Teslim Oldu

Teslim Oldu

Son dakika teslim oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teslim oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teslim oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teslim Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teslim oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.839 teslim oldu haberi bulunmuştur. Tüm teslim oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu
Osmanlı dönemine ait tarihi bina alevlere teslim oldu Kırklareli’nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı.
20.04.2024 Gündem
Cezaevinden izinli çıktı, babasının evinde ablasını rehin aldı
Cezaevinden izinli çıktı, babasının evinde ablasını rehin aldı Bursa'da, cezaevinden izinli çıkan Mesut A. (48), babasının evinde, ablası Nuray A.'yı bıçakla rehin aldı. Ablası bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçınca Mesut A., polise teslim oldu.
23.03.2024 Gündem
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu
Kira artışı kavgasında kiracısını bacağından vurdu Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Z.T., kira artışı sebebiyle tartıştığı kiracısı S.Y.'yi tabanca ile bacağından vurdu. S.Y. hastaneye kaldırılırken, kaçan Z.T. bir süre sonra polise teslim oldu.
19.03.2024 Gündem
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis
Kendisini aldatmakla suçladığı karısını öldürüp, birlikte gördüğü kişiyi yaralayan sanığa haksız tahrik indirimli 24 yıl hapis Sakarya'da, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Tansu Akcan'ı (31) tabancayla vurarak öldüren, birlikte gördüğü B.Y.T.'yi (35) de yaralayan İlkay Akcan (36), haksız tahrik indirimi uygulanarak 24 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.
18.03.2024 Gündem
Kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü
Kendisinden sürekli uyuşturucu parası isteyen oğlunu av tüfeğiyle öldürdü Adana’da bir kişi kendisinden sürekli uyuşturucu parası istediğini öne sürdüğü oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.
11.03.2024 Adana
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı Küçükçekmece'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Mahalleli panikle sokağa çıkarken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti
Bastonla bakkala gitti, dönüşte eşini ve oğlunu katletti Ankara'nın Mamak ilçesinde Metin Çimen (77), tartıştığı eşi Sabiha Çimen (71) ile oğlu Sinan Çimen'i (31) tabanca ile vurarak öldürdü.
4.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var' AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
22.02.2024 Gündem
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur’u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.
2.02.2024 Gündem
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü
Tartıştığı arkadaşını av tüfeğiyle öldürdü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, iki arkadaş arasında çıkan tartışmada Furkan Yeleken (17) av tüfeğiyle vurularak yaşamını yitirdi.
16.01.2024 Gündem
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı Sercan Çelik'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu.
16.01.2024 Gündem
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil?
Tekirdağ, Çorlu 10 Ocak okullar tatil mi? Trakya kara teslim oldu, okullar tatil edildi! 10 Ocak hangi il, ilçelerde okullar tatil? Tekirdağ ve ilçelerinde kar yağışının etkisi saatler ilerledikçe artıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM'un son verilerine göre yarın (10 Ocak Çarşamba) soğuk hava dalgasının şiddetini artıracağı yönünde oldu. Öğrenci, öğretmen ve velilerin "10 Ocak Tekirdağ, Çorlu okullar tatil mi?" sorusu da gündeme geldi. Tekirdağ Valiliği konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki 10 Ocak Tekirdağ kar tatili ilan edildi mi? Yarın Çorlu, Malkara, Muratlı, Süleymanpaşa'da okullar tatil mi? İşte detaylar...
9.01.2024 Gündem
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.
5.01.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü Kağıthane'de madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Genç evde hayatını kaybederken, babası ise polisi arayarak teslim oldu. Gencin uyuşturucu parası yüzünden annesini ve babasını birçok kez darbettiği ve bıçak çektiği ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada
Kafede 'yüksek ses' cinayeti; olay anı kamerada Tekirdağ'da bir kafetaryada yüksek sesle konuşma nedeniyle 2 müşteri arasında çıkan kavgada Rıdvan Ersoy (58), Gökay Kazan'ı (24) tabanca ile vurarak öldürdü. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı Kocaeli'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda TIR sürücüsünü rehin alan Fatih B., 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı TIR'ın içerisinden jandarma ekiplerine ateş açtı. Şüpheli, sosyal medya hesabından elinde silahla TIR'ın içerisindeki o anları yayınladı.
23.12.2023 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
22.12.2023 İddaa
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay
Emekli öğretmen, eski kayınbiraderini av tüfeğiyle öldürdü! Kan donduran olay Çanakkale'nin Ycenice ilçesinde eski eniştesi emekli öğretmen Halil İbrahim B. tarafından av tüfeği ile vurulan Basri Yılmaz, hayatını kaybetti.
27.11.2023 Gündem
Doğalgaz bedava ama fatura yüksekse bu 3 yolu deneyin! Kışı daha sıcak geçireceksiniz
Doğalgaz bedava ama fatura yüksekse bu 3 yolu deneyin! Kışı daha sıcak geçireceksiniz Türkiye'nin neredeyse tamamı kötü hava koşullarına teslim oldu. Öyle ki pek çok ilde yoğun kar yağışları başladı. Böyle olunca eller titreyerek kombiye uzandı. Doğalgazın ülkemizde 25 metreküpe kadar bedava olması bir yana gelen yüksek faturalar, kişiyi tasarrufa yönlendiriyor. Biz de doğalgaz faturasını düşürmenin 3 basit yolunu araştırıp bulduk. Faturası yüksek gelen geniş aileler için doğalgaz faturası nasıl düşürülür? Detaylar haberimizde.
20.11.2023 Yaşam
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı  Bakırköy'de nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle silahla vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı. 
20.11.2023 Gündem
Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu!
Aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olan sürücünün cezası belli oldu! Kayseri'de aynı aileden 7 kişinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 16 yıl hapse mahkum edilen otomobil sürücüsü Adnan Özdemir'in (50) cezası, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi 3'üncü Ceza Dairesi'nce de onandı.
20.11.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
En mutlu günleri kabusa döndü!  'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti
En mutlu günleri kabusa döndü! 'Omuz atma' kavgasında hayatını kaybetti İzmir'de bir markette 'omuz attın' tartışmasında çakı ile öldürülen Semih Kenan Köse'nin (30), sevgilisi Sibel Kabadayı'ya (27) olayın yaşandığı gün gittikleri tekne turunda evlenme teklif ettiği ortaya çıktı.
30.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Teslim Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teslim oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.