Toki Taksit

Toki Taksit

Son dakika TOKİ taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOKİ taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOKİ taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 272 toki taksit haberi bulunmuştur. Tüm toki taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkardı!
TOKİ 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkardı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu. TOKİ arsa satışı yapacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 278 arsayı satışa, Ankara Çankaya'da bulunan iki meskeni de kiraya sunacak.
25.05.2021 Ekonomi
Ev ve dükkan sahiplerine büyük indirim! Yüzde 20...
Ev ve dükkan sahiplerine büyük indirim! Yüzde 20... Bakan Kurum güzel haberi duyurdu. Vatandaşlardan gelen yoğun talep karşılıksız kalmadı. Yüzde 20 indirim yapılacak. 28 Mayıs tarihine kadar devam edecek. İsteyen vatandaşlar yararlanabilecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "TOKİ'den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, daha önce de düzenlediğimiz yüzde 20 indirim kampanyamızı bu yıl da tekrarlıyoruz. Kalan taksit sayısı 12’den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25’inden fazlasını peşin ödeyecek hak sahiplerine yüzde 20 indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımız kampanyamızdan 21 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun." dedi.
19.04.2021 Gündem
TOKİ'den müjde! Kura şartı yok! İşte 557 TL taksitle TOKİ'den satılık evler...
TOKİ'den müjde! Kura şartı yok! İşte 557 TL taksitle TOKİ'den satılık evler... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmaya devam ediyor. 8 ilde 1.365 konut satışa sunuldu. Ev sahibi olmak isteyenler 114 bin liraya hayallerine ulaşabilir. Üstelik aylık 557 lira ödeyerek. İşte tüm detaylar ve projeler...
29.03.2021 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat! Yarın başlıyor
Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat! Yarın başlıyor Milyonlarca kişi ev sahibi olma hayali kuruyor. Fakat yeterli birikimi bulunmayanlar bu hayali ertelemek zorunda kalıyor. TOKİ ev almak için yeterli miktarda nakit parası bulunmayan ve yüksek taksit ödemesi yapamayacak vatandaşlar için harekete geçti. TOKİ 519 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Başvuru süreci yarın başlıyor. Acele eden uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkanını yakalıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin birçok ilinde satılık konutlar için başvuru sürecini başlatıyor. İşte satılık dairelerin olduğu iller, fiyatları ve taksit ödemeleri hakkındaki tüm detaylar...
15.11.2020 Ekonomi
TOKİ'den satılık daireler! TOKİ başvuru süreci başlıyor! 519 TL'den başlayan taksitlerle...
TOKİ'den satılık daireler! TOKİ başvuru süreci başlıyor! 519 TL'den başlayan taksitlerle... Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) satılık daireler... Türkiye'nin birçok ilinde TOKİ satılık konutlar için başvuru sürecini başlatıyor. İşte TOKİ satılık daireler, fiyatları, ödeme koşullar ve taksitleri hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Ekonomi
Bakan Kurum: Nisan ve mayıs taksitleri ertelendi
Bakan Kurum: Nisan ve mayıs taksitleri ertelendi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında TOKİ ve Emlak Konut'tan ev alan vatandaşların nisan ve mayıs konut taksitlerini ertelediklerini bildirdi.
26.03.2020 Ekonomi
Merakla beklenen TOKİ 2020 kura çekilişi bu ay mı olacak? TOKİ 'hak sahibi belirleme kurası' ne zaman, şubatta mı?
Merakla beklenen TOKİ 2020 kura çekilişi bu ay mı olacak? TOKİ 'hak sahibi belirleme kurası' ne zaman, şubatta mı? TOKİ 2020 kura çekilişi büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor. 100 bin sosyal konut projesi için başvuru yapan vatandaşlar, TOKİ 2020 kura tarihlerinin çekileceği tarihi bekliyor. TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? sorusuna cevap arayan vatandaşlar için TOKİ 2020 kura sonuçları hakkında merak edilenleri derledik…
17.02.2020 Gündem
TOKİ'den dar gelirliye iyi haber! 335 TL taksitle ev...
TOKİ'den dar gelirliye iyi haber! 335 TL taksitle ev... TOKİ, dar gelirli vatandaşların ulaşabileceği konutlar üretmeye devam ediyor. Şu anda alt ve orta gelir grubuna yönelik 24 ilde 1631 konut satışta. Bu projelerden 335 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün. Birçok proje için son tarih 31 Aralık
28.10.2019 Ekonomi
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü
Murat Kurum, Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle görüştü AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla'da Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle bir araya geldi. Kurum, "Sorunlarınızı, taleplerinizi, isteklerinizi dinlemek, çözüm bulmak üzere buradayım" dedi.
4.02.2024 Gündem
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Düşük peşinat ve taksit imkanı, şartlar beli oldu
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Düşük peşinat ve taksit imkanı, şartlar beli oldu TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde ise iş yeri satışı gerçekleştirecek. Konutların gerçek fiyatları 700 bin liradan başlarken ihaleyle satışa çıkacağı için daha ucuza da alınma ihtimali doğacak. Taksit ve düşük peşinat avantajıyla yapılacak ihale 11-12-13 Ekim’de gerçekleştirilecek.
6.10.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim
Bakan Özhaseki açıkladı! TOKİ'de yüzde 25 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Özhaseki “TOKİ’den konut ve iş yeri alan vatandaşlarımız, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 oranında indirimden faydalanabilecek" ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor! Ödemeler nasıl olacak?
‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor! Ödemeler nasıl olacak? İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağıyor. Dün itibarıyla başvuru sayısı 560 bin bağımsız birime (konut ve işyeri) ulaştı.
7.05.2023 Ekonomi
Dolandırıcıların yeni yöntemi ifşa oldu: Google'a yazınca en üstte çıktı, 10 bin TL ödedim
Dolandırıcıların yeni yöntemi ifşa oldu: Google'a yazınca en üstte çıktı, 10 bin TL ödedim İnternet sitelerine dikkat. Dolandırıcıların yeni oyunu ortaya çıktı. Vatandaşları bu yöntemle kandırıyorlar. Bir apartmanın yöneticisi Fesih Atik, dolandırıcılara 10 bin TL kaptırdı. Atik yaşadıklarını, “Google’dan arayınca site en üstte çıktı" diye anlattı. İşte haberin detayları...
18.03.2023 Gündem
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır?
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? TOKİ arsa başvurularının sona ermesinin ardından başvuru yapan vatandaşlar kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde yeni kura takvimini açıkladı. Peki, TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? İşte TOKİ arsa kurası tarihi ile ilgili merak edilenler…
17.11.2022 Ekonomi
TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI
TOKİ VAN kura sonuçları açıklandı mı? Van TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ CANLI KURA ÇEKİLİŞ EKRANI TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 7 Kasım’da başladı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan’da kura çekilişleri tamamlandı, sıradaki il Van oldu. Peki, Van TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Van kura çekimi sonuçları açıklandı mı?
11.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır? TOKİ ilk işyerim e devlet ekranı, ücreti, başvuru aşamaları!
TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır? TOKİ ilk işyerim e devlet ekranı, ücreti, başvuru aşamaları! TOKİ ilk işyerim e devlet ekranı, ücreti, başvuru aşamaları hakkında yapılan araştırmalar arttı. TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin 2. ayağı arsa satışları için başvurular başlıyor. Proje kapsamında  10 bin iş yeri için başvurular alınacak. 350 bin liradan başlayan tutarlar için 2633 liradan başlayan taksit tutarı ve 120 ay vade uygulanacak. Peki, TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır?
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.