Toki Başvuru Şartları

Toki Başvuru Şartları

Son dakika TOKİ başvuru şartları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOKİ başvuru şartları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOKİ başvuru şartları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toki Başvuru Şartları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toki başvuru şartları gelişmeleri de dahil olmak üzere 119 toki başvuru şartları haberi bulunmuştur. Tüm toki başvuru şartları haberleri aşağıda listelenmiştir.
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı!
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı! TOKİ ucuz konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ’nin 81 ile yapacağı 250 bin konut ile iş yeri ve arsalara ilişkin detaylar belli oldu. TOKİ aracılığıyla inşa edilecek konutlara, proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı, kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmayan, daha önce TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek. Sosyal konutlar için bir haneden tek başvuru alınabilecek. Söz konusu şartların belli olmasının ardından “TOKİ velayeti altında ne demek?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.09.2022 Gündem
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır?
Emekli TOKİ başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? TOKİ sosyal konut projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ projesi için start verildi. Projeden, şehit yakınları ve gaziler, engelli vatandaşlar, emekli ile gençler faydalanabilecek. Projenin duyurulmasının ardından emekliler başvuru şartlarını araştırıyor. Peki, Emekli için başvuru şartları ne? TOKİ Sosyal Konut kampanyası emekli başvurusu nasıl yapılır? Emeklilerin gelirinin ne kadar olması gerekiyor? İşte detaylar…
13.09.2022 Emekli
TOKİ başvuru ücreti ne kadar, şartlar neler? 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman?
TOKİ başvuru ücreti ne kadar, şartlar neler? 2022 TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi başvuru tarihleri ve şartları merak ediliyor. Ev ve arsa sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ ucuz konut projesinin detaylarının belli olacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak açıklamayı bekliyor. Sosyal konut projesi kapsamında evler 81 ilde, arsa 7 bölgede olacak. En fazla konut İstanbul’a yapılacak. Peki, TOKİ başvuru şartları belli oldu mu, TOKİ sosyal konut projesi başvuruları ne zaman başlıyor? Kimler nasıl başvuru yapabilir, ne zaman?
13.09.2022 Ekonomi
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları!
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları! TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor. 13 ilde toplam 1.310 konut kura çekilişiyle sahiplerini bulacak. 117 bin TL'den başlayacak konut fiyatları dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İl il konut fiyatları…
19.11.2021 Ekonomi
Ev almak isteyenlere büyük fırsat! Ayda 460 lira...
Ev almak isteyenlere büyük fırsat! Ayda 460 lira... Ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat! 460 lira aylık taksitlerle ev almak mümkün. Ev almak için yeterli birikimi olmayan pek çok kişi bankalardan konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyor. Fakat bankaların konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar ev alma hayalini çoğu zaman erteliyor. Kira oturan orta gelirli vatandaşlar için TOKİ harekete geçti. Uygun taksit seçenekleri ile ev fırsatları sunuluyor.
2.02.2021 Ekonomi
TOKİ'den  100 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu
TOKİ'den 100 bin sosyal konut! Talep patladı, duyan bankaya koştu İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek 100 bin sosyal konut, yapılacak kura çekimi ile sahiplerini bulacak. TOKİ konut başvuruları dün itibarıyla başladı. İlk günden 17 bin 506 başvuru geldi. En çok talep, 10 bin adet sosyal konutun yapılacağı İstanbul’daki projelere...
17.12.2019 Ekonomi
TOKİ 2020 sosyal konut başvuruları başladı! TOKİ başvuru ücreti belli mi? İşte şartlar...
TOKİ 2020 sosyal konut başvuruları başladı! TOKİ başvuru ücreti belli mi? İşte şartlar... Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş “TOKİ 100 bin sosyal konut projesi başvurusu nasıl yapılır?” ''TOKİ başvuru ücreti belli mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Başvurular başladı. Hangi il ve ilçelerde konut yapılacak, kimler başvurabiliyor. Nereye başvurulacak? Fiyatlar ne kadar? İşte bütün detaylar...
16.12.2019 Ekonomi
TOKİ 50 bin konut projesine kimler başvurabilir?
TOKİ 50 bin konut projesine kimler başvurabilir? TOKİ’nin 50 bin konutluk sosyal konut projesini duyurması ile birlikte milyonlarca vatandaş ev hayali kurmaya başladı. Özellikle birikmiş parası bulunmadığı için ev sahibi olamayanlar TOKİ’nin sunduğu fırsatlarla konut alabilecek. Aylık taksitlerin 388 liradan başladığı TOKİ konut projesinin tüm detaylarını sizler için derledik.
7.03.2019 Ekonomi
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün...
Balık fiyatları halde 20 lira tezgahta 100 lira! 5 katı fark balıkçıları isyan ettirdi: Fiyatları düşürün... Balık fiyatlarındaki farklar balıkçılar ile esnafı karşı karşıya getirdi. İstanbul Gürpınar Balık Hali'nde denize açılmayan balıkçılar ve hale balık almaya gelen esnaf arasında hamside fiyat gerginliği sürüyor.
21.09.2023 Gündem
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları...
TOKİ'de indirim kampanyası bugün başlıyor! İşte başvuru şartları... Ev almak isteyenleri sevindirecek haber! TOKİ’den son dakika kampanya açıklaması geldi. TOKİ'nin, Haziran 2022'den önce yapılan iş yeri ve konutlar için indirim kampanyası bugün başlıyor. Borcu için peşin ödeme yapanlara yüzde 25 indirim uygulanacak. Başvurular için son gün 19 Ekim.
21.09.2023 Ekonomi
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
THY Emlak Konut Arnavutköy başvuru sonuçları açıklandı mı, Emlak Konut THY kura çekilişi ne zaman? Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? THY emlak konut çekilişi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları ne zaman açıklanacak? THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekilişi ve sonuçları başvuru yapan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. THY Emlak Konut Yenişehir projesi kura çekilişine gözler çevrilmişken THY Emlak Konut Arnavutköy Projesi kura çekimi ne zaman, Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? sorularına da yanıt aranmaya devam ediliyor.
29.07.2023 Ekonomi
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi
Arsa fiyatları artacak mı, takvim nasıl işleyecek? Bakan Kurum kafa karışıklığını giderdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, arsa fiyatlarının artıp artmayacağı konusunda vatandaşları bilgilendirerek, "Konut projesine başvuranlar arsaya da başvurabilirler. İkisi de çıkarsa birini tercih etmek durumundalar. Arsalarda taksitlerde fiyat artışı olmayacak. Taksitler sabit olacak. Aynı anda başvuran çiftlerden biri müracaat ettikleri bankaya gidip başvurusunu çekmek durumunda. Başvuru ücreti de tarafına iade edilecek." dedi. Takvimle ilgili de Kurum, "Mart 2023’e kadar kuralar çekilecek. Noter huzurunda, adaletli bir şekilde yapılacak. Dileyenler yerinde görecek, dileyenler de canlı yayından takip edebilecek. İlk gün ya da son gün başvuran arasında bir fark olmayacak. Kura sonrasında da gerekli işlemler gerçekleştirilecek." diye konuştu.
17.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde?
TOKİ İstanbul Merkez arsa neresi, İstanbul Merkez nerede? TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? İstanbul Merkez neresi, TOKİ arsa İstanbul’un hangi ilçesinde? TOKİ Sosyal Konut projesi kapsamında 10 Ekim itibarıyla arsa satışları başladı, 7 Kasım’a kadar devam edecek. TOKİ arsalarının yapılacağı şehirler ve ilçeler belli olunca vatandaşlar arsa satışlarının İstanbul’da hangi semtlerde olduğunu sorgulamaya başladı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde arsa ve iş yeri başvuruları başladı
Cumhuriyet tarihinin en büyük projesinde arsa ve iş yeri başvuruları başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa projesi çerçevesinde arsa ve iş yerlerine başvurular bugün başladı.
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır? TOKİ ilk işyerim e devlet ekranı, ücreti, başvuru aşamaları!
TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır? TOKİ ilk işyerim e devlet ekranı, ücreti, başvuru aşamaları! TOKİ ilk işyerim e devlet ekranı, ücreti, başvuru aşamaları hakkında yapılan araştırmalar arttı. TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin 2. ayağı arsa satışları için başvurular başlıyor. Proje kapsamında  10 bin iş yeri için başvurular alınacak. 350 bin liradan başlayan tutarlar için 2633 liradan başlayan taksit tutarı ve 120 ay vade uygulanacak. Peki, TOKİ işyeri başvurusu nasıl yapılır?
10.10.2022 Ekonomi
1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı!
1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İlk Evim İlk İşyerim Projesi" kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin işyeri için başvuruların bugün (10 Ekim) başlayacağını duyurdu. Peki, 1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı…
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur?
TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur? TOKİ başvuruları; e-Devlet, Halk Bankası ve Ziraat Bankası üzerinden gerçekleştirilmeye devam ediyor. 2+1 ve 3+1 dairelere göre değişiklik gösteren ev fiyatları için başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. TOKİ başvuru süresi devam ederken vatandaşlar “TOKİ başvuru son gün ne zaman, TOKİ para yatırma süresi geçti, ne yapmalıyım? TOKİ başvuru para yatırma süresi geçerse ne olur?” sorularına da yanıt arıyor.
23.09.2022 Ekonomi
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı!
TOKİ indirim kampanyası 2022! TOKİ’ye borcu olanları ilgilendiriyor! TOKİ’de erken ödeme fırsatı! TOKİ’de konut başvuruları devam ediyor. Vatandaşlar sosyal konut için başvuru yaparken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum TOKİ’den ev alıp, halen borç ödeyenlere müjdeyi verdi. Bakan Kurum, borcunu erken ödemek isteyenler için indirim kampanyası yapacaklarını dile getirdi. Peki, TOKİ indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ indirimi şartları ne? TOKİ indirim kampanyası başvuruları nasıl olacak? TOKİ indirim kampanyası ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme!
TOKİ 2022 başvuru ücreti yatırma nasıl yatırılır, nereye 2022? Halk Bankası, Ziraat internetten TOKİ para yatırma ve ödeme! TOKİ Sosyal Konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 28 Ekim’e kadar devam edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası başvuru şartları, tarihleri gibi detaylar sorgulanırken ödeme planı ve başvuru ücreti yatırmaya yönelik ayrıntılar da araştırılıyor. TOKİ Sosyal Konut başvuruları e-Devlet üzerinde yapılıyor. TC kimlik numaralarının son rakamına göre alınacak olan başvurular için tarihler belli olurken, TOKİ ödeme planı detayları da netleşti. Peki, Halk Bankası, Ziraat TOKİ ödemesi nasıl yapılır, TOKİ 500 TL nereye yatacak? İşte TOKİ başvuru ücreti yatırma ve TOKİ 500 TL ödeme detayları…
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ genç yaş sınırı kaç, TOKİ genç başvurusu nasıl yapılır? E devlet TOKİ genç başvuru ekranı ve diğer detaylar…
TOKİ genç yaş sınırı kaç, TOKİ genç başvurusu nasıl yapılır? E devlet TOKİ genç başvuru ekranı ve diğer detaylar… TOKİ genç başvuru şartları 2022 nelerdir, TOKİ sosyal konut genç başvurusu nasıl yapılır, yaş sınırı var mı? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlayan sosyal konut projesinin detayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ dar gelirli vatandaşlar dışında gençleri de unutmadı. Peki, TOKİ genç yaş sınırı kaç, TOKİ genç başvurusu nasıl yapılır? İşte E devlet TOKİ genç başvuru ekranı ve diğer detaylar…
19.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toki Başvuru Şartları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toki başvuru şartları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.