Ttk

Ttk

Son dakika TTK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TTK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TTK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ttk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ttk gelişmeleri de dahil olmak üzere 255 ttk haberi bulunmuştur. Tüm ttk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’
Kıskanç sevgililer ilk duruşmada birbirlerini suçladı! ‘Boynumdan öpünce beni kıskandı’ Zonguldak'ta iş arkadaşları Mustafa Kurt'u (43) öldürdükleri iddiasıyla 'ağırlaştırılmış müebbet' hapis istemiyle tutuklu yargılanan Sevilay Kıral (38) ile sevgilisi Güray Çakmak (45) ilk duruşmada birbirlerini suçladı. Mahkeme, Sevilay Kıral'ın tutukluluğunun devamına, Çakmak'ın suç vasfının değişmesi ihtimali üzerine  adli kontrolle  tahliyesine karar verdi.
23.10.2023 Yaşam
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi TTK işçi alımı sonuçları yakından takip ediliyor. 2 bin işçi alımı kapsamında TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı Bartın ve Karabük kura çekimi bugün yapılıyor. TTK Bartın kura çekimi için adaylar heyecanlı bir şekilde bekliyor. Peki, Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? İşte TTK Bartın kura listesi…
20.10.2023 Personel Alımı
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır?
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak 1500 işçi alımı kura çekimi canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Karabük ve Bartın illerinde gerçekleştirilecek bin 500 işçi alımı kura çekimi de bugün yapılacak. TTK işçi alımı kura çekimi tarihi ve saati netlik kazanındı. Peki, Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? İşte TTK kura sonuçları ve TTK kura listesi 2023…
20.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK KURA SONUÇLARI ||  Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi
TTK KURA SONUÇLARI || Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi TTK kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Zonguldak TTK kura sonuçları noter huzurunda yapılan çekilişle belli oluyor. TTK 2 bin işçi alımının 1.500’ü Zonguldak için alınacak. Pano üretim işçileri Karabük ve Bartın'da da istihdam edilecek. Kura çekimiyle asıl ve yedek isim listesi netlik kazanıyor. Peki, TTK kura sonuçları 2023 nereden ve nasıl sorgulanır? TTK işçi alımı kura çekimi sonuçları yedek listesi açıklandı mı? İşte Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları…
14.10.2023 Personel Alımı
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı başvuruları eylül ayı içerisinde sona erdi. 3 farklı ilde yapılacak TTK işçi alımının Zonguldak kura çekimi Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu’nda düzenlenecek. Zonguldak TTK 1500 işçi alımı için kura çekimi adaylar tarafından sorgulanıyor. Kurada çıktıktan sonra adaylar sağlık muayenesi ve arşiv araştırmalarından geçip işbaşı yapacak. Bartın ve Karabük işçi alımı kuraları ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi canlı izlenebilecek mi, nasıl izlenir? TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları ve kazananlar açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını izleme ekranı ile TTK işçi alımı sonuçları sorgulama…
13.10.2023 Personel Alımı
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), yeraltı "pano-ayak üretim işçiliği" sanatında çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde 2 bin kişi istihdam edecek. Söz konusu işçi alımı için Zonguldak, Bartın ve Karabük illeri için başvurular İŞKUR aracılığı ile tamamlandı. Gözler, kura çekimine çevrildi. Peki, TTK işçi alımı için kura çekimi ne zaman, ayın kaçında?
11.10.2023 Personel Alımı
Cinayet işleyen sevgililer mahkemede birbirini sattı! "Sen bu suçu üstlen ben sana cezaevinde bakacağım"
Cinayet işleyen sevgililer mahkemede birbirini sattı! "Sen bu suçu üstlen ben sana cezaevinde bakacağım" Zonguldak'ta, Mustafa Kurt'un (43) para meselesi nedeniyle husumetli olduğu iş arkadaşı Sevilay Kıral (38) ve onun sevgilisi Güray Çakmak (45) tarafından bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede ifadelerine yer verilen sanıklar, birbirini suçladı. Cumhuriyet savcısı, suçu birlikte işlediklerine kanaat getirdiği sevgililer hakkında 'Tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talep etti.
26.09.2023 Yaşam
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti
Zonguldak’ta maden ocağında göçük! Bir işçi hayatını kaybetti Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Göçük altında kalan 4 kişiden 1’i hayatını kaybetti. 3’ü ise yaralı olarak kurtarıldı" denildi.
13.09.2023 Gündem
Resmen açıklandı! İşçi alımı için başvuru tarihleri belli oldu
Resmen açıklandı! İşçi alımı için başvuru tarihleri belli oldu AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, TTK'ya işçi alımı için başvuru tarihlerinin belirlendiğini duyurdu.
11.09.2023 Çalışma Hayatı
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı
Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen atandı Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Türk Tarih Kurumu Başkanlığına Yüksel Özgen getirildi.
3.08.2023 Gündem
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor
Tarih verildi! Kamu kurumuna alım süreci başlıyor AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda yapılan toplantıda TTK'ya iki bin işçi alımı sürecinin Ağustos ayının ilk haftasında başlayacağı müjdesini verdi.
27.07.2023 Gündem
2 bin işçi alınacak! Resmen yürürlüğe girdi
2 bin işçi alınacak! Resmen yürürlüğe girdi 2 bin personel alımı yapılacak. Resmen yürürlüğe girdi. Türkiye Taşkömürü Kurumu, nitelikli personel açığının kapatılmasını teminen, 2 bin pano ayak üretim işçisi istihdam edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş arayanlara müjde!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan iş arayanlara müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş arayanlar bir müjde verdi. Erdoğan, "TTK'ya ait maden ocaklarında 2 bin yeni işçi yaz aylarında işe başlamış olacak. Kardemir'e önümüzdeki aylarda 600 yeni işçi alacağımızın müjdesini veriyorum" dedi.
30.04.2023 Çalışma Hayatı
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Bakan Dönmez: Enerjide en önemli husus tam bağımsızlık
Bakan Dönmez: Enerjide en önemli husus tam bağımsızlık Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan madencilerle yerin 173 metre altında iftar yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Enerjide bizim üzerinde durduğumuz önemli hususlardan birisi enerjide tam bağımsız hale gelmesi. Burada özellikle emekliliğe bağlı olarak bazı işçilerimizin işten ayrılmaları söz konusuydu. Ayrılan işçilerimizin yerine yenisini alma kararı aldık. İlk etapta bin işçimizi inşallah istihdam edeceğiz.” dedi.
7.04.2023 Ekonomi
Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?
Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek? AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arefe Günü, Karadeniz Gazı'nın Filyos'a getirilmesi töreni yapılırken, milletimize yeni müjdelerimiz olacak. İki bayramı bir arada yaşayacağız" ifadelerini kullandı. Peki, Arefe günü müjdesi nedir, Cumhurbaşkanı arefe günü ne açıklayacak? Arefe Günü Cumhurbaşkanı ne diyecek?
29.03.2023 Gündem
"Beni buradan kurtarın söz iyileşeceğim" diyen 22 yaşındaki Sude hayatını kaybetti
"Beni buradan kurtarın söz iyileşeceğim" diyen 22 yaşındaki Sude hayatını kaybetti Hatay'da meydana gelen deprem sonrası annesi ile enkazın altında kalan 22 yaşındaki Sude Güler, depremin 44. saatinde sağ kurtarıldı. Ancak ekiplerin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
7.02.2023 Gündem
Bartın'daki maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı
Bartın'daki maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin ifadeleri alınırken, adliyeye sevklerine başlandı. Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 madencinin hayatını kaybettiği müessesenin müdürü Cihat Özdemir tutuklandı. Tutuklananların sayısı böylece 8'e yükseldi.
31.10.2022 Gündem
Hüseyin Bilgiçoğlu kimdir? Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hüseyin Bilgiçoğlu hangi görevlerde yer aldı?
Hüseyin Bilgiçoğlu kimdir? Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hüseyin Bilgiçoğlu hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Türkiye Taş Kömürü Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve Adli Tıp Kurumu'nda görevden almalar ve yeni atamalar yapıldı. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Bilgiçoğlu görevden alındı, yerine Mete Saat atandı.
31.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi için gözaltı kararı
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi için gözaltı kararı Türkiye'yi yasa boğan Bartın'daki maden kazasında yeni bir gelişme yaşandı. 41 işçinin hayatını kaybettiği, 11 işçinin ise yaralandığı maden patlamasına ilişkin Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
27.10.2022 Gündem
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulda, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin bilgilendirme yaptı. Bakan Dönmez, "En ufak bir ihmal varsa gereği yapılacak. Sorumlu kimse çıkartılacak ortaya. Kara kutudaki konuşmalar incelenecek, ihmal varsa gereği yapılacak" dedi.
18.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciasında yeni gelişme: Yangın kontrol altında
Bartın'daki maden faciasında yeni gelişme: Yangın kontrol altında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Amasra'da grizu patlamasının olduğu ocakta yangının büyük oranda kontrol altına alındığını belirterek, "Havayla temasını kesmek üzere iki baraj kapısı inşa edildi. Şu anda da yangın sönümlenmek üzere. Giderek şiddetini azaltıyor" dedi.
17.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında yaşanan patlama ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. 41 işçinin hayatını kaybettiği facia, tüm Türkiye’yi yasa boğarken geride bıraktıkları ailelerin feryatları yürekleri dağladı. Madencilerin yerlerinin ise baretlerdeki çiple tespit edildiği ortaya çıktı. Sistemin Soma’daki grizu patlamasından sonra kullanılmaya başlandığı belirtilirken Türkiye’deki pek çok maden ocağında bu sisteme geçildiği öğrenildi.
16.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ttk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ttk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.