Edirne

Edirne

Son dakika edirne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edirne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edirne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edirne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edirne gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.446 edirne haberi bulunmuştur. Tüm edirne haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar var
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
24.07.2024Gündem
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?
Son hava durumu raporunu Meteoroloji açıkladı! Hafta sonu havalar nasıl olacak?Son dakika haberine göre başta İstanbul olmak üzere birçok ilde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göreÜlkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Tokat, Van, İstanbul’un doğusu, Sakarya, Kocaeli çevreleri ve bu akşam saatlerinde Edirne çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
19.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıldız Sarayı önümüzdeki ayın sonuna kadar ücretsizİstanbul’daki Yıldız Sarayı’nda 6 yıl süren restorasyon tamamlandı. Sarayda bugün açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yıldız Sarayı'nın yeniden ihyasıyla birlikte İstanbul'umuzun tarihi, kültürel ve turistik cazibesinin daha da artacağına inanıyorum." dedi.
19.07.2024Gündem
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklama
Bakan Yumaklı'dan İzmir'deki yangınlara ilişkin açıklamaTarım ve Orman Bakanı Yumaklı, İzmir'in Gaziemir ve Buca ilçeleri arasında dün çıkan orman yangınındaki son duruma ilişkin açıklamalarda bulunuyor.
19.07.2024Gündem
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!
Rekor sıcaklıklar bunaltıyor sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor!Son hava tahmin raporu yayınlandı. Açıklanan rapora göre, 19 Temmuz 2024 Cuma günü yurdun batısında aşırı sıcaklıklar beklenirken, yurdun doğusu ve kuzey doğusunda gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Amasya, Ordu ve Hakkari çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
18.07.2024Gündem
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyor
Hollandalı uyuşturucu baronu Edirne'de 'wanted' afişiyle aranıyorTürkiye'de yaşadığı iddia edilen 'Hollandalı' uyuşturucu baronunun; Edirne cadde ve sokaklarına "wanted/aranıyor" ibaresiyle asılan afişlerinde, bulana 300 bin euro ödül verileceği yazıyor.
17.07.2024Gündem
Usulsüz işlemlerle yurda sokulmaya çalışılan araçlar ele geçirildi
Usulsüz işlemlerle yurda sokulmaya çalışılan araçlar ele geçirildiTicaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, usulsüz işlemlerle yurda sokulmak istenen 87 adet araç ele geçirdi. Araçların piyasa değerinin yaklaşık 72 milyon 425 bin lira olduğu belirtildi.
17.07.2024Ekonomi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
Edirne, dünyada 2. sırada! Tarihi rekor kırıldı, akın akın geliyorlar
Edirne, dünyada 2. sırada! Tarihi rekor kırıldı, akın akın geliyorlarEdirne'de bulunan Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tarihi rekor daha yaşanarak, sadece 1 gün içerisinde 9 bin 628 binek araç ve 40 bin 593 yolcu girişi gerçekleştirildi.
15.07.2024Gündem
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildi
Son 23 yılın en kurak haziran ayını geçirdi: En fazla Adana ve çevre illlerde hissedildiTürkiye'de bu yılın haziran yağışları, normaline göre yüzde 65, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 80 azaldı. Böylece Türkiye genelinde son 23 yılın en düşük haziran ayı yağışı gerçekleşti.
14.07.2024Adana
Edirne'de Bulgaristan sınırında orman yangını! 3 ilden ekipler sevk edildi
Edirne'de Bulgaristan sınırında orman yangını! 3 ilden ekipler sevk edildiEdirne'de Bulgaristan sınırındaki orman yangınına müdahale ediliyor.
11.07.2024Gündem
Başpehlivan kim oldu, kim kazandı? 663. Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri şampiyonu kim oldu?
Başpehlivan kim oldu, kim kazandı? 663. Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri şampiyonu kim oldu?663. Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri final gününde takip ediliyor. 8 başpehlivan adayının çeyrek finale yükselmesi ardından yarı final de ortaya çıktı. Peki; Kırkpınar Güreşleri şampiyonu kim oldu?
8.07.2024Yaşam
663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu
663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde Yusuf Can Zeybek, Mustafa Taş'ı yenerek üst üste 2. kez başpehlivan oldu.
7.07.2024Şampiy10
Kırkpınar'da yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Kırkpınar'da yarı final eşleşmeleri belli oldu!663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde yarı finale yükselen başpehlivanlar belli oldu. Ali Gürbüz çeyrek finalde veda etti.
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı
Sinan Ateş davasında gerginlik! Mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdıEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın ikinci günü sanık savunmalarıyla sürüyor. Duruşmada gerginlik çıkması üzerine mahkeme başkanı 'Yeter' diye bağırdı. Sanık avukatları ile Ateş ailesinin avukatları arasında gerginlik devam edince mahkeme başkanı, Ateş ailesinin avukatının dışarı çıkarılması talimatı verdi. Mahkeme başkanı, verdiği talimatı yerine geç getiren polisler hakkında işlem yapılacağını belirtti. İşte duruşmada yaşananlar...
2.07.2024Gündem
Edirne'de feci kaza! 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti
Edirne'de feci kaza! 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti Edirne'nin Keşan ilçesinde eşya taşıyan kamyonetin, buğday yüklü traktör römorkuna arkadan çarptığı kazada, 1'i çocuk 3 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında duruşma 5 gün devam edecek! Çelik yelekle mahkemede
Sinan Ateş davasında duruşma 5 gün devam edecek! Çelik yelekle mahkemedeEski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın görülmesine başlandı. 5 gün sürecek duruşmanın ilk günü savunma yapan sanıklar daha önceki ifadelerinden farklı beyanlarda bulundu...
2.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
İzmir'de büyük yangın: Müdahale sabah saatlerinde yeniden başladı
İzmir'de büyük yangın: Müdahale sabah saatlerinde yeniden başladıİzmir'in Menderes ve Çeşme ilçesinde, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde, Karaman'ın Ermenek ilçesinde, Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde ve Çanakkale'nin Ezine ilçesinde yangın çıktı. 5 ildeki yangınları söndürmek için çalışma başlatıldı. İzmir Menderes'teki orman yangınında kırsal Çamönü Mahallesi'nde bazı evler tedbir amaçlı tahliye edildi. MSB'den İzmir'deki yangınla ilgili yapılan açıklamada, "Yangın, söndürme çalışmalarına destek için Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait 3 adet Couger tipi helikopter ile 2 adet CH-47 tipi helikopter görevlendirildi" denildi.
30.06.2024Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! İllerin milletvekili sayıları belirlendiYüksek Seçim Kurulunun (YSK), nüfus verileri kapsamında illerin milletvekili sayıları dağılım tablosuna göre Bursa, Eskişehir, Tunceli ve Bayburt'un milletvekili sayıları 1'er arttı; İstanbul'un 2, Hatay ile Kütahya'nın ise 1'er azaldı.
27.06.2024Gündem
31 ilde bahis çetelerine "Sibergöz-46" operasyonu! 275 şüpheli yakalandı
31 ilde bahis çetelerine "Sibergöz-46" operasyonu! 275 şüpheli yakalandıAdana ve Edirne merkezli 31 ilde “SİBERGÖZ-46” operasyonlarında; hesaplarında toplam 7 Milyar 40 Milyon TL işlem hacmi bulunan 275 şüpheli yakalandı.
26.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edirne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edirne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.