Tavşanlı

Tavşanlı

Son dakika Tavşanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tavşanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tavşanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavşanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavşanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 604 tavşanlı haberi bulunmuştur. Tüm tavşanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz
Bakan Özhaseki: 4 bin 330 köyden çelikten evler yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye, zor bir coğrafyadadır. Bu coğrafyada ayakta kalmanın, bayrağı dalgalandırmanın, ezanın her okunmasının bir tek şartı var, o da güçlü olmak. Güçlü olmazsanız, sizi yaşatmazlar. O yüzdendir ki bir taraftan mücadele ediyoruz, bir taraftan da yatırım üzerine yatırım yapıyoruz” dedi.
29.03.2024 Gündem
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor
İrem'i öldürdü, 'gözlerim görmüyor' dedi! Mahkeme inanamadı: Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor Kütahya'nın Emet ilçesinde 4 yıl önce kaybolan İrem Gül’ü (19) evinde öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıp beraat eden eski erkek arkadaşı Murat Önver (38), karara itiraz süreci devam ederken başka suçtan gözaltına alındı. Polislere, "Ben sakinim, çok sakinim, sakin kalmadığım zaman adam öldürüyorum. Öldürüyorum, gömüyorum kimse bulamıyor" dedi. İtirazı inceleyen Bursa Bölge Mahkemesi, sanığın sözleri nedeniyle beraat kararını bozdu. Yeniden yapılan yargılamada sanık Önver, cesedi bulunamayan İrem Gül’ü öldürmekten müebbet hapis cezasına çarptırılıp, tutuklandı.
2.03.2024 Gündem
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı
‘Uyuşturucu satanların alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunmuştu üçüncü kez uyuşturucuyla yakalandı Kütahya'da sosyal medyada uyuşturucu satıcılarına tepki gösterip, ‘Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa, alayı vatan haini’ diye paylaşımlarda bulunan Şenol K., jandarma ekiplerinin takibiyle yakalandı, aracında 140 gram metamfetamin ve likit kokain ele geçirildi. Paylaşımlarının ardından üçüncü kez uyuşturucuyla yakalanan Şenol K., tutuklandı.
15.02.2024 Gündem
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Linyit Kullanım Alanları Nelerdir? Linyitin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Bu yazının ana konusu olan linyit hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz? Linyit ülkemizde çıkarılan bir madendir ve genellikle evleri ısıtmak amacıyla kullanıldığı bilinmektedir. Fakat birçok sektörde linyit kullanımı devam etmektedir. Bir kömür türü olarak bilinen linyit kahverengi rengindedir. Kömür çeşitleri içerisinde en düşük sırada yerini almaktadır. En alt sırada yer almasının sebebi ise ısıtma potansiyelinin diğer kömür türlerine göre oldukça düşük olmasından kaynaklanmaktadır. 
1.02.2024 Yaşam
6 kez girip geçemediği ehliyet sınavında kopya için 15 bin liraya anlaşmış
6 kez girip geçemediği ehliyet sınavında kopya için 15 bin liraya anlaşmış Kütahya'da girdiği ehliyet yazılı sınavında kulağında ses cihazı ve gömleğine yerleştirilmiş ucu düğme şeklindeki kamerayla yakalanan Bekir K. (55) ile üzerine düzeneği yerleştiren Fecri K. (35), adliyede ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Bekir K., daha önce 6 kez girdiği sınavı geçemediği için 15 bin liraya daha önce aynı suçtan 7 kaydı bulunan Fecri K. ile anlaştığını itiraf etti.
13.01.2024 Gündem
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi
Takla atıp alev alan otomobilde feci şekilde can verdi Kütahya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak alev aldı. Sürücü Orhan Kaçar ile Özlem Biçer kendi imkanlarıyla otomobilden çıkarken, bulunduğu yerde sıkışan diğer arkadaşları Samet Yavuz (39) ise yanarak hayatını kaybetti.
4.01.2024 Gündem
Köy yolunda korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Köy yolunda korkunç kaza: 2 ölü, 2 yaralı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde menfez bendine çarpan otomobildeki 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
21.09.2023 Yaşam
Kastamonu'da 8 ev ve 3 samanlık yandı! Kullanılamaz hale geldi
Kastamonu'da 8 ev ve 3 samanlık yandı! Kullanılamaz hale geldi Kastamonu'nun Araç ilçesinde çıkan yangında, 8 ev ve 3 samanlık kullanılamaz hale geldi.
17.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu: YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 76 milyonu aştı
Bakan Uraloğlu: YHT ile seyahat eden yolcu sayısı 76 milyonu aştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile bugüne kadar seyahat eden yolcu sayısı 76 milyonu aşmış durumda. Her gün yaklaşık 40 bin kişi YHT konforuyla seyahat ediyor" dedi. Bakan Uraloğlu, YHT kullanımı ile güven ve konforla birlikte zamandan tasarruf sağlandığını vurguladı.
18.07.2023 Gündem
İşçi servis midibüsü TIR’a çarpıp devrildi! Yaralılar var
İşçi servis midibüsü TIR’a çarpıp devrildi! Yaralılar var  Kocaeli'nin Gebze ilçesinde işçi servis midibüsünün TIR'a çarpıp devrildiği kazada, 3'ü ağır, 13 kişi yaralandı.
1.06.2023 Yaşam
Bıçakla girdiği marketten kasadaki 6 bin 500 TL'yi aldı
Bıçakla girdiği marketten kasadaki 6 bin 500 TL'yi aldı Yalova'da, yüzüne kadın çorabı geçiren A.C. (41) bıçakla girdiği markette kasiyerleri tehdit edip, kasadaki 6 bin 500 TL'yi alıp kaçtı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası yakalanan ve sorgusunda, "Kiramı ödeyemediğim için yaptım. Pişmanım" diyen şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
14.04.2023 Gündem
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı!
'Anadolu'nun Ronaldo'su' lakabını almıştı, Hakan Doğan'ın hikayesi ağlattı! 2 yaşında ailesini kaybedip 16 yıl yetiştirme yurdunda kalan Hakan Doğan, 7 numaralı forması ve attığı gollerden sonra yaptığı Cristiano Ronaldo sevinciyle taraftarın gönlünde taht kurdu. İstiklalspor 15 maçta 14 galibiyet, 1 beraberlik ile en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alırken, bu sezon 7 golü bulunan Hakan 6. şampiyonluğuna doğru da emin adımlarla ilerliyordu.
10.02.2023 Yeni Malatya Spor
Kütahya'da evde patlama: 2'si ağır 4 yaralı
Kütahya'da evde patlama: 2'si ağır 4 yaralı Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki 2 katlı evde, gaz sızıntısı nedeniyle meydana gelen patlamada, aynı aileden 2'si ağır 4 kişi yaralandı.
16.11.2022 Gündem
80 işçi yemekten zehirlendi
80 işçi yemekten zehirlendi Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir lojistik firmasında gece verilen yemeği yedikten sonra rahatsızlanan yaklaşık 80 işçi hastanelik oldu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle müdahale edilen işçilerin büyük bölümü taburcu oldu.
3.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
5 kişiyi ölüme götüren kazanın nedeni belli oldu
5 kişiyi ölüme götüren kazanın nedeni belli oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda; ilk tespitlere göre kazanın, otobüsün fren sisteminde yaşanan arızadan kaynaklandığı belirtildi.
29.08.2022 Yaşam
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkıp, şarampole devrilen tur otobüsü kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı, 5'e yükseldi. Vali Yakup Canbolat ile birlikte olay yerine giderek incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, yaralılardan 2sinin tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Yavuzyılmaz, yaralılardan 4'ünün de sağlık durumunun ağır olduğunu belirtti.
28.08.2022 Yaşam
Bakan Bilgin: Asgari ücret düzenlemesiyle emeği koruyacak önlemler almaya çalıştık
Bakan Bilgin: Asgari ücret düzenlemesiyle emeği koruyacak önlemler almaya çalıştık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Biz sanayide istihdam yaratacak her girişimi destekliyoruz. Türkiye'nin sanayileşmesi için iş birliklerini, istihdam yaratan projeleri arttırmamız lazım" dedi. Bakan Bilgin, yapılan asgari ücret düzenlemesiyle emeği koruyacak önlemler almaya çalıştıklarını belirterek, "Asgari ücret, adı üzerinde asgari düzeydeki ücret demektir. Bunu yukarıya çekmek sanayi toplumu içerisinde ancak örgütlülükle ve sendikal özgürlüklerin kullanımı ile ilgilidir. Sendikal özgürlükler ne kadar kullanılıyorsa, asgari ücretin üzerinde ücret seviyesinin belli bir aşamaya tırmandırmak mümkündür. Bu da emekçilerin, çalışanların üretimden daha fazla bir pay almasını sağlayacak bir mekanizma oluşturur." ifadelerini kullandı.
20.07.2022 Ekonomi
Köyde dehşet! Ayı, çobana saldırdı sonrası korkunç
Köyde dehşet! Ayı, çobana saldırdı sonrası korkunç Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Sarıot köyünde ineklerini otlatan çobana ayı saldırdı. Bacağından yaralanan 70 yaşındaki çobanı köyün gençleri kurtardı.
16.07.2022 Yaşam
MGM'den Bursa'ya şiddetli yağış uyarısı!
MGM'den Bursa'ya şiddetli yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa'da 'şiddetli yağmur' uyarısında bulundu.
8.07.2022 Yaşam
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek...
Kilosu 30 liradan tezgahlarda! Palamut, çupra ve levrek... Kütahya’nın Tavşanlı Balık Pazarı'nda yaz sezonu balıklar tezgahlarda yerini aldı.
22.06.2022 Ekonomi
Yumurta sektörüne Rekabet Kurumu'ndan soruşturma
Yumurta sektörüne Rekabet Kurumu'ndan soruşturma Rekabet Kurumu yumurta sektörüne yönelik 2 ayrı soruşturma başlattı. Yumurta Üreticileri Merkez Birliği'ne üye birliklerin rekabeti kısıtlayıcı çeşitli eylemlerde bulunup bulunmadıkları tespit edilecek.
2.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tavşanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavşanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.