Toki Başvuru

Toki Başvuru

Son dakika toki başvuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toki başvuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toki başvuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Başvuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki başvuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 toki başvuru haberi bulunmuştur. Tüm toki başvuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ 29 ilde konut ve dükkan satıyor! İl il açıklandı: TOKİ başvuru için tarihler belli oldu
TOKİ 29 ilde konut ve dükkan satıyor! İl il açıklandı: TOKİ başvuru için tarihler belli oldu TOKİ İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 26 ilde konut, 29 ilde dükkan satacak. Konut satışlarını yüzde 25 peşinat 72 ay vade ile; iş yeri satışlarını ise yüzde 15 peşinat 60 ay vade ile yapacak. TOKİ başvuru süreci devam ediyor. Başvuru süreci TOKİ İstanbul ile Ankara lokasyonlarıyla beraber internet üzerinde 7-8 Şubat tarihlerinde yapılacak satışlarla sona erecek.
4.02.2024 Gündem
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar!
TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar! TOKi Sosyal Konut Projesi’nde başvurular devam ediyor. Gerek Ziraat Bankası ve Halkbank gerekse e-Devlet üzerinden başvuru yapan adaylar için sonraki adım TOKİ konut başvuru bedeli tahsilatı oluyor. Başvuru yapan vatandaşlara TOKİ tarafından gönderilen mesajda ödeme bilgileri ile ilgili detaylar yer alıyor. Peki, TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ başvuru sonucu E-Devlet üzerinden nasıl görüntülenir? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları!
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları! TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası netleşti. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecek. Taksit ödemeleri sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? TOKİ sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı!
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı! TOKİ ucuz konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ’nin 81 ile yapacağı 250 bin konut ile iş yeri ve arsalara ilişkin detaylar belli oldu. TOKİ aracılığıyla inşa edilecek konutlara, proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı, kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmayan, daha önce TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek. Sosyal konutlar için bir haneden tek başvuru alınabilecek. Söz konusu şartların belli olmasının ardından “TOKİ velayeti altında ne demek?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.09.2022 Gündem
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır?
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ projesi için start verildi. Projeden, şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, emekli ile gençler faydalanabilecek. Projenin duyurulmasının ardından emekliler başvuru şartlarını araştırıyor. Peki, Emekli için başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? Emeklilerin gelirinin ne kadar olması gerekiyor? İşte detaylar…
13.09.2022 Emekli
TOKİ başvuru ücreti ne kadar, şartlar neler? 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman?
TOKİ başvuru ücreti ne kadar, şartlar neler? 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihleri ve şartları merak ediliyor. Ev ve arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ ucuz konut projesinin detaylarının belli olacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Sosyal konut projesi kapsamında evler 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak. En fazla konut İstanbul’a yapılacak. Peki, TOKİ başvuru şartları belli oldu mu, TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman?
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru 2022! TOKİ başvuruları hangi illerde var, TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? Başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir?
TOKİ başvuru 2022! TOKİ başvuruları hangi illerde var, TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı? Başvuru nasıl yapılır, şartları nelerdir? TOKİ 2022 başvuru şartları, nasıl yapıldığı, başlayıp başlamadığı merak konusu oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum proje için 13 Eylül tarihini işaret etmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal konut projesi yanı sıra 100 bin uygun fiyatlı arsa ve 250 bin konut için açıklama yapması bekleniyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar merakla ve sabırsızlıkla TOKİ başvuruları hangi illerde var, TOKİ sosyal konut başvuruları başladı mı, ne zaman, ücreti ne kadar, nasıl yapılır? İşte TOKİ başvuru 2022 ile ilgili detaylar…
13.09.2022 Gündem
Son dakika ucuz ev fırsatı! Yüz binlerce vatandaşı kapsıyor, tarih verildi, tek tek açıklandı
Son dakika ucuz ev fırsatı! Yüz binlerce vatandaşı kapsıyor, tarih verildi, tek tek açıklandı Gelen son dakika haberine göre dar gelirliye ev müjdesi ile ilgili detaylar belli oldu. Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli için hükümet düğmeye bastı. Ev kampanyasının detayları belli oldu. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kritik tarih verildi. Yüz binlerce vatandaş sosyal konut müjdesi ile ilgili detayları merak ediyordu. Bakan Kurum duyurdu. Dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayacak konut projesinde kritik tarih belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımız 13 Eylül'de Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin detaylarını açıklayacak'' diyerek beklenen tarihi açıkladı. İşte dar gelirliye ev projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...
22.08.2022 Ekonomi
TOKİ BAŞVURU 2022 | TOKİ İstanbul başvuru tarihleri ve projeleri 2022! TOKİ İstanbul 2022 başvurusu ne zaman, projeleri nerede?
TOKİ BAŞVURU 2022 | TOKİ İstanbul başvuru tarihleri ve projeleri 2022! TOKİ İstanbul 2022 başvurusu ne zaman, projeleri nerede? TOKİ İstanbul başvuru tarihleri ve projeleri hakkındaki aramalar arttı. TOKİ ile İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenler TOKİ İstanbul 2022 başvuru detaylarını sorguluyor. En ucuz ev 376 bin liradan satışa sunulacak evlere sahip olmak için arama motorlarına yönelen vatandaşlar, TOKİ İstanbul başvuru ne zaman, TOKİ İstanbul 2022 projeleri nerede? Sorularına yanıt arıyor.
10.01.2022 Ekonomi
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları!
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları! TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor. 13 ilde toplam 1.310 konut kura çekilişiyle sahiplerini bulacak. 117 bin TL'den başlayacak konut fiyatları dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İl il konut fiyatları…
19.11.2021 Ekonomi
TOKİ 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkardı!
TOKİ 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkardı! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu. TOKİ arsa satışı yapacak. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 32 ildeki 278 arsayı satışa, Ankara Çankaya'da bulunan iki meskeni de kiraya sunacak.
25.05.2021 Ekonomi
TOKİ'den müjde! Kura şartı yok! İşte 557 TL taksitle TOKİ'den satılık evler...
TOKİ'den müjde! Kura şartı yok! İşte 557 TL taksitle TOKİ'den satılık evler... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ vatandaşları uygun fiyata ev sahibi yapmaya devam ediyor. 8 ilde 1.365 konut satışa sunuldu. Ev sahibi olmak isteyenler 114 bin liraya hayallerine ulaşabilir. Üstelik aylık 557 lira ödeyerek. İşte tüm detaylar ve projeler...
29.03.2021 Ekonomi
Ev almak isteyenlere büyük fırsat! Ayda 460 lira...
Ev almak isteyenlere büyük fırsat! Ayda 460 lira... Ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat! 460 lira aylık taksitlerle ev almak mümkün. Ev almak için yeterli birikimi olmayan pek çok kişi bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyor. Fakat bankaların konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar ev alma hayalini çoğu zaman erteliyor. Kira oturan orta gelirli vatandaşlar için TOKİ harekete geçti. Uygun taksit seçenekleri ile ev fırsatları sunuluyor.
2.02.2021 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat! Yarın başlıyor
Ev sahibi olmak isteyenler için büyük fırsat! Yarın başlıyor Milyonlarca kişi ev sahibi olma hayali kuruyor. Fakat yeterli birikimi bulunmayanlar bu hayali ertelemek zorunda kalıyor. TOKİ ev almak için yeterli miktarda nakit parası bulunmayan ve yüksek taksit ödemesi yapamayacak vatandaşlar için harekete geçti. TOKİ 519 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Başvuru süreci yarın başlıyor. Acele eden uygun fiyatlarla ev sahibi olma imkanını yakalıyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin birçok ilinde satılık konutlar için başvuru sürecini başlatıyor. İşte satılık dairelerin olduğu iller, fiyatları ve taksit ödemeleri hakkındaki tüm detaylar...
15.11.2020 Ekonomi
TOKİ'den satılık daireler! TOKİ başvuru süreci başlıyor! 519 TL'den başlayan taksitlerle...
TOKİ'den satılık daireler! TOKİ başvuru süreci başlıyor! 519 TL'den başlayan taksitlerle... Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) satılık daireler... Türkiye'nin birçok ilinde TOKİ satılık konutlar için başvuru sürecini başlatıyor. İşte TOKİ satılık daireler, fiyatları, ödeme koşullar ve taksitleri hakkında merak edilenler...
14.11.2020 Ekonomi
TOKİ 176 konut ve 155 işyeri satışa çıkardı! TOKİ yeni projeleri 2020 hangi illerde? TOKİ yeni projeleri 2020 satış tarihleri ve fiyatları...
TOKİ 176 konut ve 155 işyeri satışa çıkardı! TOKİ yeni projeleri 2020 hangi illerde? TOKİ yeni projeleri 2020 satış tarihleri ve fiyatları... Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 176 konut ile 155 iş yerini “Açık Artırma Yöntemi" ile satışa çıkardı. 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılan konut ve işyerleri için 14 Ekim'e kadar teklif sunulabilecek. Satışa çıkarılan konut ve işyerlerine yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade ile sahip olunabilecek.
29.09.2020 Gündem
Binlerce vatandaş bekliyordu! 11 Ağustos'ta satışa çıkarılıyor
Binlerce vatandaş bekliyordu! 11 Ağustos'ta satışa çıkarılıyor Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan onlarca konut ve işyeri açık arttırma ile satışa çıkıyor.
6.08.2020 Ekonomi
TOKİ'den indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor
TOKİ'den indirim kampanyası! 6 Mayıs'ta başlıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığı borcunu erken ödeyenlere ilişkin olarak yüzde 20 oranında indirim yapılacağını açıkladı. Başvurular 6 Mayıs'ta başlayacak.
3.05.2020 Ekonomi
Muğla TOKİ başvuru sonuçları belli oldu! Muğla TOKİ çekilişi ne zaman 2020?
Muğla TOKİ başvuru sonuçları belli oldu! Muğla TOKİ çekilişi ne zaman 2020? TOKİ 100 bin konut isim listesinin TOKİ tarafından açıklanmasından sonra, vatandaşlar arama motorları üzerinden isim listelerini ve çekiliş tarihilerini araştırmaya başladı. TOKİ tarafından yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı." denildi. Muğla TOKİ başvurusu kabul edilenler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz.
18.02.2020 Gündem
TOKİ kuraya katılmaya hak kazananlar belli oldu! TOKİ kura çekilişi (2020) ne zaman? İşte TOKİ başvurusu kabul edilenler...
TOKİ kuraya katılmaya hak kazananlar belli oldu! TOKİ kura çekilişi (2020) ne zaman? İşte TOKİ başvurusu kabul edilenler... TOKİ 100 bin konut isim listesi açıklandı. TOKİ kuraya katılmaya hak kazananlar belli oldu. 2020 TOKİ başvurusu kabul edilenler listesinin açıklanmasından sonra vatandaşların araması da hızlandı. TOKİ, önümüzdeki günlerde çekilişi yapılacak ve Türkiye genelinde inşa edilecek olan 100 bin konut için başvurusu kabul edilenler ve edilmeyenlerin listesini açıkladı. TOKİ tarafından yapılan açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı." denildi. Haberimizde TOKİ listesine yer verirken, başvurusu kabul edilmeyenler için başvuru ücretinin nasıl geri alınacağını da açıkladık. İşte TOKİ başvurusu kabul edilenler...
18.02.2020 Gündem
TOKİ para iadesi (TOKİ başvuru paralarını ne zaman iade edecek?)
TOKİ para iadesi (TOKİ başvuru paralarını ne zaman iade edecek?) TOKİ para iadesi, TOKİ başvurusu yapanlar tarafından şimdiden araştırılmaya başlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 100 bin sosyal konut kurasının yapılacağı tarihi açıklamasından sonra, TOKİ para iadesi konusu da araştırılan konular arasına girdi. Peki, TOKİ başvur paralarını ne zaman iade edecek?
18.01.2020 Gündem
TOKİ'den 100 bin sosyal konut! Başvurular bugün sona eriyor
TOKİ'den 100 bin sosyal konut! Başvurular bugün sona eriyor İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek 100 bin sosyal konut başvuruları bugün sona eriyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını kolaylaştırmak için hayata geçirilen projede, konutlar kura ile sahiplerini bulacak.
15.01.2020 Ekonomi
100 bin sosyal konut başvuru süresi ne zaman bitiyor?
100 bin sosyal konut başvuru süresi ne zaman bitiyor? 100 bin sosyal konut projesi için yapılacak başvurularda yarın son gün. 16 Aralık’ta başlayan başvuru süreci 15 Ocak Çarşamba gün sonunda bitiyor. Şimdiye kadar 100 bin konuta 1 milyona yakın başvuru yapıldı. Süre sonunda başvurunun 1 milyonun üzerinde olması bekleniyor.
14.01.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Başvuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki başvuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.