Ucuz Konut

Ucuz Konut

Son dakika ucuz konut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz konut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz konut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz Konut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz konut gelişmeleri de dahil olmak üzere 737 ucuz konut haberi bulunmuştur. Tüm ucuz konut haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Düşük peşinat ve taksit imkanı, şartlar beli oldu
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Düşük peşinat ve taksit imkanı, şartlar beli oldu TOKİ, 43 ilde konut, 17 ilde ise iş yeri satışı gerçekleştirecek. Konutların gerçek fiyatları 700 bin liradan başlarken ihaleyle satışa çıkacağı için daha ucuza da alınma ihtimali doğacak. Taksit ve düşük peşinat avantajıyla yapılacak ihale 11-12-13 Ekim’de gerçekleştirilecek.
6.10.2023 Ekonomi
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Bakanlık ise ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.
5.01.2023 Ekonomi
0,69 faizle ev sahibi olma fırsatı! İşte ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili tüm detaylar
0,69 faizle ev sahibi olma fırsatı! İşte ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili tüm detaylar Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Cazip şartları değerlendirmek isteyenlerin aklında birçok soru var. İşte i ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili tüm detaylar...
5.01.2023 Ekonomi
Orta gelir konut kredisi faiz oranı yüzde kaç? Orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir, yeni evim başvurusu nasıl yapılır? Orta gelirliye konut kampanyası faiz oranı!
Orta gelir konut kredisi faiz oranı yüzde kaç? Orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir, yeni evim başvurusu nasıl yapılır? Orta gelirliye konut kampanyası faiz oranı! Orta Gelir konut kampanyasının detayları netleşiyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz günlerde orta gelirli vatandaşlar için konut kampanyası yapılacağını açıklamasının ardından merak edilen detaylar bugün paylaşıldı. Peki, Orta Gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor, orta gelir konut kredisi şartları neler? Orta Gelir Grubu konut kredisi faiz oranı yüzde kaç?
4.01.2023 Ekonomi
Ev alacaklara ucuz konut kredisi geliyor! Faiz oranı ve vade açıklandı
Ev alacaklara ucuz konut kredisi geliyor! Faiz oranı ve vade açıklandı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. TOKİ sosyal konut projesinden sonra yeni bir kampanya daha geliyor. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlanacak. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyurulacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin saat 10:00'da açıklama yapacak. Peki ev kredisi vadesi ve faiz oranları ne kadar olacak? İşte detaylar...
4.01.2023 Ekonomi
Sosyal konut projesinde arsa-işyeri başvuruları süresi uzatıldı
Sosyal konut projesinde arsa-işyeri başvuruları süresi uzatıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ile ilgili bir müjde veren Erdoğan, "7 Kasım'da sona erecek arsa ve iş yeri başvurularımızın süresini inşallah 15 Kasım'a kadar uzatıyoruz." dedi.
2.11.2022 Ekonomi
Orta gelirliye TOKİ kampanyası! Bakan Kurum açıkladı: 81 ili kapsayacak
Orta gelirliye TOKİ kampanyası! Bakan Kurum açıkladı: 81 ili kapsayacak Orta gelirliye TOKİ kampanyası geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum orta gelir gurubuna yapılacak olan konut kampanyasıyla ilgili konuştu. Bakan Kurum, "100 bin konutu içeren bir konut kampanyası planlıyoruz. 81 ili kapsayacak" dedi.
2.11.2022 Ekonomi
Ucuz ev fırsatında kritik gelişme! Zaman doluyor, E-devlet üzerinden yapılıyor
Ucuz ev fırsatında kritik gelişme! Zaman doluyor, E-devlet üzerinden yapılıyor Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ev fırsatında kritik gelişme. TOKİ tarafından yürütülen sosyal konut projesinde zaman daralıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut seferberliğinde başvuru süreci devam ediyor. 5 yılda toplam 500 bin konut, 50 bin işyeri ve 1 milyon arsa, dar gelirli vatandaşa uygun fiyat ve ödeme şartları ile sunulacak. İlk etapta, TOKİ eliyle yapılacak 250 bin konutun kurasına katılmak isteyenler için son 10 gün. Halkbank ve Ziraat Bankası’na başvurular 31 Ekim’de, E-devlet başvuruları ise 28 Ekim’de sona erecek.
21.10.2022 Ekonomi
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Tarih belli oldu
TOKİ'den ucuz konut hamlesi! Tarih belli oldu Yüz binlerce kişi uygun fiyatlarla ev sahibi olabilmek için TOKİ'nin sosyal konut projesini bekliyordu. Proje detayları belli oldu. Vatandaşlar Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine yoğun ilgi gösterdi. TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada, sosyal konut projesinin kura çekimlerinin başvurularının bitmesine müteakip hemen yapılacağını söyledi.
14.10.2022 Ekonomi
Ucuz evden sonra şimdi sırada arsa var! Yarın başlıyor
Ucuz evden sonra şimdi sırada arsa var! Yarın başlıyor Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ucuz ev projesinin ardından şimdi sıra arsada. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ile dar gelirli vatandaşın kira öder gibi ev sahibi olması hedefleniyor. Yarın da altyapısı hazır konut arsaları ve işyeri için başvuru dönemi başlayacak. Arsasını alan vatandaş evini kendi yaptırabilecek. Peki kimler nasıl başvuracak, fiyatlar nasıl olacak? İşte vatandaşa ucuz arsa projesiyle ilgili tüm detaylar...
9.10.2022 Ekonomi
Sosyal konut kuralarında adı çıkacaklar dikkat! Bakan Kurum tarih verdi
Sosyal konut kuralarında adı çıkacaklar dikkat! Bakan Kurum tarih verdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada kurada sosyal konut çıkacak vatandaşlarla sözleşme yapılacak tarihi duyurdu. Bakan Kurum, "İnşallah 2023’ün ilk çeyreğinde bütün sözleşmelerimizi TOKİ başkanlığımız eliyle imzalayacağız. Vatandaşlarımıza da 2 yıl içerisinde söz verdiğimiz şekilde konutlarımızı bitirip etaplar halinde teslimini yapacağız." dedi.
3.10.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ Sosyal Konut başvurularında yeni gelişme! Liste güncellendi! İşte il il TOKİ sosyal konut listesi, fiyatlar ve taksit tutarları...
TOKİ Sosyal Konut başvurularında yeni gelişme! Liste güncellendi! İşte il il TOKİ sosyal konut listesi, fiyatlar ve taksit tutarları... TOKİ Sosyal Konut Projesi başvurularında yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. TOKİ’den milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Kira öder gibi, ucuza ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurulan ‘İlk Evim İlk İş Yerim’ isimli dev sosyal konut projesine başvurular devam ediyor. İlk günden bankalarda ve e-Devlet’te yoğun başvuru alan TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nin hangi illerde yapılacağı belli olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edileceğini açıkladı. Açıklamanın ardından TOKİ'nin resmi internet sitesinde yayınlanan dar gelirli için üretilen sosyal konut projelerinin nerede yapılacağına yönelik listeye yeni güncelleme geldi. Ucuz konutların listesi paylaşıldı. Peki, Hangi ilde ne kadar konut inşa edilecek? TOKİ sosyal konut taksit tutarları ve fiyatları ne kadar olacak? TOKİ başvuru ücreti ve peşinat ne kadar? İşte il il 250 bin TOKİ konutun yapılacağı yerler ve kontenjanları…
17.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma!
TOKİ 2022 başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır, peşinat ne kadar, kaç vade yapılıyor? Sosyal konut başvuru ücreti iadesi ve yatırma! Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında vatandaşlar, konut, iş yeri ve arsa sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başvuruların 14 Eylül’de başlayacağını ve ekim ayı sona kadar sürecini aktardı. 81 ilde 608 bin TL'ye sahip 2+1 fiyatlı konutlara aylık 2 bin 280 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecekken, 3+1 konut fiyatı 850 bin lirada 3 bin 187 TL taksitle 240 ay vadeyle sahip olunabilecek. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, geri alınıyor mu? TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır?
16.09.2022 Ekonomi
TOKİ peşinatı ne zaman ödenir? TOKİ peşinatları ödeme tarihi belli mi, kuradan sonra mı ödenecek?
TOKİ peşinatı ne zaman ödenir? TOKİ peşinatları ödeme tarihi belli mi, kuradan sonra mı ödenecek? TOKİ’nin dar gelirli için başlattığı ucuz konut kampanyası için başvurular başladı. Yoğum ilgi gören kampanyada başvurular daha ilk günden 200 bini aştı. Uygun şartlar ve ödeme planıyla satışa sunulan kampanyada peşinatlar ise merak edilen konuların başında geliyor. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler bankaların yolunu tutarken peşinat miktarı ve ödeme tarihi ise merak edilen konulan başında geliyor. Peki, TOKİ peşinat ne zaman ödenir? TOKİ peşinatları ne zaman ödenecek? TOKİ peşinatları kuradan sonra mı ödenecek? TOKİ peşinatları sözleşme imzalandıktan sonra mı ödenir? İşte detaylar…
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ 2022 sosyal konut projesi kura çekiliş tarihi belli mi?
TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ 2022 sosyal konut projesi kura çekiliş tarihi belli mi? TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? 2022 TOKİ sosyal konut kura çekiliş tarihi merak ediliyor. TOKİ sosyal konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. 81 ilde yapılacak sosyal konutlar için başvurular bugün başlıyor, ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Başvuranlara ilişkin detaylar vatandaşın gündeminde yer almaya devam ederken TOKİ kura çekilişi tarihi de sorgulanmaya başlandı. Peki, 2022 TOKİ kura çekimi ne zaman, hangi tarihte? TOKİ kura çekilişi detayları…
14.09.2022 Ekonomi
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı
Bakan Kurum sosyal konut projesine başvuru sayısını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi hakkında detayları duyurmasının ardından TOKİ Sosyal Konut Projesi'nde başvurular kademeli olarak başladı. Bakan Murat Kurum başvuru sayısını açıkladı.
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte TOKİ teslim tarihi!
TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? İşte TOKİ teslim tarihi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde başvurular başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından şartları açıklanan dar gelirlinin ev sahibi olması için başlatılan TOKİ projesine yoğun ilgi var. Başvurular e-Devlet ve kamu bankalarından alınmaya başlandı. Peki, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? TOKİ teslim süresi kaç yıl? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ ödemeleri teslimden sonra mı başlayacak? İşte TOKİ teslim tarihi!
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ sosyal konut TC Kimlik No sonu 0, 2, 4, 6, 8 başvuru tarihleri nedir? TOKİ ucuz konutlara kimler, ne zaman başvuru yapacak?
TOKİ sosyal konut TC Kimlik No sonu 0, 2, 4, 6, 8 başvuru tarihleri nedir? TOKİ ucuz konutlara kimler, ne zaman başvuru yapacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi’ne başvurular başladı. 250 bin konut ve 100 bin arsanın yerleri belli oldu. 2+1 ve 3+1 seçeneklerle sunulan TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde başvuru ücreti 500 TL olarak belirlendi. E-Devlet, Ziraat Bankası ve Halkbank üzerinden yapılacak başvurularda yığılmayı önlemek amacıyla TC kimlik numarasının son rakamına göre işlem yapılacak. Peki, TOKİ sosyal konut T.C Kimlik Numarasına göre başvuru ne zaman? TOKİ sosyal konut TC Kimlik No sonu 0, 2, 4, 6, 8 başvuru tarihleri nedir? TC kimlik no ile TOKİ başvurusu yapma tarihleri…
14.09.2022 Ekonomi
Ankara’da TOKİ konutları nerede yapılacak, hangi ilçelerde? TOKİ Ankara sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
Ankara’da TOKİ konutları nerede yapılacak, hangi ilçelerde? TOKİ Ankara sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur? TOKİ Ankara'da nereye konut yapacak, Ankara TOKİ sosyal konut başvurusu şartları neler? TOKİ sosyal konut başvurusunun detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. 81 ilde yapılacak Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin Ankara’da yapılacağı yer sorgulanmaya başlandı. Peki, Ankara TOKİ nereye yapılacak, TOKİ Ankara'da nerede konut yapacak?
14.09.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul nerede yapılacak 2022, hangi ilçelerde, kaç konut yapacak? TOKİ İstanbul başvuru şartları!
TOKİ İstanbul nerede yapılacak 2022, hangi ilçelerde, kaç konut yapacak? TOKİ İstanbul başvuru şartları! TOKİ İstanbul’da nerede ev yapacak, hangi ilçelerde? TOKİ sosyal konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. 81 ilde yapılacak olan TOKİ başvuruları 14 Eylül itibarıyla başlıyor. TOKİ, resmi internet sitesi üzerinden ucuz konutların yapılacağı şehir ve ilçeleri paylaştı. İstanbul'un hangi ilçelerinde ucuz konut yapılacağı ise merak konusu oldu. Peki, TOKİ İstanbul'da nerede ev yapacak 2022? TOKİ İstanbul'da hangi ilçelerde konut yapacak, kaç konut yapacak?
14.09.2022 Ekonomi
Ucuz konut müjdesi! TOKİ listeyi açıkladı, ev ve taksit fiyatları belli oldu: 2+1, 3+1
Ucuz konut müjdesi! TOKİ listeyi açıkladı, ev ve taksit fiyatları belli oldu: 2+1, 3+1 Milyonlar merakla bekliyordu. Ucuz konut projesiyle ilgili son dakika gelişmesi. TOKİ ucuz konut projesine başvurular başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ sosyal konut projesi ile ilgili merak edilen detayları dün açıkladı. Erdoğan, 81 ilde yapılacak TOKİ sosyal konut başvurularının 14 Eylül itibarı ile başlayacağını ve ekim sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından TOKİ'nin resmi internet sitesinden de sosyal konutların yapılacağı ilçeler, konut adedi ve başvuru yapılacak banka bilgileri paylaşıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
14.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut projesi süreç nasıl işleyecek? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tüm detayları anlattı
Sosyal Konut projesi süreç nasıl işleyecek? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tüm detayları anlattı TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 81 ilde sosyal konut projesinin detaylarını canlı yayında anlattı. "Şimdi kampanyamız ile ilgili bazı ayrıntıları sizlerle paylaşmak istiyorum. Hedefimiz 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 2023-2028 arasını kapsayan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut, 250 bin konut amaçlı arsa." ifadelerini kullandı.
13.09.2022 Ekonomi
Hangi ilde kaç konut nereye yapılacak? Sosyal konut projesinde tüm detaylar açıklandı
Hangi ilde kaç konut nereye yapılacak? Sosyal konut projesinde tüm detaylar açıklandı Son dakika gelişmesi. TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi'nin hangi illerde yapılacağı belli oldu. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edileceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...
13.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Konut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz konut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.