Sivilce

Sivilce

Son dakika sivilce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sivilce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sivilce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sivilce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sivilce gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 sivilce haberi bulunmuştur. Tüm sivilce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor
Bu macun sadece Nisan'da sürülüyor - Birkaç yaprak naneyle yaza kadar sivilce bırakmıyor Nane, antiseptik özellikleriyle cilt bakımında kullanılan ne varsa içerisinde etken madde olarak yer almaktadır. Sabun, güzellik kremi ya da yüz yıkama jeli bunlardan birkaçıdır. Yüzünüzde sizi zor durumda bırakan sivilceler geçmek bilmiyor, ürünler size yardımcı olmuyorsa sadece birkaç yaprak naneyle hazırlanan 3 maske imdadnıza kavuşabilir.
8.04.2024 Yaşam
Sivilce sıkmak nelere mal olur? Sadece 3 sebep bile sizi ikna edecek
Sivilce sıkmak nelere mal olur? Sadece 3 sebep bile sizi ikna edecek Vücutta, elde yüzde çıkan sivilceler, çıktığı ilk anda bile sanki sıkılmak için orada dururlar. O sivilceyi sıkmak için adeta kudurursunuz. Ancak bu dürtüyü kontrol altına almanız sizin için daha iyi olabilir. Zira sivilceleri sıkmanın nelere mal olduğunu bu haberde öğreneceksiniz.
3.04.2024 Yaşam
Sivilcelerin asıl nedeni her gün yediğiniz bu besinde! Bir taneden fazlası yüzü çoraklaştırıyor!
Sivilcelerin asıl nedeni her gün yediğiniz bu besinde! Bir taneden fazlası yüzü çoraklaştırıyor! Yumurtaların dünya çapında kahvaltılıklar arasında yer alması sizi yanıltmasın. Sivilceye yatkın bir cildiniz varsa bunun için endişelenmelisiniz. Cildinizin çorak bir tarlaya benzemesini ve sivilceyle dolu olmasını istemiyorsanız bu tavsiyeye kulak verin.
6.03.2024 Yaşam
Sivilce ve koyu halkalara son: Korelilerin pürüzsüz cildi için 2 malzeme yetiyor!
Sivilce ve koyu halkalara son: Korelilerin pürüzsüz cildi için 2 malzeme yetiyor! Bir Koreli gibi pürüzsüz ve parlak cilde kavuşmak o kadar da zor değil. İki malzemeyle doğru ve bakımlı cilde kavuşmak mümkün. Peki ama nasıl? Sosyal medyada Koreli cilt bakımı trend oldu.
5.03.2024 Yaşam
Sivilcelere kesin çözüm ev yapımı karışımda: Her gün 2 bardaktan sonra eser kalmıyor
Sivilcelere kesin çözüm ev yapımı karışımda: Her gün 2 bardaktan sonra eser kalmıyor Sivilcleriniz hormonal olarak boynunuzda yüzünüzde yer alıyorsa bu tedavi size göre. Banyodaki kimyasal cilt bakım ürünlerinde çözüm bulamadıysanız nane çayını deneyin.
24.02.2024 Yaşam
Süte 1 kaşık ekleyin: Ne ağrı ne sivilce kalıyor! A,D,E,K vitaminlerini bir çırpıda alacaksınız
Süte 1 kaşık ekleyin: Ne ağrı ne sivilce kalıyor! A,D,E,K vitaminlerini bir çırpıda alacaksınız Kemik gelişimi için akla ilk gelen süttür. Ancak süte 1 kaşık eklenecek ghee yağı çelik gibi olmanızı sağlar. Diğer yandan ghee yağının inanılmaz faydaları da mevcuttur.
15.02.2024 Yaşam
Cilt bakımı sonrası lekeler: Yüzünüzü sivilce ve leke dolduran bu hataya dikkat!
Cilt bakımı sonrası lekeler: Yüzünüzü sivilce ve leke dolduran bu hataya dikkat! Cilt rahatlatıcı bakım planlıyorsanız ihtiyaç duyduğunuz detoks harika bir fikir olabilir. Ancak yüz bakımında yapılmaması gereken hatalar vardır.
1.02.2024 Yaşam
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları...
Amazonit Taşı Özellikleri Nelerdir? Amazonit Taşının En Bilinen Faydaları... Amazonit taşı uyum taşı olarak da bilinen bir doğal taştır. Amazonit taşının rengi mavi, yeşil ve koyu mavi arasında farklılık gösterir ve turkuaz da olabilir.
30.01.2024 Yaşam
Sivilceleri kolunuzdan nasıl temizlersiniz? Basit yöntem: Bakteri üreten bu hatayı yapmayın
Sivilceleri kolunuzdan nasıl temizlersiniz? Basit yöntem: Bakteri üreten bu hatayı yapmayın Sivilceler kimi zaman vücudumuzun en olmadık yerinde çıkar. Yüzümüze, çenemizde çıkmaları yetmiyormuş gibi bir de kollarımızda çıkar. Bu durum daha da can sıkıcıdır. Vücutta her yerde kıl folikülleri yer aldığından bu noktalar tıkanabilir. Bu da sivilce oluşumuna neden olur. Ancak kollardaki sivilceleri yok etmenin bir yöntemi var.
21.01.2024 Yaşam
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Yüzdeki Sivilce Nasıl Geçer? Yüzdeki Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Yüzde oluşan sivilcelerin birçok farklı nedeni bulunmaktadır. Özellikle kir, ölü hücreler, yağ kalıntıları sivilce oluşmasına neden olan faktörlerdendir. Düzenli olarak yapılan cilt temizliği sivilcelerin oluşma riskini azaltmaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Uyuz Nasıl Geçer? Uyuz Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Uyuz Nasıl Geçer? Uyuz Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Uyuz tedavisi için genelde krem ve bazı losyonlar tercih edilir. Vücut kremleri veya zerdeçal ve çay ağacı yağı da uyuzun geçmesini hızlandırabilir.
17.01.2024 Sağlık
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce Nasıl Geçer? Sivilce Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce problemleri genetik ya da çeşitli nedenlerden oluşmaktadır. Sivilce problemleri için geliştirilmiş pek çok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Kişilerin cilt yapısına uygun şekilde önerilen tarifler ile sivilce görünümü ve oluşan lekelenmeler de kısa süre içerisinde geçmeye başlamaktadır.
17.01.2024 Sağlık
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Sivilce İzleri Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sivilce izi herkesin hemen hemen karşılaştığı durumlardan biridir. Ancak sivilce izinden kurtulmanın birçok farklı yolu vardır. Günde 15 dakika kendinize ayırarak kısa süre içerisinde sivilce izlerinden kurtulabilirsiniz. 
17.01.2024 Sağlık
Yüz ve çenede sivilceye neden oluyor! Uzman tavsiyesi: Makyaj fırçalarını bulaşık deterjanıyla temizleyin!
Yüz ve çenede sivilceye neden oluyor! Uzman tavsiyesi: Makyaj fırçalarını bulaşık deterjanıyla temizleyin! Kadınların vazgeçilmezi pudra ve kremi makyaj fırçalarında birikebiliyor. Güzellik uzmanları, fırçalarda oluşan bu bakterilerin yüz ve çenede sivilce oluşumunun başlıca sebebi olarak görüyor. Haftada birkaç dakikanızı ayırarak etkili bir temizlik yapmak için işin püf noktası burada.
18.12.2023 Yaşam
Lekeleri yok eden ev hanımlarının yöntemi! Cildi kar gibi beyaz yapıyor: Haftada 2 kez karıştırıp sürün
Lekeleri yok eden ev hanımlarının yöntemi! Cildi kar gibi beyaz yapıyor: Haftada 2 kez karıştırıp sürün Cilt lekeleri yüzün kimyasını bozar ve aynalara küstürür. Cilkt lekelerinin oluşma sebebi çoğunlukla güneşe fazla maruz kalmak olsa da genetik de olabilir. Özellikle kış aylarında cilt bakımına fazla önem vermek gerekir. Yenilen bazı yaplı besinler de cilt lekelerine davetiye çıkarır. Yüzünüzdeki bu istenmeyen akne, sivilce ve siyah nokta gibi lekelerden kurtulmak istiyorsanız ev hanımlarının yöntemine kulak verin. Yulaf ezmesi maskesiyle siyah noktalardan, aknelerden kurtulmanız mümkün.
19.11.2023 Sağlık
Doğal antidepresan! Ağrı kesici özelliği dikkat çekiyor, uyku sorunları için çözüm...
Doğal antidepresan! Ağrı kesici özelliği dikkat çekiyor, uyku sorunları için çözüm... Kireçlenmelere karşı etkili, kronik yorgunluğu bitiriyor. Bel ve boyun fıtığı, romatizma, epilepsi, uyku sorununa iyi geliyor, antidepresan ve ağrı kesici özelliği bulunuyor. Karaciğerin bağışıklık sistemi, karaciğer yağlanması, hepatit B, sivilce gibi cilt sorunlarında etkili, kronik yorgunluk hissi, ciltte sivilce oluşumu, karaciğer yağlanması ve hepatit B için çok faydalı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, her derde deva kürün tarifini verdi...
10.09.2023 Sağlık
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor
Cildi tehdit eden 8 sinsi düşman! Dikkat edilmediği takdirde kırışıklığa yol açıyor Güzelliğin sırrı, yalnızca cilt derinlerinde saklı değildir; aslında, gizli düşmanlar da güzellik oyununu bozmak için sinsi bir şekilde beklemektedir. Güneşin kışkırtıcı ışıkları, sigaranın gizemli dumanı, stresin acımasız eli ve fast food'un cazibesi gibi tehlikeli etmenler, cildimizi tehdit eden sinsi düşmanlardır. Her gün, modern hayatın hızlı temposunda cildimiz, dış etkenler ve zararlı alışkanlıklarla başa çıkmak zorundadır. Ancak, cildimiz, güzellik ve gençlik bahçemizin en değerli çiçeği olarak bize verdiği özeni hak ediyor.
4.09.2023 Sağlık
Şekeri dengeliyor, kolesterolü düşürüyor! Sapı da şifa kaynağı...
Şekeri dengeliyor, kolesterolü düşürüyor! Sapı da şifa kaynağı... Böbrek ve idrar yolunu temizliyor, vücut direncini artırıyor ve sindirimi rahatlatıyor. Kolesterolü düşürüyor, insülini dengeliyor. Sivilce ve siyah noktaları temizliyor. Sakinleştirici özelliği ile stresi azaltıyor. Düşük kalori ve yüksek lif içeriği ile zayıflama sürecinde olan bireylerin en büyük destekçilerinden biri oluyor. Tok tutan ve ödem attıran özelliğiyle kilo kaybı yaşamanıza yardımcı oluyor. Sadece sapı bile her derde deva...
20.08.2023 Sağlık
Kolesterolü düşürüyor, insülini dengeliyor! Sapı sıcak suda kaynatılırsa şifa bombardımanına dönüşüyor
Kolesterolü düşürüyor, insülini dengeliyor! Sapı sıcak suda kaynatılırsa şifa bombardımanına dönüşüyor Böbrek ve idrar yolunu temizliyor, vücut direncini artırıyor ve sindirimi rahatlatıyor. Kolesterolü düşürüyor, insülini dengeliyor. Sivilce ve siyah noktaları temizliyor. Sakinleştirici özelliği ile stresi azaltıyor. Düşük kalori ve yüksek lif içeriği ile zayıflama sürecinde olan bireylerin en büyük destekçilerinden biri oluyor. Tok tutan ve ödem attıran özelliğiyle kilo kaybı yaşamanıza yardımcı oluyor. Sadece sapı bile her derde deva...
18.07.2023 Sağlık
Geven Otu Nedir? Geven Otu Faydaları Nelerdir?
Geven Otu Nedir? Geven Otu Faydaları Nelerdir? Geven otu uzmanların önerdiği faydalı ve şifalı bir otur. Kökünün ve çiçeğinin ayrı ayrı etkileri vardır. İnsanlara oldukça faydalı olan bu bitki sağlık açısından önemlidir. Geven otu farklı şekillerde tüketilebilir ve bu sayede insan vücudunu zararlı etkilerden arındırır.
14.07.2023 Sağlık
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kabak lifi, peeling yapmak ve cildinizi temizlemek için sıkça kullanılan çok popüler bir malzemedir. Bazı insanlar ise, süngerimsi ve sert yapısı nedeni ile “tamamen doğal” liflerin kurutulmuş mercandan ya da deniz süngerinden yapıldığı düşünür. Ama doğal bir kabak lifi, aslında salatalık ailesinde bulunan bir kabaktan elde edilir.
11.07.2023 Sağlık
Kaldirik Otu Nedir? Kaldirik Otu Faydaları Nelerdir?
Kaldirik Otu Nedir? Kaldirik Otu Faydaları Nelerdir? Kaldırık ya da kaldirik otu diğer isimleri ile ıspıt, hodan ya da sığırdili olarak da bilinir. Bahar aylarında satılan kaldirik otu hodangiller familyasındandır.
11.07.2023 Sağlık
Kantaron Otu Nedir? Kantaron Otu Faydaları Nelerdir?
Kantaron Otu Nedir? Kantaron Otu Faydaları Nelerdir? Kantaron otu, sarı kantaron ya da kılıç otu olarak da bilinir. Bu bitki, sarı kantarongiller ailesine dahil olan aslında çiçekli bir bitkidir. Özellikle son yıllarda yağ olarak kullanımı artmış, birçok şeye iyi geldiği bilinen bir bitkidir. Aslında çok uzun yıllardır hastalık tedavilerinde ve çeşitli amaçlarla kullanılan bu bitki, günümüzde daha fazla ilgi görmektedir. Kantaron otunun bu denli ilgi görmesinin sebebi ise hem faydalarının çok fazla olması hem de çok hızlı etki göstermesidir.
11.07.2023 Sağlık
Karahindiba Otu Nedir? Karahindiba Otu Faydaları Nelerdir?
Karahindiba Otu Nedir? Karahindiba Otu Faydaları Nelerdir? Karahindiba otu yaprakları yeşil bir bitkidir. Nisan ve Mayıs aylarında yetişen bu bitki çoğunlukla acıgünek, radika, güneyik isimleri ile de bilinir. Papatyaya benzeyen bitki şifa kaynağı olması nedeniyle pek çok hastalığa iyi gelir. Karahindiba bitkisi tüm dünyada yetiştirilebilme özelliğine sahiptir.
11.07.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sivilce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sivilce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.