Plaj

Plaj

Son dakika Plaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Plaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Plaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Plaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan plaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.557 plaj haberi bulunmuştur. Tüm plaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da yaz devam ediyor! Plajlar doldu taştı
Antalya'da yaz devam ediyor! Plajlar doldu taştıAntalya'da hafta sonu güneşli havayı fırsat bilenler, soluğu Sarısu Mesire Alanı'nda aldı. Kimi ailesiyle mangal yaktı, kimi ise denizde yüzüp, güneşlendi.
29.09.2024Gündem
Tüm mesleklerde zorunlu olacak! Bakanlık yeni kararı açıkladı, 1 Ocak'ta başlıyor
Tüm mesleklerde zorunlu olacak! Bakanlık yeni kararı açıkladı, 1 Ocak'ta başlıyor1 Ocak'tan itibaren tüm meslekler için zorunlu olacak. Bakanlık tüm detaylarıyla açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, mükelleflerin günlük hasılatlarını inceleyerek ortalama günlük, aylık ve yıllık hasılat rakamlarını belirleyecek. Mükelleflerin beyan ettikleri gelir ile gerçek hasılatları arasında yüzde 20'lik bir fark bulunanlar izahat vermeye davet edilecek. Bu uygulama, kuyumculardan turizm amaçlı su sporları faaliyetlerine kadar birçok sektörü kapsamına alıyor.
The Times gazetesi seçti! Muğla Fethiye dünyada 3. sırada: Kusursuz, muhteşem
The Times gazetesi seçti! Muğla Fethiye dünyada 3. sırada: Kusursuz, muhteşemMuğla'nın Fethiye ilçesi, İngiliz The Times gazetesi tarafından ekimde plaj tatili için dünyanın en iyi destinasyonları arasında üçüncü sırada gösterildi.
18.09.2024Ekonomi
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası'na Türkiye damgası!
Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası'na Türkiye damgası!Plaj Voleybolu Balkan Şampiyonası’na Türkiye damgasını vurdu. Ay-Yıldızlılar turnuvada hem erkeklerde hem de kadınlarda Balkan Şampiyonu oldu.
16.09.2024Şampiy10
Ne Çeşme ne de Bodrum tatilciler tarihi plaja akın etti! Rus turistler yoğun ilgi gösterdi
Ne Çeşme ne de Bodrum tatilciler tarihi plaja akın etti! Rus turistler yoğun ilgi gösterdiTürkiye'nin önemli turizm yerlerinden Mersin'in incisi Kızkalesi sıcak hava ve deniz sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği bugünlerde tatilcilerle dolup taşması dikkat çekti. Tatilcilerin denizde oluşturduğu yoğunluk ise dron ile görüntülendi.
20.08.2024Gündem
Halk plajlarında şezlong ve şemsiyeler emeklilere ücretsiz!
Halk plajlarında şezlong ve şemsiyeler emeklilere ücretsiz! Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, emeklilerin halk plajlarındaki şezlong ve şemsiye hizmetlerinden ücretsiz faydalanabileceğini açıkladı.
14.08.2024Gündem
Ne Çeşme ne de Bodrum vatandaşlar o bölgeye akın ediyor! Üstelik giriş ücreti alınmıyor
Ne Çeşme ne de Bodrum vatandaşlar o bölgeye akın ediyor! Üstelik giriş ücreti alınmıyorOrdu'nun 19 güvenli plajı arasında yerini alan, Karadeniz Bölgesi'nin en meşhur plajları arasında yer alan Akyazı Plajı, yaz sezonunda denize girmek isteyenlerin tercih ettiği noktalardan biri haline geldi.
9.08.2024Gündem
Bakan Ersoy'dan 'Instagram' açıklaması: Kısa sürede çözülür diye umuyorum
Bakan Ersoy'dan 'Instagram' açıklaması: Kısa sürede çözülür diye umuyorumKültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Instagram'a getirilen erişim yasağına dair, "Ulaştırma Bakanlığının takip ettiği bir konu. Karşılıklı görüşmelerle anlayışlı bir şekilde iki tarafın anlayışlı yaklaşımıyla kısa sürede çözülür diye umut ediyorum." dedi.
8.08.2024Gündem
Plajda enfeksiyon riski! Şezlongtan direkt kana bulaşıyor: Aklınıza gelen başınıza gelmesin!
Plajda enfeksiyon riski! Şezlongtan direkt kana bulaşıyor: Aklınıza gelen başınıza gelmesin!Tatili zehir edecek hastalıklar, meğer şezlonglardan geçiyormuş. Uzmanlar plajlarda enfeksiyon riskinin bulunduğu şezlonglar için uyarı yapıyor. Temastan kaçınmanız gerektiğini söyleyen uzmanlar, bu nedenle çıkabilecek problemlere değindi.
29.07.2024Yaşam
Dünyanın sayılı uzun kumsallarından biri: Karataş Plajı
Dünyanın sayılı uzun kumsallarından biri: Karataş Plajı60 km’lik kumsal ile dünyanın sayılı uzun kumsallarından birine sahip olan Karataş; Ata Park Plajı, Port Marin Beach, Barınak Plajı, Mavi Kum Plajı, Orman Altı Plajı, Tuzla Plajı, Bahçe Plajı ve Harbiş kumsalları günübirlik tatilcilerin kullanabileceği ve denize girebileceği alanları oluşturmaktadır...
20.07.2024Adana
Hamile kadın ihaneti plajda ifşa etti! Suçüstü yakaladığı kocası ve sevgilisinin kılı kıpırdamadı
Hamile kadın ihaneti plajda ifşa etti! Suçüstü yakaladığı kocası ve sevgilisinin kılı kıpırdamadıKocasının ihanetini TikTok'ta bir video yayınlayarak duyuran genç kadın, kocası ve sevgilisini plajda yakaladı. Görüntüler sosyal medyada binlerce yorum aldı.
16.07.2024Dünya
Tatile gidecekler dikkat! Plajda bir günün maliyeti 1.500 TL
Tatile gidecekler dikkat! Plajda bir günün maliyeti 1.500 TLTatil planı yapanlar bütçelerine uygun tatil bölgelerini tercih ediyor. Konaklama fiyatlarının yüksek olması sebebiyle yerli turist farklı alternatifler alıyor. Öte yandan plajlara ödenen ücretler de cep yakıyor.. Bu yıl 17 milyon turistin gelmesinin beklendiği Antalya’da en çok tercih edilen plajlardan Konyaaltı Sahili’nde bir gün geçirmenin maliyeti, 1500 liradan başlıyor.
3.07.2024Ekonomi
Yunan hükümeti halk plajlarının ücretsiz olması için harekete geçti! Fırsatçıları şikayet ediyorlar
Yunan hükümeti halk plajlarının ücretsiz olması için harekete geçti! Fırsatçıları şikayet ediyorlarYunan hükümeti, işletmecilerin plajlara yasadışı şekilde ücretli şezlong ve masa yerleştirmelerini engellemek amacıyla Sahilim (MyCoast) adlı cep telefonu uygulamasını hayata geçirdi. Kurala uymayan işletmeler uygulama sayesinde hemen ihbar ediliyor.
27.06.2024Dünya
Halk plajlarında ücret mesaisi! Hepsi teker teker mercek altına alındı
Halk plajlarında ücret mesaisi! Hepsi teker teker mercek altına alındı‘Havlu heraketi’yle gündeme gelen özel beach’lerdeki şezlong ücretleri el yakarken, halk plajlarındaki ‘tarife' ise araştırmalar sonucu ortaya koyuldu. Bodrum’da 83 halk plajından 80’inde şezlong ve şemsiye ücreti alınmıyor. Kuşadası’nda da 401 bin 12 metrekarelik plajda ücret talep edilmiyor. Çeşme’deki halk plajlarına giriş ücretsiz ancak şezlong ve şemsiye için 200 TL isteniyor.
18.06.2024Gündem
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtu
Plajlar 500 lahmacun 1000 lira! Turizm cennetinde fiyatlar uçtuMuğla'nın Bodrum ilçesinde, deniz sezonu başlarken, özel plajlara giriş ücretleri 500 TL'den başlıyor, 3 bin TL'ye kadar çıkıyor. Özel plajlarda 1 lahmacun 100 ile 1000 TL, hamburger ise içindeki malzeme ve sunum hizmetine göre 450 ile 1000 TL arasında değişiyor.
11.06.2024Gündem
Kıyı işgalleri deniz açıldı: 40 bin lira fiyat veriyorlar!
Kıyı işgalleri deniz açıldı: 40 bin lira fiyat veriyorlar!Kıyıları parselleyen işletmeler denize kondurdukları localarla vatandaşın hakkını gasp ederken ekosisteme de zarar veriyor. ‘Localar yasaya aykırı’ diyen uzmanlar, cezalarının caydırıcı olmadığını vurguluyor.
5.06.2024Gündem
Tatil planı olanlar dikkat! Loca fiyatları 40 bin TL
Tatil planı olanlar dikkat! Loca fiyatları 40 bin TLKıyıları parselleyen işletmeler denize kondurdukları localarla vatandaşın hakkını gasp ederken ekosisteme de zarar veriyor. ‘Localar yasaya aykırı’ diyen uzmanlar, cezalarının caydırıcı olmadığını vurguluyor.
5.06.2024Gündem
Paris yaz olimpiyatları ne zaman, kaç ülke katılıyor? Türkiye olimpiyatlara katılacak mı?
Paris yaz olimpiyatları ne zaman, kaç ülke katılıyor? Türkiye olimpiyatlara katılacak mı?Paris Yaz Olimpiyat Oyunları için heyecan dorukta. 32 farklı ana spor dalından sporcuların performans sergileyeceği Yaz Olimpiyatlarının ne zaman olacağı, kaç ülkenin katılacağı sorgulanıyor. Peki, Paris yaz olimpiyatları ne zaman, kaç ülke katılıyor? Türkiye olimpiyatlara katılacak mı?
28.05.2024Şampiy10
Plajlardaki zararlı mikroorganizma tehdidine dikkat! Ayağına batan deniz kabuğundan bakteri bulaştı
Plajlardaki zararlı mikroorganizma tehdidine dikkat! Ayağına batan deniz kabuğundan bakteri bulaştıHavaların ısınmasıyla birlikte deniz sezonu açıldı. Ancak deniz tatili planı yaparken bazı sağlık risklerini göz ardı etmemek gerekiyor. ABD’de Güney Carolina’da yaşanan ve bir kişinin deniz kabuğuna basarak ‘vibrio’ bakterisiyle enfekte olduğu olay, bu risklerin ne kadar ciddi olabileceğini bir kez daha gösterdi. Peki deniz ve plajlarda hangi zararlı bakteriler yaşıyor? Bu bakterilerden korunmak için nelere dikkat etmek gerekiyor?
24.05.2024Gündem
Türkiye her yıl olduğu gibi bu sene de dünyada üçüncülüğünü korudu!
Türkiye her yıl olduğu gibi bu sene de dünyada üçüncülüğünü korudu!Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından Türkiye'nin mavi bayrakta dünya 3'üncülüğünü koruduğunu belirtti. Bakan Ersoy, "Ülkemizden bu yıl 567 plaj, 27 marina, 18 turizm teknesi ve 9 bireysel yat mavi bayrak almaya hak kazandı. En çok mavi bayrak sahibi ülkeler sıralamasında dünya 3'üncülüğümüzü bu sene de koruyoruz" dedi.
23.05.2024Gündem
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyor
Bedava tatilin adresi olarak biliniyor! Lüks otellere komşuluğu bitiyorAntalya'nın Aksu ilçesinin Kumköy sahili'nde bulunan lüks otellere komşu 'bedava tatilin adresi' olarak tanımlanan çardaklar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin 'Sahilleri halka açacağız, kaçak yapılar yıkılacak' açıklamasıyla yeniden gündem oldu. Aksu Belediyesi, kasım ayında çardakları yıkıp, yeni bir proje ile sahilden uzakta tek tip yapı sistemine geçmeyi planlandığı ifade edildi.
22.05.2024Gündem
Bakanlık kıyı işgallerine karşı harekete geçti: Alo ihbar hattı geliyor
Bakanlık kıyı işgallerine karşı harekete geçti: Alo ihbar hattı geliyorHalka ait kıyıları işgal edip şezlong ve giriş ücreti adı altında fahiş fiyat uygulayanlara, kaçak yapılaşmalara ‘Alo İhbar Hattı’ geliyor. Bakan Özhaseki, “3-4 kişi çökmüş, büfemsi bir şey koymuş. Bir şezlonga git otur, bak kaç lira istiyor. İşgalcileri ihbar edin, gözlerinin yaşına bakmayacağız” dedi.
22.05.2024Gündem
Bakan Özhaseki, plajlardaki işgallere karşı harekete geçti!
Bakan Özhaseki, plajlardaki işgallere karşı harekete geçti!Plajlardaki kaçak yapıların önlenmesi için ‘Denizler Halkın’ projesini başlatan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlı Mehmet Özhaseki,turizm bölgelerindeki ‘kıyı işgaline’ yönelik yeni bir uygulamayı daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. ‘Alo İhbar Hattı’ kuracaklarını açıkladı.
21.05.2024Gündem
Çevre Bakanı Özhaseki açıkladı! Sahillere yeni düzenleme geliyor..
Çevre Bakanı Özhaseki açıkladı! Sahillere yeni düzenleme geliyor..Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, sahilleri belirli bir kullanım sistemine bağlayacak çok önemli ve çok kapsamlı bir proje hazırlıyor.
20.05.2024Gündem
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TLNesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Plaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki plaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.