Niğde

Niğde

Son dakika niğde haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan niğde ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını niğde haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Niğde

haberleri sayfasında son dakika yaşanan niğde gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.261 niğde haberi bulunmuştur. Tüm niğde haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’yi sarsan Yenidoğan Çetesi skandalında yeni kayıtlar ortaya çıktı! İnsanlığın bittiği konuşmalar: İlgilenme, bırak ölsün
Türkiye’yi sarsan Yenidoğan Çetesi skandalında yeni kayıtlar ortaya çıktı! İnsanlığın bittiği konuşmalar: İlgilenme, bırak ölsünBebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan ve haksız kazanç elde eden Bebek çetesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bebekleri çetenin işlettiği yoğun bakımlara naklettirip pek çoğunun ölümüne neden olan ‘Yenidoğan Çetesi’ üyesi iki hemşirenin tutuklanıp cezaevine gireceklerine dair şakalaşıp güldükleri konuşmaları da ortaya çıktı: “Haberlere çıkarız, yüzümüzü, gözümüzü sansürlerler. Gözümüze siyah şerit çekerler...” Öte yandan İstanbul’da çok sayıda bebeğin ölümüne sebep olan “Yenidoğan Çetesi” skandalı, Anadolu’ya da sıçradı. Çete hakkında Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya’dan da benzer ihbarlar geldiği
21.10.2024Gündem
‘Yenidoğan çetesi’ Sakarya’ya sıçradı! Açıklama geldi: Denetimler devam ediyor
‘Yenidoğan çetesi’ Sakarya’ya sıçradı! Açıklama geldi: Denetimler devam ediyorİstanbul’da ortaya çıkan ve ülke gündemine oturan ‘yenidoğan çetesi’ skandalının Sakarya’ya sıçradığı iddialarını İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamayla yalanladı.
20.10.2024Gündem
Niğde'de jeotermal enerji ile topraksız tarım yapılacak
Niğde'de jeotermal enerji ile topraksız tarım yapılacakNiğde'de 40 dönüm alanda kurulan jeotermal serada, Narlıgöl'ün 60 derecelik jeotermal potansiyelinden faydalanılarak topraksız tarım yöntemiyle domates üretimi yapılacak.
18.10.2024Ekonomi
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:
Sezonda 3 kez alınan mahsul teke düştü! İklim değişikliği coğrafi işaretli ürünlerin geleceğini tehdit ediyor:Uzmanlar, iklim değişikliği nedeniyle yaşanan kuraklık ve aşırı hava olaylarının hayvansal ve tarımsal üretimde verimi ve kaliteyi düşürdüğünü, coğrafi işaretli ürünlerin de bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
17.10.2024Gündem
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdi
Adana'da düzenlenen İSŞ Vakfı T500 Master Turnuvası sona erdiAdana'da düzenlenen ‘İpek Soylu Şemin Vakfı ATDSK T500 Master Turnuvası' sona erdi.
16.10.2024Adana
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!
Türkiye Kupası'nda kura çekimi yapıldı!Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası'ndak, 3. tur kuralarını gerçekleştirdi. Öte yandan geçmiş yılların aksine bu yıl eleme müsabakalarının seribaşı takımların sahasında oynanması kuralı kaldırıldı.
15.10.2024Süper Lig
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!Uluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla İstanbul’da başladı. Törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kongremizde; mobilite, dijitalleşme, iklim değişikliği ve yeşil dönüşüm konularını bütün yönleriyle tartışarak, ortak aklın çözümleriyle sektöre büyük katkılar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
15.10.2024Ekonomi
Zeynep Kamil'de anne adayları normal doğuma teşvik ediliyor
Zeynep Kamil'de anne adayları normal doğuma teşvik ediliyorZeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapmak isteyen anne adayları normal doğuma teşvik ediliyor.
8.10.2024Gündem
Ankara'da 6,5 milyon sahte bandrollü makaron ele geçirildi
Ankara'da 6,5 milyon sahte bandrollü makaron ele geçirildiAnkara'da akaryakıt ve tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik operasyonlarda 23 bin litre akaryakıt ve 6 milyon 500 bin sahte bandrollü makaron ele geçirildi.
5.10.2024Gündem
Niğde'de film sahnesi gerçek oldu! 8 öğrenci yaralandı
Niğde'de film sahnesi gerçek oldu! 8 öğrenci yaralandıNiğde’de, Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, saat 15.30 sıralarında öğrenciler deney yaparken deney tüpü düşüp, kırıldı.
5.10.2024Gündem
Nevşehir'da önünde namaz kıldığı aracın altında kaldı
Nevşehir'da önünde namaz kıldığı aracın altında kaldıNevşehir'de park halindeki aracın önünde namaz kılan adam, araç hareket edince aracın altında kalarak yaralandı.
1.10.2024Gündem
Dondurucu soğuklar geliyor sıcaklıklar düşüyor! Meteoroloji 27 ili sağanak yağışlara karşı uyardı
Dondurucu soğuklar geliyor sıcaklıklar düşüyor! Meteoroloji 27 ili sağanak yağışlara karşı uyardıLapa lapa kar yağışları yakın. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini açıklayan Meteoroloji birçok şehri sağanak yağışa karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar Mevkisi, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Kırklareli kıyıları, Ankara, Eskişehir, Çankırı, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
17.09.2024 Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendiZiraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu eşleşmeleri belli oldu. İşte oynanacak o maçlar...
17.09.2024Süper Lig
Efes'in 'ışıltısı' Milliyet Arkeoloji'de
Efes'in 'ışıltısı' Milliyet Arkeoloji'deMilliyet Arkeoloji dergisi, 15 Eylül Pazar günü yayımlanacak 41. sayısında Efes’i mercek altına alıyor. Dergide ayrıca Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan Efes Müzesi’nde, Anadolu tarihine ait önemli eserler inceleniyor.
13.09.2024Yaşam
Okullar açıldı, uzman isim uyardı: Enfeksiyonlara dikkat!
Okullar açıldı, uzman isim uyardı: Enfeksiyonlara dikkat!Kreş ve okul ortamında mikropların damlacık, hava yolu, temas veya oral yolla bulaştığını söyleyen Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ruken Tekdemir; okula giden çocukları enfeksiyondan korumak için neler yapılması gerektiğini anlattı.
13.09.2024Gündem
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandı
50 ilde uyuşturucuya yönelik “Narkoçelik-38” operasyonları: 316 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 50 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen “Narkoçelik-38” operasyonlarında 316 şüphelinin yakalandığını ve 580 kilogram uyuşturucu madde ile 121 bin 970 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiğini açıkladı.
12.09.2024Gündem
Rekabet Kurumu'ndan asansör bakımı ve onarımı alanında faaliyet gösteren firmalara soruşturma
Rekabet Kurumu'ndan asansör bakımı ve onarımı alanında faaliyet gösteren firmalara soruşturmaRekabet Kurulu, Türkiye'de asansör bakımı ve onarımı alanında faaliyet gösteren teşebbüsler hakkında soruşturma açtı.
10.09.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu test etti: Otonom kamyon akıllı yollarda!
Bakan Uraloğlu test etti: Otonom kamyon akıllı yollarda!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri teknolojisi ile donatılmış Yavuz Sultan Selim Köprüsü Kuzey Çevre Otoyolu’nda şehir dışı lojistik merkezleri arasında sürücüsüz lojistiğe imkân tanıyacak Ford Trucks’ın Seviye-4 Otoyol Pilotu Teknolojisine sahip otonom kamyonunu test etti.
7.09.2024Ekonomi
Dinlenme tesisinde 500 bin liralık altınını unuttu
Dinlenme tesisinde 500 bin liralık altınını unuttuAnkara Evren ilçesinde bir kişi dinleme tesisinde 500 bin liralık altınını unuttu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken jandarma ekipleri şüpheli ya da şüphelileri arıyor.
5.09.2024Gündem
Niğde'de geleneksel yöntemlerle üretiliyor! Unutulmaya yüz tutmuş 'köfter'e talep çok, üreten yok
Niğde'de geleneksel yöntemlerle üretiliyor! Unutulmaya yüz tutmuş 'köfter'e talep çok, üreten yokNiğde'de hobi olarak bağcılık yapmaya başlayan Yazgan ailesi, unutulmaya yüz tutmuş yöresel lezzet köfteri geleneksel yöntemlerle üretmeye devam ediyor.
4.09.2024Gündem
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı 28 ili uyardı: Sıcaklıklar düşüyor gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor
Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı 28 ili uyardı: Sıcaklıklar düşüyor gök gürültülü sağanak yağışlar geliyorSon dakika haberine göre, sıcaklıklar düşüyor kuvvetli sağanak yağışlar geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Denizli, Afyonkarahisar, Konya ve Niğde çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
3.09.2024Gündem
Aşırı sıcaklar yerini yağışlara bırakmaya hazırlanıyor: Eylül ayında hava durumu nasıl olacak?
Aşırı sıcaklar yerini yağışlara bırakmaya hazırlanıyor: Eylül ayında hava durumu nasıl olacak?Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre, kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Konya, Niğde, Kırıkkale, Çankırı, Yozgat ve Artvin çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve doğu ilçeleri, Hatay çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra, Yurdun diğer bölgelerinin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevkii ile Hatay, Afyonkarahisar, Sakarya çevreleri, Muğla, Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.Bu yıl yaz mevsiminin bir ay daha uzun süreceği öngörülürken, ani yağışlar bu durumu nasıl değerlendireceğimiz konusunda kafa karışıklığı yaratıyor. Peki, parçalı bulutlu ve yağmurlu hava koşulları ne kadar sürecek? Eylül boyunca ve ekim ayında bizi nasıl bir hava bekliyor?
3.09.2024Gündem
23 ilde DEAŞ operasyonları: 119 şüpheli yakalandı
23 ilde DEAŞ operasyonları: 119 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 23 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 5 gün süren 'Gürz-10' operasyonlarında 119 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
30.08.2024Gündem
Yağışlı günler geliyor! Meteoroloji uyardı: Çok sayıda kent için gök gürültülü sağanak uyarısı
Yağışlı günler geliyor! Meteoroloji uyardı: Çok sayıda kent için gök gürültülü sağanak uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Aksaray, Niğde ve Karaman çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde Afyonkarahisar, Göller Yöresi, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey, Konya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
23.08.2024Gündem
Meteoroloji 18 ili tek tek uyardı: Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyor
Meteoroloji 18 ili tek tek uyardı: Gök gürültülü sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgar geliyorSon dakika haberine göre sağanak yağışlar yurdun birçok bölgesinde etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı ve Orta Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Aksaray, Niğde, Karaman, Ordu çevreleri ile Samsun’un iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Afyonkarahisar, Göller Yöresi, Çankırı çevreleri ile Ankara’nın kuzey, Konya’nın batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
22.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Niğde ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki niğde haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.