Tava

Tava

Son dakika tava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tava gelişmeleri de dahil olmak üzere 424 tava haberi bulunmuştur. Tüm tava haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu
İlk üç ayın e-ihracat şampiyonu tekstil ürünleri ve mutfak eşyaları oldu Bir e-ticaret platformunun açıkladığı verilere göre 2024’ün ilk çeyreğinde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.
4.04.2024 Ekonomi
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var?
BİM elektronik severleri unutmadı! 19-22 Mart BİM aktüel katalogda indirimli hangi ürünler var? 19- 22 Mart Salı ve Cuma günleri BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Özellikle çeyiz alışverişi yapacaklar ve mutfak araç gereçlerini yenilemek isteyenler için yemek takımları, bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken mübarek Ramazan-ı Şerif'e özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. İşte,19-22 Mart 2024 Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi
18.03.2024 Ekonomi
Ne yufka gerekiyor ne hamur! Sahurda tava böreğine herkes bayılır: İftardan sonra dolaba atın, sahurda pişirin
Ne yufka gerekiyor ne hamur! Sahurda tava böreğine herkes bayılır: İftardan sonra dolaba atın, sahurda pişirin Bir börekte olmazsa olmaz ya hamurdur ya da yufka. Ancak bu ikisinin olmadığı tavada börek en az onlar kadar lezzetli en az onlar kadar doyurucu. İftardan sonra dolaba atıp sahurda pişirip yiyebileceğiniz tavada börek tarifi, yumurtası, peyniri, pidesi ve domatesiyle tam bir öğünü çıkartabiliyor.
14.03.2024 Yaşam
BİM 12-15 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı: Alışveriş için bu hafta BİM raflarında indirimli neler var?
BİM 12-15 Mart aktüel katalog 2024 yayınlandı: Alışveriş için bu hafta BİM raflarında indirimli neler var? BİM aktüel katalog güncellendi. 12-15 Mart 2024 günlerinde BİM mağazalarında yerini alacak indirimli ürünler sıralandı. Farklı seçeneklerin olduğu ürünler arasında bardak takımları, tencere ve tava takımları yer aldı. Ramazan ayına özel iftariyelik ve sahurluk malzemelerde de BİM ürünleri indirime girdi. İşte 12-15 Mart 2024 BİM indirimli ürünler listesi....
11.03.2024 Ekonomi
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor
Yanmış tencere tavayı ışıl ışıl yapan tüyo: Bir yıkamada ilk günkü haline dönüyor Mutfağın en çok kullanılan aracı tencere ve tavalardır. Ancak bir de bakmışsınız zamanla kararmış. Bir daha kullanmak istemeyeceğiniz yanmış tencere tavayı bir yıkamada eski haline döndüreceğniz bir yöntem var. Ve oldukça basit...
7.02.2024 Yaşam
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen yaprak kavurma 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillendi. Dana eti kullanılan ve kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen kavurmadan yemek için ülkenin dört bir yanından gelenlerin sayısı artarken ilçede sadece 2 kavurma ustası kaldı.
4.02.2024 Gündem
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur?
Aksaray Nerede, Hangi Bölgede? Aksaray İlçeleri Nelerdir, Neleri Meşhur? Aksaray, İç Anadolu bölgesinde bulunan bir şehirdir. Aksaray'ın yüz ölçümü 7.659 kilometre kare, deniz seviyesine olan yüksekliği 980 metre ve il plaka kodu da 68 olarak karşımıza çıkar.
18.01.2024 Eğitim
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep  tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya!
BİM 26-29 Aralık aktüel katalog: Fırın tepsisi, Tost tavası, Krep tava var! Yılın son katalogunda sürpriz kampanya! BİM 26-29 Aralık aktüel katalog 2023 yayınlandı. Salı ve Cuma günleri ucuz alışveriş yapmak isteyen müşterilerine katalog veren ve indirimli ürünlerini yayınlayan zincir market BİM güncel katalogda fırın tepsisi, krep tava kablosuz yüzey temizleyiciye raflarda yerini verdi. LG 55 İnç 4K Smart TV 20.499 TL, Dijitsu 58 İnç UHD Smart Led TV 10.999 TL, Kumtel 5.5 L Yağsız Air Fryer 1.599 TL, Fakir Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Atria 2.499 TL, Kablosuz Yüzey Temizleyici Mop Paspas 1.399 TL'ye satışta aldı.
24.12.2023 Ekonomi
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu!
ŞOK 1-7 Kasım aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kışlık mont, yağmurluk ŞOK'ta ucuzun da ucuzu! ŞOK 1-7 Kasım aktüek katalog 2023 yayınlandı. ŞOK kışlık mont, yağmurluk indirimleriyle Kasım ayına girdi. Raflarda yerini alan indirimli ürünler arasında mutfak malzemeleri, tencere ve tava da yer aldı. Mobilya çeşitleinde dev indirimlerin yapıldığı güncel katalog müşterileri heyecanlandırdı. İşte 1-7 Kasım ŞOK aktüel katalog 2023....
31.10.2023 Ekonomi
BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de bu hafta ayçiçek yağınde dev indirim var!
BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM'de bu hafta ayçiçek yağınde dev indirim var! BİM 3-6 Ekim aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM ayçiçek yağı fiyatı Ekim ayının gelişiyle birlikte düştükçe düştü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM güncel katalogda fincan takımının yanısıra mutfak ürünlerinde de kampanyalı fiyatlar yer aldı. İndirimli ürünler listesinde ayrıca ütü masası, tava gibi araçlar da yer aldı. İşte 3-6 Ekim BİM aktüel katalog 2023...
2.10.2023 Ekonomi
İzzet Canözer kimdir? MasterChef All Star konuğu Tavacı İzzet Usta nereli, restoranı var mı?
İzzet Canözer kimdir? MasterChef All Star konuğu Tavacı İzzet Usta nereli, restoranı var mı? İzzet Canözer kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kilis tava konusunda uzman bir şef olan İzzet Canözer MasterChef All Star konuğu olarak ekrana geliyor. Yarışmacılardan kilis tava tarifi isteyecek olan İzzet Canözer nereli? İzzet Canözer'in restoranı var mı?
19.08.2023 Televizyon
Edirne'de tava ciğerin ‘olmazsa olmaz’ı Karaağaç acı biberinin hasadı başladı
Edirne'de tava ciğerin ‘olmazsa olmaz’ı Karaağaç acı biberinin hasadı başladı Edirne'de, kentin meşhur lezzeti tava ciğerin yanında 'olmazsa olmaz' olarak adlandırılan, yöreye özgü Karaağaç acı biberinin hasadı başladı. Sadece Yunanistan sınırındaki Karaağaç Mahallesi'nde yetişen biberde bu yıl 250 ton verim beklediklerini belirten biber üreticisi Tunahan Ule, "Bu yıl yağmurlardan dolayı biberlerimizi biraz geç ektik. Normalde 1 Mayıs'ta ekiyoruz ama biz 15 Mayıs'ta ekmek zorunda kaldık. Böyle olunca hasada da geç kaldık, 15 Temmuz'da yapmamız gereken hasadı bugün yapıyoruz. 250 tona yakın verim bekliyoruz" dedi.
31.07.2023 Gündem
Kahvaltıda çayla, öğlen buz gibi ayranla gidiyor! Yaz kahvaltısına yakışan çıtır kıymalı börek tarifi
Kahvaltıda çayla, öğlen buz gibi ayranla gidiyor! Yaz kahvaltısına yakışan çıtır kıymalı börek tarifi Her öğüne yakışan kıymalı börek yazın da tercih ediliyor. Sıcak yaz günlerinde hep aynı kahvaltıyı yapanlara en iyi alternatif, sıcak çayla en iyi giden kıymalı börektir. Öğlen de buz gibi ayranla yiyebileceğiniz pratik kıymalı börek tarifini araştırdık. Evde kolay çıtır kıymalı börek nasıl yapılır?
20.07.2023 Gündem
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi!
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi! Edirne'de geçen ocak ayında porsiyonu 120 TL olarak belirlenip, tavan fiyat uygulamasına geçilen meşhur tava ciğerinde, bazı esnaf girdi maliyetlerini gerçekçe gösterip, porsiyonunu 140 ile 160 TL'den satmaya başladı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, esnafın tarifenin üstünde satış yaptığını belirterek, "Edirne'de 120 TL olarak daha önce tarife vermiştik. Tarife dışı bir uygulama varsa bunu denetleyecek başka birimler var. İl Ticaret Müdürlüğü, Belediye Zabıta Müdürlüğü, bunların ekiplerinin görevleri fiyatları denetlemek, bizim işimiz değil yani. Şu anda tarifenin üzerinde satılıyor" dedi.
2.06.2023 Ekonomi
BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye indi! BİM'de 19 Mayıs sürprizi...
BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye indi! BİM'de 19 Mayıs sürprizi... BİM 19 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM scooter A6 Pro yeni haftanın en cazip ürünü oldu. Ucuz alışveriş yapanların merakla beklediği indirimli ürünler listesinde hamak 99 TL, erkek terlik 49 TL'ye düştü. Birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarlar yer aldı. Raflardaki yerini alanlar arasında temizlik malzemeleri ve annelerin en sevdiği BİM tost makinesiyle, parlak tencere ve tava takımları yer aldı. İşte 19 Mayıs BİM aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünlerde sürpriz liste...
15.05.2023 Ekonomi
ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Anneler Günü'ne özel kahve makinesi 259 TL tava seti 199 TL! Sürpriz liste var
ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Anneler Günü'ne özel kahve makinesi 259 TL tava seti 199 TL! Sürpriz liste var ŞOK 13-16 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK Anneler Günü fırsatları indirimli ürünler listesinde yerini aldı. Ucuz alışverişin yanısıra özel günlerde kampanyalar yapan ŞOK bu hafta katalogda tava seti, fincan takımı, çaydanlık ve kızartma tencesinde indirimli fiyatlar var. Mutfak ürünlerinden deterjan, temizlik setlerinde çılgın fiyatlar yer aldı. Raflara dizilen birbirinden farklı ürünler alışverişini ucuza getirmek isteyenlerin beklediği gibi oldu. İşte 13-16 Mayıs ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
12.05.2023 Ekonomi
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda
1 milyon üyeye 1,2 milyar TL fayda Alışveriş platformu Hepsiburada’nın sadakat programı Hepsiburada Premium, 1 milyon üyeye ulaştı. Programa dahil olan kullanıcılar bu sürede toplam 1,2 milyar TL fayda elde etti.
4.05.2023 Ekonomi
İftarda kalan pideler sahurda börek oluyor! Tava böreği tarifinde yufka yok, hamur yok!
İftarda kalan pideler sahurda börek oluyor! Tava böreği tarifinde yufka yok, hamur yok! Sahurda yapılacak kolay tarifler, ilk sahur için saat sayan vatandaşların araştırma konusu oldu. 2023 Ramazan'ın ilk sahurunda yufkayla, hamurla uğraştırmayan tava böreği tarifi gün boyu hiç acıktırmıyor. İftardan kalan bayat pideleri değerlendireceğiniz tava böreğinin lezzetine doyum olmuyor. Sahurda tok tutan tariflerin başında gelen ve Ramazan orucunu tutarken hiç acıktırmayan tava böreği tarifi ve yapılışı...
23.03.2023 Gündem
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum
Prof. Dr. Orta: Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, kuraklığın çok sıkı geldiğini belirterek, “Tüm canlıları etkiler, çok sinsi gelir, ne kadar kalacağı belli olmaz. Tüm canlıları çaresiz bırakır, depremde insanlardan başka çok ölen olmadı ama kuraklıkta tüm canlılar, ekosistem durur, istop eder her şey. O çaresizlik içerisinde ne kadar süreceğini de bilemezsiniz ve o çaresizlik de göçlere kadar sürer gider. Trakya'da böyle bir sonu bekliyorum" dedi.
22.03.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun
Sağlık Bakanlığı’ndan ‘çadırda soba’ uyarısı: Güvenli alan oluşturun Sağlık Bakanlığı, deprem bölgesindeki çadırlara kurulan sobalarla ilgili, “Çadırın büyüklüğüne bağlı olarak en az bir metre güvenli alan oluşturulmalı. Sobaya yakın bölgede uyunmamalı. Çocuklar asla yalnız bırakılmamalı” uyarısı yaptı.
2.03.2023 Gündem
PTT'den deprem bölgesine ücretsiz taşıma!
PTT'den deprem bölgesine ücretsiz taşıma! PTT, bireysel yardımların deprem bölgelerine ücretsiz olarak ulaştırılacağını duyurdu.
7.02.2023 Ekonomi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi Ankara Altındağ'da gecekondunun içini eğlence mekanına çeviren kişiler suçüstü yakalandı. Dışarıdan gecekondu gibi görünen eğlence mekanında şişelerce sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Gündem
Tava ciğerinde tavan fiyat uygulaması! İşte yeni fiyatlar...
Tava ciğerinde tavan fiyat uygulaması! İşte yeni fiyatlar... Edirne'de gastronomi turizmin başlamasını sağlayan meşhur tava ciğerinin son aylarda artan fiyatı, ciğerciler ve onların kayıtlı olduğu odalar arasında tartışma konusu oldu. Ciğerci esnafı artan elektrik, gaz, yağ, un gibi giderleri neden gösterip bağlı bulundukları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden yaklaşık 4 ay önce, porsiyonu 75 liraya sattıkları ciğeri, 90 liraya satmak için zam talebinde bulundu. Kentte iki kurum da talebi geri çevirip tarifelere zam yapmadı. Bunun üzerine bazı ciğerciler, fiyat tarifelerinde olmamasına rağmen ciğerin porsiyonunu tarifede yazan 75 lira yerine 90 liradan satmaya başladı. Yaklaşık 3 aydır zam isteyen ciğercilere ise beklenen cevap geldi. İşte ciğer fiyatları ile ilgili son gelişme...
18.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.