açıklama! 50 yıldır böylesi görülmedi. Tüm bölgelerde etkili olacak. iller tek tek sıralandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün raporlarına göre, Cumhuriyet tarihinin en büyük orman yangınlarının yaşandığı temmuz ayı, son 50 yılın en sıcak ikinci ayı olarak kayıtlara geçti. Uzun yıllar temmuz ayı ortalama sıcaklığı 24.5 derece iken, 2021 Temmuz ayı 26.3 derece olarak gerçekleşti. Son 50 yılın en yüksek sıcaklık ortalamasının gerçekleştiği temmuz ayı ise 26.5 ile 2000 yılında yaşanmıştı.
10.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Valilikler resmen duyurdu! Yasak haberleri peş peşe geliyor, hafta sonu ve hafta içi...
Valilikler resmen duyurdu! Yasak haberleri peş peşe geliyor, hafta sonu ve hafta içi... Son dakika yasak kararları peş peşe geliyor. Birçok ilde valilikler duyurdu. Tamamen girilmesi yasaklandı. Ülke genelinde devam eden orman yangınları sonrası valilikler birçok tedbir ve önlem almaya başladı. Bu kapsamda bazı illerde 30 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında ormanlara girmek, orman çevresinde ve içinde mola vermek, orman alanlarında piknik yapmak yasaklandı. Bu açıklamanın ardından Ormanlık alanlarda kamp yasak mı? Kamp yasağı ne zamana kadar sürecek? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Çanakkale, Gaziantep, Balıkesir, İzmir ve Kocaeli'nden sonra İstanbul'da da Valilik ormanlara girişi bir ay boyunca yasakladı. Bu şehirler arasına Niğde, Edirne, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Batman ve Bursa da eklendi. İşte tüm detaylar...
30.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ulukışla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulukışla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.