Edirne

Edirne

Son dakika edirne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edirne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edirne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edirne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edirne gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.450 edirne haberi bulunmuştur. Tüm edirne haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı!
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! Çorlu tren kazası davasında karar açıklandı. Dönemin TCDD Bölge Müdürü Nihat Aslan'a 15 yıl, dönemin TCDD Müdür Yardımcısı Meriçli'ye 9 yıl 2 ay ceza verildi.
25.04.2024 Gündem
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı
Toz taşınımı Tekirdağ'dan yurda giriş yaptı! 44 ilde sarı alarm verildi, Meteoroloji’den sağanak uyarısı yaptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinde kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor.
25.04.2024 Hava Durumu
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Vatan TV
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi
Doktoru hastanede darp etmişti! Mahkeme tahliye kararını verdi Edirne'nin Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Dahili Yoğun Bakım Servisinde kanser tedavisi gördüğü esnada çoklu organ yetmezliği nedeniyle annesinin hayatını kaybetmesi üzerine Volkan Kuşçu, doldurulması gereken belgeler konusunda kendisini bilgilendirmek isteyen doktoru darp etti.İkinci duruşmasında tahliye edilip itiraz üzerine tutuklandığı davanın üçüncü duruşmasında yine tahliye edildi.
22.04.2024 Gündem
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti
Yazlıklarını belgesiz kiraya veren 6 kişiye 600 bin lira ceza! Jandarma tespit etti Edirne'de Saros Körfezi sahillerinde yazlıklarını internet sitesi üzerinden ‘turizm amaçlı kiralama izin belgesi’ olmadan kiraya verdikleri tespit edilen 6 kişiye, 600 bin lira idari para cezası kesildi.
22.04.2024 Ekonomi
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Vatan TV
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu rakamlarla açıkladı: 11.2 milyon araç geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili boyunca otoyolları 11,2 milyonun üzerinde aracın kullandığını belirterek, “Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü ise 2 milyon 94 bin 924 araç, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü de 1 milyon 772 bin 112 araç kullandı” dedi. Uraloğlu, 9 gün süren bayram tatili süresince 3 milyon 284 bin kişinin otobüslerle yolculuğu tercih ettiğini, demiryolları ile seyahat eden kişi sayısının ise 820 bini bulduğunu bildirdi.
15.04.2024 Gündem
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024 Gündem
19 ilde "Bozdoğan-25" operasyonu: 49 gözaltı
19 ilde "Bozdoğan-25" operasyonu: 49 gözaltı 19 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen "Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüpheli yakalandı.
14.04.2024 Gündem
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı
Yüksek Seçim Kurulu 21 seçim bölgesi için yapılan 22 itirazı karara bağladı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde siyasi partilerin 21 seçim bölgesinde yaptığı 22 itirazı karara bağladı.
12.04.2024 Gündem
MSB: Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i PKK'lı 9 kişi yakalandı
MSB: Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i PKK'lı 9 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.
11.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı
'AB Karadeniz Havzası' programının son proje teklif başvuruları başladı Dışişleri Bakanlığı, AVRUPA Birliği (AB) Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı'nın 52 milyon avro bütçeli ikinci ve son teklif çağrısının başvuru süreci başladı.'Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı', 2021-2027 dönemi ikinci çağrısından 25 il yararlanacağı vurgulandı.
1.04.2024 Gündem
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı...
CHP için ilklerin seçimi! 7 ilde Cumhuriyet tarihinde ilk kez kazandı... CHP, genel seçimlerinde yaşadığı hayal kırıklığının tesellisini yerel seçimlerde buldu. Dünkü seçimlerde büyükşehir ve il belediye başkanlığı sayısını artıran CHP, Ankara’da Mansur Yavaş ile “rekor” oy farkına ulaşırken, aday tespiti konusunda en büyük sancıyı yaşadığı Hatay’da AK Parti ile nefes kesen bir yarış yaşadı. Sandıkların yüzde 96’sının açıldığı saat 02.00 itibarıyla, CHP 11 olan mevcut büyükşehir belediye sayısını 14’e yükseltirken, il belediyesi sayısı da 21’e ulaştı. Böylece toplam il belediye sayısı 35’e çıktı. Hatay’ın durumu ise son ana kadar belirsizliğini korudu.
1.04.2024 Gündem
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı,  sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler...
81 İl, 973 ilçe seçim sonuçları 2024: Sandıklar kapandı, sonuçlar geliyor! 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı veriler... Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için okullara akın etti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanları bu akşam sonuçların açıklanmasıyla belli oluyor. İstanbul'da Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu arasında geçen mücadele Ankara'da Turgut Altınok ve Mansur Yavaş arasında devam ediyor. Saat 17:00'da biten oy verme işlemi YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasının ardından yayın yasağı kalacak ve canlı veriler açıklanmaya başlanacak. gazetevatan.com'da seçim sayfasında anlı verilerin açıklanacağı yerel seçim sonuçları en sıcak ve son durumlarla birlikte seçim sayfamızda olacak.
31.03.2024 Gündem
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Edirne yerel seçim sonuçları 2024: Edirne'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Edirne'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Edirne geldi. Edirne yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Edirne Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Edirne'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Edirne yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun istihdam oranı en yüksek olarak açıkladığı Tekirdağ'da sanayi kuruluşlarında çalışan 60 bin kişinin EYT'den emekli olduğunu söyledi. Noyan, "Tekstil sektöründe meydana gelen yavaşlamaya rağmen tekrar mavi yakalı ihtiyacımız çok üst seviyede devam etmektedir" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Roman kardeşlerim sandıkta en güzel cevabı verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Roman kardeşlerim kendilerini vatandaş yerine koymayanlara sandıklarda en güzel cevabı verecek. Gerek Edirne gerek Tekirdağ gerekse Kırklareli’nde böyle bir patlamanın olması o kibirli tiplere en güzel cevap olacaktır." dedi.
30.03.2024 Gündem
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi
68 ilde harekete geçildi, dev operasyon: 750 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 68 ilde 4 gündür devam eden Mercek-15 Operasyonları'nda 750 silah ele geçirildiğini, 878 şüpheli hakkında işlem yapıldığını duyurdu.
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Edirne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edirne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.