Sipariş

Sipariş

Son dakika sipariş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sipariş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sipariş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sipariş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sipariş gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.144 sipariş haberi bulunmuştur. Tüm sipariş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?
Kolay lahmacun tarifi: Evde lahmacun nasıl yapılır?Birçok iş yeri özellikle de lokantalar ve yemek yiyebileceğimiz yerlerin çoğunluğu virüs tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına ara verdi. Dışarıdan sipariş verme konusunda tereddütleri olanlar da evde yemek hazırlamayı ve farklı tatları denemeyi tercih ediyor. Kültürümüzde önemli bir yeri olan lahmacun da bunlardan biri. Son günlerde internette evde lahmacun yapımı hayli gündemde. Peki, Evde lahmacun nasıl yapılır? İşte tadına doyum olmaz mis gibi evde yapabileceğiniz fırında lahmacun tarifi ve yapılışı…
26.07.2024Gündem
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazımCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Evinin bahçesinde hobi olarak yetiştiriyordu, şimdi taleplere yetişemiyor!
Evinin bahçesinde hobi olarak yetiştiriyordu, şimdi taleplere yetişemiyor!Adana'nın Kozan ilçesinde oto yedek parça satışı yapan bir kişi bahçeli ev hayali kurarak aldığı 6 dönüm araziyi tropik meyve üretim merkezine dönüştürürken, siparişlere yetişemediği İstanbul'dan 1 ton sipariş aldığı öğrenildi.
17.07.2024Adana
Aynı adrese 6 farklı lokantadan yemek siparişi verip 112'ye de asılsız ihbarda bulundu
Aynı adrese 6 farklı lokantadan yemek siparişi verip 112'ye de asılsız ihbarda bulunduİstanbul Esenler'de aynı adrese çok sayıda uygulama ve lokantadan yemek söyleyen bir kişi, 112'yi de arayarak asılsız ihbarda bulundu. Kuryelerin ve ambulansın evin önünde beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
12.07.2024Gündem
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli oldu
Müzisyen Umut Emre Aytekin'in darp ederek öldüren 2 sanık hakkında istenen ceza belli olduGüngören'de Şubat ayında bir fast food dükkanında Umut Emre Aytekin'i darp ederek öldüren 2 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede 2 sanığın müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
10.07.2024Gündem
6 aylık e-alışveriş haritasında dikkat çeken detaylar
6 aylık e-alışveriş haritasında dikkat çeken detaylarE-ticaret platformu Trendyol, 2024 yılının ilk 6 ayına ilişkin alışveriş verilerini açıkladı.
10.07.2024Yaşam
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirtti
Sesini değiştirerek dolandırıcılık yaptı son işinde yakayı ele verdi! İfadesi duyanlara pes dedirttiSesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi. 25 ilde çok sayıda dolandırıcılık olayından aranan, Denizli’deki ilk vurgunundan 24 saat geçmeden yakalanan şüphelinin adliyeye sevkinde verdiği cevap ise hayrete düşürdü.
6.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildi
Sinan Ateş davasında ara karar: 10 sanık tahliye edildiEski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanıklı davanın beşinci gününde 5 tanığın ifadesi alındı. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı davada tutuklu 10 sanık tahliye edildi.
5.07.2024Gündem
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem
Balıkesir'de öldürülen kurye Ata Emre Akman'ın davası görülmeye başladı
Balıkesir'de öldürülen kurye Ata Emre Akman'ın davası görülmeye başladıBalıkesir'de 11 Mayıs'ta kuryelik yaparken teslim ettiği sipariş sonrasında sokakta hunharca öldürülen 20 yaşındaki Ata Emre Akman'ın davası Balıkesir 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı.
28.06.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecek
MHP lideri Bahçeli: Cumhur İttifakı yoluna kararlılıkla devam edecekPartisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı için net mesajlar verdi. Bahçeli'nin gündeminde 1 Temmuz'da görülecek Sinan Ateş davası da vardı.
25.06.2024Gündem
Hobi olarak başladı, internet satışını denedi, şimdi yurt dışı siparişlerine yetişemiyor
Hobi olarak başladı, internet satışını denedi, şimdi yurt dışı siparişlerine yetişemiyorHobisini mesleğe dönüştürenlerden biri Yaprak Yıldız. Ev ekonomisine katkı olsun diye başladı. Şimdi yurt dışından sipariş yağıyor. Yaprak Yıldız Diyarbakır'dan Amerika'ya uzanan ilham verici hikayesini anlattı.
14.06.2024Ekonomi
Gaziantep'te Kurban Bayramı'na sayılı günler kala şiş siparişleri arttı
Gaziantep'te Kurban Bayramı'na sayılı günler kala şiş siparişleri arttıGaziantep'te Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar hızlandı. Kurbanlıklarını alan vatandaşlar, kebaplık şiş almak üzere Gaziantep'in Tarihi Bakırcılar Çarşısında bulunan demircilere gitti. Çeşit çeşit şişleri teknolojiye direnerek elleriyle döven ustalar, Kurban Bayramı siparişlerini üreterek vatandaşların taleplerini karşılamaya çalışıyor.
14.06.2024Gaziantep
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldürmüş! Babadan 'öldür' talimatı, hastane kayıtlarında çıkmadı
Üniversiteli motokurye Ata'yı öldürmüş! Babadan 'öldür' talimatı, hastane kayıtlarında çıkmadıBalıkesir'de, motokurye ve üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın (20) yolunu kesip, bıçaklayarak öldüren E.Ö.'nün (17) yaş tespiti için Balıkesir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen tensip kararında, topuk kanı ve hastane kayıtları istendi. İl Sağlık Müdürlüğü, E.Ö.'nün annesinin 2007'de doğum yaptığına dair bir kayda rastlanmadığını belirtti. Akman ailesinin avukatı İbrahim Erenci, bu durumun E.Ö.'nün 18 yaşından büyük olduğu yönündeki iddialarını destekler nitelikte ve kemik yaşının tespitinin zorunluluk olduğunu söyledi.
7.06.2024Gündem
Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli ve milli motorlu elektrikli trenleri GAZİRAY'da kullanılacak! Yıl sonu başlıyor
Türkiye’nin ilk yüzde yüz yerli ve milli motorlu elektrikli trenleri GAZİRAY'da kullanılacak! Yıl sonu başlıyorGaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, GAZİRAY için Sakarya’da ilk yerli ve milli tren setlerinin üretildiği TÜRASAŞ fabrikasını ziyaretinde Gazi şehirlilere ve Türkiye’ye müjde vererek, “Tren setlerimizin motoru yüzde yüz yerli ve milli. Bu ilk kez başarıldı ve Türk mühendisler tarafından yapıldı. Tamamlandığında bir ilk olacak” dedi.
3.06.2024Gaziantep
Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı ne demek (Gratis)? Gratis çöktü, Gratis uygulaması neden açılmıyor ve hata veriyor?
Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı ne demek (Gratis)? Gratis çöktü, Gratis uygulaması neden açılmıyor ve hata veriyor?Gratis’in yüzde 75'e varan indirim kampanyası mağazalar dışında online da sunuldu. 31 Mayıs 2024 tarihinde Gratis, sabah 09.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında tüm Türkiye'deki şubelerinde ve online mağazasında 250 TL üzeri alışverişlerde %75 indirim kampanyası başlattı. Kampanya, müşterilere kısa mesajla duyurulduktan sonra büyük bir ilgi gördü. Online olarak sitede yoğunluk yaşandı, birçok kullanıcı sipariş verirken Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı uyarısıyla karşılaştı. Peki, Veriler doğru biçimde olmadığı için okunamadı ne demek, Gratis neden hata veriyor?
1.06.2024Gündem
Tereyağını köye sipariş vermeye son! Evde organik tereyağı meğer böyle yapılıyormuş
Tereyağını köye sipariş vermeye son! Evde organik tereyağı meğer böyle yapılıyormuşMarketten aldığınız ya da çok yakın tanıdığınıza sipariş verdiğiniz tereyağı birçok kişi için ulaşılması zor besindir. Ancak son yıllarda herkes tereyağını evde hazırlamaya başladı. İşte hemen başlayabileceğiniz o tarif..
5.06.2024Yaşam
Trendyol Yemek çöktü mü, Trendyol yemek neden kapalı, kapandı mı? Trendyol Yemek tüm restoranlar kapalı
Trendyol Yemek çöktü mü, Trendyol yemek neden kapalı, kapandı mı? Trendyol Yemek tüm restoranlar kapalı30 Mayıs 2024 Perşembe birçok uygulama gibi Trendyol Yemek’te de erişim sıkıntı yaşanıyor. Uygulama üzerinden yemek siparişi vermek isteyen vatandaşlar Trendyol Yemek çöktü mü, neden sipariş verilmiyor? Sorularına yanıt arıyor. Arama motorları üzerinden Trendyol yemek neden kapalı, diye aranıyor.
30.05.2024Gündem
Av pantolonu sipariş verdi, hamile pantolonu geldi
Av pantolonu sipariş verdi, hamile pantolonu geldiAdana’da sosyal medyadan av pantolonu siparişi veren bir kişi hamile pantolonu ve içlik gelince şok oldu.
29.05.2024Adana
Üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre'yi öldüren şahısın babası için istenen ceza açıklandı!
Üniversite öğrencisi motokurye Ata Emre'yi öldüren şahısın babası için istenen ceza açıklandı!Balıkesir'in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta motokurye Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın bıçaklanarak öldürülen E.Ö.'nün babası Orhan Ö,için de 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Ayrıca E.Ö.'nün olaydan önce aradığı Durmaz'a babası Orhan Ö.'nün talimatıyla kendisini öldüreceğini söylediği öğrenildi.
23.05.2024Gündem
Türkiye'yi ağlatmıştı! Kurye cinayetinde istenen ceza belli oldu
Türkiye'yi ağlatmıştı! Kurye cinayetinde istenen ceza belli olduBalıkesir'de, üniversite öğrencisi Ata Emre Akman sipariş götürdüğü sokakta öldüren E.Ö. için iddianame hazırlandı. 18 yaşından küçük olan zanlının 18 yıldan 24 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacağı öğrenildi.
22.05.2024Gündem
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğiz
MHP lideri Bahçeli: Fetövari kalkışmalara asla izin vermeyeceğizMHP'nin Kızılcahamam'daki kampında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Devletin içinde FETÖVARİ benzeri hukuk dışı yapılanma ve gayrimeşru hiyerarşik sistem kuran, pozisyon mücadelelerine girişen, nifak üreten odaklarla asla yolumuz kesişemez. Türkiye Cumhuriyeti, bir hukuk devletidir.' dedi.
18.05.2024Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu! Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesinde adı geçen Sultan Durmaz konuştu. Durmaz, "E.Ö., Orhan'ın ilk eşinden çocuğu. Orhan evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu, en sonunda bir garibanın canı yandı" dedi.
17.05.2024Gündem
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!
Katledilen üniversite öğrencisi Akman için adalet konvoyu yapıldı!Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman için otokuryeler tarafından protesto edildi. Bağdat Caddesi'nde biraraya gelen motokuryeler Kadıköy Rıhtım'a adalet konvoyu düzenledi.
17.05.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sipariş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sipariş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.