Türkiye Taşkömürü Kurumu

Türkiye Taşkömürü Kurumu

Son dakika Türkiye Taşkömürü Kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Taşkömürü Kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Taşkömürü Kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Taşkömürü Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye taşkömürü kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 690 türkiye taşkömürü kurumu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye taşkömürü kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi
Hayatını kaybetti! 700 liralık malzeme hayatını kurtarabilirdi Zonguldak’ta maden ocağında elektrik panosunda çalışan işçi Soner Korkut, elektrik panolarında kaçak akım rölesi ve topraklama bulunmadığı için akıma kapılarak hayatını kaybetti. Maden ocağının işletme müdürü maden mühendisi Yusuf Çavdar tutuklandı.
5.04.2024 Gündem
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi
Zonguldak’ta Madenciler Anıtı'nda anma etkinliği düzenlendi  Zonguldak’ta 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Demokrasi Platformu ile deprem bölgesindeki çalışmalarıyla akıllara kazınan maden işçileri anma programı düzenledi. Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil, depremin yıkıma yol açtığı bölgelerde 4 bin madencinin bölgede görev yaptığını belirterek, "Türkiye bir deprem bölgesi. Tekrar bu acılar yaşanabilir, bunlara da hazırlıklı olmak lazım. 2 bin maden işçisiyle beraber arama kurtarma çalışmalarına katılacak tam teçhizatlı projenin bir an önce hayata geçmesini istiyoruz." dedi.
6.02.2024 Gündem
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’ Zonguldak'ta iş arkadaşları Mustafa Kurt'u (43) öldürdükleri iddiasıyla 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis istemiyle tutuklu yargılanan Sevilay Kıral (38) ile sevgilisi Güray Çakmak (45) ilk duruşmada birbirlerini suçladı. Mahkeme, Sevilay Kıral'ın tutukluluğunun devamına, Çakmak'ın suç vasfının değişmesi ihtimali üzerine  adli kontrolle  tahliyesine karar verdi.
23.10.2023 Yaşam
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi TTK işçi alımı sonuçları yakından takip ediliyor. 2 bin işçi alımı kapsamında TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı Bartın ve Karabük kura çekimi bugün yapılıyor. TTK Bartın kura çekimi için adaylar heyecanlı bir şekilde bekliyor. Peki, Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? İşte TTK Bartın kura listesi…
20.10.2023 Personel Alımı
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır?
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak 1500 işçi alımı kura çekimi canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Karabük ve Bartın illerinde gerçekleştirilecek bin 500 işçi alımı kura çekimi de bugün yapılacak. TTK işçi alımı kura çekimi tarihi ve saati netlik kazanındı. Peki, Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? İşte TTK kura sonuçları ve TTK kura listesi 2023…
20.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?
TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı? TTK Zonguldak kura çekimi sona erdi. Gözler Bartın ve Karabük işçi alımı kura çekimine çevrilirken Türkiye’nin İsrail’in Filistin saldırı için milli yas ilan etmesi Bartın TTK kuralarının yapılıp yapılmayacağına çevirdi. Peki, TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?
20.10.2023 Gündem
TTK KURA SONUÇLARI ||  Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi
TTK KURA SONUÇLARI || Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi TTK kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Zonguldak TTK kura sonuçları noter huzurunda yapılan çekilişle belli oluyor. TTK 2 bin işçi alımının 1.500’ü Zonguldak için alınacak. Pano üretim işçileri Karabük ve Bartın'da da istihdam edilecek. Kura çekimiyle asıl ve yedek isim listesi netlik kazanıyor. Peki, TTK kura sonuçları 2023 nereden ve nasıl sorgulanır? TTK işçi alımı kura çekimi sonuçları yedek listesi açıklandı mı? İşte Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları…
14.10.2023 Personel Alımı
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu? TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulaması, başvuru yapan adaylar tarafından başladı. 25-30 Eylül tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Karabük merkezli TTK işçi alımı başvuruları sonrası sıra kura çekimine geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımının 1500’ü Zonguldak için yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TTK işçi alımı asil ve yedek listesi sorgulama ile TTK Zonguldak kura listesi 2023 sürecine dair merak edilenler…
13.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı başvuruları eylül ayı içerisinde sona erdi. 3 farklı ilde yapılacak TTK işçi alımının Zonguldak kura çekimi Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu’nda düzenlenecek. Zonguldak TTK 1500 işçi alımı için kura çekimi adaylar tarafından sorgulanıyor. Kurada çıktıktan sonra adaylar sağlık muayenesi ve arşiv araştırmalarından geçip işbaşı yapacak. Bartın ve Karabük işçi alımı kuraları ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi canlı izlenebilecek mi, nasıl izlenir? TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları ve kazananlar açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını izleme ekranı ile TTK işçi alımı sonuçları sorgulama…
13.10.2023 Personel Alımı
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), yeraltı "pano-ayak üretim işçiliği" sanatında çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde 2 bin kişi istihdam edecek. Söz konusu işçi alımı için Zonguldak, Bartın ve Karabük illeri için başvurular İŞKUR aracılığı ile tamamlandı. Gözler, kura çekimine çevrildi. Peki, TTK işçi alımı için kura çekimi ne zaman, ayın kaçında?
11.10.2023 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok bakanlığa atama yapıldı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile kamu kurumlarına üst düzey yönetici atamaları yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre; Gelir İdaresi Başkanlığına Bekir Bayrakdar, Türkiye Uzay Ajansı Başkanlığına ise Yusuf Kıraç atandı.
7.10.2023 Gündem
TTK işçi alımı 2023 ne zaman, TTK işçi alımı başladı mı? TTK 2000 işçi alımı şartları 2023: Yaş sınırı ve askerlik şartı var mı? TTK işçi alımı başvuru tarihi…
TTK işçi alımı 2023 ne zaman, TTK işçi alımı başladı mı? TTK 2000 işçi alımı şartları 2023: Yaş sınırı ve askerlik şartı var mı? TTK işçi alımı başvuru tarihi… TTK işçi alımı başvuruları için aramalar arttı. TTK Türkiye Taşkömürü Kurumu kurum bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 bin işçi alımı yapacak. İşçi alımı duyurusu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar tarafından yapıldı. Peki, TTK işçi alımı başvuruları ne zaman, TTK işçi alımı başvuru şartları neler, yaş sınırı ve askerlik şartı var mı?
5.10.2023 Personel Alımı
Cinayet işleyen sevgililer mahkemede birbirini sattı! "Sen bu suçu üstlen ben sana cezaevinde bakacağım"
Cinayet işleyen sevgililer mahkemede birbirini sattı! "Sen bu suçu üstlen ben sana cezaevinde bakacağım" Zonguldak'ta, Mustafa Kurt'un (43) para meselesi nedeniyle husumetli olduğu iş arkadaşı Sevilay Kıral (38) ve onun sevgilisi Güray Çakmak (45) tarafından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede ifadelerine yer verilen sanıklar, birbirini suçladı. Cumhuriyet savcısı, suçu birlikte işlediklerine kanaat getirdiği sevgililer hakkında 'Tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti.
26.09.2023 Yaşam
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Göçük altında kalan 4 kişiden 1’i hayatını kaybetti. 3’ü ise yaralı olarak kurtarıldı" denildi.
13.09.2023 Gündem
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi
Komşuları kredi çekti, yardım için tahsis edilen eve icra geldi Zonguldak’ın Kilimli ilçesi Gelik beldesinde yaşayan ve daha önce yıkılma tehlikesi olan eşyasız bir evde yaşarken gündeme gelen Fatma Nalbant, eşi Metin Nalbant ve 7 çocuğuyla yerleştirildikleri Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait lojmandan tahliye edildi. Lojman tahliyeden sonra yıkılırken, Metin Nalbant’a kira borcu nedeniyle icra gönderildi. 11 yıla yakın lojmanda otururken kira istenmediğini söyleyen Nalbalt, “Boşalttıktan 15 gün sonra ev yıkıldı. Bir süre sonra bana bir kağıt geldi, 16 bin 300 lira kira borcu nedeniyle icraya verildim, diye. Şaşırdım bir anda. Evin içinde otururken icraya vermediniz de evi boşaltınca, yıkarken mi icraya veriyorsunuz?” dedi.
13.08.2023 Yaşam
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gizli yürütülen adli soruşturma çerçevesinde Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Nisan ayında iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı. Bolu’da esrarengiz kazı olarak adlandırılan, kaza çalışması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Alana ev sahibi çiftin dahi yaklaştırılmadığı iddia edilirken, büyük bir gizlilikle devam eden kazıda son durum sorgulanıyor. Peki, Bolu Mudurnu esrarengiz kazı nedir, Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor?
29.07.2023 Gündem
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 aydır yürütülen kazı çalışmasıyla ilgili bölgede çobanlık yapan vatandaş İHA’ya konuştu. İşte detaylar...
29.07.2023 Gündem
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde, yaşlı bir çifte ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adli soruşturma talimatıyla 3 aydır kazı yapılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nden getirilen 15 madenci tarafından yerin metrelerce altında yapılan ve büyük gizlilik içerisinde yürütülen esrarengiz kazıda ne arandığıyla ilgili bilgi verilmiyor.
28.07.2023 Gündem
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda yapılan toplantıda TTK'ya iki bin işçi alımı sürecinin Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı müjdesini verdi.
27.07.2023 Gündem
Depremde gönüllü olan madenci, maden ocağında iş kazasında öldü
Depremde gönüllü olan madenci, maden ocağında iş kazasında öldü Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesi'ne bağlı maden ocağında, üstüne taş ve kömür parçalarının düşmesiyle yaralanan madenci Hüseyin Eroğlu (27), hastanede hayatını kaybetti. Eroğlu'nun, depremlerde Hatay'da gönüllü olarak kurtarma çalışmalarına katıldığı öğrenildi.
21.06.2023 Yaşam
2 bin işçi alınacak! Resmen yürürlüğe girdi
2 bin işçi alınacak! Resmen yürürlüğe girdi 2 bin personel alımı yapılacak. Resmen yürürlüğe girdi. Türkiye Taşkömürü Kurumu, nitelikli personel açığının kapatılmasını teminen, 2 bin pano ayak üretim işçisi istihdam edecek.
İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı kararı
İhtiyaç sahiplerine kömür yardımı kararı İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı karara göre her bir il ve ilçede dağıtılacak toplam kömür miktarı, geçmiş yıllara ait dağıtım miktarları gibi koşullar göz önünde bulundurularak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca belirlenecek.
29.04.2023 Ekonomi
2 bin madenci alımı başvuruları başlıyor! 2 bin maden işçisi alımı ne zaman? 2023 TTK madenci alımı şartları nedir?
2 bin madenci alımı başvuruları başlıyor! 2 bin maden işçisi alımı ne zaman? 2023 TTK madenci alımı şartları nedir? 2 bin maden işçisi alımı başlıyor. Türkiye Taş Kömürü bünyesinde çalışacak 2 bin madenci alımı müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Enerji Bakanı Fatih Dönmez önce bin madenci alımı yapılacağını açıklamıştı. Bu sayıyı Erdoğan, Karadeniz müjdesinde 2 bine çıkarıldığını açıkladı. Peki 2 bin madenci alımı şartları nedir? Madenci alımı başvuruları ne zaman başlıyor?
20.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Taşkömürü Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye taşkömürü kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.