Sürekli İşçi Alımı

Sürekli İşçi Alımı

Son dakika Sürekli işçi alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sürekli işçi alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sürekli işçi alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürekli İşçi Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürekli işçi alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 342 sürekli işçi alımı haberi bulunmuştur. Tüm sürekli işçi alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE  📹  Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste
SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN İZLE 📹 Kura çekimi saat kaçta başlayacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ve isim listesi ile ilgili aramalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi başladı. Sağlık Bakanlığı'na bağlı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü resmi internet adresinden paylaşılan " Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası Hakkında Duyuru" ile kurayı canlı izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2024 nihai liste ve Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın İzle…
3.04.2024 Gündem
Klinik destek elemanı nedir, ne iş yapar? Klinik destek elemanı hastane maaşı 2024 ne kadar, klinik destek elemanı alımı başvuru nasıl yapılır?
Klinik destek elemanı nedir, ne iş yapar? Klinik destek elemanı hastane maaşı 2024 ne kadar, klinik destek elemanı alımı başvuru nasıl yapılır? Sağlık sektöründe yer alan mesleklerden birisi olan klinik destek elemanı mesleği, Sağlık Bakanlığı’nın 8 bin kişilik sürekli işçi alımı sonrası merak edildi. Peki, Klinik destek elemanı nedir, ne iş yapar? Klinik destek elemanı hastane maaşı 2024 ne kadar?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
(DSİ işçi alımı kura çekimi canlı yayın) DSİ kura ne zaman, DSİ işçi alımı kura çekimi saat kaçta, nereden izlenir? İŞKUR DSİ 819 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
(DSİ işçi alımı kura çekimi canlı yayın) DSİ kura ne zaman, DSİ işçi alımı kura çekimi saat kaçta, nereden izlenir? İŞKUR DSİ 819 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? DSİ işçi alımı kuralarının ne zaman yapılacağı sorgulanmaya başlandı. Devlet Su İşleri İŞKUR üzerinden 819 sürekli işçi alımı yapacak. Kura yeri ve saatine ilişkin bilgiler, alımı yapacak DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak. Peki, DSİ işçi alımı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte, DSİ kura sonucu sorgulama ekranı ile DSİ işçi alımı kura çekimi canlı yayın...
23.10.2023 Personel Alımı
KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin sürekli işçi alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin sürekli işçi alımı yapılacağını resmi internet adresinden "​Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı işyerlerine süresi belirli olmayan sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere; toplam 3000 işçi alınacaktır.” İfadeleriyle duyurdu. Peki, KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
27.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2023 sorgulama ekranı-isim listesi! Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama e devlet
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2023 sorgulama ekranı-isim listesi! Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama e devlet Sağlık Bakanlığı’nın personel alımı için 22 Mart tarihinde başlayan başvurular 27 Mart tarihinde sona erdi. Personel alımı için kura çekimi ise 25 Nisan ile 26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Sabah saat 09.00’da başlayacak olan kura çekimleri saat 18.00’de sona erecek. İŞKUR başvurularının ardından ise süreç kura çekimleriyle canlı olarak yayınlanarak devam ediyor. Sağlık Bakanlığının 10 bin 900 sürekli işçi alımı ilanına başvuran adaylar 2 gün (25-26 Nisan) sürecek kura çekimlerinin sonuçlarını sorguluyor. İşte Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı 2023-isim listesi sorgulama…
26.04.2023 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne zaman işe başlar 2023, ismi çıkanlardan istenen belgeler neler?
Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne zaman işe başlar 2023, ismi çıkanlardan istenen belgeler neler? Sağlık Bakanlığı'nın taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 10 bin 900 sürekli işçi alımı başvuruları 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden alındı. Bakanlık bünyesinde gerçekleştirilecek 10 bin 900 işçi alımı kura çekilişi 25 Nisan’da başladı, 26 Nisan’da da devam edecek. Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçlarına göre asil ve yedek nihai isim listeleriaynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. Kurada ismi çıkan vatandaşlar “Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne yapacak 2023? Sağlık Bakanlığı kurada ismi çıkanlar ne zaman işe başlar 2023?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, kuradan ismi çıkanlardan istenen belgeler neler?
25.04.2023 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı-tıkla! İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, YHGM 10.900 işçi alımı kura sonuçları listesi açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı kura sonuçları sorgulama ekranı-tıkla! İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, YHGM 10.900 işçi alımı kura sonuçları listesi açıklandı mı?  Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları için araştırmalar devam ediyor. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımına dönük kura çekimi tarihi ve saati ilan edilince, gözler sonuçların açıklanacağı duyuru sayfasına yöneldi. Sağlık Bakanlığı bünyesinde güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve marangoz gibi görevlerde gerçekleştirilecek sürekli işçi alımı binlerce aday İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura sonuçları yhgm.saglik.gov.tr resmi internet sitesinden yayınlanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı 10900 işçi alımı kura sonuçları listesi nasıl sorgulanır? İşte İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları listesi…
25.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama)
Sağlık Bakanlığı kura çekimi CANLI YAYIN! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, hangi kanalda izlenecek? (Sağlık Bakanlığı nihai liste sorgulama) Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart 2023 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) 'esube.iskur.gov.tr' adresi üzerinden gerçekleştirdi. İŞKUR üzerinden alınan başvuruların tamamlanmasının ardından kura çekim tarihleri gündeme geldi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında; temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, marangoz gibi kadrolara alım yapacak. Noter huzurunda yapılacak kura çekiminin ardından isim listesi belli olup açıklanacak. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekimi 2023 ne zaman, canlı yayınlanacak mı? Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları 2023 açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak?
24.04.2023 Personel Alımı
DSİ 908 sürekli işçi alımı son başvuru tarihi ne zaman? İŞKUR DSİ 908 işçi alımı başvuru nereden, nasıl yapılır?
DSİ 908 sürekli işçi alımı son başvuru tarihi ne zaman? İŞKUR DSİ 908 işçi alımı başvuru nereden, nasıl yapılır? DSİ 908 sürekli işçi alımı için başvurular nereden yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla birlikte işçi alımı için adaylar sınava girmeyecek. Peki İŞKUR DSİ sürekli işçi alımı başvuru tarihi ne zaman? DSİ 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
18.04.2023 Ekonomi
DSİ 908 sürekli işçi alımı 2023! DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları nelerdir, 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılacak?
DSİ 908 sürekli işçi alımı 2023! DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları nelerdir, 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılacak? Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 908 sürekli işçi alacak. İşe alınacak sürekli işçiler, 3 Mayıs'ta noter huzurunda çekilecek kura sonucuna göre belirlenecek. Kura yeri ve saatine ilişkin bilgiler, alımı yapacak DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak. Bununla ilgili olarak adayların adreslerine yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak. Peki, DSİ sürekli işçi alımı başvuru şartları nelerdir, 908 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılacak? İşte DSİ 908 sürekli işçi alımı 2023…
17.04.2023 Personel Alımı
(DSİ işçi alımı başvuru ekranı) İŞKUR DSİ 1727 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ işçi alımı başvuru şartları neler, işçi alımı başvuruları başladı mı?
(DSİ işçi alımı başvuru ekranı) İŞKUR DSİ 1727 sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ işçi alımı başvuru şartları neler, işçi alımı başvuruları başladı mı? Devlet Su İşleri işçi alımı şartları, branş ve kontenjan dağılımı sorgulanırken Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi sosyal medya hesabı üzerinden, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne (DSİ) 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurmasının ardından “DSİ işçi aşımı başvurusu nasıl yapılır?” sorusunun da yanıtı sorgulanıyor. Bakan Kirişçi tarafından yapılan açıklamayla başvuru yapmak isteyenler DSİ işçi alımı ne zaman, DSİ sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, DSİ 1727 işçi alımı şartları neler? Sorularını sorgulamaya başlandı. İşte İŞKUR DSİ 1727 sürekli işçi alımı başvuru ekranı ve diğer detaylar…
12.04.2023 Personel Alımı
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler?
DSİ işçi alımı başvuru 2023 ne zaman ve nasıl yapılır? DSİ işçi alımı başvurusu yap ekranı açıldı mı, DSİ 1727 işçi alımı başvuru şartları neler? TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri'nde (DSİ) istihdam edilmek üzere 1727 sürekli işçi alımı yapılacağını açıkladı. Devlet Su İşleri (DSİ) bünyesinde istihdam edilecek 1727 işçi alımı yapılacağının Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci tarafından açıklanmasıyla işçi alımlarının hangi aylarda yapılacağı da belli oldu. Peki, DSİ işçi alımı başvuruları ne zaman yapılacak? DSİ 1727 işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, DSİ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
11.04.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları, işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? (İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru yap)
Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuz 2023! Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları, işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? (İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru yap) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 42 bin 500 personel alımıyla ilgili detayları açıkladı. Bakan Koca, "Bakanlığımızın taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 10 bin 900 sürekli işçi alımı da yapılacak. Böylece yeni istihdam sayısı 42 bin 500'e ulaşmaktadır" diyerek alım detaylarına ilişkin bilgi verdi. Peki, Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı tercihi nasıl yapılır, KPSS 2023/5 tercihleri başladı mı? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu 2023 ve Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin diğer detaylar…
29.03.2023 Personel Alımı
Sağlık personeli alımında kura çekim tarihi belli oldu
Sağlık personeli alımında kura çekim tarihi belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 42 bin 500 yeni personel istihdamı için kura çekiminin 25-26 Nisan'da yapılacağını duyurdu.
28.03.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 10 bin 900 sürekli işçi alımı şartları neler, branş dağılımı nasıl? esube.iskur.gov.tr başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 10 bin 900 sürekli işçi alımı şartları neler, branş dağılımı nasıl? esube.iskur.gov.tr başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre başvuru tarihleri, şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgilere İŞKUR'un internet sitesinden ulaşabilecek. Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? 10 bin 900 sürekli işçi alımı şartları neler, kadro dağılımı nasıl? esube.iskur.gov.tr başvuru ekranı…
23.03.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman, 42 bin 500 personel alımı branş dağılımı, başvuru şartları açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı alımı başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman, 42 bin 500 personel alımı branş dağılımı, başvuru şartları açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı alımı başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı'nın 2. etap personel alımı için toplamda 42 bin 500 kişinin istihdam edileceği açıklandı. KPSS ile 6 bin 69 hemşire, bin 530 ebe, bin 494 sağlık lisansiyeri, 798 sağlık teknisyeni ve 21 bin 709 sağlık teknikeri olmak üzere, toplam 31 bin 600 sözleşmeli sağlık personeli ve ayrıca 10 bin 900 sürekli işçi alımı yapılacak. Başvuru kılavuzlarının İŞKUR'a ve tercih kılavuzunun hazırlanmak üzere ÖSYM'ye gönderilmesiyle birlikte alım süreçleri başlatılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı 2023 başvuru ne zaman, 42 bin 500 personel alımı branş dağılımı, başvuru şartları açıklandı mı? İşte İŞKUR Sağlık Bakanlığı alımı başvuru ekranı ve Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru şartları, tarihi, kılavuzu hakkında merak edilenler…
22.03.2023 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için beklenen gün geldi. Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 işçi alımı yapılacağını açıklamasının ardından başvurular yapılmış ve gözler kura çekimlerine çevrilmişti. İŞKUR üzerinden tamamlanan başvurular sonrası noter huzurunda 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde kura çekimi gerçekleşecek. Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda çekilecek. Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak, YHGM temizlikçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır?
30.12.2022 Personel Alımı
İşçi sonuç sağlık gov tr sorgulama! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi!
İşçi sonuç sağlık gov tr sorgulama! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi! Sağlık Bakanlığı kura sonuçları belli oluyor. Sağlık Bakanlığı 5 bin 80'ni temizlik görevlisi, 3 bin 559'u güvenlik görevlisi olmak üzere toplam 11 bin 317 sürekli işçi alımı yapacak. Sonuçlar 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde Bakanlığın Bilkent Yerleşkesinde saat 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında yapılacak kura çekimi sonrası netlik kazanacak. Kura çekimini canlı takip etmek isteyenler Bakanlığın YouTube sayfası üzerinden izleyebilecek. İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı ve isim listesin öğrenileceği yer…
28.12.2022 Personel Alımı
81 il plaka listesi! Türkiye plaka sıralaması nedir, hangi plaka hangi ile ait? İl plaka kodları listesi!
81 il plaka listesi! Türkiye plaka sıralaması nedir, hangi plaka hangi ile ait? İl plaka kodları listesi! Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi devam ediyor. 11 bin 317 sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden sona erdi, işçi alımı kura çekimi yapılıyor. 28 Aralık Çarşamba günü başlayan kuralar 29 Aralık'ta sona erecek. Kura sonuçları da Bakanlığın internet adresi üzerinden ilan edilecek. Kuralar il trafik koduna göre sıra ile çekileceğinden 81 ilin plaka listesi sorgulanmaya başlandı. Peki, Türkiye plaka sıralaması nedir, hangi plaka hangi ile ait? İşte İl plaka kodları listesi…
28.12.2022 Gündem
Sağlık Bakanlığı canlı yayın Youtube ekranı! İŞKUR Sağlık Bakanlığı 11 bin 311 işçi alımı kura çekimi devam ediyor mu, saat kaçta, hangi kanalda?
Sağlık Bakanlığı canlı yayın Youtube ekranı! İŞKUR Sağlık Bakanlığı 11 bin 311 işçi alımı kura çekimi devam ediyor mu, saat kaçta, hangi kanalda? Sağlık Bakanlığı kura çekimi için yapılan aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 11 bin 317 personel alımı başvuruları 2 Aralık’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesiyle gözler işçi alımı kura çekimi ve sonuç tarihlerine çevrildi. Personel alımı kura çekilişinin yapılacağı gün nihayet geldi. İşte Sağlık Bakanlığı kura çekim saati ve sonuç sorgulama ekranı ile Sağlık Bakanlığı kura çekimi canlı yayın izleme ekranı…
28.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak!
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, giriş sınavı (sözlü sınav yöntemi) ile savunma sanayii uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 2023 yılı Ocak ayında başlıyor. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
26.12.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı! Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı mı?
Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı! Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman, saat kaçta? Sağlık Bakanlığı işçi alım sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı’nın 11 bin 317 işçi alımı için kura tarihi belli oldu. 81 il için yapılacak 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı çekimi, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, klinik destek elemanı ile hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, elektirikçi, inşaat boyacısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, bilgisayar bakım onarım elemanı ile servis destek elemanı kadroları için yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı 11 bin işçi alımı kurası ne zaman? 2022 Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi tarihi…
27.12.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 1.468 sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, eski hükümlü (TMY statüsünde) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular, 26 -30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı şartları ve ilanın detayları!
26.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sürekli İşçi Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürekli işçi alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.