Teras

Teras

Son dakika teras haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teras ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teras haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teras

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teras gelişmeleri de dahil olmak üzere 832 teras haberi bulunmuştur. Tüm teras haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu Bursa'da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı. Çöplüğü yakmak isterken alevlerin ormana sıçradığını öne sürüp, "Ben, orman sevdalısıyım. Doğayı çok seviyorum" diyen Öner, 'Kasten orman yakmak'tan 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin lira cezaya çarptırıldı.
3.04.2024 Gündem
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Adana’nın süper ligdeki temsilcisi Yukatel Adana Demirpor’un teknik heyeti ve futbolcularını misafir etti.
13.02.2024 Adana
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi
60 kişinin öldüğü Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidine 22,5 yıla kadar hapis istemi Diyarbakır’da kaçak olarak inşa edilen 6 Şubat depremlerinde yıkılan Yoldaş Apartmanı’nın müteahhidi tutuksuz sanık Sadullah Yoldaş hakkında, ‘Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olma’ suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2024 Gündem
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasının korunması için hükümet, ağır para cezaları getirmeye hazırlanıyor. Günübirlik kiralık evlerle ilgili düzenlemenin öne çıktığı teklif, Kapadokya için de önemli kararları barındırıyor. Buna göre bölgede ticari fotoğraf, video çekmek de izne bağlı olacak. Kurala uymayanlara 16 bin TL’den başlayan para cezaları verilecek.
14.10.2023 Ekonomi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi
Türkiye'nin 30. büyük şehri olan ilimizin yüzölçümü genişledi Ordu’nun Fatsa ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan Fener Adası’nın açılışı gerçekleşti. 6 bin 1 kilometrekare yüzölçümü ile Türkiye’nin 30’uncu büyük şehri olan kentin yüzölçümü, hayata geçirilen ada ile birlikte 4 bin metrekare daha büyüdü.
11.09.2023 Gündem
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması!
Selen Görgüzel'den dikkat çeken Hamdi Alkan açıklaması! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile boşanan Selen Görgüzel, bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Görgüzel, eski eşiyle ilgili verdiği bir cevapla dikkat çekti.
20.07.2023 Magazin
Türkiye’nin en büyük seyir terası ilgi odağı oldu
Türkiye’nin en büyük seyir terası ilgi odağı oldu Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda da oldukça fazla turiste ev sahipliği yapan cam teras, ziyaretçilerine yüksek adrenalin deneyimi de sunuyor.
5.07.2023 Yaşam
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Kehf Suresi okumanın yararları ve faziletleri! Kehf Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Kehf Suresinin Ramazanda ve geri kalan tüm zamanlarda da okunmasının faziletlerinden biri Hadisi şerifte belirtildiğine göre; bir kişinin Kehf Suresindeki ilk on ayeti ezberlerse, o kişi Deccal fitnesinden korunur.
9.05.2023 Sureler
İstanbul'da 5 katlı iş merkezinin terasındaki uyuşturucu serasına operasyon!
İstanbul'da 5 katlı iş merkezinin terasındaki uyuşturucu serasına operasyon! Kartal'da iş merkezi olarak kullanılan 5 katlı bir binanın terasında uyuşturucu imalatı yapılan seraya baskın düzenlendi. Kartal Asayiş  Büro ekiplerinin düzenlediği operasyonda kilolarca marihuana bitkisi ele geçirildi. 
4.04.2023 Gündem
Çöp evde bulunan 1,5 yaşındaki Asel'in annesi: Hava almak için dışarı çıkmıştım
Çöp evde bulunan 1,5 yaşındaki Asel'in annesi: Hava almak için dışarı çıkmıştım Konya'da apartman sakinlerinin çöp dolu evde yalnız buldukları 1,5 yaşındaki Asel'in annesi Fatma G.’nin ilk ifadesinde, evin 2 haftadır o şekilde olduğunu belirterek, ''Ailevi problemlerim vardı. Hava almak için dışarı çıktım. O sırada komşularım eve gelmiş'' dediği öğrenildi. İfadesi sonrası serbest bırakılan Fatma G.’nin, hakkında başlatılan 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma kapsamında, 1 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması bekleniyor.
28.03.2023 Gündem
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu
Konya'da çöp evde 1,5 yaşında kız çocuğu bulundu Konya'da uzun süre çocuk ağlama sesi duyan apartman sakinleri teras katta oturan komşuları Fatma G.'nin kızı 1,5 yaşındaki Asel'i evde yalnız buldu. Her odası çöplerle dolu evde bulunan Asel, hastanede tedavi altına alınırken anne Fatma G. hakkında 'Aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan soruşturma başlatıldı.
27.03.2023 Gündem
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi
Bakan Dönmez, 1500 kişilik Süheyla Sultan'ı inceledi: Afet için üretildi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın koordinasyonunda depremzedelere barınma hizmetinin sağlanması için Hatay'ın İskenderun ilçesinde kıyıya yanaşan 1500 yatak kapasiteli 'Süheyla Sultan' gemisinde 250 kişilik derslik, halı saha, 2 oyun parkı, kreş ve anaokulu bulunuyor. Gemide inceleme yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Bunlar daha önce Türkiye'de veya dünyanın muhtelif yerlerinde benzer bir afet yaşandığında ne tür bir barınma ihtiyacı olur diye çözüm üretmişler. Bugün de o çözümlerden bir tanesini buraya getirmiş olduk" dedi.
10.03.2023 Gündem
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası
Yıkılan binada havuz yapılacağı gerekçesiyle kolon kesildiği iddiası Hatay’da depremde çöken lüks bir binanın zemin katına havuz yapıldığı için kolonlarının kesildiği iddia edildi. Binanın teras katına ise çocuk parkı yapıldığı görüldü. Enkaza dönüşen bina dron ile görüntülendi.
21.02.2023 Gündem
PKK operasyonunda EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçti
PKK operasyonunda EYP yapımında kullanılan malzemeler ele geçti Kahramanmaraş'ta, jandarmanın terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyonda bulunan el yapımı patlayıcı (EYP) yapımında kullanılan malzemeler imha edildi.
10.01.2023 Gündem
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı
8. kattan aşağıya düşen Özgecan'ın ölümüne yeniden keşif kararı Zonguldak'ta 8. kattan aşağıya düşerek hayatını kaybeden 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın ölümünde tutuksuz yargılanan sevgilisi Bartu C.A. "Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Olay günü tartıştık. Ailemle tanıştırabilmek için üniversiteyi okuyup sağlam zemine otursun istedim" dedi. Sanık, Ayşe Özgecan'ın ellerinden kaydığını ve kurtaramadığını söyleyince baba Kenan Usta, "60 kiloluk bir kızı mı tutamadın?" diye tepki gösterdi.
23.11.2022 Yaşam
Yusufeli Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak
Yusufeli Barajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan, Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri üzerine inşa edilen Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5’inci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nın, 22 Kasım'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açılacağı duyuruldu.
19.11.2022 Gündem
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum'
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum' Rize'de yaşayan Adil Tüfekçi, balkon yapmak için evine kapı ve pencere taktırdı fakat balkonu yapmaya fırsat bulamayınca kapılar askıda kaldı.
5.11.2022 Yaşam
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
Apartman ve siteler için 'ayakkabılık' kararı!
Apartman ve siteler için 'ayakkabılık' kararı! Apartmanlarda ve sitelerde ortak geçiş alanı olarak değerlendirilen kapı önlerine ayakkabılık koyana Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, apartmanın ortak alanında (merdiven boşluğunda) bulundurulan ayakkabılık, ortak yerlerin amacı dışında kullanılmasına sebep olacağından, kaldırılması gerektiğine hükmetti.
25.10.2022 Gündem
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak? Muhtarlar Evi nerede, İlk Muhtarlar Evi nedir? sorularına yanıt aranıyor. İçişleri Bakanlığınca Ankara'da yapılacak ilk Muhtarlar Evi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak. Peki, Muhtarlar Evi nedir? İlk Muhtarlar Evi nerede, hangi ilçede yapılacak?
19.10.2022 Gündem
Beylikdüzü'nde AVM'nin terasından düşen 25 yaşındaki Kader hayatını kaybetti
Beylikdüzü'nde AVM'nin terasından düşen 25 yaşındaki Kader hayatını kaybetti Beylikdüzü'nde alışveriş merkezinin terasında bekleyen Kader Yıldız, cep telefonuna baktıktan hemen sonra aşağıya sarktı. Terastakiler, genç kızı tutmaya çalışsa da metrelerce aşağıya düşmesine engel olamadı. Hastaneye kaldırılan Kader Yıldız, hayatını kaybetti.
9.10.2022 Yaşam
Sarıyer'de özel kız öğrenci yurdunda dehşet! Üniversiteli genç kız feci şekilde hayatını kaybetti
Sarıyer'de özel kız öğrenci yurdunda dehşet! Üniversiteli genç kız feci şekilde hayatını kaybetti Sarıyer’de özel bir kız öğrenci yurdunun terasından düşerek demir korkuluklara saplanan yabancı uyruklu genç kız, feci şekilde hayatını kaybetti. İtfaiye ekipleri tüm çabalara rağmen genç kızın cesedini çıkaramayınca korkuluk kesildi. Ceset korkulukla birlikte ambulansa konuldu.
6.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Teras ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teras haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.