Şiddetli Patlama

Şiddetli Patlama

Son dakika şiddetli patlama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli patlama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli patlama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Patlama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli patlama gelişmeleri de dahil olmak üzere 762 şiddetli patlama haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli patlama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derince Limanı'ndaki patlama kamerada!
Derince Limanı'ndaki patlama kamerada! Kocaeli'de Derince Limanı çevresinde patlama meydana geldi. Bölgede dumanlar yükselirken, çok sayıda ekip sevk edildi.
7.08.2023 Vatan TV
Paris'te şiddetli patlama!
Paris'te şiddetli patlama! Fransa’nın başkenti Paris’te meydana gelen doğal gaz patlamasında yaralı sayısı 29’a yükseldi.
21.06.2023 Dünya
Yanardağda şiddetli patlama! Küller evlere kadar ulaştı
Yanardağda şiddetli patlama! Küller evlere kadar ulaştı Meksika’da bulunan Popocatepetl Yanardağı’nda şiddetli patlamalar meydana geldi. Yanardağın püskürttüğü küller yerleşim yerlerindeki evlere kadar ulaştı.
13.05.2023 Dünya
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı
Tayland'da yük trenine bombalı saldırı Tayland'dan Malezya’ya plastik taşımakta olan seyir halindeki bir yük trenine bombalı saldırı düzenlendi.
3.12.2022 Dünya
Kiev nerede, Kiev patlama olayı nedir? Kiev’de neler oluyor, kaç kişi öldü? Ukrayna’da son durum!
Kiev nerede, Kiev patlama olayı nedir? Kiev’de neler oluyor, kaç kişi öldü? Ukrayna’da son durum! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de üst üste patlama yaşandı. Patlamaların ardından Kiev'de 8 kişinin öldüğü, 24 kişinin de yaralandığı açıklandı. Ukrayna, geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Kırım ilhakının sembolü olarak görülen Kırım Köprüsü'ne bombalı saldırı düzenlemişti. Peki, Kiev nerede, Kiev patlama olayı nedir? Kiev’de neler oluyor, kaç kişi öldü? Ukrayna’da son durum…
10.10.2022 Dünya
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar...
Kremlin'e yakın ismin kızı öldürüldü! Saldırının arkasındaki ismi açıkladılar... Ünlü Rus düşünür Aleksander Dugin’in aracına yerleştirilen bombanın infilakı Rusya’da gündemi sarstı. Ülkede halk nezdinde Ukrayna karşıtı hareketlerin ivme kazanması bekleniyor. Suikast sonucu kızını kaybeden 60 yaşındaki Dugin, 2007 yılında Türkiye’de görülen “Ergenekon” davasında da adını duyurmuştu. Suikastın üzerinden 48 saat geçmeden eski Rus vekil saldırının arkasındaki ismi açıkladı.
22.08.2022 Dünya
Abu Dabi'de restoranda patlama: 2 ölü, 120 yaralı!
Abu Dabi'de restoranda patlama: 2 ölü, 120 yaralı! Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir restoranda meydana gelen patlamada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 120 kişinin de yaralandığı bildirildi.
23.05.2022 Dünya
Karadeniz'de şiddetli patlama! Ekipler harekete geçti
Karadeniz'de şiddetli patlama! Ekipler harekete geçti Eyüpsultan'ın Karadeniz sahilindeki Ağaçlı Plajı'nda duyulan patlama sesi üzerine jandarma ekipleri mayın alarmına geçti. Ekipler, patlama sesinin duyulduğu noktada inceleme başlatırken, çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Yapılan çalışmaların sonucunda mayına rastlanmadı.
3.05.2022 Yaşam
Ukrayna'da dehşet anları! Türk gazeteciler çatışmanın ortasında kaldı
Ukrayna'da dehşet anları! Türk gazeteciler çatışmanın ortasında kaldı Rusya'nın Ukrayna'daki saldırısında 8. gün geride kalırken sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi, Kiev'e yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta Ukrayna topçu birlikleri ile Rus birlikleri arasındaki çatışmanın ortasında kaldı. Öztürk korku dolu dakikaları anlatırken, 'Saklanacak yer yok' derken o anlar kameraya yansıdı.
3.03.2022 Dünya
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar
Ukrayna Rusya müzakerelerinde son dakika kararı! Anlaşmaya vardılar, resmen açıkladılar Ukrayna - Rusya savaşı 8'inci gününde de tüm şiddetiyle sürüyor. İki ülke heyetleri ikinci tur müzakereler için Brest'te bir araya gelmişti. Bölgeden gelen son dakika haberine göre; toplantı sonra erdi. İkinci toplantıdan çıkan somut sonuç iki tarafın da insani koridor etrafında geçici ateşkes üzerinde uzlaşıya varması oldu. Bu gelişmelerden hemen önce Ukrayna lideri Zelenski ve Putin peş peşe açıklamalar yaptı. Zelenski, "Putin'in endişelerinin farkındayım, konuşmak zorundayız" mesajı verdi. Putin ise söyleminde bir değişime gitmedi ve "Nazilerle savaşıyoruz" dedi. Öte yandan İkinci tur görüşmelerin ardından Rus heyetinden de bir açıklama geldi. Başmüzakereci Vladimir Medinski, "Ciddi ilerleme sağlandığını düşünüyoruz" derken, sivillerin tahliyesi için oluşturulacak insani koridor etrafından muhtemel ateşkeste anlaşma sağlandığını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi!
Ukrayna'dan Rus askerlerine çarpıcı silah bırakma teklifi! Ukrayna, silah bırakan Rus askerlerini affedeceğini açıklayıp para teklif etti. Teklif Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov tarafından duyuruldu. Reznikov pazartesi günü Ukrayna'da çatışmaya katılan Rus askerlerine, "Katil olup ölmek istemeyenler kendini kurtarabilir" diye çağrıda bulundu.
28.02.2022 Dünya
Zelenskiy'den bombalar altında kritik imza!
Zelenskiy'den bombalar altında kritik imza! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna’nın Avrupa Birliği (AB) yolunda ilk resmi adımını atarak, başvuru dilekçesini bombalar altında imzaladı.
28.02.2022 Dünya
Ukrayna Kiev'de şiddetli patlama! Siren sesleri duyuldu: 'Sığınaklarda kalın'
Ukrayna Kiev'de şiddetli patlama! Siren sesleri duyuldu: 'Sığınaklarda kalın' Ukrayna’nın başkenti Kiev yakınlarında meydana gelen şiddetli patlamada 6 kişinin yaralandığı açıklandı. Kentte siren seslerinin duyulduğu belirtildi. Rusya’nın saldırılarına topyekun bir mücadeleyle karşılık veren Ukrayna’nın başkenti Kiev’de yetkililer, bugünden itibaren yaya olarak dışarı çıkmanın yasaklandığını açıklayarak, “Şu andan itibaren sokaklarda bulunan siviller sabotajcı olarak algılanacak” uyarısında bulundu.
28.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Ukrayna'nın Kharkiv şehirde şiddetli patlama!
Ukrayna'nın Kharkiv şehirde şiddetli patlama! Ukrayna'da Rusya'nın harekatına devam ettiği Kharkiv kentinde şiddetli bir patlama meydana geldi.
24.02.2022 Dünya
Atina’da şiddetli patlama! Yaralılar var
Atina’da şiddetli patlama! Yaralılar var Yunanistan’ın başkenti Atina'da bir binada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.
26.01.2022 Dünya
Londra'da patlama alarmı! Çok sayıda ekip sevk edildi
Londra'da patlama alarmı! Çok sayıda ekip sevk edildi İngiltere'deki Kensington Sarayı yakınlarındaki, şiddetli patlama seslerinin polis ile bir şüpheli arasındaki silahlı çatışmadan kaynaklandığı ve şüpheli şahsın vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi.
11.12.2021 Dünya
Somali'de şiddetli patlama!
Somali'de şiddetli patlama! Somali'nin başkentini sarsan patlamanın ardından gökyüzüne siyah dumanlar yükseldi, görgü tanıkları silah sesleri duyduklarını söylüyor. Patlamada en az 5 can kaybı var.
25.11.2021 Dünya
Afganistan'ın başkenti Kabil'de şiddetli patlama ve silah sesleri...
Afganistan'ın başkenti Kabil'de şiddetli patlama ve silah sesleri... Afganistan'ın başkenti Kabil'de ülkenin en büyük askeri hastanesine düzenlenen bombalı saldırıda 7 kişinin hayatını kaybettiği açıklanırken, görgü tanıkları olayda 20'den fazla kişinin öldüğünü belirtti.
2.11.2021 Dünya
Kabil'de patlama! Ölü ve yaralılar var
Kabil'de patlama! Ölü ve yaralılar var Afganistan'ın başkenti Kabil'de havalimanı yakınlarından patlama sesi duyuldu. Afganistan basını saldırıda 2 kişinin hayatını hayatını kaybettiğini, 3 kişinin yaralandığını duyurdu.
29.08.2021 Dünya
O ülkede şiddetli patlama! Çok sayıda ölü var
O ülkede şiddetli patlama! Çok sayıda ölü var Hindistan’ın Andhra Pradesh eyaletindeki kireç ocağında meydana gelen patlamada 10 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
8.05.2021 Dünya
Endonezya'da petrol rafinesinde şiddetli patlama
Endonezya'da petrol rafinesinde şiddetli patlama Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Balongan Petrol Rafinerisinde şiddetli patlama meydana geldi.
28.03.2021 Dünya
Somali'de şiddetli patlama!
Somali'de şiddetli patlama! Somali'nin başkenti Mogadişu'da büyük bir patlama sesi duyuldu.
23.02.2021 Gündem
Somali'de şiddetli patlama!
Somali'de şiddetli patlama! Somali'de parlamento binasının girişindeki güvenlik kontrol noktasında şiddetli bir patlama meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
13.02.2021 Gündem
Fransa'nın Bordeaux şehrinde patlama!
Fransa'nın Bordeaux şehrinde patlama! Fransa'nın Bordeaux şehrinde patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişinin yaralandığı duyuruldu.
6.02.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Patlama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli patlama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.