Tatilci

Tatilci

Son dakika tatilci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatilci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatilci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatilci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatilci gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 tatilci haberi bulunmuştur. Tüm tatilci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti
6 bin 600 nüfuslu turistik ilçede rezervasyonlar yüzde 90'a dayandı! İnsanlar akın etti Bartın'ın 6 bin 600 nüfuslu turistik ilçesi Amasra'da 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm konaklama tesislerinde rezervasyonlar yüzde 90'a ulaştı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, "Bayram süresince yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu yönde bütün tedbirlerimizi aldık” dedi.
6.04.2024 Gündem
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü Deniz suyunun havadan sıcak olduğu Antalya'da bahar havası yaşanıyor. Tatilciler sıcaklığı 20 derece olan denize girip yüzdü.
11.01.2024 Gündem
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu 18 yaşındaki genç kızın sabaha karşı ünlü otelin lobisinde ağlarken bulunmasıyla dehşet ortaya çıktı, saldırganların gülerken görüldüğü video kayıtları kan dondurdu.
20.08.2023 Dünya
Tatilde mağdur olmayın! Tatilcilere kritik uyarı yapıldı
Tatilde mağdur olmayın! Tatilcilere kritik uyarı yapıldı Tatil planları yapan tüketicilerin, mağdur olmamak adına erken rezervasyon reklam kampanyalarına karşı dikkatli olmasını isteyen Özalp, “Yaz aylarının gelmesiyle tatil rezervasyonları yapılması konusunda reklam kampanyaları hız kazanmıştır. Tatil planları yapan tüketicilerimiz, mağdur olmamak adına erken rezervasyon reklam kampanyalarına karşı dikkatli olmalıdırlar.
5.07.2023 Ekonomi
İstanbul’da tatilcilerden geriye çöp yığını kaldı
İstanbul’da tatilcilerden geriye çöp yığını kaldı Kurban Bayramı dolayısıyla bazı vatandaşlar 9 günlük iznini tatil bölgelerinde geçirirken, İstanbul’da kalan vatandaşlar da mesire alanları, göl ve deniz kıyılarına giderek zaman geçirdi. Tatilin son bulmasının ardından Arnavutköy’de Sazlıbosna Gölü ve kıyısında piknikçilerin ardından çöp yığını kaldı.
4.07.2023 Ekonomi
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı
Muğla'da şaşırtan anlar! İngiliz çift davullu zurnalı gelin aldı Muğla’nın Marmaris ilçesinde Türklerin davullu zurnalı kız almasından etkilenen İngiliz Prenderville çifti, damadın ailesinin birkaç yıl önce yerleştiği Turunç’ta yapmak istedikleri düğünü Türk geleneklerine uygun yaptı. Düğün organizatörü Döne Yörük, "Hep kendi geleneklerine uygun düğün istiyorlardı, bu ilk defa oldu" dedi.
26.06.2023 Yaşam
Sakarya'da otoyolda ulaşım durma noktasına geldi
Sakarya'da otoyolda ulaşım durma noktasına geldi Sakarya'da Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde ulaşım, Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar nedeniyle yoğunluk oluşunca, durma noktasına geldi.
24.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kentte trafik durma noktasına geldi. Son 24 saatte, 25 bin aracın kente giriş yaptığı belirtildi.
23.06.2023 Gündem
Antalya'da sahil doldu; YKS'den çıkıp denize gittiler
Antalya'da sahil doldu; YKS'den çıkıp denize gittiler Antalya'da güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler, Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna giren öğrenciler de sınav sonrası sahile gelerek stres attı.
18.06.2023 Gündem
Araba kiralamak isteyen tatilcilere kopya site tuzağı! Ucuz fiyatları gören oyuna geldi
Araba kiralamak isteyen tatilcilere kopya site tuzağı! Ucuz fiyatları gören oyuna geldi İnternetten araç kiralamak isterken kopya sitelere yönlendirilen yaklaşık 5 bin tatilci dolandırıldı. Çoğunluğu gurbetçilerden oluşan mağdurların ucuza kiraladıkları lüks araçları kaçırmamak için hesap numaralarına istenen kapora ücretini de gönderdikleri ortaya çıktı. Dolandırıcılık olayının detayları şoke ederken, uzmanlardan kritik uyarılar geldi.
8.06.2023 Yaşam
Boğulma tehlikesi geçirene 'cankurtaran dron' ile müdahale
Boğulma tehlikesi geçirene 'cankurtaran dron' ile müdahale Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'de ilk kez kullanımına başlanan 'cankurtaran dron' ile kente gelen milyonlarca yerli ve yabancı turistin can güvenliği sağlanacak. Kamera sayesinde yeri tespit edilen boğulma tehlikesi geçiren kişiye can yeleğini ulaştırılan dron, aynı zamanda suya inip hareket edebiliyor.
25.09.2022 Yaşam
Bursa'da otelde korkutan yangın
Bursa'da otelde korkutan yangın Bursa'da, 4 yıldızlı otelin çatısında yangın çıktı. Otel hızla tahliye edilirken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
6.09.2022 Yaşam
Turizmde yüzler gülüyor! Çalışma sezonu uzayabilir
Turizmde yüzler gülüyor! Çalışma sezonu uzayabilir Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, “Son 10 yıla baktığımız zaman Kasım ve Aralık aylarının en hareketli dönemine döneceğinin sinyalini alıyoruz. Kasım ve Aralık çok hareketli olabilir. Turizmde çalışan kişi sayısı şu anda 1 milyon 100 bin kişi. Ekim-Kasım’da işten çıkarma dönemi uzayabilir” dedi.
5.09.2022 Gündem
Çok sayıda ilde sağanak yağış hayatı felç etti!
Çok sayıda ilde sağanak yağış hayatı felç etti! Bolu'da sağanak, su baskınlarına neden oldu. Apartmanların zemin ve bodrum katlarını su basarken, itfaiye ekipleri tahliye çalışması yaptı. Bursa ve Sakarya'da da sağanak yağış etkisini gösterdi.
13.08.2022 Gündem
'Abdülhamid Han' Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor
'Abdülhamid Han' Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bekliyor Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanındaki Abdülhamid Han sondaj gemisinin 9 Ağustos'ta uğurlanacağı ilk görevi öncesinde son hazırlıklar tamamlandı. 9 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uğurlayacağı gemide sistem ve ekipman güncelleme işlemlerinin ardından kontrol süreçlerinin başladığı ifade edildi.
7.08.2022 Gündem
İlçenin nüfusu 1 milyona çıktı, tatilcilerden geriye tonlarca çöp kaldı
İlçenin nüfusu 1 milyona çıktı, tatilcilerden geriye tonlarca çöp kaldı Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi bayram tatilinde yaşanan tatilci akını ile 1 milyon nüfusa ulaştı. Tatilcilerden geriye kalan 483 tonluk çöp yığınları temizlik ekiplerince kaldırıldı.
18.07.2022 Yaşam
Adalarda tatilcilerden geriye çöpleri kaldı
Adalarda tatilcilerden geriye çöpleri kaldı Bayram tatilinde İstanbul'da kalanlar adalara akın etti. Büyükada'nın ormanlarında günü birlik tatil yapanlar geride çöplerini bıraktı. Yangın riski de yaratan çöpler, belediye ekiplerinin yanı sıra ada sakinleri tarafından da toplandı. 4 gündür çöp topladığını söyleyen Latife Yıldız, "Sabahtan beri 30-40 poşet çöp topladık. Topluyoruz ama bitiremiyoruz" dedi.
17.07.2022 Yaşam
Çeşme’ye tatilci akını başladı! Otellerin doluluk oranları yüzde 85’i buldu
Çeşme’ye tatilci akını başladı! Otellerin doluluk oranları yüzde 85’i buldu Kurban Bayramı arifesinde ünlü tatil bölgesi Çeşme’ye tatilci akını başladı. İlçedeki oteller yüzde 85 oranında dolarken, bayramın ikinci günü günü birlik tatilcilerle birlikte ilçede tatil yapanların 1 milyona ulaşacağı bekleniyor.
8.07.2022 Yaşam
Bodrum’a tatilci akını başladı! Trafik kilitlendi, sahillerde adım atacak yer kalmadı
Bodrum’a tatilci akını başladı! Trafik kilitlendi, sahillerde adım atacak yer kalmadı Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından rezervasyon sayıları yüzde yüz arttı. Bodrum’a gelen yerli ve yabancı turistlerle birlikte bayramda nüfusun 1 milyonu bulabileceği belirtilirken, trafik ise bayrama 2 gün kala kilitlendi.
7.07.2022 Yaşam
Son dakika tatilcilerine 'dolandırıcı' uyarısı
Son dakika tatilcilerine 'dolandırıcı' uyarısı 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi rezervasyonlarını son dakikaya bırakan tatilcilere, dolandırıcı uyarısı geldi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, web sitelerinde yanıltıcı reklam içeren, şahsi IBAN numaralarına havale isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini, güvenilir rezervasyonun dijital doğrulama sistemi olan acente sitelerinden yapılması gerektiğini bildirdi.
7.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tatilci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatilci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.