İşçi Alımı

İşçi Alımı

Son dakika işçi alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan işçi alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını işçi alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İşçi Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan işçi alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 995 işçi alımı haberi bulunmuştur. Tüm işçi alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak?
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru duyurusunun yayınlanmasının ardından işçi alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Rize İŞKUR Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre mevsimlik olarak istihdam edilmek üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi, 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alınacak. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları neler? ÇAYKUR işçi kuraları ne zaman çekilecek?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Kamuya işçi alımı yapılacak! Resmi Gazete'de yayımlandı İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığına 382 sürekli işçi alınacağını duyurdu. İşçi alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2024 Çalışma Hayatı
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE  📹  Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE 📹 Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi ile ilgili aramalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresinden paylaşılan " Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası Hakkında Duyuru" ile kurayı canlı izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste ve Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın İzle…
3.04.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi sorgulama: 2024 İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta yapılacak?
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi kura çekimi sorgulama: 2024 İŞKUR Sağlık Bakanlığı işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta yapılacak? Sağlık Bakanlığı tarafından İŞKUR yoluyla alınacak 8 bin işçi alımının kura çekimi ve sonuçları araştırılmaya başlandı. 23 Şubat ve 27 Şubat arasında başvuru yapan adaylar, ANKARA'DA noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişin ardından Sağlık Bakanlığı İŞKUR işçi alım kura sonuçlarında isimlerini görebilecekler. 2024 Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura sonuçları sorgulaması nasıl, nereden ve ne zaman yapılır?
18.03.2024 Çalışma Hayatı
İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? 8 bin işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024? 8 bin işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sağlık Bakanlığı'na 8 bin işçi alımı kurası ne zaman sorusunun yanıtı merak ediliyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuru tarihleri ve şartları hakkında araştırmalar da hızlandı. Mülakatsız Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek. İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman 2024?
5.03.2024 Gündem
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız Sağlık atamaları ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık Bakanlığı’na 27 bin personel alımıyla ilgili ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecekler” dedi.
5.03.2024 Gündem
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı!
İlkokul mezunlarına Mart ayında alım var: KPSS şartı yok, İŞKUR alımları duyurdu! İstanbul, Bursa, Kocaeli'de işçi alımları başladı! İŞKUR Mart ayında ilkokul mezunlarına büyük bir alıma başlıyor. Depo yönetiminden büro memuruna kadar pozisyonlar belirlendi. Düzenli çalışma saatlerine uyacak adaylar için KPSS şartı istenmiyor. Firmalar tarafından gerekli evrakların sağlanacağı belirtildi. Forklift ehliyeti gibi detaylar işveren tarafından veriliyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Klinik destek elemanı nedir, ne iş yapar? Klinik destek elemanı hastane maaşı 2024 ne kadar, klinik destek elemanı alımı başvuru nasıl yapılır?
Klinik destek elemanı nedir, ne iş yapar? Klinik destek elemanı hastane maaşı 2024 ne kadar, klinik destek elemanı alımı başvuru nasıl yapılır? Sağlık sektöründe yer alan mesleklerden birisi olan klinik destek elemanı mesleği, Sağlık Bakanlığı’nın 8 bin kişilik sürekli işçi alımı sonrası merak edildi. Peki, Klinik destek elemanı nedir, ne iş yapar? Klinik destek elemanı hastane maaşı 2024 ne kadar?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar...
Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alınacak! İşte alım şartları ve detaylar... Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda...
Belediyeye tam zamanlı işçi alımı: KPSS şartı yok, 08.00 – 17.00 arası mesai var! Fırsat ilanda... KPSS şartı olmadan personel arayan kamu kurumu ya da belediyelerde çalışmak bir fırsat olarak görülür. İŞKUR üzerinden yayınlanan birçok ilanda adaylar başvurularını, şartlarını ve detayları öğrenebilirler. Kamu sektöründe ve belediyelerde çalışmak isteyenler bu personel alım ilanları için internet sitesini ziyaret etmelidir. İlgili adaylar belirlenen tarihler arasında başvurularını tamamlamak zorundadır.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Her başvuru kabul ediliyor! Hasta kabul kayıt görevlisi alımı başladı! Başvurular İŞKUR'dan yapılıyor: Şubat ayı sonunda bitiyor!
Her başvuru kabul ediliyor! Hasta kabul kayıt görevlisi alımı başladı! Başvurular İŞKUR'dan yapılıyor: Şubat ayı sonunda bitiyor! Hastanelerde hasta kabul kayıt görevlisi ve temizlik görevlisi pozisyonlarında personel alımına başlandı. İŞKUR'dan duyurulan iş fırsatında KPSS şartı yok. Her başvuru kabul ediliyor. İş arayışında olan vatandaşlar İŞKUR e şube'den kolayca başvuru yapıp süreci takip edebiliyor.
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Bakanlık açıkladı! 1500 işçi alınacak
Bakanlık açıkladı! 1500 işçi alınacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 1500 tarım işçisi alınacağını duyurdu.
12.02.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Almanya'da alım başladı! Aranan meslekler belli oldu, başvuru ekranı: Almanya işçi alım şartları güncellendi!
Almanya'da alım başladı! Aranan meslekler belli oldu, başvuru ekranı: Almanya işçi alım şartları güncellendi! Almanya işçi alımları için sona gelindi. Aranan mesleklerin belli olduğu alımlarda yurt dışında yaşamak isteyenler için şartlar da güncellendi. Avrupa Birliği'nin en büyük ve güçlü ülkesi Almanya, bu amaçla uzun süredir yasa tasarısı üzerinde çalışıyordu. Dil bilme şartının gözleri korkuttuğu alımlarda iş bulma fırsatları daha da çoğaldı. Gelen haberlere göre 2 milyon işçi alımının yapılacağı belirlendi. Peki Almanya işçi alım başvurusu ne zaman? Almanya işçi alım şartları nedir? İşte aranan meslekler...
1.12.2023 Yaşam
TCDD 114 işçi alımı | TCDD işçi alımı şartları nelerdir, TCDD 114 işçi alımı İŞKUR ekranı ile kaynakçı, makine bakımcı, makine teknisyeni başvurusu nasıl yapılır?
TCDD 114 işçi alımı | TCDD işçi alımı şartları nelerdir, TCDD 114 işçi alımı İŞKUR ekranı ile kaynakçı, makine bakımcı, makine teknisyeni başvurusu nasıl yapılır? TCDD 114 işçi alımı süreci başladı. TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 114 İşçi Alacak. TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada “Teşekkülümüz işyerlerine belirsiz süreli iş sözleşmesiyle 13 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 86 makine bakımcı ve 15 makine teknisyeni - motor ve makine (motor tamircisi) olmak üzere 114 işçi alınacaktır” ifadelerini kullandı. Peki, TCDD işçi alımı şartları nelerdir, TCDD işçi alımı İŞKUR ekranı ile kaynakçı, makine bakımcı, makine teknisyeni başvurusu nasıl yapılır?
30.10.2023 Personel Alımı
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi
TTK BARTIN KURA ÇEKİMİ || Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? TTK Bartın kura çekimi sonuçları asil ve yedek isim listesi TTK işçi alımı sonuçları yakından takip ediliyor. 2 bin işçi alımı kapsamında TTK Zonguldak 1.500 işçi alımı kura çekimi tamamlandı. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı Bartın ve Karabük kura çekimi bugün yapılıyor. TTK Bartın kura çekimi için adaylar heyecanlı bir şekilde bekliyor. Peki, Bartın TTK kura sonuçları belli oldu mu? Bartın TTK kura listesi açıklandı mı? İşte TTK Bartın kura listesi…
20.10.2023 Personel Alımı
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır?
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak 1500 işçi alımı kura çekimi canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Karabük ve Bartın illerinde gerçekleştirilecek bin 500 işçi alımı kura çekimi de bugün yapılacak. TTK işçi alımı kura çekimi tarihi ve saati netlik kazanındı. Peki, Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? İşte TTK kura sonuçları ve TTK kura listesi 2023…
20.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?
TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı? TTK Zonguldak kura çekimi sona erdi. Gözler Bartın ve Karabük işçi alımı kura çekimine çevrilirken Türkiye’nin İsrail’in Filistin saldırı için milli yas ilan etmesi Bartın TTK kuralarının yapılıp yapılmayacağına çevirdi. Peki, TTK kurası iptal mi olacak? TTK kura çekimi iptal mi, Bartın TTK kura çekimi yapılacak mı?
20.10.2023 Gündem
TTK KURA SONUÇLARI ||  Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi
TTK KURA SONUÇLARI || Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sorgulama! TTK işçi alımı kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? TTK kura çekimi sonuçları listesi TTK kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulaması başladı. Zonguldak TTK kura sonuçları noter huzurunda yapılan çekilişle belli oluyor. TTK 2 bin işçi alımının 1.500’ü Zonguldak için alınacak. Pano üretim işçileri Karabük ve Bartın'da da istihdam edilecek. Kura çekimiyle asıl ve yedek isim listesi netlik kazanıyor. Peki, TTK kura sonuçları 2023 nereden ve nasıl sorgulanır? TTK işçi alımı kura çekimi sonuçları yedek listesi açıklandı mı? İşte Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları…
14.10.2023 Personel Alımı
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu?
TTK kura listesi || TTK kura sonuçları isim listesi sorgulama; Zonguldak TTK kura çekimi sonuçları sonuçları belli oldu mu? TTK işçi alımı kura sonuçları sorgulaması, başvuru yapan adaylar tarafından başladı. 25-30 Eylül tarihleri arasında Zonguldak, Bartın ve Karabük merkezli TTK işçi alımı başvuruları sonrası sıra kura çekimine geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımının 1500’ü Zonguldak için yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi ne zaman, saat kaçta? Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TTK işçi alımı asil ve yedek listesi sorgulama ile TTK Zonguldak kura listesi 2023 sürecine dair merak edilenler…
13.10.2023 Çalışma Hayatı
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK KURA ÇEKİMİ CANLI İZLE (CANLI YAYIN) TTK kura çekimi saat kaçta? TTK işçi alımı kura sonuçları yedek listesi sorgulama; Zonguldak TTK işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alımı başvuruları eylül ayı içerisinde sona erdi. 3 farklı ilde yapılacak TTK işçi alımının Zonguldak kura çekimi Zonguldak Site (Bahçelievler) Spor Salonu’nda düzenlenecek. Zonguldak TTK 1500 işçi alımı için kura çekimi adaylar tarafından sorgulanıyor. Kurada çıktıktan sonra adaylar sağlık muayenesi ve arşiv araştırmalarından geçip işbaşı yapacak. Bartın ve Karabük işçi alımı kuraları ise önümüzdeki günlerde yapılacak. Peki, TTK işçi alımı kura çekimi canlı izlenebilecek mi, nasıl izlenir? TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları ve kazananlar açıklandı mı? TTK işçi alımı canlı yayını izleme ekranı ile TTK işçi alımı sonuçları sorgulama…
13.10.2023 Personel Alımı
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı?
TTK İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman, saat kaçta yapılacak? TTK 2 bin işçi alımı kura çekimi hangi tarihte, TTK 2 bin işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), yeraltı "pano-ayak üretim işçiliği" sanatında çalıştırılmak üzere daimi işçi statüsünde 2 bin kişi istihdam edecek. Söz konusu işçi alımı için Zonguldak, Bartın ve Karabük illeri için başvurular İŞKUR aracılığı ile tamamlandı. Gözler, kura çekimine çevrildi. Peki, TTK işçi alımı için kura çekimi ne zaman, ayın kaçında?
11.10.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

İşçi Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki işçi alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.